Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

engel wróć!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.03, 13:23
    kurcze ,jak teraz mi go brakuje.byłem jednym z pierwszych którzy chcieli aby
    engel odszedł po mistrzostwach.wydawało mi sie że naznaczył już szlak który
    bedzie kontynuowany przez nowego trenera,kilka korekt w składzie i polska
    walczy o kolejny awans.a tu dupa,drugie miejsce w grupie zawdzieczamy
    bardziej nieporadnoscią przeciwników niż naszą dobrą grą .atmosfera siada ,co
    niektórym już sie nawet na mecze towarzyskie nie chce przyjeżdżać.a co do
    obecnego składu " repy" to totalna kaszana.brak zgrania można
    wytłumaczyć,ale ...brakuje tego co było za engela :atmosfery ,checi ,troszku
    szczescia ,formy i wszystkiego innego co dało polakom awans.mecz z belgia był
    prawie jak katastrofa i gdyby nie ludzie engela to byłby straszliwie nudny i
    nie było by żadnej ciekawej akcji godnej kometarza. " egelo " WRÓĆ !!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Razorfan engel i talizmany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.03, 13:36
        Powiedz i czy wierzysz ze przyjscie engela poprawi gre? Czy wydaje ci sie ze
        nagle Oli zacznie strzelac, Kryszalowicz zacznie grac na wysokim poziomie a
        hajto nie bedzie robil szkolnych bledow i gadal glupot. Racjonalnych powodow do
        takiego twierdzenia jest niewiele no bo czym Engel mialby Olemu trafic z 5 m w
        meczu z Wegrami? No tak zapomnialem mial przeciez magiczny plaszcz i sloniki.
        • Gość: gazza Re: engel i talizmany IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.03, 22:49
          wierze ,a wiara czyni cuda.a tak na poważnie to engel dał by
          rade.wyselekcjonował grupe ludzi która sie z nim rozumiała .tak samo było za
          wójcika .zebrał pakę i golili wszystko i wszystkich a potem co? niby to samo
          towarzystwo a wyników nie było widać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka