Gość: Ścierwo IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 17:07 dziękujemy, John! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kobe-hater Re: Rutkowski, Wujec: Cały ten Jazz IP: *.icpnet.pl 04.05.03, 19:31 Wypasiona xywka koleżko, nie ma co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coal Chamber Kto to jest? IP: *.retsat1.com.pl 04.05.03, 20:18 Anegdota 1: Na igrzyskach w Barcelonie, gdy kadra USA wybrała się na "spacer" po mieście w jednym ze sklepów młoda dziewczyna zaczepiła Stocktona z pytaniem: "Przepraszam, może mi pan zrobić zdjęcie z Charlesem Barkleyem"? Oczywiście nie miała pojęcia kim był fotograf... Anegdota2: Kiedyś na lotnisku pracownik ochrony chciał przegonić Stocktona, bo obok do odprawy szykowała się drużyna Utah Jazz. STOCKTON to absolutny geniusz koszykówki. Słusznie uznany przez Barkleya za 1 z 5 największych koszykarzy z jakimi grał. Rozgrywający wsechczasów. NAJBARDZIEJ NIESAMOWITA AKCJA: Finały NBA z Bulls (nie pamiętam niestety które, ale chyba 2gie...). Zbiórka pod tablicą JAzz, piłka do Stocktona, ten podaje ją przez całe boisko do biegnącego Malone`a. Wsad - 2 punkty dla Utah. Nic nadzwyczjnego? W momencie gdy Stockton podawał piłkę, Malone był jeszcze na własnej połowie. Piłka WPADŁA mu do rąk gdy kończył dwutakt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paski Re: Kto to jest? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.03, 10:34 Mam nagrany ten mecz i oglądam go codziennie, a ta akcja to faktycznie kulminacja. Tak naprawdę cały mecz czekam na tą asystę. Asytsta wszechczasów. Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobe-hater Re: Kto to jest? IP: *.icpnet.pl 05.05.03, 17:26 > (...) Piłka WPADŁA mu do rąk gdy kończył dwutakt... Jak to ku@#a możliwe, że robił dwutakt bez piłki? Po co miałby robić dwutakt skoro ograniczało to jego ruch do dwóch kroków a tak mógł ich robić do woli?! CZY W OGÓLE JEST MOŻLIWE ZROBIENIE DWUTAKTU DEZ PIŁKI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Rutkowski, Wujec: Cały ten Jazz IP: *.zychlin.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 20:54 Łezka kręci się w oku. Odszedł geniusz koszykówki. Geniusz. Obok Magica największy rozgrywajacy wszechczasów. Pamiętajcie o tym "młodzi" porównując do niego choćby Jasona Williamsa. To tak jakbyście porównywali Ferrari (Stock) do Syrenki. Dzieki za mozliwość 16 lat oglądania Ciebie John. Akurat tyle miałem mozliwość. Jeszcze raz dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saper Re: Rutkowski, Wujec: Cały ten Jazz IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 04.05.03, 22:55 po odejściu stocktona NBA będzie moze bardziej efektowna, porywajaca, brawurowa, ale czy lepsza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mista Re: Rutkowski, Wujec: Cały ten Jazz IP: *.nbp.pl 05.05.03, 08:24 Dzieki takim jak ty i Jeff Hornacek biali kurduple z Polski moga jescze miec nadzieje, ze i bez 2, 10 wzrostu mozna grac w koszykowkeDzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SirHoe Re: Rutkowski, Wujec: Cały ten Jazz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 16:50 Moim zdaniem caly jazz sie skonczy i beda sie cieszyc jak sie za 10 lat do plejofow zalapia. Cala gre tam robili Stockton i Malon. Kurde dobrzy ci goscie sa jak na swoj wiek - najlepsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Re: Rutkowski, Wujec: Cały ten Jazz IP: *.nas3.chicago1.il.us.da.qwest.net 10.05.03, 21:13 Jestem maly i bialy i m.in. dlatego lubilem tego goscia bardzo.Poza tym myslal w czasie gry,akcji co przy szybkich,skocznych,wysokich czarnych nie zawsze idzie w parze. A prywatnie:bylem kiedys w hali gdzie graja "Jazz" na biznesowym seminarium.Mielismy z zona "swoje 5 minut" na scenie i dookola hali obok Jego nazwiska wyswietlono moje...To bylo przezycie, szeptem prosilem zone o uszczypniecie. 30 lat temu tez cwiczylem intensywnie ale skasowano mnie- "jestes za maly". A tacy Goscie pokazuja ze NIGDY nie nalezy poddawac wartosciowych celow (wyszlo za madrze)-dobrze,ze zrobilem to w innej dziedzinie.Szkoda,ze nie w koszu... Odpowiedz Link Zgłoś