Gość: słoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 14:25 Nic się nie stało, i tak będziemy Was pamiętać z najlepszej strony! Życzę zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oświęcimer Coooooooooooo ? IP: 149.156.178.* 21.03.07, 14:26 A ja słyszałem, że się przeflancowali do Warszawy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Coooooooooooo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 16:07 przeflancuj sobie uszy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oświęcimer Re: Coooooooooooo ? IP: 149.156.178.* 21.03.07, 16:49 ale panie doktorze, o tym SAMA GW pisała ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greghorius Ale co się stało?? IP: *.itma.pwr.wroc.pl 21.03.07, 14:27 Dziękujemy za wspaniałą karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cekierka Smutne pożegnanie polskiej pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 14:38 Nic sie nie stało - duzo zdrowia i wracajscie do Polski. Troche pech ale to drobnostka - pomyslnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mane Smutne pożegnanie polskiej pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 14:41 Będziemy Was pamiętać. Dziękujemy za wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia :( IP: *.gbw.com.pl 21.03.07, 14:44 I tak pokazali się w Polsce na ostatnich zawodach bardzo dobrze! A jak rozwija sie podobana dyscyplina sportowa do łyżwiarstwa? O pływaniu synchronicznym, filmy z układami, zdjęcia na synchro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kidler Dziekujemy!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 14:50 I tak jestescie dla mnie najlepsij . I nie sluchajcie baranów kturzy moze od roku zaczeli ogladać łyzwiarstwo i maja wiele do powiedzenia. dla mnie zawsze bedziecia zwyciescami. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_pis Smutne pożegnanie polskiej pary 21.03.07, 14:52 Gratuluję i dziękuję za WSZYSTKO!!! Życzę duuuuużo zdrowia i wspaniałych wychowanków!!! ___________________________________________________________________________________ NIE PYTAJ CO POLSKA ZROBIŁA DLA CIEBIE! SPYTAJ CO TY ZROBIŁEŚ DLA POLSKI???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwr Re: Smutne pożegnanie polskiej pary IP: *.acn.waw.pl 21.03.07, 15:13 Drodzy Państwo Siudkowie! Życzę wam wychowanków tak dobrych jak wy byliście. Jeździliście pięknie w Warszawie w waszym ostatnim występie. TO BYŁ POKAZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evi Smutne pożegnanie polskiej pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 15:00 Byłam na mistrzostwach w Warszawie i chyba najgłosniej ze wszystkich tam zgromadzonych krzyczałam zeby ich dopingować :) Osobiście dziękuję im za cudowne emocje jakich nam dostarczali. Trymam kciuki i całuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Sport to nie jest zdrowie !!! IP: *.korbank.pl 21.03.07, 15:09 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ltc no wiecie co! IP: 193.109.212.* 21.03.07, 15:12 nie zdążyłem ich poznać a oni już się pożegnali z publicznością! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic brawo za to co zrobiliscie! IP: *.w90-19.abo.wanadoo.fr 21.03.07, 15:21 i tak pamietamy to co bylo udane! wszystkie Wasze medale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apw Smutne pożegnanie polskiej pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 16:33 Piękne dięki za wszystkie radości jakich nam dostarczyliście|! Zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszcz6 Re: Smutne pożegnanie polskiej pary 21.03.07, 17:10 Dziękuje Wam bardzo za wspaniałe chwile za wszystkie medale, i życzę dużo zdrowia i wspaniałych wychowanków . POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Polski pech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 17:18 Za lekki kajak, koń, który nie chce skakać, zepsuta skrzynia biegów, wiatr niemal znoszący ze skoczni, ból kręgosłupa. Co teraz się wydarzy? PS> Pech mistrzów nie jest nieszczęściem- swoje już zrobili i wielkie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorpl2005 Re: Polski pech 21.03.07, 18:29 Nie ma sie co martwic. Zdrowie jest najwazniejsze. Dziekujemy Wam za emocje, ktorych dostarczyliscie polskim kibicom. Pomyslnosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazyna29 Śmieszne są te Siudki ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 18:58 dorotka i mariuszek hehehe;))) popłakali się biedactwa,normalnie sie wzruszyłam czytając to hehehehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prpr Re: Śmieszne są te Siudki ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 21:00 Sama jesteś śmieszna przez takie komentarzyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . a nastepcy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:39 spisali sie niezle, zwlaszcza ze z amerykanami przegrali 12. miejsce raptem o 0,02 punktu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: Smutne pożegnanie polskiej pary IP: *.brzesko.net.pl 21.03.07, 20:24 "Próżno nie płaczcie..." pozdrawiam i życzę zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azula szkoda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 20:36 wielka szkoda, że akurat tak wyszło. Brak mi tylko słów na głupotę, która przemawia w opiniach o smieszności takiego niefarta. Dla kazdego sportowca jest to olbrzymi wewnetrzny stres jezeli nie może zaprezentować tego do czego się długo przygotowywał, a tym bardziej tak jak w tym wypadku na zakończenie kariery. Mam duże uznanie dla naszej pary łyżwiarskiej i życzę powodzenia w pracy trenerskiej. Niech szybko pojawią się kolejne talenty tej klasy, co Państwo Siudkowie. Niech łyżwiarstwo figurowe nie pozostanie białą plamą, a odkryte bedzie dopiero jak będą spektakularne osiągnięcia. takich przykładów w naszym narodowym sporcie mamy już bardzo wiele - siatkówka, piłka ręczna, skoki narciarskie.... Jak zaczęliśmy coś znaczyć wtedy na gwałtu rety zaczęto na siłę szukać funduszy na dofinansowywanie tych dyscyplin. Zyczę wszystkim aby tak się nie stało i z łyzwiarstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarah Smutne pożegnanie polskiej pary IP: 83.2.116.* 21.03.07, 20:45 Dziękuję Dorocie i Mariuszowi za wszystkie występy, medale, emocje. Za całą karierę. Pech, ogromny pech na tych mistrzostwach, ale w pamięci pozostanie Wasze cudowne pożegnanie z publicznością w Warszawie. Dziękuję, że na Torwarze mogłam cieszyć się razem z Wami z tego medalu. Życzę zdrowia i wytrwałości w przyszłej pracy trenerskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka Re: Smutne pożegnanie polskiej pary IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.07, 21:04 Ja tylko ku przypomnieniu, ew. ku poinformowaniu "mlodej mlodziezy": Siudkowie w latach swoich najwiekszych triumfow (1998-99) mieli najladniejsze podnoszenia ze wszystkich par sportowych. Na nich wzorowali sie pozniejsi mistrzowie rosyjscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Ach...te rozbudzone apetyty IP: 62.233.164.* 21.03.07, 22:03 i zawsze zawiedzione.... www.foto-tel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś