Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NBA, czyli trzygodzinne show z koszykówką w tle

IP: *.ip24.pl 28.03.07, 14:59
    taaa, tylko co z tego wszystkiego wynika??? kretyński artykuł

zostawcie NBA fachowcom, najlepiej ekipie Supergiganta
    Obserwuj wątek
      • Gość: milionkrakow Re: NBA, czyli trzygodzinne show z koszykówką w t IP: *.icpnet.pl 28.03.07, 15:48
        Gość portalu: konjo napisał(a):

> taaa, tylko co z tego wszystkiego wynika??? kretyński artykuł
        >
        > zostawcie NBA fachowcom, najlepiej ekipie Supergiganta

taaa, zgadzam sie z przedmówcą. Czy to jakiś uczeń gimnazjum wygrał konkurs na
        wypracowanie i w nagrodę zaliczył publikację ?
        litości
        • Gość: kibic Re: NBA, czyli trzygodzinne show z koszykówką w t IP: *.dyn.columbia.edu 28.03.07, 18:10
          no po warsztacie i ogolnym poziomie artykulu to na to by wygladalo, ze jakis uczen gimnazjum to pisal

"Jeśli zapłaci się kilkaset dolarów (tyle średnio kosztuje wejściówka) nie wypada okazywać rozczarowania wynikiem." - bez przesady, wiekszosc hali kupuje bilety po $26-36 i $77.50. A przy amerykanskich zarobkach to nie robi to wiekszego wrazenia.
      • Gość: LOC Re: NBA, czyli trzygodzinne show z koszykówką w t IP: *.brda.net 28.03.07, 16:10
        podpowiem wam tuki: artykuł opisuje atmosferę na meczach NBA, na których wy
        nigdy nie będziecie. pozdro!
        • Gość: eter Re: NBA, czyli trzygodzinne show z koszykówką w t IP: *.autocom.pl 28.03.07, 16:19
          dokladnie, ja wiele lat chcialem być, w końcu sie udało - było wspaniale.
          A artykuł jest dla tych co by chcieli, a nie maja okazji.
          Niejeden fan to z przyjemnością przeczyta, a jak spodziewałeś się kosmitów i trzęsienia ziemii, to fakt sobie kup, artykuł nie o tym.
          • Gość: Insider Re: NBA, czyli trzygodzinne show z koszykówką w t IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 28.03.07, 19:20
            Dokladnie tak jest.Kazdy mecz to show z wieloma konkursami dla kibicow.
            Nie ma czasu sie nudzic,non stop cos sie dzieje.To samo jest na hokeju.
            Rzeczywiscie Lakers cenia sie-ceny biletow duzo powyzej sredniej w NBA.
            • Gość: rep71 Re: NBA, czyli trzygodzinne show z koszykówką w t IP: *.satfilm.net.pl 29.03.07, 06:01
              nie, proszę bez jaj Gazetę kocham ale za takie gnioty to i ja serdecznie dziękuję.
      • Gość: Mietek Bardzo ciekawy artykul! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 21:50
        Mi sie podobalo, bardzo ciekawe spojrzenie. Nie od strony sportowej a od strony
        widowiska. Autor chcial nam tylko przyblizyc jak to wyglada z trybun. Bardzo fajnie.
        • Gość: WIDZEW Fajny artykuł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 12:50
          Malkontenci i tak będą narzekać. Opisane jest dosyć ciekawie i wiernie odpowiada rzeczywistosci. Fajnie przeczytać cos takiego, a nie tylko wyniki i tabele.
          Pozdro dla autora!
      • Gość: Joshi NBA, czyli trzygodzinne show z koszykówką w tle IP: *.crowley.pl 29.03.07, 20:14
        Witam,
        nie jestem fanem koszykówki, ale dla takiej (tak opisanej) atmosfery moge pójść
        na mecz. Wysoko cenię kunszt z jakim został napisany artykuł, z prostej
        przyczyny: Podejście do spotkania poprzez oddanie atmosfery z trybuny nie odda
        mi mi wynik meczu przeczytany w odpowiedniej rubryce odpowiedniej tabelki, a
        zaciekłą (mniej lub bardziej) walkę o punkty moge sobie obejrzeć w tv i tylko
        takie podejście do sytuacji pozwoli mi "poczuć" choć trochę atmosferę spotkania.
        Kto był kiedyś na jakimś rozumie o co mi chodzi, kto nie, no cóż może kiedyś
        będzie i pozostaje miec nadzieje, że jeszcze zrozumie :)

Jendna uwaga krytyczna: gdyby zdania były krótsze szybciej by się artykuł czytało.
        pozdrawiam
        • Gość: yom Re: NBA, czyli trzygodzinne show z koszykówką w t IP: *.babilon.ds.polsl.pl 30.03.07, 00:29
          fajny artykul ale z 'amerykanska mlodzieza dla ktorej mecz to jedyna okazja by
          zobaczyc gwiazdy' troche przegiales ;)

chodzi zapewne o jacka nicholsona
      • bartman7 NBA, czyli trzygodzinne show z koszykówką w tle 30.03.07, 08:05
        "barkleizmy" czyli tako rzecze Charles Barkley : usasports.blox.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka