artctrl Nie lubie niemcow, ale 04.02.07, 19:01 dzis w uczciwej walce nas zdeklasowali!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoran Re: Srebro. Polacy nie wytrzymali presji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:02 A ja jestem Serbem, a mieszkam w Polsce. I moji przyjaciele dzwonia z gratulacjami a ja jestem dumny ze mieszkam teraz w kraju wicemistrzow. Brawo Polska! Odpowiedz Link Zgłoś
olias nie wolno im pozwalić organizować żadnych mistrzos 04.02.07, 19:05 opanowali do perfekcji wygrywanie mistrzostw poza boiskiem. Czy wiecie że niemieckich zawodników motywowała Erika S.? Wykładem o polskich mordercach niemieckich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek235 Re: Srebro. Polacy nie wytrzymali presji 04.02.07, 19:10 JEST Malysz, Pudzian, Korzeniowski i oni wygrawaja NR.1 , sprawa polega na konsekwencji grupowej przeciw pojedynczych mylnych akcji Odpowiedz Link Zgłoś
waldek235 Re: Srebro. Polacy nie wytrzymali presji 04.02.07, 19:19 jest patent na Niemcow trzeba zrobic dokladne studium Wlochow, Niemcy maja z nimi zawsze ogromne problemy taktyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenta mecz byl sprzedany niemcow !!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 04.02.07, 19:12 Jak to mozliwe ze jak jest wynik 22-21 dla niemcy ,nagle trener Wenta (byly reprezentant niemiec ) zdecydowal o wejcie z boiska bramkarza Weinera ktory byl w lepszej kondicji psychyczniej !!! SZMAL od poczatku meczcu zalamal sie psychycznie i dopuszcal do bramki latwo !!!! Dlatego na poczatku taka przywaga niemcow az 5 bramek byla i to nie jest mozliwe bo nigdy polacy nie dopuszcili do tego !!! byla presja finansowa i grozby od niemcow ze jezeli polacy wygraja to wiekzosc polakow (szmal, bielecki etc... ) ktorzy graja w niemieckich klubach to bedzie zerwanie kontraktow i nasze pilkarze bali sie ze juz nie dostana prace!!! po prostu nasze pilkarze swiadomie zle grali zeby utrzymac prace w niemczech !! TEN MECZ BYL KUPIONY MOWIE WAM !!!!! jak to mozliwe ze takie latwe bramki jak byc sam na sam z bramkarzem nie trafic albo gubic pilke tak latwo ???cos nie gra ??? NIEMCY WYKUPIELI TRENERA WENTA I SWIADOMIE PRESJE NA POLAKOW ZROBILI: albo praca w niemieckich klubach albo srebny medal ??pilkarzy wybrali prace i utrzymac rodzine !!!proste !! okazje juz nie bedzie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zablokowany1 Nie onanizuj żab bo będziesz miał kłopoty z głową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:15 I to tyle w Twojej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Nie onanizuj żab bo będziesz miał kłopoty z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:25 Nalezy Ci się tytuł mistrza ciętej riposty. Brawo zablokowany1! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bul Re: mecz byl sprzedany niemcow !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:16 Glupota. Jest wielu druzyn w Europie, gdzie Polakow chetnie by zatrudnili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: mecz byl sprzedany niemcow !!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 04.02.07, 19:17 jak sie gra w finale to sie gra do konca,walczyc i jescze walczyc !!! pilkarze dali sobie wrabiac prez niemcow !!! zero motywacji i zadna spolna gra !!!nagle w finalu ???dziwnie nie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenta mecz byl sprzedany niemcow !!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 05.02.07, 09:49 -------------------------------------------------------------------------------- Jak to mozliwe ze jak jest wynik 22-21 (15 minut przed koncem meczu :ten czas wystarczylo zeby strzelic az 5 bramek niemcow ) dla niemcy ,nagle trener Wenta (byly reprezentant niemiec ) zdecydowal o wejcie z boiska bramkarza Weinera ktory byl w lepszej kondicji psychyczniej !!! SZMAL od poczatku meczcu zalamal sie psychycznie i dopuszcal do bramki latwo !!!! Dlatego na poczatku taka przywaga niemcow az 5 bramek byla i to nie jest mozliwe bo nigdy polacy nie dopuszcili do tego !!! byla presja finansowa i grozby od niemcow ze jezeli polacy wygraja to wiekzosc polakow (szmal, bielecki etc... ) ktorzy graja w niemieckich klubach to bedzie zerwanie kontraktow i nasze pilkarze bali sie ze juz nie dostana prace!!! po prostu nasze pilkarze swiadomie zle grali zeby utrzymac prace w niemczech !! TEN MECZ BYL KUPIONY MOWIE WAM !!!!! jak to mozliwe ze takie latwe bramki jak byc sam na sam z bramkarzem nie trafic albo gubic pilke tak latwo ???cos nie gra ??? NIEMCY WYKUPIELI TRENERA WENTA I SWIADOMIE PRESJE NA POLAKOW ZROBILI: albo praca w niemieckich klubach albo srebny medal ??pilkarzy wybrali prace i utrzymac rodzine !!!proste !! okazje juz nie bedzie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp Re: mecz byl sprzedany niemcow !!!! IP: *.m.pppool.de 05.02.07, 10:02 Gość portalu: wenta napisał(a): > ------------------------------------------------------------------------------- ! > > byla presja finansowa i grozby od niemcow ze jezeli polacy wygraja to wiekzosc > polakow (szmal, bielecki etc... ) ktorzy graja w niemieckich klubach to bedzie > zerwanie kontraktow i nasze pilkarze bali sie ze juz nie dostana prace!!! po > prostu nasze pilkarze swiadomie zle grali zeby utrzymac prace w niemczech !! > TEN MECZ BYL KUPIONY MOWIE WAM !!!!! > > jak to mozliwe ze takie latwe bramki jak byc sam na sam z bramkarzem nie trafic > > albo gubic pilke tak latwo ???cos nie gra ??? > > NIEMCY WYKUPIELI TRENERA WENTA I SWIADOMIE PRESJE NA POLAKOW ZROBILI: albo > praca w niemieckich klubach albo srebny medal ??pilkarzy wybrali prace i > utrzymac rodzine !!!proste !! > > okazje juz nie bedzie !!! pij tak dalej, to za niedlugo nie bedziesz mial wcale mozgu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Srebro. Polacy nie wytrzymali presji IP: *.lesnica.net 04.02.07, 19:16 Kolejna polska druzyna gra w finale mistrzostw świata. To napewno duży sukces i nie wolno o tym zapominać. Na złoto przyjdzie jeszcze czas. Gratuluję srebra i czekam na kolejne podobne emocje. Następna okazja w Pekinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bokaj Re: Srebro. Polacy nie wytrzymali presji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:30 chciałbym spotkac takiego, który jeszcze tydzień temu planował, że dziś będzie gryzł z emocji palce przed telewizorem bo Placy będą walczyli o mistrzostwo świata! myślę, że do finału łatwiej było się dostać niż w nim grać - wicemisrzostwo świata szczypiornistów cenię wyżej niż wicemistrzostwo świata siatkarzy: szczypiorniści nie są w Polsce rozpieszczani i ten sukces jest ponad miarę naszych organizacyjnych mżliwości. to, że każdy z tych zawodników wybił się tak wysoko, to jest arcysukces każdego z nich. chylę czoła przed nimi. gdyby tak nasi nożni piłkarze (te zarobki!) mieli tyle ambicji i zawadiactwa, co ręczni! to jest po prostu bombowy sukces!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosciu_z_niemiec Lepszy wygral 04.02.07, 19:18 Staraliscie sie jak tylko potraficie i nawet udalo sie wam troche poprzeszkadzac. Zasluzyliscie na srebrny medal. Innych nie bylo do dyspozycji w tym meczu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: Lepszy wygral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:23 Tak, staraliśmy się. I gdybyśmy mieli większy komfort psychiczny (przypominam, że mecz był na terenie Niemiec) to można było ten mecz wygrać. Tak jak wygraliśmy z Wami (?) w grupie. Bo to naprawdę nie było wielkie widowisko, ani wielkie arcydzieło ze strony obu zespołów. Cóż, jeszcze się spotkamy na igrzyskach, jeśli dojdziecie do finału ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7002 Re: Lepszy wygral IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.07, 19:26 Polacy glowa do gora! Brąz 1982 Srebro 2007 Złoto 7002 Odpowiedz Link Zgłoś
fasan66 Srebro. Polacy nie wytrzymali presji 04.02.07, 19:19 Dla mnie to i tak WIELKA DRUZYNA ogromne slowa podziwu przesylam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: Srebro. Polacy nie wytrzymali presji 04.02.07, 19:22 alleluja_i_do_przodu napisał: > Lijewski, nie wracaj do domu!!! sam osobiscie za takie slowa z wielka przyjemnoscia palnalbym cie z liscia w "ucho" , ale wydaje mi sie ze Lijek zrobilby to lepiej. Ciekawe czy przy gosciu majacym prawie 2 m wzrostu i taka jak on pare w lapie bylbys takim cfaniaczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Srebro. Polacy nie wytrzymali presji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:22 I tak gratulujemy nasi szczypiornisci sa najlepsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobir Należy się cieszyć!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:22 Musi być glupio temu kto pisze "Lijewski nie wracaj do domu" po tym jak Ten zostal wybrany do najlepszej siódemki Mistrzostw! :) Ciekawe ile ludzi wiedziało o Mistrzostwach zanim Polacy zaczeli wszystkich lać??? TO NAJWIEKSZY SUKCES W DZIEJACH POLSKIEJ PILKI RĘCZNEJ!!! TRZEBA SIĘ CIESZYĆ A NIE KOPAĆ!!! peace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Ale i tak wielkie dzieki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:23 Ja tam jestem wsciekly! Cholernie szkoda tej szansy! Moglismy i powinnismy wygrac, ale jak wlasciwie tylko do bramkarzy mozna nie miec pretensji to o czym mowic. W sumie to Niemcy nie musieli liczyc na sedziow, bo to co zwykle zyskiwali dzieki sedziom dzis zyskali dzieki naszym. Ja nie wiem, ale chwilami to tak wygladalo jakby szkopy zajewanili naszym klej i gdzies go ukryli. Przeciez to niemozliwe by naszym tak rece sie trzesly. Niestety, zawiedli ci co dotychczas odpowiadali w najwiekszym stopniu za zdobycze bramkowe: Bielecki - niemiecka ubozsza wersja Bieleckiego - Pascal Hens bodajze z irokezem na lbie - wychodzil na pozycje tak jak mial to robic nasz Karol i przede wszystkim Lijewski starszy - nic mu nie wychodzilo, Co akcja to zalosc dupe sciskala. Tyle zmarnowanych kontr, glupich strat, do tego jeszcze troche szczescie nas opuscilo, slupki, poprzeczki, rzuty z zupelnie nieprzygotowanych pozycji. Na szczescie po tych rozmowach po meczu z naszymi widac, ze zdaja sobie sprawe, ze nie tyle zdobyli srebro, co przegrali zloto. I to nie znaczy, ze jestem rozczarowany. Bynajmniej, to wspanialy sukces, na ktory malo kto przed mistrzostwami liczyl - jakby nie patrzec obok brazowego medalu z Montrealu najwiekszy sukces polskiego szczypiorniaka. I za caly turniej chlopakom naleza sie olbrzymie slowa uznania i podziekowania, bo grali wspaniale. Ale po finale jestem wsciekly i mysle, ze chlopaki takze. I dobrze, za rok Igrzyska w Pekinie - czas na rewanz :) Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 wstyd czytać te nacjonalistycze obrażliwe wypierdy 04.02.07, 19:27 jad im mózgi wyżarł!wstyd. Brawo Polacy srebro do czegoś zobowiązuje życzę powodzenia.Niemcy mistrzami brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neeo ZA Ile SRebrników folksdojcze sprzedaliście ten IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:28 mecz niemcą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waszkiewicz Re: ZA Ile SRebrników folksdojcze sprzedaliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:31 Bez względu na wynik, Jesteście wielcy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: ZA Ile SRebrników folksdojcze sprzedaliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:32 Żałować. Chyba żart. Jesteśmy wicemistrzami świata. Odpowiedz Link Zgłoś
illona Re: ZA Ile SRebrników folksdojcze sprzedaliście 04.02.07, 19:58 Jestem nieco rozczarowana, bo apetyt mialam na złoto. Szkoda, to samo czulam w stosunku do siatkarzy. Czy to tylko pech? Bo wygrać przecież mogliśmy. Ktoś napisał na tym forum, ze nie mamy mentalności zwycięzcy... coś w tym jest. Ktoś napisał, ze chłopcy byli wewnętrznie zamknięci. To akurat potwierdził jeden z zawodników mówiąc, ze dziś nie było gry zespołowej. No cóż.. szkoda, bo nam Polakom potrzebny jest wielki sukces zespołowy, sportowy, po prostu coś, co nam pomoze złapać wiatr w żagle, wzmocni wiarę w siebie i w Rodaków. Pomimo wewnętrzynch waśni, to rywalizacja sportowa nas łączy i wyzwala pozytywne emocje. Mam nadzieję, ze kiedyś polska drużyna zostanie mistrzem świata. Ogromne gratulacje dla chłopaków za to, co pokazali podczas tych mistrzostw. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
artctrl Re: ZA Ile SRebrników folksdojcze sprzedaliście 04.02.07, 20:11 Pieknie to napisalas... I tak troche czuje ze za rok bedziemy mistrzem europy w pilce noznej pod wodzą Leo B. A w 2010 w finale swiatowym pokonamy nawet italie... Odpowiedz Link Zgłoś
illona Re: ZA Ile SRebrników folksdojcze sprzedaliście 04.02.07, 20:29 Nie jest ważne, kiedy i w jakiej dziedzinie sportu zostaniemy mistrzem świata. Ważne, zeby ten <syndrom przegranych finałów> został... przełamany. Coś w głowie musi zaskoczyć ;-) Po prostu asertywność, której w nas nie wpojono ;-) Ale czas najwyższy, aby młode pokolenie naprawiło błędy swoich rodziców ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: ZA Ile SRebrników folksdojcze sprzedaliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:05 Myślę, że nie pech, raczej spore szczęście. Było w tym turnieju kilka zespołów, które mogły nas pokonać, a których uniknęliśmy. Wicemistrzostwo świata to wielki wyczyn. Wyczyn wystarczająco duży, byśmy nie mieli czego żałować. Ten sukces zespołowy już jest. I to nie jeden. Czeska drużyna piłkarska jest przecież znana na całym świecie, chociaż laury - i to nie najwyższe - zdobywali jedynie na mistrzostwach Europy. Wielkie dzięki panowie szczypiorniści za lata waszych treningów. Zwłaszcza para z Magdeburga - Tkaczyk i Bielecki mi imponowała :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7002 Re: ZA Ile SRebrników folksdojcze sprzedaliście IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.07, 19:31 Gość portalu: neeo napisał(a): > mecz niemcą? was ist das "niemcą" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: ZA Ile SRebrników folksdojcze sprzedaliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:31 Tak, tylko wojnę wygraliście, ale to i tak dzięki innym! Teraz tak nie było i macie wynik! MIERNY hahahahah Deutschland Weltmeister! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: ZA Ile SRebrników folksdojcze sprzedaliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:11 Kurczę, ale się narobiło tych Germanów o słowiańskim rodowodzie, aż się zaczynam bać o przyszłość naszej kultury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takijeden Re: ZA Ile SRebrników ? Za pol litra na twarz !!! IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.07, 19:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: ZA Ile SRebrników ? Za pol litra na twarz !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:38 Niemcom trzeba pogratulować. Ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enrico Re: ZA Ile SRebrników folksdojcze sprzedaliście IP: *.a.pppool.de 04.02.07, 20:51 To jest prymitywne. Wielki Polak ktory nie umie pisac po polsku !!! Nie pisze sie "niemca", ale "Niemcom". Najpierw szkole skonczyc, a po tym glos zabierac na forum !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: ZA Ile SRebrników folksdojcze sprzedaliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:07 Chyba Ci się coś pomyliło. Do lekarza i to jak najszybciej. Czytaj dokładnie to, co jest napisane. Powodzenie... i nie przejmuj się. że jesteś taki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Do Enrico, kimkolwiek on jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:13 Nie wiem, czy jesteś Polakiem, czy nie. Chyba nie. Nie wpitalaj się w Polaków rozmowy z ksywą, która świadczy o twoich problemach z tożsamości. I nie pouczaj Polaka, kiedy nie wiesz o co chodzi. Ucz się polskiego, to trudny język. Dla ciebie zwłaszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Re: ZA Ile SRebrników folksdojcze sprzedaliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:15 O czym ty, chłopie, piszesz. Sam chyba niesz o czym. Myśl najpierw, a potem pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kesner Re: ZA Ile SRebrników folksdojcze sprzedaliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:17 Skończyłeś podstawówkę. Stawiam, że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota z Bytomia Re: Srebro. Polacy nie wytrzymali presji IP: *.interpc.pl 04.02.07, 19:39 Alleluja podpisz się imieniem i nazwiskiem a nie wyjdziesz ze wstydu z domu miernoto. Swoje kompleksy leczysz sukcesami wypracowanymi przez innych!!! Sam osiągnij sukces - np.biegaj przez godzinę bez przerwy i bez piłki. Może wtedy coś do cieboie dotrze...chociaż wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota z Bytomia Re: Srebro. Polacy nie wytrzymali presji IP: *.interpc.pl 04.02.07, 19:42 Alleluja jesteś żałosny! Panowie, jesteście wielcy!! Dziękuję za wzruszenia. To były wspaniałe mistrzostwa i sukces, o którym w Polsce nikt nie marzył. Nawet wielu nie wiedziało, że mamy tak wspaniałą drużynę!!! Nie przejmujcie się durniami, którzy waszym potem i nerwami chciel;iby leczyć własne kompleksy. Jesteście wielcy dla wielu mądrych Polaków i kibiców na całym świecie. Będę trzymać kciuki za waszą drużynę, trenera i zespół. Obiecuję, że zapamiętam dobrze wasze nazwiska, bo wierzę, że jeszcze wiele razy będę miała obolałe kciuki od ściskania za wasz!!! powtarzam WASZ a nie mój sukces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Srebro. Polacy nie wytrzymali presji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:46 Doroto, masz rację. Polacy są wielcy. Ci, ktorzy piszą rozne bzdury,na drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WisłaKraków BRAWO POLACY ! dla mnie jesteście mistrzami ! IP: *.pro.lama.net.pl 04.02.07, 19:44 szwaby miały wygrać i wygrały ... no cóż... widocznie nie tylko w piłce nożne jest taki burdel :| WIELKIE I SZCZERE GRATULACJE ! ROZPALILIŚCIE MOJE ZAINTERESOWANIE RĘCZNĄ ! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pi przyjechał kaczka sraczka i przegrali IP: *.233.udn.pl 04.02.07, 19:46 ten kurdupel wyraźnie przynosi pecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: przyjechał kaczka sraczka i przegrali IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.07, 21:53 Nie dość, że przyjechał, to medale wręczał polskim zawodnikom w niemieckim szaliku, Polityka czy brak wyobraźni? Odpowiedz Link Zgłoś
marylar Re: Lijewski, nie wracaj do domu! 04.02.07, 19:47 Chyba nigdy nie uprawiałeś sportu. Zal mi ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefa a Pan Bielecki był uparty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:47 i chciał otrzymać medal konieczie od dem Kartoffel. Bild ma już kolejny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Srebro. Polacy nie wytrzymali presji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:49 To nie Niemcy wygrali mecz, to myśmy go przegrali. Polska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elvis Srebro. Polacy nie wytrzymali presji IP: *.aster.pl 04.02.07, 19:51 Chwała Zwycięzcom oraz wielkie brawa dla Naszych. Nie fetyszyzujmy zachowań ani nastrojów towarzyszących przedmeczowym emocjom. Niemcy zawsze mieli dużo pychy i ten spektakl nie mógł wyglądać inaczej - co bynajmniej nie oznacza, że przekroczono granice gry fair albbo też złamano próg zwykłej przyzwoitości. Przecież wszystkie te nieprzyjemne epizody były również odpryskiem strachu przed klasą naszych piłkarzy i perspektywą poniesienia prestiżowej porażki w ukochanej dyscyplinie i to na własnym terenie. Teraz tylko nie zmanować tego dzieła. .. No a Kaczyński w szaliku "Deutschland" (jakiś taki nie swój był) to był dopiero obyczajowy gadżet :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Elvisa Re: Srebro. Polacy nie wytrzymali presji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:54 Prezydent jak orezydent. Ale dojść z 7 bramek na jedną Niemców, to sztuka... Szkoda, że nie pociągnęli ich jeszcze dalej... To tylko niemczyki, słabe zresztą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DON z Niemiec Re: Srebro. Polacy nie wytrzymali presji IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.02.07, 20:39 > Niemcy zawsze mieli dużo pychy i ten spektakl nie mógł wyglądać inaczej No tak, niemiecka pycha. A jak to bylo z tym "rozwalimy Niemcow z marszu"? To jakis Niemiec przebrany za Polaka mowil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja niemczyku sleep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 20:58 Uśnij, niemczyku (podoba mi się tn zwrot na forum. Nic nie mów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DON z Niemiec Re: niemczyku sleep IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.02.07, 21:22 Moze sie ustosunkujesz? Masz wogole cos do powiedzenia? Czy zacytowane przezemnie slowa to nie okaz pychy? pozdrawiam i mam nadzieje na kulturalna odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Rasa panów. IP: *.chello.pl 04.02.07, 19:51 Niestety udowodnili swoją teorię o Polakach jako podludziach. Hitler podskakuje w grobie z radości! Odpowiedz Link Zgłoś
artctrl Re: Rasa panów. 04.02.07, 19:55 Ok, dzis Nas upokorzyli, ale pol roku temu podczass polfinali mistrzost swiata w pilce noznej sami zostali upokorzeni przez wlochow.... I nie pomogly sciany, brutalnosc i sedziowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: Rasa panów. IP: *.whirlpool.com 05.02.07, 09:07 Znowu jak dzieci, "podpieranie się" Włochami czy innymi zespołami. Byli od nas lepsi i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Niemczyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:58 Bez rasizmu żadnego... Szkoda, że właśnie oni z nami wygrali. Ono nazywają nas polaczkami, więc niemczyki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takijeden Re: Niemczyki i polactwo IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.07, 20:25 > Bez rasizmu żadnego... Szkoda, że właśnie oni z nami wygrali. Ono nazywają nas > polaczkami, więc niemczyki... A moze juz lepiej polaczkami jak POLACTWEM ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Niemczyki i polactwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 20:51 Tylko niemczyki, i to z małej litery. Jak Kuba bogu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Ciebie Re: Niemczyki i polactwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 20:52 Wiesz jeszcze kim jesteś? Boję się, że nie... Smutne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek powinni inaczej IP: 82.138.6.* 04.02.07, 23:35 powinni nazywac Polske kartoflanym zdegenerowanym ciemniactwem gotowym na kazde swinstwo i zdrade.Przykład Polski udawadnia to od 16 lat kiedy kolejne ekipy nazywane siebie prawicowymi w stylu Buzka i Kaczki gnoją własny kraj w imie prywatnych interesow pracując dla swojego mocodawcy za oceanem i probują rozbijac Europe od srodka.Taki wredny charakter narodowy zaraza Europe od 500 lat.Polak musi miec bat nad soba inaczej staje sie bydlakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
szadrach7 Fortunę zarobią firmy które dla kibiców njako pier 04.02.07, 19:56 wsze- dla polskich kibiców zaczną produkować nakrycia głowy bardziej polskie.biało-czerwony cylinder to kicz z USA,nakrycie głowy z rogami to pomysł wikingów.Kiedyś w XVII i XVIII mieliśmy swoją modę co prawda wzorowaną na wschodzie(Turcji)ale wyjątkową w Europie.czemu by nie nosić biało-czerwone szlacheckie czapki w różnych wersjach,czapki krakowskie. P.S.Uprzedzę żarty, tylko nie moh....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Niemczyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 20:01 Niemczyki się poprzewracały, cóż... Smutne i żenjące... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.p.mcmurphy Re: Fortunę zarobią firmy które dla kibiców njako IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.07, 20:06 nie Turcji tylko na Sarmatach, ktorych korzeni dopatruje sie w starozytnej Persji (czyli dzisiejszym Iranie) - z terenow Persji zaczeli migrowac w kierunku polnocnym i pewnie gdzies na dzikich polach jakies pozostalosci ich kultury sie ostaly - stad zaczerpniete wzorce, a nie z Turcji. a tak na marginesie to na mecz ze szwabami wolalbym cos ze stylistyki AK ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szadrach7 Re: Fortunę zarobią firmy które dla kibiców njako 04.02.07, 20:30 Sarmaci to legenda,Sarmaci z kronik rzymskich to na długo zanim przyszli słowianie. Nasze stroje były wzorowane na wschodnich czyli tureckich.Pono jak przyszły wojska polskie z odsieczą pod wiedeń,to ausriacy byli zszokowani,że wyglądamy jak agresorzy czyli Turcy.Oczywiście pod słowem Turcy,kryło się wiele różnych nacji także i arabów Odpowiedz Link Zgłoś