Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Małysz: Płakałem ze szczęścia

IP: *.ib.tcz.pl 03.03.07, 21:18
    należał mu się ten medal. za wszystko. Teraz tylko żeby znalazł motywacje do
    dalszych skoków i ciągnął ten wózek zwany reprezentacją jak najdalej i jak
    najdłużej...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Grzeg Małysz: Płakałem ze szczęścia IP: *.centertel.pl 03.03.07, 21:24
        Gratulacje dla mistrza! :)
        • Gość: majrix czekałem na taki sezon 3 lata... IP: *.bsk.vectranet.pl 03.03.07, 21:38
          znosiłem ględzenia znajomych o końcu Małysza (choć teraz za to czerpię
          przyjemności z wygranych zakładów :)) ), znosiłem plucie jadem niejakiego
          Schuji czekając na moment że mu kiedyś udowodnię, a raczej udowodni Adam jaki z
          tego Schuji jest buc i ignorant :). doczekałem się :)) I choć chciałoby się
          żeby Adam skakał jak najdłużej, to bardzo chciałbym żeby odszedł on jako
          zwycięzca. Nawet po tym sezonie, po zdobyciu PŚ oczywiście. W przyszłym sezonie
          będzie już trudniej, myślę że to będzie sezon Morgensterna. Nie chcę doczekać
          czasu kiedy będzie on się rozmieniał jak Ahonen, Kasai czy Hoellwarth.
          • Gość: Łukasz Re: czekałem na taki sezon 3 lata... IP: *.dutzend.stw.uni-erlangen.de 03.03.07, 22:12
            Tez czekałem i warto było...

Wielki mały człowiek; czasem prosty i nawet chamowaty , czasem niesamowicie
            ujmujący- facet z jajami- oby wiecej takich w życiu i sporcie!
            • Gość: Chłopak List Prezydenta do Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 22:55
              "Z wielką radością przyjąłem wiadomość o zdobyciu przez Pana tytułu Mistrza
              Świata w skokach narciarskich. To czwarty złoty medal wywalczony przez Pana na
              Mistrzostwach Świata i kolejny powód do dumy nie tylko dla Pana i Pana bliskich,
              ale również dla milionów Polaków w kraju i na całym świecie. Wywalczył Pan ten
              tytuł w pięknym stylu i z dużą przewagą nad rywalami, nie pozostawiając
              wątpliwości komu się on należy. Japonia sprzyja sukcesom polskich sportowców.
              Niedawno cieszyliśmy się z sukcesu polskich siatkarzy, dziś to Pan sprawił
              wielką radość polskim kibicom. Wierzę że jeszcze niejeden raz będziemy dumni z
              Pana osiągnięć. W imieniu własnym i wszystkich rodaków pozwolę sobie złożyć na
              Pana ręce serdeczne gratulacje i wyrazy podziękowania za ten sukces, za chwile
              wzruszenia i dumy, które przeżyliśmy na wieść o Pańskim triumfie." Co za
              wypowiedź - BRAWO !!! Niech żyje Prezydent wszystkich Polaków Lech Kaczyński !!!
              • Gość: Kibbol Re: List Prezydenta do Małysza IP: *.compi.net.pl 03.03.07, 23:07
                W końcu mamy Prezydenta z jajami!
              • Gość: prostytyp Re: List Prezydenta do Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 00:52
                Z calym szacunkiem kolego choc cieszymy sie wszyscy jako narod z osiagnietego
                sukcesu Malysza do ktorego walnie przyczynil sie Lepistoe to jako jednostka
                zgodzic sie nie moge z twoim ostatnim zdaniem... Kaczynski nie jest prezydentem
                wszystkich Polakow - jest prezydentem tych Polakow ktorzy na niego zaglosowali,
                a to wedlug Konstytucji i mnie nie znaczy, ze jest on prezydentem wszystkich
                Polakow. Nie myl pojec - Konstytucja mowi jasno - "Prezydent jest
                przedstawicielem wszystkich Polakow i reprezentuje Polske na zewnatrz".
                Kwasniewski czesto naduzywal tego stwierdzenia, mowiac ze jest prezydetem
                wszystkich Polakow. Uwazales wtedy, ze jest twoim prezydentem? Moim nie byl. A
                zyczenia Malyszowi i ludziom ktorzy przyczynili sie do jego sukcesu mozemy
                wszyscy zlozyc i skladamy sami - bez pomocy zakompleksionych i przeczulonych na
                swoim punkcie kanalii. Koniec abstrahowania.

Po tych kilku latach przerwy sukces Malysza sprawil mi osobiscie ogromna
                przyjemnosc. Wybitny zawodnik + wybitny trener = zloto. Nie moglo byc inaczej.
                Dzieki Adam. Dzieki trenerze.
                • kszynka Re: List Prezydenta do Małysza 04.03.07, 03:01
                  bardzo celne podejście do sprawy
                  :)
                  • Gość: marr467 Re: List Prezydenta do Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 08:26
                    Raczej nie macie racji. W demokracji prezydent wybrany przzez większość
                    wyborców staje sie automatycznie prezydentem wszystkich - czy tego chcą, czy
                    nie. A co do listu Prezydenta do Małysza - bardzo ładny.
                    • Gość: Bartosz Wałęga Re: List Prezydenta do Małysza IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.07, 11:39
                      Powiedz to Niemcom, którzy nie głosowali na Hitlera.
                      • marr467 Re: List Prezydenta do Małysza 05.03.07, 12:27
                        Celna uwaga, przekonałeś mnie. Przypomniałem sobie, ze ja też nie uważałem
                        Kwaśniewskiego za swojego prezydenta.
                        • Gość: Kibbol Mało kto dziękuje za piękną postawę Ammanowi IP: *.compi.net.pl 05.03.07, 13:51
                          i Morgensternowi - oddali oni zasłużony hołd Małyszowi, biorąc go na ramiona. To
                          było naprawdę piękne i jestem za to wdzięczny tym chłopakom.

Gest w wielkim, sportowym stylu!
                • Gość: troszka Re: List Prezydenta do Małysza IP: *.tktelekom.pl 04.03.07, 17:04
                  Masz na myśli Lecha Mamrotka?
                • Gość: Beata Re: List Prezydenta do Małysza IP: *.crowley.pl 06.03.07, 20:04
                  :))))))))))))))
                  Dziękuję, Adasiu. I Panu, Panie Lepistoe. I wszystkim, którzy się do tego
                  przyczynili.
                  Panie Prezydencie - obejdzie się!
              • Gość: mentor Re: List Prezydenta do Małysza IP: *.tn.glocalnet.net 04.03.07, 15:30
                ciekawy kto mu to napisal
              • Gość: Renault Re: List Prezydenta do Małysza IP: *.aster.pl 05.03.07, 10:46
                Jest takie trafne powiedzonko: przyczepiło się gó.. do okrętu i mówi,że
                płyniemy. Bardzo adekwatne do sytuacji-sukces ma wielu ojców...
          • Gość: gringo Re: czekałem na taki sezon 3 lata... IP: *.imperiumpw.pl 07.03.07, 13:25
            Gość portalu: majrix napisał(a):

> znosiłem ględzenia znajomych o końcu Małysza (choć teraz za to czerpię
            > przyjemności z wygranych zakładów :)) ), znosiłem plucie jadem niejakiego
            > Schuji czekając na moment że mu kiedyś udowodnię, a raczej udowodni Adam jaki z
            >
            > tego Schuji jest buc i ignorant :).

Bo wszyscy mający w nazwisku ,,Sch..'' to schuje, a wręcz..bez ,,S''..
        • Gość: SYMPATYK Re: Małysz: Płakałem ze szczęścia IP: 195.116.231.* 04.03.07, 11:47
          "Małysz" i Wszystko jasne- to cytat jego kolegi ze skoczni- chyba Ammana
          Gratuluję.
      • Gość: Jasiu Pogoń Kurzajewskiego jak się znów .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 21:52
        będzie przyklejał do Twojego sukcesu!
        A tak po ludzku to nie wstydź sie , że płakałes! Zrobiłes naprawdę wielką rzecz!

www.bmwsauber.com.pl
        • Gość: RS Kurzajewski odżył dzięki Małyszowi. IP: *.compi.net.pl 03.03.07, 23:18
          Przed każdym występem w TV ćwiczy w toalecie wymowę słowa "Małysz" przez
          wszystkie przypadki, patrząc w lustro.
          Kiedy Kurzajewski zaczyna coś mówić o Ammanie, Ahonenie, Morgensternie,
          Jacobsenie itp., to można być pewnym, że swoją wypowiedź na temat tych skoczków
          zacznie od sformułowania "Adam Małysz". Zdanie bez "Adama Małysza" w ustach
          Kurzajewskiego brzmi kulawo i sztucznie.
          Gdy Kurzajewski przeprowadza wywiad z Ammanem, Ahonenem, Morgensternem,
          Jacobsenem itp., to pierwsze pytanie wygląda mniej więcej tak: "Co sądzisz o
          wspaniałych skokach Adama Małysza?" albo: "Adam Małysz dzisiaj skoczył gorzej od
          ciebie. Co byś mu poradził, aby skoczył lepiej?"
          Naprawdę współczułem mu, gdy Adam przeżywał załamanie formy i nie plasował sie w
          ścisłej czołówce. Kurzajewski wyglądał wtedy jak niepodlewany kwiat.
      • danrys1210 Małysz: Płakałem ze szczęścia 03.03.07, 22:12
        Czy to aby prawdziwy wywiad? Czy taki jak z o.T.Rydzykiem?Bo wy to umiecie
        preparowac wywiady -czyz nie?????
        • svetomir Re: Małysz: Płakałem ze szczęścia 05.03.07, 11:00
          Przy "wywiadzie" z ojcem Rydzykiem było wyraźnie napisane, ze jest to
          kompilacja. Dość częsty to zreszt a zabieg literacki. Przykładem takiego
          rozwiazania jest książka "Rozmowy ze świetym Augustynem" o. Jacka Salija OP.
          Odpowiedzi Ojca Kościoła są wyjęte z jego pism, podobnie jak w
          przypadku "wywiadu" GW
      • Gość: mig Małysz: Płakałem ze szczęścia IP: *.186.jawnet.pl 03.03.07, 22:20
        On nie jest z IV RP.Nic w nim nienawiści i zawiści.To jakiś dziwny Polak.Mały, a wielki zarazem.Odwrotnie od tych teraz tutaj w kraju.
        • Gość: shaggy79 :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 22:42
          Dzięki Adam!!! Do boju i trzymaj kurs!!! Czapki z głów i gratuluję! Jestem
          dumny, że jestem Polakiem w takich chwilach!!!
        • Gość: opal Re: Małysz: Płakałem ze szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 12:49
          Bo ewangelik, migu. Dlatego pracowity i skromny, cechy rzadkie w naszym kraju.
      • Gość: marek_ Prawdziwy mistrz! :) IP: *.hsd1.nj.comcast.net 03.03.07, 22:23
        wielkie brawa i gratulacje :)
      • Gość: adi Małysz: Płakałem ze szczęścia IP: *.icpnet.pl 03.03.07, 22:26
        Dziękujemy Adamie!!!
        • tepetoja brawo Adaś!!! nigdy w Ciebie nie wątpiliśmy!!!! 03.03.07, 22:30
          • Gość: zizizi Re: brawo Adaś!!! nigdy w Ciebie nie wątpiliśmy!! IP: *.compi.net.pl 03.03.07, 23:23
            ...eeee tam, nie tak znowu nigdy, nie przesadzajmy....
          • Gość: Piotr z Sapporo Re: brawo Adaś!!! nigdy w Ciebie nie wątpiliśmy!! IP: *.jp.fiberbit.net 04.03.07, 00:53
            Warto bylo przyleciec dla Adama.Niesamowite przezycie tymbardziej,ze go nigdy
            nie widzialem.Dzisiaj wylatuje z walizka pelna wrazen,bo i biegi i wspaniala
            walka sztafet tez dostarczyly ogromna ilosc emocji. Brawo Adam,brawo kibice.
            Czesc.んうファふぉ
        • simply_z Re: Małysz: Płakałem ze szczęścia 03.03.07, 22:30
          gratulacje Adam!
      • morfeusz_1 Re: Małysz: Płakałem ze szczęścia 03.03.07, 22:34

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!
        • Gość: kielce Re: Małysz: Płakałem ze szczęścia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 23:09
          kur*a adam jestes gosc i tyle, jako nieliczny z polakow zaistniales w swiecie,
          we wspolczesnym swiecie, gratuluje Ci tego i zycze 4 zwyciestwa w generalce
          pucharu swiata, 34 a nawet wiecej zwyciestw no i mistrzostwa olimpijskiego w
          2010 vancouver! polska jest z Ciebie dumna od 7 lat!!!
      • Gość: anonim Małysz: Płakałem ze szczęścia IP: *.za.digi.pl 03.03.07, 23:11
        GRATULACJE!!!!! JEST PAN NIESAMOWITY. TRZYMAĆ TAK DALEJ!!
      • Gość: meaa Małysz: Płakałem ze szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 23:31
        brawo p,Adamie !!
        jest Pan niezwykle skromnym człowiekiem, w swoich wypowiedziach zawsze
        taktowny,zawsze pogodny i uśmiechnięty,
        i proszę się nie wstydzić łez - to piękny dar szczególnie u mężczyzny
        szczerze Panu gratuluję i życzę powodzenia we wszystkich poczynaniach
      • kupkup Re: Małysz: Płakałem ze szczęścia 03.03.07, 23:46
        największym wsparciem ŻONA!!! dlatego poprosiłem najpiekniejszą kobietę o ręke.
        zgodziła się i za pare lat pobije rekordy małysza!!!
      • e-teacher Małysz: Płakałem ze szczęścia 03.03.07, 23:51
        Panie Adamie,słowo honoru,dał Pan wszystkim do wiwatu!My mężem też z Panem się
        cieszyliśmy i wzruszaliśmy do łez.Dziękujemy za wszystko,czego Pan
        dokonał.Niczego i nikomu nie musi Pan udowadniać.Wielkie dzięki i wszystkiego
        najlepszego!Ściskamy - Bożena i Piotr Dutkiewiczowie z Łodzi.
        • Gość: Kaja Re: Małysz: Płakałem ze szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 00:04
          Panie Adamie! Zawsze kiedy oglądam Pana mówię "Leć Adasiu z Bogiem", trzymam
          kciuki za dalszą karierę, gratuluję wspaniałej żonki i córeczki, niech Wam się
          szczęści!
      • Gość: maryla Re: Małysz: Płakałem ze szczęścia.... i ja..tez... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 00:09
        zawsze w Pana wierzylam i wierze
      • patman ...Prince Małysz... - to dobrze brzmi 04.03.07, 00:14
        "Do hotelu Prince Małysz dotarł niedługo..." - nie szkodzi :)
      • tades1 Re: Małysz: Płakałem ze szczęścia 04.03.07, 00:15
        Panie Adamie !!!!!!!!!!
        Wszystkiego najlepszego i ogromne dzięki !!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Piniu Barcin Małysz: Płakałem ze szczęścia IP: *.marton.net.pl 04.03.07, 00:31
        Adam wierzylem w Ciebie jestes caly czas najlepszy na skoczni pozdro gratuluje
        zlotka tak dalej jestes wielki!!!!!!
        • Gość: Olena Ja też płakałam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 00:47
          Dzieki Panu czuję się dumna, ze jestem Polką.
          Takich wzruszeń nie przeżyłam nigdy i za to dziękuję!!!
      • Gość: yah_42 Brawo Adam !!! IP: *.agoff.umn.edu 04.03.07, 00:50
        !!!!!
      • agi34 Adam !!!! 04.03.07, 01:35
        król wrócił.Jesteś wielki!!!
        Rozmwawiałam ostatnio ze znajomym o tym co to znaczy być Polakiem.
        I doszliśmy do wniosku, ze nie wiemy co to znaczy, ale jednego byliśmy pewni
        Polakami czujemy sie wtedy gdy Ty Adam zwyciężasz.
        Nie wiem co w Tobie jest takiego, ale sprawiasz, radość tak ogromną...
        IV
        kryształowej kuli Ci życzę...
        Jeszcze wszystko będzie możliwe...
        Buziak.
      • Gość: fdb niech ktos smie jeszcze IP: 193.120.70.* 04.03.07, 01:56
        kiedykolwiek pojechac po malyszu, przeciez on juz mial wszystko po tamtych 3
        sezonach,nie mielismy ani nie mamy prawa niczego od niego wymagac.mozemy tylko
        dziekowac za tyle wspanialych chwil.moze niech ktos sobie przypomni jak to bylo
        przed malyszem zanim bedzie pisal glupoty jak malysz bedzie 12 na jakims
        podrzednym pucharze swiata.
      • Gość: grr Małysz: Płakałem ze szczęścia IP: *.kgu.de 04.03.07, 02:19
        no to pojde na lotnisko we frankfurcie, moze uda mi sie pana adam spotkac :)
        • Gość: bodo Re: Małysz: Płakałem ze szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 02:33
          jak powiem, że ZAWSZE wierzyłem - to skłamię.
          ale ZAWSZE MU ŻYCZYŁEM WYGRANEJ - DZIŚ CHYBA NAJBARDZIEJ.
          bo ten sezon dziwny dla Adama jest: stale pokazuje wielką formę, a tak rzadko
          wygrywa. gdyby dziś nie wygrał, to byłoby to niesamowicie niesprawiedliwe.
          dlatego ogromnie się cieszę, że TAK wygrał, z taką przewagą - bo myslę, że miał
          tę siłę od początku sezonu, tylko się nie składało...
          to Mu się dziś po prostu należało.

i dalej będę mu życzył zawsze wielkich skoków. bo to jest ludzka rozkosz patrzeć
          na gościa, który wypracował coś do perfekcji. to jest kwintesencja sportu i
          ludzkich ambicji: perfekcja.
          i dumni jesteśmy Panie Adamie, że Pan, nasz Adam z Polski, pokazuje taki poziom
          sportowej doskonałości.
          DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!!!
          dziękujemy za te niesamowite wzruszenia.
          (a jaką Pan ma piękną sylwetkę w locie!)
      • Gość: feniks Małysz: Płakałem ze szczęścia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 04:00
        Adamie. Jesteś jednym z największych sportowców naszych czasów. Wszyscy Polacy
        są z Ciebie dumni. Dziękujemy Ci za wszystkie wzruszenia, które dzięki tobie
        przeżyliśmy. Uwierz mi - nigdy my kibice w Ciebie nie zwątpiliśmy. Jesteś
        Wielki!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: main Małysz: Płakałem ze szczęścia IP: *.hsd1.il.comcast.net 04.03.07, 04:38
        nalezalo sie to chlopu byl chyba podlamany poprzednim konkursem tym wieksza
        radosc sprawil nam wszystkim ale czemu sie poplakal to nie rozumie przeciez
        wyzej sie nie da stanac.
      • Gość: bosynuek Małysz: Płakałem ze szczęścia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 07:14
        Ja tez plakalem ze szcześcia. Malysz jest jedyny i juz nigdy nie bedzie kogos
        takiego. Jest nawiekszy, jest niepowtarzaln, jest wyjatkowy. Nigdy nie zapomne
        panu Adamowi tego wszystkiego. Zawsze pozostanie dla mnie polskim sportowcem
        wszehcczasow!
      • Gość: Beata Małysz: Płakałem ze szczęścia IP: *.petrus.pl 04.03.07, 07:34
        Jesteś cudowny, wspaniały, wielki.... dużo by wymieniać. Moja rodzina zawsze jest z Tobą, na dobre i na złe. I nie ważne, które miejsca zajmujesz, ale jak Ci wychodzi to ja zawsze płaczę ze szczęścia, a moje dzieci przynoszą mi husteczki. Kochamy Cię i pozdrawiamy :)
      • Gość: konrad.ludwik02 Wreszcie jakiś prawdziwy, wymierny sukces ... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 04.03.07, 10:31
        ... Polski, tak bardzo nam, zdołowanym przez kolejne nieudaczne rządy,
        potrzebny i to osiągnięty w tak spektakularnej dziedzinie. „ADAM na
        prezydenta!” – chciałoby się krzyknąć! Jego nigdy nie musieliśmy i na pewno nie
        będziemy musieli się wstydzić!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka