Gość: Porter IP: *.ikc.pl / 192.168.1.* 17.05.03, 19:14 Dobrze wczoraj grali a i tak przegrali. Pechowo, po bledzie bramkarza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Szkoda Lecha... IP: *.acn.waw.pl 17.05.03, 20:23 Gość portalu: Porter napisał(a): > Dobrze wczoraj grali a i tak przegrali. Pechowo, po bledzie bramkarza. ja tez zaluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meficzek Re: Szkoda Lecha... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.03, 20:32 wazne ze GROCLIN wygral :))) Ja mysle ze wlasnie taka byla taktyka Bobo Kaczmarka - dajemy im nadzieje a w ostatniej minucie strzelamy zwycieskiego gola i czesc :))) U nas w klubie trener zawsze gra taka taktyka, tylko my ja nie zawsze realizujemy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Szkoda Lecha... IP: *.acn.waw.pl 17.05.03, 20:52 Gość portalu: meficzek napisał(a): > wazne ze GROCLIN wygral :))) Ja mysle ze wlasnie taka byla taktyka Bobo > Kaczmarka - dajemy im nadzieje a w ostatniej minucie strzelamy zwycieskiego > gola i czesc :))) U nas w klubie trener zawsze gra taka taktyka, tylko my ja > nie zawsze realizujemy :P Niech ci bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Szkoda Lecha... IP: *.ikc.pl / 192.168.1.* 17.05.03, 22:27 Gość portalu: :) napisał(a): > Gość portalu: meficzek napisał(a): > > > wazne ze GROCLIN wygral :))) Ja mysle ze wlasnie taka byla taktyka Bobo > > Kaczmarka - dajemy im nadzieje a w ostatniej minucie strzelamy zwycieskieg > o > > gola i czesc :))) U nas w klubie trener zawsze gra taka taktyka, tylko my > ja > > nie zawsze realizujemy :P > Niech ci bedzie Ja sie ciesze, ze Rasiak wrocil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Szkoda Lecha... IP: *.acn.waw.pl 17.05.03, 23:31 Gość portalu: Porter napisał(a): > Gość portalu: :) napisał(a): > > > Gość portalu: meficzek napisał(a): > > > > > wazne ze GROCLIN wygral :))) Ja mysle ze wlasnie taka byla taktyka Bo > bo > > > Kaczmarka - dajemy im nadzieje a w ostatniej minucie strzelamy zwycie > skieg > > o > > > gola i czesc :))) U nas w klubie trener zawsze gra taka taktyka, tylk > o my > > ja > > > nie zawsze realizujemy :P > > Niech ci bedzie > > Ja sie ciesze, ze Rasiak wrocil. Z niedzielanem :) tfuu przepraszam z panem piłkarzem Niedzielanem Andrzejem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Szkoda Lecha... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 22:37 Niech sie bambry ciesza. Beda mieli co wspominac za piec lat gdy wroca tam skad przyszli. Ale sadze, ze i Golina i Tyrajski mieli wczoraj nieprzespana noc. Zamiast zwyciestwa 3:2 przyszla porazka :( Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: Szkoda Lecha... IP: 132.220.99.* 19.05.03, 21:12 Wiesz jaka jest róznica miedzy pilkarzami Lecha a Groclinu pilkarze LEcha maja haslo "Chcemy byc lepsi" a pilakrze Groclinu "Jestesmy lepsi" a co do tego kto gdzie bedzie za piec lat to nie badz taki pewien bo moze sie okazac ze jedyna druzyna w Poznaniu ktora gra w jakiejs przyzwoitej grupie rozgrywek bedzie Poznan 2000 ortalu: Sasza napisał(a): > Niech sie bambry ciesza. Beda mieli co wspominac za piec lat gdy wroca tam skad > > przyszli. > Ale sadze, ze i Golina i Tyrajski mieli wczoraj nieprzespana noc. Zamiast > zwyciestwa 3:2 przyszla porazka :( > Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciejK Re: Szkoda Lecha... IP: *.radiomerkury.pl 20.05.03, 07:32 Gość portalu: real napisał(a): > Wiesz jaka jest róznica miedzy pilkarzami Lecha a Groclinu > pilkarze LEcha maja haslo "Chcemy byc lepsi" a pilakrze Groclinu "Jestesmy > lepsi" a co do tego kto gdzie bedzie za piec lat to nie badz taki pewien bo > moze sie okazac ze jedyna druzyna w Poznaniu ktora gra w jakiejs przyzwoitej > grupie rozgrywek bedzie Poznan 2000 > ortalu: Sasza napisał(a): > Bardzo zabawny jesteś-Pilkarze Groclinu lepsi-jasne w pilce liczą się przede wszytkim bramki strzelili jedna więcej zgoda/pomijam sposób zdobycie 3-ej/. Ale umiejętności piłkarskie to nie tylko strzelanie goli-zwłaszcza w przypadku obronców i pomocników. A Lech robil na skrzydłach i w środku boiska co chciał. MAdej ogrywał "wielkiego" Sebastiana Milę jak chłopca z podwórka. Napastnikom zabrakło niestety zimnej krwi. Moim skromnym zdaniem Groclin podobnie jak GKS z taką beznadziejnie defensywną gra nie zasługuja na puchary-no chyba że chcemy kolejnego wstydu. A co do bytu Groclinu-możesz byc pewien ze prędzej czy później/raczej prędzej/ skończy jak zwijajaca sie Amica - wystarczy jeden słabszy sezon bo tegorocznych "wielkich" sukcesach i Drzymale znudzi sie zabawa za grube miliony. A innych chętnych na prowincjonalną piłkę nie widzę. I tym się roznią Lech, Legia czy Widzew od Groclinu czy Amiki. To nie są kaprysy biznesmenów tylko kluby które przetrwaja wiele bo maja wiernych kibiców- na dobre i na złe. I choć te wielkie firmy mają ogomne problemy finansowe to jestem pewien że nigdy nie znikną z mapy pilkarskiej Polski. czego nie mozna powiedzieć o wiejskich efemerydach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Szkoda Lecha... IP: *.orion.pl 20.05.03, 15:58 Gość portalu: MaciejK napisał(a): > Gość portalu: real napisał(a): > > > Wiesz jaka jest róznica miedzy pilkarzami Lecha a Groclinu > > pilkarze LEcha maja haslo "Chcemy byc lepsi" a pilakrze Groclinu "Jestesmy > > > lepsi" a co do tego kto gdzie bedzie za piec lat to nie badz taki pewien b > o > > moze sie okazac ze jedyna druzyna w Poznaniu ktora gra w jakiejs przyzwoit > ej > > grupie rozgrywek bedzie Poznan 2000 > > ortalu: Sasza napisał(a): > > > Bardzo zabawny jesteś-Pilkarze Groclinu lepsi-jasne w pilce liczą się przede > wszytkim bramki strzelili jedna więcej zgoda/pomijam sposób zdobycie 3-ej/. Nie pomijaj. To nie wina Groclinu, ze macie w bramce pierdołę nie potrafiacego grac na przedpolu, skocznego jak objedzony hipipotam, zas obroncy nie potrafia zablokowac napastnika. A Lecha szkoda, bo powinien wygrac. Groclin gra pasozytniczy futbol, nie lubie takich druzyn, chociaz oczywiscie czasem odnosza sukcesy. Tylko graja nudno, a jak trafi sie mecz dwoch takich zespolow to mozna sie zaplakac. Tym wieksza szkoda, ze grajacy szybko i ladnie Lech przegral. Odpowiedz Link Zgłoś