Dodaj do ulubionych

rozgrywki osiedlowe

IP: 80.51.140.* 04.05.09, 17:26
Co sadzice o tym aby rozgrywać amatorskie mecze piłki nożnej pomiędzy
osiedlami ? Każde osiedle zebrało by ekipe i moglibysmy rozgrywać mecze na sp4
lub placu zabaw.Mam na myśli coś w stylu "amatroskiej ligi". Zainteresowanych
prosze o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ok Re: rozgrywki osiedlowe IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.09, 11:10
      No można by takie coś zorganizować.
      To teoretycznie dobry pomysł bo dzieciaki nie wałęsały by się może po mieście i
      nie rozrabiałyby.
      Tylko potrzebne byłyby osoby które zrealizowały by to przedsięwzięcie logistycznie.
      • Gość: pilkarz Re: rozgrywki osiedlowe IP: 188.33.60.* 05.05.09, 12:12
        no super pomysl tylko pytanie w jakim wieku by mozna bylo grac i
        kto by sie pisal < osiedla jakie>
        • Gość: player Re: rozgrywki osiedlowe IP: 80.51.140.* 05.05.09, 15:16
          mówiąc "amatroską ligę" miałem na myśli zabawę.Czyli nie ma oganiczeń
          wikekowych.Moga grac starsi, młodsi.Tak ja to widze.Chyba, że macie jakieś
          konkretne propozycje.
        • Gość: player Re: rozgrywki osiedlowe IP: 80.51.140.* 05.05.09, 15:18
          a jeżeli chodzi o osiedla to oby było ich jak najwiecęj.
          • Gość: ciekawy Re: rozgrywki osiedlowe IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.09, 17:01
            Może zamiast osiedli można by było zebrać własną drużyne i tyle bo na
            niektórych osiedlach było by ich kilka a tak można by zgłosić drużyne z
            jakąś nazwą .Tak jak np. na halówce
            • Gość: player Re: rozgrywki osiedlowe IP: 80.51.140.* 05.05.09, 18:36
              Dobry pomysł.Po prostu zebrać ekipe, może to być ekipa z osiedla, kumple z pracy
              czy ze szkoły.
              • Gość: OK Re: rozgrywki osiedlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 18:55
                Całkiem fajny pomysł.
                • Gość: Z Re: rozgrywki osiedlowe IP: *.chelmno.mm.pl 05.05.09, 19:10
                  To nic innego, jak liga organizowana w hali. Tyle, że na powietrzu.
                  Podobno były już takie zamierzenia, by grać również wiosną i latem.
                  Z resztą takie rozgrywki funkcjonowały już jakiś czas temu. Co do
                  wieku - musi być dolna granica. Nie może grać 11-latek z 30-letnim
                  piłkarzem. Miejsca optymalnego niestety nie ma.
              • Gość: xyz Re: rozgrywki osiedlowe IP: *.chelmno.mm.pl 05.05.09, 19:04
                Aby miało to jakiś sens, powinniście najpierw opracować jakiś regulamin:
                1) ustalić miejsce rozgrywek-plac zabaw 5/6+1, lub 4ka 4/5+1;
                2) minimalny wiek (moim zdaniem 18 lat, chyba że ktoś ma zgodę rodziców:);
                3) zatrudnić sędziego, nawet takiego bez "papierów", ale żeby był neutralny...
                4) ustalić czas na zgłaszanie drużyn i czekać...
                5) rozpisać terminarz, no i grać:)
                • Gość: player Re: rozgrywki osiedlowe IP: 80.51.140.* 05.05.09, 19:13
                  hmmmm no teraz to już widze wziełes to an poważnie.Mysle , że bez sędzi sie
                  obejdzie.18 lat? nie koniecznie przecież gramy w piłkę więc nie potrzeba zgody
                  rodziców, a co do reszty sie zgadzam. Tylko jak sie do tego zabrać ?
                  • Gość: Z Re: rozgrywki osiedlowe IP: *.chelmno.mm.pl 05.05.09, 19:35
                    Jeżeli ma to być LIGA letnia czy tam wiosenna, to bez sędziego się
                    nie obejdzie. To jest zabawa, ale ktoś musi nad tym czuwać. Zapewnić
                    sedziego, opiekę medyczną, prowadzić tabelę. Po prostu zorganizować
                    ligę. No a jeżeli chcecie sobie tak po prostu pograć po lekcjach, to
                    trzeba sie umówić i grać. Do tego nie potrzebna organizacja
                    specjalna i dyskusja tutaj.
                    • Gość: PIOTR Re: rozgrywki osiedlowe IP: 89.231.148.* 05.05.09, 20:59
                      Z TYMI OSIEDLAMI TO FAJNY POMYSŁ I FAKTYCZNIE TABELE ITP MUSIAŁY BY
                      BYC GRANICA WIEKOWA MYSLE ZE TEZ POWINNA BYC TYLKO ZAPEWNE BEDZIE
                      PROBLEM Z DECYZJA. BO TAK NAPRAWDE TO NIEWIADOMO CZY TO MA BYC
                      BARDZIEJ NA POWAZNIE CZY KTO CHCE TO BEDZIE KOPAŁ. MOIM ZDANIEM TO
                      KAZDE OSIEDLE POWINNO WYBRAC SWOJA EKIPE I ZROBIC JAKIES ZEBRANIE
                      ITP ITD. BO POMYSŁ JEST SUPER JA SAM BYM CHETNIE POGRAŁ W TAKICH
                      ROZGRYWKACH OS. IM. JANA PAWŁA. MOZE UDAŁO BY MI SIE STWORZYC EKIPE.
                      ALE ZARAZ ZATYM IDZIE TEZ SPRAWA STROJÓW MOIM ZDANIEM KAZDE OSIEDLE
                      POWINNO MIEC SWÓJ KOMP.POZDR.
                      • Gość: hjjh Re: rozgrywki osiedlowe IP: *.chelmno.mm.pl 07.05.09, 15:15
                        A jakie osiedle jest autorem wątku? bo jesteśmy zainteresowani :)
                        Może dajcie jakiej kontakty :P
      • Gość: bio Re: rozgrywki osiedlowe IP: *.chelmno.mm.pl 12.05.09, 22:21
        Pomysł jest fajny
    • Gość: zainteresowany Re: rozgrywki osiedlowe IP: *.chelmno.mm.pl 07.05.09, 16:09
      Słuchajcie ludzie, najpierw moze wpisały by sie w ogóle osiedla chętne do gry
      czy jakiekolwiek ekipy... ja daje pierwszą: Poprzeczna...;p a co do regulaminu
      uważam że to jest żaden problem... wystarczy sie spotkac z kapitanami a
      następnie rozdac wcześniej wydrukowany regulamin jak co tym bym sie spokojnie
      mógł zając, ustalic wszytsko na cacy i gra gitara. Tak więc niech wpisują sie
      chętni.
    • Gość: JUstyna Re: rozgrywki osiedlowe IP: *.chelmno.mm.pl 07.05.09, 17:53
      Mimo tego że reprezentuję płeć przeciwną,jestem jak najbardziej za,3mam kciki i
      i pozdrawiam:)
      • Gość: player Re: rozgrywki osiedlowe IP: 80.51.140.* 08.05.09, 14:51
        tak, tylko do tego potrzebni sa chętni ... dwa osedla to za mało... :)
        skłodowska jest pomysłodawcą.
    • Gość: C Re: rozgrywki osiedlowe IP: *.chelmno.mm.pl 08.05.09, 19:44
      ja jestem chętny drużyne mam . NIE REPREZENTUJE ŻADNEGO OSIEDLA!!! REPREZENTUJE
      SIEBIE!!! mam ochote dac komus szkołe na boisku
      • Gość: player Re: rozgrywki osiedlowe IP: 80.51.140.* 08.05.09, 22:52
        hehe , to trzeba sie jakos za to zabrać, ustawić sie i zaczac grac !
        • Gość: PABLO Re: rozgrywki osiedlowe IP: *.chelmno.mm.pl 09.05.09, 20:28
          Browina też zagra
          • Gość: ciekawy Re: rozgrywki osiedlowe IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.09, 01:13
            Ta też mogę zgłosić drużynę możemy zagrać w jakiś dzień .Wystarczy że
            niech każda drużyna wystawi kapitana i można się umówić z kapitanami np na
            placu zabaw czy gdziekolwiek i można zacząć.Nawet od 4 drużyn napewno z
            czasem to się rozkręci . Ktoś się zaoferował że może się zająć tabelami
            teraz wystarczą z dwa spotkania z wyznaczonymi kapitanami drużyn i do
            dzieła. Najlepiej żeby każda drużyna miała już nazwę wystarczy wtedy to
            zapisać i rozplanować . Teraz data i miejsce spotkania i możemy ustalać
            szczegóły prosze o propozycje spotkania ja jestem cały czas do dyspozycji
            nie wiem jak inni
            • Gość: player Re: rozgrywki osiedlowe IP: 80.51.140.* 10.05.09, 09:14
              jestem za . a reszta?
    • Gość: kopernika Re: rozgrywki osiedlowe IP: 80.51.140.* 10.05.09, 10:26
      Moge zajac sie organizacja druzyny na kopernika.moje gg 3078976 .Organizator
      prosze o jakies blizsze informacje albo zwiazane z tym plany
    • Gość: pilkarz Re: rozgrywki osiedlowe IP: 94.254.153.* 11.05.09, 11:44
      nodobry pomysl jest ale ja bym zagral tez alw na moim osiedlu nie
      ma ludzie do grania :( lepiej jak bysmy zrobili wlasne druzyny i
      zaczeli grac. ale jak by sie tak nie dalo . bymk skrecil jakis z
      omcs i napewno omcs tez zagra
      • Gość: ciekawy Re: rozgrywki osiedlowe IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.09, 17:24
        Zakładajcie drużyny i najlepiej zgłaszajcie do kolegi który zaoferował że
        zajmie się tabelami , moim zdaniem zagrali byśmy po 6 osobowe drużyny
        czyli 5+1 ,na placu zabaw . Potrzebna tylko nazwa drużyny a terminy na gre
        znajdą się po zebraniu kilku drużyn . Co Wy Na To ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka