Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Szkoda Lecha...

IP: *.ikc.pl / 192.168.1.* 17.05.03, 19:14
    Dobrze wczoraj grali a i tak przegrali. Pechowo, po bledzie bramkarza.
    Obserwuj wątek
      • Gość: :) Re: Szkoda Lecha... IP: *.acn.waw.pl 17.05.03, 20:23
        Gość portalu: Porter napisał(a):

> Dobrze wczoraj grali a i tak przegrali. Pechowo, po bledzie bramkarza.
        ja tez zaluje
        • Gość: meficzek Re: Szkoda Lecha... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.03, 20:32
          wazne ze GROCLIN wygral :))) Ja mysle ze wlasnie taka byla taktyka Bobo
          Kaczmarka - dajemy im nadzieje a w ostatniej minucie strzelamy zwycieskiego
          gola i czesc :))) U nas w klubie trener zawsze gra taka taktyka, tylko my ja
          nie zawsze realizujemy :P
          • Gość: :) Re: Szkoda Lecha... IP: *.acn.waw.pl 17.05.03, 20:52
            Gość portalu: meficzek napisał(a):

> wazne ze GROCLIN wygral :))) Ja mysle ze wlasnie taka byla taktyka Bobo
            > Kaczmarka - dajemy im nadzieje a w ostatniej minucie strzelamy zwycieskiego
            > gola i czesc :))) U nas w klubie trener zawsze gra taka taktyka, tylko my ja
            > nie zawsze realizujemy :P
            Niech ci bedzie
            • Gość: Porter Re: Szkoda Lecha... IP: *.ikc.pl / 192.168.1.* 17.05.03, 22:27
              Gość portalu: :) napisał(a):

> Gość portalu: meficzek napisał(a):
              >
              > > wazne ze GROCLIN wygral :))) Ja mysle ze wlasnie taka byla taktyka Bobo
              > > Kaczmarka - dajemy im nadzieje a w ostatniej minucie strzelamy zwycieskieg
              > o
              > > gola i czesc :))) U nas w klubie trener zawsze gra taka taktyka, tylko my
              > ja
              > > nie zawsze realizujemy :P
              > Niech ci bedzie

Ja sie ciesze, ze Rasiak wrocil.
              • Gość: :) Re: Szkoda Lecha... IP: *.acn.waw.pl 17.05.03, 23:31
                Gość portalu: Porter napisał(a):

> Gość portalu: :) napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: meficzek napisał(a):
                > >
                > > > wazne ze GROCLIN wygral :))) Ja mysle ze wlasnie taka byla taktyka Bo
                > bo
                > > > Kaczmarka - dajemy im nadzieje a w ostatniej minucie strzelamy zwycie
                > skieg
                > > o
                > > > gola i czesc :))) U nas w klubie trener zawsze gra taka taktyka, tylk
                > o my
                > > ja
                > > > nie zawsze realizujemy :P
                > > Niech ci bedzie
                >
                > Ja sie ciesze, ze Rasiak wrocil.
                Z niedzielanem :) tfuu przepraszam z panem piłkarzem Niedzielanem Andrzejem
      • Gość: Sasza Re: Szkoda Lecha... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 22:37
        Niech sie bambry ciesza. Beda mieli co wspominac za piec lat gdy wroca tam skad
        przyszli.
        Ale sadze, ze i Golina i Tyrajski mieli wczoraj nieprzespana noc. Zamiast
        zwyciestwa 3:2 przyszla porazka :(
        Sasza
        • Gość: real Re: Szkoda Lecha... IP: 132.220.99.* 19.05.03, 21:12
          Wiesz jaka jest róznica miedzy pilkarzami Lecha a Groclinu
          pilkarze LEcha maja haslo "Chcemy byc lepsi" a pilakrze Groclinu "Jestesmy
          lepsi" a co do tego kto gdzie bedzie za piec lat to nie badz taki pewien bo
          moze sie okazac ze jedyna druzyna w Poznaniu ktora gra w jakiejs przyzwoitej
          grupie rozgrywek bedzie Poznan 2000
          ortalu: Sasza napisał(a):

> Niech sie bambry ciesza. Beda mieli co wspominac za piec lat gdy wroca tam
          skad
          >
          > przyszli.
          > Ale sadze, ze i Golina i Tyrajski mieli wczoraj nieprzespana noc. Zamiast
          > zwyciestwa 3:2 przyszla porazka :(
          > Sasza
          • Gość: MaciejK Re: Szkoda Lecha... IP: *.radiomerkury.pl 20.05.03, 07:32
            Gość portalu: real napisał(a):

> Wiesz jaka jest róznica miedzy pilkarzami Lecha a Groclinu
            > pilkarze LEcha maja haslo "Chcemy byc lepsi" a pilakrze Groclinu "Jestesmy
            > lepsi" a co do tego kto gdzie bedzie za piec lat to nie badz taki pewien bo
            > moze sie okazac ze jedyna druzyna w Poznaniu ktora gra w jakiejs przyzwoitej
            > grupie rozgrywek bedzie Poznan 2000
            > ortalu: Sasza napisał(a):
            >
            Bardzo zabawny jesteś-Pilkarze Groclinu lepsi-jasne w pilce liczą się przede
            wszytkim bramki strzelili jedna więcej zgoda/pomijam sposób zdobycie 3-ej/. Ale
            umiejętności piłkarskie to nie tylko strzelanie goli-zwłaszcza w przypadku
            obronców i pomocników. A Lech robil na skrzydłach i w środku boiska co chciał.
            MAdej ogrywał "wielkiego" Sebastiana Milę jak chłopca z podwórka. Napastnikom
            zabrakło niestety zimnej krwi.
            Moim skromnym zdaniem Groclin podobnie jak GKS z taką beznadziejnie defensywną
            gra nie zasługuja na puchary-no chyba że chcemy kolejnego wstydu.
            A co do bytu Groclinu-możesz byc pewien ze prędzej czy później/raczej prędzej/
            skończy jak zwijajaca sie Amica - wystarczy jeden słabszy sezon bo
            tegorocznych "wielkich" sukcesach i Drzymale znudzi sie zabawa za grube
            miliony. A innych chętnych na prowincjonalną piłkę nie widzę.
            I tym się roznią Lech, Legia czy Widzew od Groclinu czy Amiki. To nie są
            kaprysy biznesmenów tylko kluby które przetrwaja wiele bo maja wiernych kibiców-
            na dobre i na złe. I choć te wielkie firmy mają ogomne problemy finansowe to
            jestem pewien że nigdy nie znikną z mapy pilkarskiej Polski. czego nie mozna
            powiedzieć o wiejskich efemerydach...
            • Gość: Porter Re: Szkoda Lecha... IP: *.orion.pl 20.05.03, 15:58
              Gość portalu: MaciejK napisał(a):

> Gość portalu: real napisał(a):
              >
              > > Wiesz jaka jest róznica miedzy pilkarzami Lecha a Groclinu
              > > pilkarze LEcha maja haslo "Chcemy byc lepsi" a pilakrze Groclinu "Jestesmy
              >
              > > lepsi" a co do tego kto gdzie bedzie za piec lat to nie badz taki pewien b
              > o
              > > moze sie okazac ze jedyna druzyna w Poznaniu ktora gra w jakiejs przyzwoit
              > ej
              > > grupie rozgrywek bedzie Poznan 2000
              > > ortalu: Sasza napisał(a):
              > >
              > Bardzo zabawny jesteś-Pilkarze Groclinu lepsi-jasne w pilce liczą się przede
              > wszytkim bramki strzelili jedna więcej zgoda/pomijam sposób zdobycie 3-ej/.

Nie pomijaj. To nie wina Groclinu, ze macie w bramce pierdołę nie potrafiacego
              grac na przedpolu, skocznego jak objedzony hipipotam, zas obroncy nie potrafia
              zablokowac napastnika.

A Lecha szkoda, bo powinien wygrac. Groclin gra pasozytniczy futbol, nie lubie
              takich druzyn, chociaz oczywiscie czasem odnosza sukcesy. Tylko graja nudno, a
              jak trafi sie mecz dwoch takich zespolow to mozna sie zaplakac. Tym wieksza
              szkoda, ze grajacy szybko i ladnie Lech przegral.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka