izabela_741 06.10.06, 23:38 Dziewczyny, Super Nianie w dobre rece "oddam" (jesli Ona wyrazi ochote na oddanie).:) Jesli ktos szuka dobrej i cieplej Niani, piszcie do mnie na gazetowy, odpowiem w najblizszych dniach. Pzdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ekz1 Re: Wawa - Super Niania 09.10.06, 14:35 Przyjme natychmiast!!!! Nasza ukochana "babcia" zostanie babcia prawdziwa i w domu juz sa placze... bardzo prosze napisz na adres ezietara@stewart.com... mam nadzieje ze uda sie nam dogadac... pozdrawiam, ewa Odpowiedz Link
szkrabik3 Re: Wawa - Super Niania 10.10.06, 16:04 ja w grudniu lub styczniu wracam do pracy i szukam niani dla 6 miesiecznej Pauli, napisalam do Ciebie wiec mam nadzieje, ze sie odezwiesz. Odpowiedz Link
paulette Re: Wawa - Super Niania 04.11.06, 15:37 Witam, my też szukamy Opiekunki dla naszej córeczki, od stycznia (Wika będzie miała 6m) na pełny etat, Kabaty. Jeśli oferta nadal aktualna, to poproszę o kontakt na mail gazetowy. pozdrawiam Odpowiedz Link
asfloyd Re: Wawa - Super Niania 06.11.06, 11:27 witam. szukam niani do 1,5 rocznej córeczki jeśli jeszcze jest to aktualne poproszę o namiary pozdrawiam aneta Odpowiedz Link
sylw-buzniak Re: Wawa - Super Niania 06.11.06, 21:32 Bardzo, bardzo proszę o kontakt jelśli jeszcze aktualne -bo dobra Niania to skarb. Jestem z Bródna sylw-bużniak@wp.pl Odpowiedz Link