Gość: a. macierewicz IP: *.com 04.02.07, 12:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuzi Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibicuj... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.07, 12:21 Panowie, czekamy na złoto!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszko I Re: Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibic IP: 80.54.108.* 04.02.07, 12:58 Po pieknejk sportowej walce nawet srebro jest nie do pogardzenia. Jeśli jednak sędziowie "nie pomogą" Niemcom, to jestem przekonany, że nasi będą górą - po pikielnie ciężkim boju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarek Kibicujesz - wywieś flagę !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 14:03 wywieszamy flagi !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Kibicujesz - wywieś flagę !!!!!! IP: *.e-wro.net.pl 04.02.07, 14:49 ale nie biale tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarek biało-czerwoną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 15:29 oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarek Kibicujesz - wywieś flagę !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 14:05 wywieszamy flagi !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baba60 Bilety "Nur für Deutsche"? Zboykotowac kutasow! 04.02.07, 14:08 Albo bilety dla Polakow albo niech graja se na wuju. Za 20 tysiecy biletow musieli by zwrocic kase. Niemiec rozumie tylko w morde. Bilety albo ich olac! Bulbaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mustapha Mond Napierd...c szkopom na maxa az... IP: *.dsl.bell.ca 04.02.07, 15:45 im będą łby podskakiwać. To chamy i wieprze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: povder Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibicuj... IP: 82.177.98.* 04.02.07, 12:21 Do przodu kawaleria Szatana! Odpowiedz Link Zgłoś
stagaz Polska, biało-czerwoni.... 04.02.07, 12:21 Nie sądzę, żeby helmuctwu udało się przekupić Francuzów, chociaż z drugiej strony, "dał im przykład Schroeder, jak zwyciężać mają".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GórnikZabrze Zloto sie nam nalezy!!!Polska do bouj!!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.02.07, 12:22 Polska do Boju!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama kibica o której godzinie ten mecz ? IP: *.promax.media.pl 04.02.07, 12:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molibden Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibicuj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 12:22 Do boju Polskoooo-oo. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan84 wygralismy raz wygramy i drugi 04.02.07, 12:24 adamek baty, sikora jak zwykle, nadzieja w szczypiornistach:) Odpowiedz Link Zgłoś
mataporypane Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibicuj... 04.02.07, 12:24 Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibicują Polakom » Marsjanie tez,nie wspominajac o Mongolach i Zulusach.Sie wysilil dziennikarzyna na dowcip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibicuj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 12:24 :) ale będzie jatka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny cash eksperyment IP: *.zab.nat.hnet.pl 04.02.07, 12:27 odnowa.gazeta.pl/galeria_prac/go:galeria:zobacz:5470/ sprawdzam czy da sie tak wygrac w tym dziwacznym konkursie wejdz i oddaj glos sam jestew ciekaw bo mam wrazenie ze to jakas przewalka pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hassan tu kibicuj naszym i zobacz jak wygrywają;) IP: *.zab.nat.hnet.pl 04.02.07, 13:40 odnowa.gazeta.pl/galeria_prac/go:galeria:zobacz:5282/ zaglosuj jesli mozesz - sprawdzam czy da sie tak wygrac ten konkurs mam wrazenie ze to przewalka jakas pzdr:) i pusc to dalej jesli mzoesz:):) wiem wiem, jestem paskudnym spamerem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Koniec kompleksow!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 12:28 Polacy nareszcie nabrali pewnosci siebie i pokazuja swiatu na co ich stac. Malysz, siatkarze, szczypiornisci - w koncu mozemy powiedziec innym ze sa dyscypliny sportu w ktorych jestesmy w swiatowej czolowce. Sporo podrozuje i na ogol po pytaniu w czym Polacy sa dobrzy, nastepowala chwila zastanowienia. Niedlugo jade do Paryza i powiem Francuzom z duma - jestesmy swietni w pilce recznej !!! Powodzenia Kochani, jestesmy z moim mezem i czteroletnim synkiem waszymi zagorzalymi fanami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: Koniec kompleksow!!! IP: 80.48.4.* 04.02.07, 12:30 POOOOOOOOOOOOLSKA,POOOOOOOOOOOOOOOLSKA!!!!!!! NIE BĘDZIE NIEMIEC PLUŁ NAM W TWARZ!!!!! ROZWALIMY ICH I ZMIECIEMY TAK JAK POD GRUNWALDEM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Koniec kompleksow!!! IP: *.telia.com 04.02.07, 12:35 Gość portalu: ......... napisał(a): > POOOOOOOOOOOOLSKA,POOOOOOOOOOOOOOOLSKA!!!!!!! NIE BĘDZIE NIEMIEC PLUŁ NAM W > TWARZ!!!!! ROZWALIMY ICH I ZMIECIEMY TAK JAK POD GRUNWALDEM!!!!! cholera mam dziwne obawy....tfu tfu ,oby sie nie sprawdzilo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fs Re: Koniec kompleksow!!! IP: *.m.pppool.de 05.02.07, 11:42 Gość portalu: ......... napisał(a): > POOOOOOOOOOOOLSKA,POOOOOOOOOOOOOOOLSKA!!!!!!! NIE BĘDZIE NIEMIEC PLUŁ NAM W > TWARZ!!!!! ROZWALIMY ICH I ZMIECIEMY TAK JAK POD GRUNWALDEM!!!!! i co zakute lby spod grunwaldu ;-) dostliscie w dupe :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Koniec kompleksow!!! IP: *.telia.com 04.02.07, 12:32 Niedlugo jade do Paryza i powiem Francuzom z duma - jestesmy swietni w pilce > recznej !!! > > Powodzenia Kochani, jestesmy z moim mezem i czteroletnim synkiem waszymi > zagorzalymi fanami!!!! Polska wies udaje sie w europe ! Ona powie "francuzom" !a cala Francja czeka co polska dziopa z zapyzialej wiochy ma im do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: Koniec kompleksow!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 12:46 Czlowieku o ksywie Max - zal mi ciebie bo grunt to polska zawisc. Haslo Paryz uruchamia niebezpieczne poklady frustracji tych ktorzy w owej wiosze zostaja. Widac ze boli cie i rusza ze ktos wysunie nos poza Polske. Szkoda mi takich ludzi jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Koniec kompleksow!!! IP: *.telia.com 04.02.07, 13:54 Gość: Mimi 04.02.07, 12:46 + odpowiedz Czlowieku o ksywie Max - zal mi ciebie bo grunt to polska zawisc. Haslo Paryz uruchamia niebezpieczne poklady frustracji tych ktorzy w owej wiosze zostaja. Widac ze boli cie i rusza ze ktos wysunie nos poza Polske. Szkoda mi takich ludzi jak ty Nie podniecaj sie gasko z prowincji-Zobacz skad pisze i zamknij buzie. I do tego ,ktory nazwal mnie szlachciura itd.tak sie zlozylo ,ze tu sie urodzilem i jak czytam takich jak ty to zal mi kraju moich rodzicow.Durni jestescie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Koniec kompleksow!!! IP: *.waw.cdp.pl 04.02.07, 13:12 Max ty szlachciuro ;) Kiedy wracasz z ogórków w Szwecji ;) z całym szacunkiem dla innych zbierających i ogórków. Schowaj się pod krzak albo dużego ogórka jak masz kompleksy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mimi Re: Koniec kompleksow!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 04.02.07, 13:36 mam nadzieje ze twoj maz jest polakiem a nie francuzem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcv Re: Koniec kompleksow!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 14:09 rozwalić szkopów!!! do boju hej Polska.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matja Nie ma zadnych "czerwonych chamow"!!! ile mozna... IP: *.eranet.pl 04.02.07, 12:30 powtarzac te glupoty. Niemcy zachowuja sie wystarczajaco chamsko (jak to zwykle Niemcy niestety) i nie trzeba dodatkowo wymyslac jakichs glupot, zeby to udowodnic czytelnikom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serw Re: Nie ma zadnych "czerwonych chamow"!!! ile moz IP: *.aster.pl 04.02.07, 12:36 Noch ist Polen nicht verloren! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoom! Re: Nie ma zadnych "czerwonych chamow"!!! ile moz IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.07, 12:43 Gość portalu: Matja napisał(a): > powtarzac te glupoty. Niemcy zachowuja sie wystarczajaco chamsko (jak to > zwykle Niemcy niestety) Odzywka, jak najbardziej chama godna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antiGerm Re: Nie ma zadnych "czerwonych chamow"!!! ile moz IP: *.acn.waw.pl 04.02.07, 13:23 German krauts, drinking watered down beer, listening to Hasselhoff, thinking they're cool. hahhhahaha, goooo Germ-any! goooo to hellll!!! bunch of panzies!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raz Re: Nie ma zadnych "czerwonych chamow"!!! ile moz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 15:30 Chyba pomyliło ci się forum sportowe z "poradnią" leczącą kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anticham Re: Nie ma zadnych "czerwonych chamow"!!! ile moz IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.07, 11:35 antiGerm = stupid bastard = polish jockes = beeeeeeeeeeeeeee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback 90:10 na stronie Bilda 04.02.07, 12:54 I rozwalilismy ich smiechem :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekoladowe usta Re: Nie ma zadnych "czerwonych chamow"!!! ile moz IP: *.onlink.net 04.02.07, 13:53 plynie w Niemcach zbojecka krew dlatego nalezy dowalic im maksymalnie zeby dlugo sie zbierali. Nie popelnic bledu z bitwy pod Grunwaldem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raz Re: Nie ma zadnych "czerwonych chamow"!!! ile moz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 15:39 Żeby doprowadzić się do normalnego stanu psychicznego spróbuj jeszcze przed meczem strzelić baranka w klawiaturę swojego kompa. Lżej Ci się będzie oglądało to sportowe widowisko. Jeśli na forum sportowym piszesz o bitwie pod Grunwaldem i uważasz że ma jakikolwiek związek z dzisiejszym meczem to z tobą napewno nie jest najlepiej. Może strzelenie baranka pomoże rozwiązać twój problem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owsiun Chlopaki! Robta co chceta !! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.07, 12:47 Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: wygrają jeśli będą biało-czerwoni. Jeśli ustą 04.02.07, 12:49 jeśli ustąpią "gospodarzom" - przegrają. I kto tu jest CHAM? Zabrali wsztstkie bilety, narzucają strój, obrażają gości. Teutońska kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poprawka Re: wygrają jeśli będą biało-czerwoni. Jeśli ustą IP: *.acn.waw.pl 04.02.07, 13:24 "kultura" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korowczyk Dlaczego nasze media nie protestują przeciwko.... IP: *.promax.media.pl 04.02.07, 12:49 ..."czerwonym chamom" i innym obelgom rzucanym przez Niemców na Polaków? odpowiadam : -dlatego, bo w zdecydowanej większości nie ma naszych polskich mediów. M.in. GW tak sie zachowuje... Wiadomo przeciez kim jest Michnik i kogo reprezentuje ta jego brukowa gazeta. Przykre to , a nawet tragiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz tylko spoko IP: *.cable.mindspring.com 04.02.07, 13:08 nie znam niemieckiego, ale ktos kiedys napisal na forum ze Bild nie napisal slowa chamy, tylko ze trafniejsze byloby tlumaczenie brutale lub gbury. Czyli moze to polskie media podgrzewaja temat? A w ogole po co wdawac sie w takie pyskowki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolfuss Re: tylko spoko IP: *.chello.pl 04.02.07, 15:25 A tu się zgodzę. Ja znam niemiecki i twierdzę, że trafniejsze jest słowo brutal. Ale sam tekst jest dość złośliwy i podnosi gorączkę. To tylko sport. Oni chcą zdenerwować naszych i mam nadzieję, że im się to nie uda. chcemy zwycięstwa i oni też tego chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolfuss Re: Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibic IP: *.chello.pl 04.02.07, 12:49 Do boju Panowie. Nie jestem szowinistą ani wszechpolakiem, ale trzeba im przykręcić nochala. Niech się ten Bild wypcha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac@ol Re: Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 12:55 P o l s k a !!!!!!!!!Gramy swoje i nie dajmy się nakręcić na jakąś wojnę polsko niemiecką.To jest piłka ręczna i musimy wygrać bez względu na to z kim gramy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic a ja Polak, a bede kibicowal Niemcom IP: *.uni-math.gwdg.de 04.02.07, 12:51 tak dla rownowagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KW Re: a ja Polak, a bede kibicowal Niemcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 13:11 Bardzo dobrze, bo to tylko sport a nie wojna. Szmatławe media znalazły spore grono głupków którymi łatwo manipulować którym się wydaje że dziś popołudniu odbędzie się bitwa polsko-niemiecka. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he? Re: a ja Polak, a bede kibicowal Niemcom IP: *.acn.waw.pl 04.02.07, 13:26 dla rownowagi? jezeli juz tam bedzie tylu niemieckich kibicow, to jak pomozesz w tej rownowadze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZERSZEŃ Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibicuj.. IP: 80.54.108.* 04.02.07, 12:53 Tylko niech pan prezydent zdejmie Z SIEBIE (przed wejściem na stadion) maskę zestresowanego, zakopmpleksiałego, nieufnego..... faceta po uświadomieniu sobie, że się znajduje na imprezie sportowej. Tam fraki i pałacowa sztywność nie obowiązują. Luz, luz i jeszcze raz luz..., który cechuje ludzi Wielkich i o Wielkim Intelekcie. Odpowiedz Link Zgłoś
maskonur78 Są w jakimś mieście telebimy???? 04.02.07, 12:55 Taki ważny mecz a o telebimach nic nie słychać...na siatkarzach jakoś się udało to zorganizować, a stacja telewizyjna ta sama.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek2937 Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibicuj.. IP: 213.25.200.* 04.02.07, 12:59 mam nadzieje ze niemcy dostana tak w tylek ze nie usiada przez tydzien. POLSKA!!!POLSKA!!!POLSKA!!! do boju do boju do boju do boju POLSKA~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALDINI Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibicuj.. IP: *.ostnet.pl 04.02.07, 13:04 Wygramy!!Wygramy!!Wygramy!!POLSKA!! sdzkoda słow na gadanie z idiotasmi.Polska jest lepsza !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robertozzo Re: Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibic IP: *.waw.cdp.pl 04.02.07, 13:08 Wenta tak niemieszał chłopakom w głowach że są pewni zwycięstwa nawet gdy to wydaje się nierealne - patrz końcówka z Danią - ponoć do końca byli pewni zwycięstwa. Ja pierdziu. Powodzenia chłopaki. Mam nadzieję że dzisaj serce mi nie wysiądzie bo ostanio było ciężko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod w Polsce by wygrali..... 04.02.07, 13:08 w Niemczech obetna im zarobki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DumnizPolski.pl DumnizPolski.pl kibicuje Naszym IP: *.aster.pl 04.02.07, 13:10 Do boju Polskooo, OoO :D --------- www.dumnizpolski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: DumnizPolski.pl kibicuje Naszym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 13:12 Nic dziwnego, propagandówki są po obu stronach granicy. Odpowiedz Link Zgłoś