Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Smutne pożegnanie polskiej pary

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 14:25
    Nic się nie stało, i tak będziemy Was pamiętać z najlepszej strony! Życzę
    zdrowia!
    Obserwuj wątek
      • Gość: oświęcimer Coooooooooooo ? IP: 149.156.178.* 21.03.07, 14:26
        A ja słyszałem, że się przeflancowali do Warszawy ?
        • Gość: ... Re: Coooooooooooo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 16:07
          przeflancuj sobie uszy !!!
          • Gość: oświęcimer Re: Coooooooooooo ? IP: 149.156.178.* 21.03.07, 16:49
            ale panie doktorze, o tym SAMA GW pisała ? ;)
      • Gość: Greghorius Ale co się stało?? IP: *.itma.pwr.wroc.pl 21.03.07, 14:27
        Dziękujemy za wspaniałą karierę.
      • Gość: cekierka Smutne pożegnanie polskiej pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 14:38
        Nic sie nie stało - duzo zdrowia i wracajscie do Polski. Troche pech ale to
        drobnostka - pomyslnosci.
      • Gość: mane Smutne pożegnanie polskiej pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 14:41
        Będziemy Was pamiętać. Dziękujemy za wszystko.
      • Gość: Kasia :( IP: *.gbw.com.pl 21.03.07, 14:44
        I tak pokazali się w Polsce na ostatnich zawodach bardzo dobrze!
        A jak rozwija sie podobana dyscyplina sportowa do łyżwiarstwa? O pływaniu
        synchronicznym, filmy z układami, zdjęcia na synchro.pl
        • Gość: kidler Dziekujemy!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 14:50
          I tak jestescie dla mnie najlepsij .
          I nie sluchajcie baranów kturzy moze od roku zaczeli ogladać łyzwiarstwo i maja
          wiele do powiedzenia.
          dla mnie zawsze bedziecia zwyciescami.
      • sympatyk_pis Smutne pożegnanie polskiej pary 21.03.07, 14:52

Gratuluję i dziękuję za WSZYSTKO!!!
        Życzę duuuuużo zdrowia i wspaniałych wychowanków!!!
        ___________________________________________________________________________________

NIE PYTAJ CO POLSKA ZROBIŁA DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA POLSKI???!!!

• Gość: zwr Re: Smutne pożegnanie polskiej pary IP: *.acn.waw.pl 21.03.07, 15:13
          Drodzy Państwo Siudkowie! Życzę wam wychowanków tak dobrych jak wy byliście.
          Jeździliście pięknie w Warszawie w waszym ostatnim występie. TO BYŁ POKAZ!!!
      • Gość: Evi Smutne pożegnanie polskiej pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 15:00
        Byłam na mistrzostwach w Warszawie i chyba najgłosniej ze wszystkich tam
        zgromadzonych krzyczałam zeby ich dopingować :)
        Osobiście dziękuję im za cudowne emocje jakich nam dostarczali. Trymam kciuki i
        całuję.
      • Gość: behemot Sport to nie jest zdrowie !!! IP: *.korbank.pl 21.03.07, 15:09
        j.w.
      • Gość: ltc no wiecie co! IP: 193.109.212.* 21.03.07, 15:12
        nie zdążyłem ich poznać a oni już się pożegnali z publicznością!
      • Gość: kibic brawo za to co zrobiliscie! IP: *.w90-19.abo.wanadoo.fr 21.03.07, 15:21
        i tak pamietamy to co bylo udane!
        wszystkie Wasze medale!
      • Gość: apw Smutne pożegnanie polskiej pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 16:33
        Piękne dięki za wszystkie radości jakich nam dostarczyliście|! Zdrowia!
        • bydgoszcz6 Re: Smutne pożegnanie polskiej pary 21.03.07, 17:10
          Dziękuje Wam bardzo za wspaniałe chwile za wszystkie medale, i życzę dużo
          zdrowia i wspaniałych wychowanków . POWODZENIA
      • Gość: aa Polski pech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 17:18
        Za lekki kajak, koń, który nie chce skakać, zepsuta skrzynia biegów, wiatr
        niemal znoszący ze skoczni, ból kręgosłupa. Co teraz się wydarzy?

PS> Pech mistrzów nie jest nieszczęściem- swoje już zrobili i wielkie dzięki!
        • obserwatorpl2005 Re: Polski pech 21.03.07, 18:29
          Nie ma sie co martwic. Zdrowie jest najwazniejsze.
          Dziekujemy Wam za emocje, ktorych dostarczyliscie polskim kibicom.
          Pomyslnosci!
      • Gość: Grazyna29 Śmieszne są te Siudki ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 18:58
        dorotka i mariuszek hehehe;))) popłakali się biedactwa,normalnie sie wzruszyłam
        czytając to hehehehe:)
        • Gość: prpr Re: Śmieszne są te Siudki ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 21:00
          Sama jesteś śmieszna przez takie komentarzyki
      • Gość: . a nastepcy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:39
        spisali sie niezle, zwlaszcza ze z amerykanami przegrali 12. miejsce raptem o
        0,02 punktu!
      • Gość: pikus Re: Smutne pożegnanie polskiej pary IP: *.brzesko.net.pl 21.03.07, 20:24
        "Próżno nie płaczcie..."

pozdrawiam i życzę zdrowia
      • Gość: azula szkoda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:36
        wielka szkoda, że akurat tak wyszło. Brak mi tylko słów na głupotę, która
        przemawia w opiniach o smieszności takiego niefarta. Dla kazdego sportowca jest
        to olbrzymi wewnetrzny stres jezeli nie może zaprezentować tego do czego się
        długo przygotowywał, a tym bardziej tak jak w tym wypadku na zakończenie
        kariery. Mam duże uznanie dla naszej pary łyżwiarskiej i życzę powodzenia w
        pracy trenerskiej. Niech szybko pojawią się kolejne talenty tej klasy, co
        Państwo Siudkowie. Niech łyżwiarstwo figurowe nie pozostanie białą plamą, a
        odkryte bedzie dopiero jak będą spektakularne osiągnięcia. takich przykładów w
        naszym narodowym sporcie mamy już bardzo wiele - siatkówka, piłka ręczna, skoki
        narciarskie.... Jak zaczęliśmy coś znaczyć wtedy na gwałtu rety zaczęto na siłę
        szukać funduszy na dofinansowywanie tych dyscyplin. Zyczę wszystkim aby tak się
        nie stało i z łyzwiarstwem.
      • Gość: sarah Smutne pożegnanie polskiej pary IP: 83.2.116.* 21.03.07, 20:45
        Dziękuję Dorocie i Mariuszowi za wszystkie występy, medale, emocje. Za całą
        karierę. Pech, ogromny pech na tych mistrzostwach, ale w pamięci pozostanie
        Wasze cudowne pożegnanie z publicznością w Warszawie. Dziękuję, że na Torwarze
        mogłam cieszyć się razem z Wami z tego medalu. Życzę zdrowia i wytrwałości w
        przyszłej pracy trenerskiej.
      • Gość: Blanka Re: Smutne pożegnanie polskiej pary IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.07, 21:04
        Ja tylko ku przypomnieniu, ew. ku poinformowaniu "mlodej mlodziezy": Siudkowie
        w latach swoich najwiekszych triumfow (1998-99) mieli najladniejsze podnoszenia
        ze wszystkich par sportowych. Na nich wzorowali sie pozniejsi mistrzowie
        rosyjscy.
      • Gość: kris Ach...te rozbudzone apetyty IP: 62.233.164.* 21.03.07, 22:03
        i zawsze zawiedzione....

www.foto-tel.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka