Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibicuj...

IP: *.com 04.02.07, 12:21
    Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: kuzi Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibicuj... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.07, 12:21
        Panowie, czekamy na złoto!!!!
        • Gość: Mieszko I Re: Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibic IP: 80.54.108.* 04.02.07, 12:58
          Po pieknejk sportowej walce nawet srebro jest nie do pogardzenia. Jeśli jednak
          sędziowie "nie pomogą" Niemcom, to jestem przekonany, że nasi będą górą - po
          pikielnie ciężkim boju!
        • Gość: Yarek Kibicujesz - wywieś flagę !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 14:03
          wywieszamy flagi !!!!!!
          • Gość: polak Re: Kibicujesz - wywieś flagę !!!!!! IP: *.e-wro.net.pl 04.02.07, 14:49
            ale nie biale tylko
            • Gość: Yarek biało-czerwoną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 15:29
              oczywiście
        • Gość: Yarek Kibicujesz - wywieś flagę !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 14:05
          wywieszamy flagi !!!!!!!!!!!!!!!!
        • baba60 Bilety "Nur für Deutsche"? Zboykotowac kutasow! 04.02.07, 14:08
          Albo bilety dla Polakow albo niech graja se na wuju. Za 20 tysiecy biletow
          musieli by zwrocic kase. Niemiec rozumie tylko w morde.
          Bilety albo ich olac!

Bulbaaa!
        • Gość: Mustapha Mond Napierd...c szkopom na maxa az... IP: *.dsl.bell.ca 04.02.07, 15:45
          im będą łby podskakiwać. To chamy i wieprze.
      • Gość: povder Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibicuj... IP: 82.177.98.* 04.02.07, 12:21
        Do przodu kawaleria Szatana!
      • stagaz Polska, biało-czerwoni.... 04.02.07, 12:21
        Nie sądzę, żeby helmuctwu udało się przekupić Francuzów, chociaż z drugiej
        strony, "dał im przykład Schroeder, jak zwyciężać mają"....
      • Gość: GórnikZabrze Zloto sie nam nalezy!!!Polska do bouj!!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.02.07, 12:22
        Polska do Boju!!!!!
      • Gość: mama kibica o której godzinie ten mecz ? IP: *.promax.media.pl 04.02.07, 12:22
      • Gość: molibden Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibicuj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 12:22
        Do boju Polskoooo-oo.
      • stefan84 wygralismy raz wygramy i drugi 04.02.07, 12:24
        adamek baty, sikora jak zwykle, nadzieja w szczypiornistach:)
      • mataporypane Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibicuj... 04.02.07, 12:24
        Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibicują Polakom »

Marsjanie tez,nie wspominajac o Mongolach i Zulusach.Sie wysilil
        dziennikarzyna na dowcip
      • Gość: mia Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibicuj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 12:24
        :) ale będzie jatka
      • Gość: johny cash eksperyment IP: *.zab.nat.hnet.pl 04.02.07, 12:27
        odnowa.gazeta.pl/galeria_prac/go:galeria:zobacz:5470/
        sprawdzam czy da sie tak wygrac w tym dziwacznym konkursie
        wejdz i oddaj glos sam jestew ciekaw bo mam wrazenie ze to jakas przewalka
        pzdr
        • Gość: hassan tu kibicuj naszym i zobacz jak wygrywają;) IP: *.zab.nat.hnet.pl 04.02.07, 13:40
          odnowa.gazeta.pl/galeria_prac/go:galeria:zobacz:5282/
          zaglosuj jesli mozesz - sprawdzam czy da sie tak wygrac ten konkurs
          mam wrazenie ze to przewalka jakas
          pzdr:)

i pusc to dalej jesli mzoesz:):)

wiem wiem, jestem paskudnym spamerem;)

• Gość: Mimi Koniec kompleksow!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 12:28
        Polacy nareszcie nabrali pewnosci siebie i pokazuja swiatu na co ich stac.
        Malysz, siatkarze, szczypiornisci - w koncu mozemy powiedziec innym ze sa
        dyscypliny sportu w ktorych jestesmy w swiatowej czolowce. Sporo podrozuje i
        na ogol po pytaniu w czym Polacy sa dobrzy, nastepowala chwila zastanowienia.
        Niedlugo jade do Paryza i powiem Francuzom z duma - jestesmy swietni w pilce
        recznej !!!

Powodzenia Kochani, jestesmy z moim mezem i czteroletnim synkiem waszymi
        zagorzalymi fanami!!!!
        • Gość: ......... Re: Koniec kompleksow!!! IP: 80.48.4.* 04.02.07, 12:30
          POOOOOOOOOOOOLSKA,POOOOOOOOOOOOOOOLSKA!!!!!!! NIE BĘDZIE NIEMIEC PLUŁ NAM W
          TWARZ!!!!! ROZWALIMY ICH I ZMIECIEMY TAK JAK POD GRUNWALDEM!!!!!
          • Gość: Max Re: Koniec kompleksow!!! IP: *.telia.com 04.02.07, 12:35
            Gość portalu: ......... napisał(a):

> POOOOOOOOOOOOLSKA,POOOOOOOOOOOOOOOLSKA!!!!!!! NIE BĘDZIE NIEMIEC PLUŁ NAM W
            > TWARZ!!!!! ROZWALIMY ICH I ZMIECIEMY TAK JAK POD GRUNWALDEM!!!!!

cholera mam dziwne obawy....tfu tfu ,oby sie nie sprawdzilo !
          • Gość: fs Re: Koniec kompleksow!!! IP: *.m.pppool.de 05.02.07, 11:42
            Gość portalu: ......... napisał(a):

> POOOOOOOOOOOOLSKA,POOOOOOOOOOOOOOOLSKA!!!!!!! NIE BĘDZIE NIEMIEC PLUŁ NAM W
            > TWARZ!!!!! ROZWALIMY ICH I ZMIECIEMY TAK JAK POD GRUNWALDEM!!!!!

i co zakute lby spod grunwaldu ;-)
            dostliscie w dupe :-))
        • Gość: Max Re: Koniec kompleksow!!! IP: *.telia.com 04.02.07, 12:32
          Niedlugo jade do Paryza i powiem Francuzom z duma - jestesmy swietni w pilce
          > recznej !!!
          >
          > Powodzenia Kochani, jestesmy z moim mezem i czteroletnim synkiem waszymi
          > zagorzalymi fanami!!!!

Polska wies udaje sie w europe ! Ona powie "francuzom" !a cala Francja czeka
          co polska dziopa z zapyzialej wiochy ma im do powiedzenia
          • Gość: Mimi Re: Koniec kompleksow!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 12:46
            Czlowieku o ksywie Max - zal mi ciebie bo grunt to polska zawisc.
            Haslo Paryz uruchamia niebezpieczne poklady frustracji tych ktorzy w owej
            wiosze zostaja.
            Widac ze boli cie i rusza ze ktos wysunie nos poza Polske. Szkoda mi takich
            ludzi jak ty...

• Gość: Max Re: Koniec kompleksow!!! IP: *.telia.com 04.02.07, 13:54
              Gość: Mimi 04.02.07, 12:46 + odpowiedz

Czlowieku o ksywie Max - zal mi ciebie bo grunt to polska zawisc.
              Haslo Paryz uruchamia niebezpieczne poklady frustracji tych ktorzy w owej
              wiosze zostaja.
              Widac ze boli cie i rusza ze ktos wysunie nos poza Polske. Szkoda mi takich
              ludzi jak ty

Nie podniecaj sie gasko z prowincji-Zobacz skad pisze i zamknij buzie. I do
              tego ,ktory nazwal mnie szlachciura itd.tak sie zlozylo ,ze tu sie urodzilem i
              jak czytam takich jak ty to zal mi kraju moich rodzicow.Durni jestescie ....
          • Gość: kibic Re: Koniec kompleksow!!! IP: *.waw.cdp.pl 04.02.07, 13:12
            Max ty szlachciuro ;) Kiedy wracasz z ogórków w Szwecji ;) z całym szacunkiem dla innych zbierających i ogórków. Schowaj się pod krzak albo dużego ogórka jak masz kompleksy ;)
        • Gość: do mimi Re: Koniec kompleksow!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 04.02.07, 13:36
          mam nadzieje ze twoj maz jest polakiem a nie francuzem !!!
        • Gość: xcv Re: Koniec kompleksow!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 14:09
          rozwalić szkopów!!! do boju hej Polska..
      • Gość: Matja Nie ma zadnych "czerwonych chamow"!!! ile mozna... IP: *.eranet.pl 04.02.07, 12:30
        powtarzac te glupoty. Niemcy zachowuja sie wystarczajaco chamsko (jak to
        zwykle Niemcy niestety) i nie trzeba dodatkowo wymyslac jakichs glupot, zeby
        to udowodnic czytelnikom.
        • Gość: serw Re: Nie ma zadnych "czerwonych chamow"!!! ile moz IP: *.aster.pl 04.02.07, 12:36

Noch ist Polen nicht verloren!
        • Gość: zoom! Re: Nie ma zadnych "czerwonych chamow"!!! ile moz IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.07, 12:43
          Gość portalu: Matja napisał(a):
          > powtarzac te glupoty. Niemcy zachowuja sie wystarczajaco chamsko (jak to
          > zwykle Niemcy niestety)

Odzywka, jak najbardziej chama godna...
          • Gość: antiGerm Re: Nie ma zadnych "czerwonych chamow"!!! ile moz IP: *.acn.waw.pl 04.02.07, 13:23
            German krauts, drinking watered down beer, listening to Hasselhoff, thinking they're cool. hahhhahaha, goooo Germ-any! goooo to hellll!!! bunch of panzies!!
            • Gość: Raz Re: Nie ma zadnych "czerwonych chamow"!!! ile moz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 15:30
              Chyba pomyliło ci się forum sportowe z "poradnią" leczącą kompleksy.
            • Gość: anticham Re: Nie ma zadnych "czerwonych chamow"!!! ile moz IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.07, 11:35
              antiGerm = stupid bastard = polish jockes = beeeeeeeeeeeeeee!!!
        • c.rayback 90:10 na stronie Bilda 04.02.07, 12:54
          I rozwalilismy ich smiechem :).
        • Gość: czekoladowe usta Re: Nie ma zadnych "czerwonych chamow"!!! ile moz IP: *.onlink.net 04.02.07, 13:53
          plynie w Niemcach zbojecka krew dlatego nalezy dowalic im maksymalnie zeby
          dlugo sie zbierali. Nie popelnic bledu z bitwy pod Grunwaldem.
          • Gość: Raz Re: Nie ma zadnych "czerwonych chamow"!!! ile moz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 15:39
            Żeby doprowadzić się do normalnego stanu psychicznego spróbuj jeszcze przed
            meczem strzelić baranka w klawiaturę swojego kompa. Lżej Ci się będzie oglądało
            to sportowe widowisko.
            Jeśli na forum sportowym piszesz o bitwie pod Grunwaldem i uważasz że ma
            jakikolwiek związek z dzisiejszym meczem to z tobą napewno nie jest najlepiej.
            Może strzelenie baranka pomoże rozwiązać twój problem? :)
      • Gość: owsiun Chlopaki! Robta co chceta !! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.07, 12:47
      • olias wygrają jeśli będą biało-czerwoni. Jeśli ustąpią " 04.02.07, 12:47
        • olias Re: wygrają jeśli będą biało-czerwoni. Jeśli ustą 04.02.07, 12:49
          jeśli ustąpią "gospodarzom" - przegrają.
          I kto tu jest CHAM?
          Zabrali wsztstkie bilety, narzucają strój, obrażają gości. Teutońska kultura.
          • Gość: poprawka Re: wygrają jeśli będą biało-czerwoni. Jeśli ustą IP: *.acn.waw.pl 04.02.07, 13:24
            "kultura"
      • Gość: korowczyk Dlaczego nasze media nie protestują przeciwko.... IP: *.promax.media.pl 04.02.07, 12:49
        ..."czerwonym chamom" i innym obelgom rzucanym przez Niemców na Polaków?
        odpowiadam : -dlatego, bo w zdecydowanej większości nie ma naszych polskich
        mediów. M.in. GW tak sie zachowuje... Wiadomo przeciez kim jest Michnik i kogo
        reprezentuje ta jego brukowa gazeta. Przykre to , a nawet tragiczne.
        • Gość: zzz tylko spoko IP: *.cable.mindspring.com 04.02.07, 13:08
          nie znam niemieckiego, ale ktos kiedys napisal na forum ze Bild nie napisal
          slowa chamy, tylko ze trafniejsze byloby tlumaczenie brutale lub gbury.
          Czyli moze to polskie media podgrzewaja temat?
          A w ogole po co wdawac sie w takie pyskowki?
          • Gość: dolfuss Re: tylko spoko IP: *.chello.pl 04.02.07, 15:25
            A tu się zgodzę. Ja znam niemiecki i twierdzę, że trafniejsze jest słowo brutal.
            Ale sam tekst jest dość złośliwy i podnosi gorączkę. To tylko sport. Oni chcą
            zdenerwować naszych i mam nadzieję, że im się to nie uda. chcemy zwycięstwa i
            oni też tego chcą.
      • Gość: dolfuss Re: Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibic IP: *.chello.pl 04.02.07, 12:49
        Do boju Panowie. Nie jestem szowinistą ani wszechpolakiem, ale trzeba im
        przykręcić nochala. Niech się ten Bild wypcha.
        • Gość: jac@ol Re: Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 12:55
          P o l s k a !!!!!!!!!Gramy swoje i nie dajmy się nakręcić na jakąś wojnę polsko
          niemiecką.To jest piłka ręczna i musimy wygrać bez względu na to z kim gramy.
      • Gość: Kibic a ja Polak, a bede kibicowal Niemcom IP: *.uni-math.gwdg.de 04.02.07, 12:51
        tak dla rownowagi.
        • Gość: KW Re: a ja Polak, a bede kibicowal Niemcom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 13:11
          Bardzo dobrze, bo to tylko sport a nie wojna.

Szmatławe media znalazły spore grono głupków którymi łatwo manipulować którym
          się wydaje że dziś popołudniu odbędzie się bitwa polsko-niemiecka.

pozdrawiam
        • Gość: he? Re: a ja Polak, a bede kibicowal Niemcom IP: *.acn.waw.pl 04.02.07, 13:26
          dla rownowagi? jezeli juz tam bedzie tylu niemieckich kibicow, to jak pomozesz w tej rownowadze?
      • Gość: SZERSZEŃ Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibicuj.. IP: 80.54.108.* 04.02.07, 12:53
        Tylko niech pan prezydent zdejmie Z SIEBIE (przed wejściem na stadion) maskę
        zestresowanego, zakopmpleksiałego, nieufnego..... faceta po uświadomieniu
        sobie, że się znajduje na imprezie sportowej. Tam fraki i pałacowa sztywność
        nie obowiązują. Luz, luz i jeszcze raz luz..., który cechuje ludzi Wielkich i o
        Wielkim Intelekcie.
      • maskonur78 Są w jakimś mieście telebimy???? 04.02.07, 12:55
        Taki ważny mecz a o telebimach nic nie słychać...na siatkarzach jakoś się udało
        to zorganizować, a stacja telewizyjna ta sama..
      • Gość: Przemek2937 Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibicuj.. IP: 213.25.200.* 04.02.07, 12:59
        mam nadzieje ze niemcy dostana tak w tylek ze nie usiada przez tydzien.
        POLSKA!!!POLSKA!!!POLSKA!!! do boju do boju do boju do boju
        POLSKA~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: MALDINI Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibicuj.. IP: *.ostnet.pl 04.02.07, 13:04
        Wygramy!!Wygramy!!Wygramy!!POLSKA!! sdzkoda słow na gadanie z idiotasmi.Polska
        jest lepsza !!
      • Gość: Robertozzo Re: Rośnie gorączka w Kolonii. Nawet Niemcy kibic IP: *.waw.cdp.pl 04.02.07, 13:08
        Wenta tak niemieszał chłopakom w głowach że są pewni zwycięstwa nawet gdy to wydaje się nierealne - patrz końcówka z Danią - ponoć do końca byli pewni zwycięstwa. Ja pierdziu. Powodzenia chłopaki. Mam nadzieję że dzisaj serce mi nie wysiądzie bo ostanio było ciężko ;)
      • abhaod w Polsce by wygrali..... 04.02.07, 13:08

w Niemczech obetna im zarobki...
      • Gość: DumnizPolski.pl DumnizPolski.pl kibicuje Naszym IP: *.aster.pl 04.02.07, 13:10
        Do boju Polskooo, OoO :D

---------
        www.dumnizpolski.pl

• Gość: W Re: DumnizPolski.pl kibicuje Naszym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 13:12
          Nic dziwnego, propagandówki są po obu stronach granicy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka