Gość: konjo IP: *.ip24.pl 28.03.07, 14:59 taaa, tylko co z tego wszystkiego wynika??? kretyński artykuł zostawcie NBA fachowcom, najlepiej ekipie Supergiganta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milionkrakow Re: NBA, czyli trzygodzinne show z koszykówką w t IP: *.icpnet.pl 28.03.07, 15:48 Gość portalu: konjo napisał(a): > taaa, tylko co z tego wszystkiego wynika??? kretyński artykuł > > zostawcie NBA fachowcom, najlepiej ekipie Supergiganta taaa, zgadzam sie z przedmówcą. Czy to jakiś uczeń gimnazjum wygrał konkurs na wypracowanie i w nagrodę zaliczył publikację ? litości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: NBA, czyli trzygodzinne show z koszykówką w t IP: *.dyn.columbia.edu 28.03.07, 18:10 no po warsztacie i ogolnym poziomie artykulu to na to by wygladalo, ze jakis uczen gimnazjum to pisal "Jeśli zapłaci się kilkaset dolarów (tyle średnio kosztuje wejściówka) nie wypada okazywać rozczarowania wynikiem." - bez przesady, wiekszosc hali kupuje bilety po $26-36 i $77.50. A przy amerykanskich zarobkach to nie robi to wiekszego wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOC Re: NBA, czyli trzygodzinne show z koszykówką w t IP: *.brda.net 28.03.07, 16:10 podpowiem wam tuki: artykuł opisuje atmosferę na meczach NBA, na których wy nigdy nie będziecie. pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eter Re: NBA, czyli trzygodzinne show z koszykówką w t IP: *.autocom.pl 28.03.07, 16:19 dokladnie, ja wiele lat chcialem być, w końcu sie udało - było wspaniale. A artykuł jest dla tych co by chcieli, a nie maja okazji. Niejeden fan to z przyjemnością przeczyta, a jak spodziewałeś się kosmitów i trzęsienia ziemii, to fakt sobie kup, artykuł nie o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insider Re: NBA, czyli trzygodzinne show z koszykówką w t IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 28.03.07, 19:20 Dokladnie tak jest.Kazdy mecz to show z wieloma konkursami dla kibicow. Nie ma czasu sie nudzic,non stop cos sie dzieje.To samo jest na hokeju. Rzeczywiscie Lakers cenia sie-ceny biletow duzo powyzej sredniej w NBA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rep71 Re: NBA, czyli trzygodzinne show z koszykówką w t IP: *.satfilm.net.pl 29.03.07, 06:01 nie, proszę bez jaj Gazetę kocham ale za takie gnioty to i ja serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Bardzo ciekawy artykul! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 21:50 Mi sie podobalo, bardzo ciekawe spojrzenie. Nie od strony sportowej a od strony widowiska. Autor chcial nam tylko przyblizyc jak to wyglada z trybun. Bardzo fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZEW Fajny artykuł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 12:50 Malkontenci i tak będą narzekać. Opisane jest dosyć ciekawie i wiernie odpowiada rzeczywistosci. Fajnie przeczytać cos takiego, a nie tylko wyniki i tabele. Pozdro dla autora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joshi NBA, czyli trzygodzinne show z koszykówką w tle IP: *.crowley.pl 29.03.07, 20:14 Witam, nie jestem fanem koszykówki, ale dla takiej (tak opisanej) atmosfery moge pójść na mecz. Wysoko cenię kunszt z jakim został napisany artykuł, z prostej przyczyny: Podejście do spotkania poprzez oddanie atmosfery z trybuny nie odda mi mi wynik meczu przeczytany w odpowiedniej rubryce odpowiedniej tabelki, a zaciekłą (mniej lub bardziej) walkę o punkty moge sobie obejrzeć w tv i tylko takie podejście do sytuacji pozwoli mi "poczuć" choć trochę atmosferę spotkania. Kto był kiedyś na jakimś rozumie o co mi chodzi, kto nie, no cóż może kiedyś będzie i pozostaje miec nadzieje, że jeszcze zrozumie :) Jendna uwaga krytyczna: gdyby zdania były krótsze szybciej by się artykuł czytało. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yom Re: NBA, czyli trzygodzinne show z koszykówką w t IP: *.babilon.ds.polsl.pl 30.03.07, 00:29 fajny artykul ale z 'amerykanska mlodzieza dla ktorej mecz to jedyna okazja by zobaczyc gwiazdy' troche przegiales ;) chodzi zapewne o jacka nicholsona Odpowiedz Link Zgłoś
bartman7 NBA, czyli trzygodzinne show z koszykówką w tle 30.03.07, 08:05 "barkleizmy" czyli tako rzecze Charles Barkley : usasports.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś