myszka37-38 26.05.08, 20:16 Czy ktoś zna fajny hotel z takim prawdziwym duzym aqua parkiem dla dorosłych :)gdzie jest więcej niz 3 zjeżdzalnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Hotel z Aqua park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 19:07 Water Planet: www.travelzone.pl/hotele/turcja/riwiera-turecka/water-planet-holiday-village.html Aqua Fantasy: www.travelzone.pl/hotele/turcja/wybrzeze-egejskie/aqua-fantasy.html Odpowiedz Link Zgłoś
kasia27-2 Re: Hotel z Aqua park 29.05.08, 21:19 Hotel Club Grand Side ma własny aquapark. Nie byłam tam jeszcze..lecimy 3 września ale opinie o hotelu są bardzo dobre (ani jednego negatywu). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinaaa26 Re: Hotel z Aqua park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 09:20 tylko nie Water Planet, bo sie zawiedziesz!!!wlasnie stamtad wróciłam i jestem bardzo rozczarowana.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myyysia Re: Hotel z Aqua park IP: *.eranet.pl 11.10.08, 18:07 Polecam Hotel JOY PEGASOS PLANET w Incekum.Zjeżdżalni jest chyba ok 14,2 duże baseny,mniejsze baseny i brodziki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Hotel z Aqua park-Do kasi IP: 195.116.26.* 15.10.08, 15:39 Kasiu moze napiszesz nam jak było w tym hotelu-warto tam jechać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela331 Re: Hotel z Aqua park-Do kasi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.08, 10:49 witam.Byłam na wspaniałych wakacjach w hotelu Grand Aqua i Grand Side (to 2 hotele w jednym kompleksie + aqua park). To jedyny hotel, do którego chciałaby kiedyś wrócić. Aqua park fantastyczny- ale jak każdy aqua park -przewaga atrakcji dla dzieci, chociaż my dorośli też się świetnie bawiliśmy. Strony internetowe z hotelem nie kłamią. Jeśli chcesz wiedzieć coś więcej to pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
izis52 Re: Ela331 28.12.08, 20:05 Wybieramy się do Grand Aqua w czerwcu 2009 z dziewięcioletnim wnukiem. Wybieraliśmy hotel pod jego potrzeby. Interesuje mnie czy przy takim nagromadzeniu dzieciaków starsi wytrzymują hałas ? Czy są dla dorosłych spokojniejsze rozrywki, wycieczki itp. Podobno z Aqua jest dalej do morza i innych atrakcji ? Czy da sie załatwić parter z wyjściem do rzeki ? Bardzo proszę o informacje. Pozdrawiam Iza. Odpowiedz Link Zgłoś
edytagb Re: Ela331 03.01.09, 16:04 Witam,również byłam z rodziną w Grand Aqua. Jeżeli macie Państwo pytania to proszę o maila. Generalnie być niezadowolonym z wakacji w tym hotelu jest niemożliwe. Ludzi mimo że jest pełny hotel to jednak ma się wrażenie że jest tam gastka osób (szczególnie w Aquaparku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia741 Re: Hotel z Aqua park-Do kasi IP: 195.117.116.* 28.12.08, 23:22 Jakie biuro oferuje te hotele (Grand Aqua i Grand Side)? Czy hotel Grand Side to ten sam co Grand Art Side? Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: Hotel z Aqua park-Do kasi 03.01.09, 16:31 Hotel Grand Side jest w Kumköy, a hotel Grand Art Side jest w Colakli/Evrenseki Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Joy 03.01.09, 22:54 Pegasos planet Incekum - też polecam. Ja to naliczyłam z 17 zjeżdżalni :). Basenów tez dużo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Hotel z Aqua park IP: 217.153.77.* 17.10.08, 11:07 We wrześniu byliśmy w Club Ali Bey Park w Manavgat - ma aqua park z 16 zjeżdżalniami - i w większości dla dorosłych lub nastolatków (2 czarne dziury, lazy river, zjeżdżalnia rodzinna gdzie na pontonach może zjechać kilka osób itp). Dla maluszków jest fajny basen ze statkiem pirackim, małe zjeżdżalnie, oraz basen wysypany piaskiem, tak jak by się było na plaży, rewelacja. Siostrzany hotel w Belek był w ofercie Neckermana polskiego, my lecieliśmy z niemieckiego katalogu, było taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: Hotel z Aqua park IP: *.icpnet.pl 28.12.08, 14:11 gorąco polecam kusadasi Turcja Hotel Aqua fantazy. Duzy świetny park wodny dzieciaki były zachwycone, w każdym wieku:) Odpowiedz Link Zgłoś