Gość: accept IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 21:54 zgadzam sie w 100%. dlatego najbardziej konkretnie u bukmachera zarobic mozna wlasnie pod koniec polskiego sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: Spoza boiska IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 05.05.03, 22:25 W pełni zgadzam się z autorem artykułu. Swego czasu długo pracowałem z druzynami lecha, również ta pierwsza, i mógłbym dac wiel przykładów jak nasz Lech zdobywał punkty chociażby z Hutnikiem, Wisłą. Pozdrawiam i mam nadzieję, że sie utrzymamy. Nie wiem tylko czy sie denerwować, czy jest już wszystko dogadane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Wszystko dogadane lech w 2 lidze ha,ha,ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 09:32 jebać pyry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahah Re: Wszystko dogadane -matka wolfa za 10 zl IP: *.icpnet.pl 06.05.03, 16:53 Gość portalu: wolf napisał(a): > jebać pyry Dogadalem sie z Twoja matka. Anal ,fisting i z polykiem jedynie za 10zl!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Spoza boiska IP: 217.131.92.* 06.05.03, 15:18 Rozpuścić to towarzystwo! Wiadomo,że w piłce jest korupcja a (leniwe z większości) szczeniaki zarabiają dużo za dużo. Na dodatek p. Frankiewicz i spółka marnują nasze pieniądze mając nadzieję na głosy wyborcze kibiców (Kto go wziął do PO????). Proszę pomyśleć ile boisk osiedlowych mogłoby powstać za pieniądze pzeznaczane na stadion. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: Spoza boiska IP: *.icpnet.pl 06.05.03, 15:29 Pieniadze sa na stadion i koniec a jesli osiedla chca miec boiska niech sobie załatwiają pieniadze od kogos innego byle nie od Lecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Re: Spoza boiska IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.05.03, 18:52 Gość portalu: Tomasz napisał(a): > Rozpuścić to towarzystwo! Wiadomo,że w piłce jest korupcja a > (leniwe z większości) szczeniaki zarabiają dużo za dużo. Na > dodatek p. Frankiewicz i spółka marnują nasze pieniądze mając > nadzieję na głosy wyborcze kibiców (Kto go wziął do PO????). > Proszę pomyśleć ile boisk osiedlowych mogłoby powstać za > pieniądze pzeznaczane na stadion. Skąd się biorą tacy idioci? Człowieku, na drugi raz nim coś napiszesz- POMYŚL!!! Odpowiedz Link Zgłoś