Gość: Purysta IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.04.03, 00:18 Od nowego sezonu będzie; Brzozowa Pruszków vs Polonia Rywin W-wa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mrovek Re: Old Spice - Polonia Warbud 72:86 IP: *.telkab.pl / 10.4.2.* 24.04.03, 03:27 Graczem meczu nie był bynajmniej Jeklin tylko 2 cieci z gwizdkami!!! I nie prawdą jest, że nie wypaczyli wyniku meczu. Takiego jednostronnego sędziowania to nie widziałem od 10 lat czyli od momentu gdy zacząłem oglądać pierwszoligową koszykówkę na żywo. To jest po prostu szczyt szczytów. czymś takim to się powinna zająć prokuratura... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMATO Re: Old Spice - Polonia Warbud 72:86 IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 24.04.03, 17:38 TEŻ BYŁEM NA TYM SPOTKANIU I JEDYNA ŻECZA JAKA NADAJE SIE DLA PROKURATURY JEST ZACHOWANIE SIE KIBICÓW PRUSZKOWA. JAK WIDAĆ Z KOSZYKÓWKĄ NIEMAJĄ ONI ZBYT WIELE DO CZYNIENIA. JEŻELI KTOŚ PRZYCHODZI NA MECZ SZUKAĆ ZADYMY TO ZDECYDOWANIE POMYLIŁ DYSCYPLINY. PROPONUJE SPOTKAĆ SOIE RAZEM Z TŁUKAMI Z LEGII I RAZEM NA TEJ SALI W PRUSZKOWIE POWYJECIE SOBIE DO SIEBIE JAK TO WAM ZLE SĘDZIUJĄ I TO JAK WASZE KLUBY SĄ BIEDNE. PREAWDA JEST TAKA ŻE WE WCZORAJSZYM MECZY [POLONIA BYŁA O DWIE KLASY LEPSZYM ZESPOŁEM OD PRUSZKOWA. ZDAJĄ SOBIE Z TEGO SPRAWE ZAWODNICY PRUSZKOWA TYLKO BIEDNI KIBICE PRUSZKOWA NIEBARDZO POTRAFIĄ SIE Z TYM POGODZIĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zidzi Re: Old Spice - Polonia Warbud 72:86 IP: *.telkab.pl 24.04.03, 22:04 kibice do prokuratury?! hahaha po 1. kibice zadnej zadymy nie szukali, i nie szukaja! po 2. ciagłe pisanie kibicom poloni i nie tylko (z całej Polski), że sędziowie wypatrzyli wynik,staje się juz nudne, ale wszyscy mówią, że kibice z Pruszkowa, nie potrafią sobie uświadomić, że są gorsi, i przegrali! Wiemy o tym dobrze, i niemowie, o tym, ze gdyby nie 2 pajaców to rozwalilibyśmy polonie 20, tylko, ze byla szansa, tylko sedziowie wynik już znali przed meczem! więc walka chłopaków była bezsensu! tacy idioci jak przedmowca, nigdy tego nie zrozumieja, do póki nie bedzie hajsu u ich w klubie na tyle, zeby stawic czola liderom plk, i dopóki sędziowie zagwiźdzą przeciw nim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alwin Re: Old Spice - Polonia Warbud 72:86 IP: 213.17.164.* 24.04.03, 08:08 Mrovek, po co prokuratura? Dajcie ich mnie! He, he he ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HELMUTTO Re: Old Spice - Polonia Warbud 72:86 IP: *.crowley.pl 24.04.03, 09:44 Witam wszystkich. Adrom mam dla ciebie super temat w twoim podsumowaniu kolejki w nagłówkiem pod minusem (a raczej pod kreską). Po obejrzeniu wczorajszego meczu Old Spice - Polonia (widowisko było może mało ciekawe )ale bardzo ciekawa była praca sędziów w tym meczu. Nasuwa mi się jedno pytanie - CZY Z POLSKIMI SĘDZIAMI JEST AŻ TAK ŹLE !!!!!!. Napewno było źle z parą sędziąwską, która sędziowała właśnie ten mecz. Decyzje sędziowskie podejmowane w tym meczu przez tych Arbitrów (choć ja bym ich tak nie nazwał) nie były związane z zasadami koszykówki. Mam nadzieję że tak jak na dwóch koszykarzy legii nałożona została kara za obrazę sędziów po meczu to tak samo zostanie nałożona kara dla sędziów za obrazę koszykarzy i kibiców którzy byli na tym meczu. Mamy chyba pierwszą fazę play off więc teoretycznie poprzeczka jest postawiona wyżej, a tu taka para sędziowska - oni nie powinni sędziować III ligi a co dopiero mówić o ekstraklasie. Odgwizdywane przewinienia przy zbiórkach i dyktowanie później faulu rzutów osobistych że niby to faul przy rzucie to zdarzyło się kilka krotnie. Za to faule przy oddawaniu rzutu z pod kosza nie były dla nich widoczne mimo iż sędzia stał tuż obok. Na drugą połowę kibice w Pruszkowie przywitali sędziów gwizdami dobrze że tylko tak - mam nadzieję że komisarz zawodów napisał odpowiednią notatkę na temat pracy tych dwóch panów i przez że w tym sezonie już ich nie zobaczę na parkiecie bo współczuję kibicom a przedewszystkim zawodnikom PLK jeśli będą sędziować ich mecze. Wielka szkoda że nie było transmisji telewizyjnej na tym meczu - bo oprócz popisów strzeleckich Waltera Jeklina można by było obejrzeć na jakim poziomie byli sędziowie tego meczu. Z pozdrowieniami dla przewodniczącego kolegium sędziowskiego PLK, który mam nadzieję że nie zostanie obojętny do mojego komentarza i nałoży karę finansową na tych dwóch sędziów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudidan Re: Old Spice - Polonia Warbud 72:86 IP: 217.153.130.* 24.04.03, 13:42 Tragedia..... Takie postepowanie sedziow ma destrukcyjny wplyw na morale zawodnikow. Bo po co sie starac jak siedzia i tak sam weglug wlasnego (widzimisie) zdecyduje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spirifer Re: Old Spice - Polonia Warbud 72:86 IP: *.acn.pl 24.04.03, 14:19 Ja też miałem "przyjemnośc" oglądania tego cyrku! Koszykówke oglądam od wielu lat i nigdy czegos podobnego nie widzialem!!!! Szczytem szczytów było odgwizdania faulu (bodajże Sneeda) przy rzucie za trzy Jeklina. Ten ostatni wskoczyl na Amerykanina jak na drzewo ale tylko dlatego ze do konca akcji pozostaly 3 sekundy! Oczywiscei takich przykladow bylo mnostwo!!! Nie dokonca sie zgadzam z tym ze nie wypaczyli wyniku meczu (choc pewnie i tak polonia (celowo z malej litery bo co to za polonia?) by go wygrala). Jednak najwieksze wyczyny sedziow byly w momentach gdy Pruszkowianie zblizali sie punktowo do polonii. Mozna zrozumiec troche sedziow gdy myla sie na obie strony, ale w tym meczu mylili sie tylko na korzysc druzyny ktora koniecznie musiala ten mecz wygrac! NIestety nie mam zludzen i pewien jestem ze kary sedziow nie dotkna zadne i juz w nastepnej kolejce z zadowoleniem (i pelnymi kieszeniami) beda sobie gwizdac gdzie indziej! Przekonany jestem rowniez ze kary i to srogie dotkna Pruszków! Ale taka jest ta nasza "kochana" PLK... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Old Spice - Polonia Warbud 72:86 IP: *.MAN.atcom.net.pl 24.04.03, 14:55 słuchaj skurwysunu, w Warszawie jest TYLKO POLONIA i takie zero jak ty, tego nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niema poloni Re: Old Spice - Polonia Warbud 72:86 IP: *.telkab.pl 24.04.03, 15:01 nie ma poloni, w WARSZAWIE nie ma poloni... tralalala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zidzi Re: Old Spice - Polonia Warbud 72:86 IP: *.telkab.pl 24.04.03, 14:11 jak Szczubił może mówić, że "sedziów zostawmy na bok", przecież to jest śmieszne!!! tak jest mądry, szkoda, że jak prowadził repre to niebył taki mądry. a co do sędziów, to ta sprawa niepowinna się skonczyć wielkoma komentarzami na wszystkich portalach o koszykówce, powinny się tym zając odpowiedznie organy w PLKa, tacy sędziowie to wogule nieznają zasad, jakie oni mieli przeszkolenie? bo może i ja się zapisze na jakiś kurs, przynajmnie zarobie troche kasy za friko! I to ma być ekstraklasa, eh... z czym my do Unii???;););) bo nie z koszykówką :) Odpowiedz Link Zgłoś