Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!!

IP: *.chello.pl 18.04.07, 11:55
    Brawo Zibi! Brawo Platini!
    Yes! Yes! Yes!
    Obserwuj wątek
      • Gość: stei Jestem zachwycony :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:16
        Super, naprawdę super, już myślę jak to wszystko sobie zorganizować i odwiedzić
        każdy stadion w czasie trwania tych mistrzostw... byle znów nie było przewałki z
        biletami, bo to też Polak potrafi... Gratulujemy sobie :)
        • Gość: jakubd Re: Jestem zachwycony :) IP: *.igf.edu.pl 18.04.07, 12:21
          Fantastycznie - nie jestem fanem tego sportu ale napewno sie wybiore z moją
          dziewczyną, na mistrzostwa jak będą w polsce, w warszawie lub trojmieście. Mysle
          że to wielka szansa dla polski - i to jest wspaniałe. ciesze się
          • indy.m Re: Jestem zachwycony :) 18.04.07, 12:52
            szykuje sie najgorsze euro w historii plus wielka kompromitacja polski
            • Gość: Lisoo 83 [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:07
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • billythefreak Re: Jestem zachwycony :) 18.04.07, 14:59
              Ja też się cieszę. Będzie można wreszcie na żywo oglądać prawdziwą piłkę. Nie
              ważne jak szybko nasi odpadną, ale przecież będziemy mieli u siebie wszystkie
              gwiazdy piłki nożnej!!
              • kszynka S U P E R ! ! 18.04.07, 15:30
                powstanie kilka stadionów, na których, za parę lat, wietnamczycy i inny będą
                mieli gdzie sprzedawać swoje badziewie
                nareszcie będzie jakaś konkurencja dla jarmarku europa
                • Gość: optymista Wy przyziemiaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 15:52
                  zamiast narzekać to otwórzcie oczy!
                  WIDZICIE JAK WRĘCZAJĄ TAM REPREZENTACJI POLSKI ZŁOTY MEDAL MISTRZOSTW EUROPY
                  tak się myśli a nie może nie wybudują autostrad i stadionów
                  USZY DO GÓRY
          • Gość: Vlotsk Spolna viktoria IP: *.network.lviv.ua 18.04.07, 22:59
            Nu co, braty-polaki, zvycienzhyly mi, nie? ;) Pzheprasham bo nie umiem pisac po polskemu ino troha rozmaviac ale myslie zhe to ne zashkodzie porozumienu ukraincow i poliakow. Chesc!
        • centrolew Może być super! 18.04.07, 12:23
          Za 5 lat pójdę pierwszy raz w życiu na mecz! Jeżeli tylko zrobi się porządek z
          pseudokibicami to może takie wydarzenie odmieni to polską piłkę nożną. Boję się
          jednak, że impreza zostanie skompromitowana przewałami przy budowie stadionów i
          rozejściem się biletów wśród znajomych królika.
        • the_rest oj będzie się działo... 18.04.07, 12:26
          Polscy kibole, zgody, ustawki, młyn, petardy, nawalanie się kamieniami, na to
          wszystko siły policyjne . Te mistrzostwa dla wielu kibiców z Europy będą szokiem :>
          • Gość: Goldparch Re: oj będzie się działo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:30
            the_rest napisał:

> Polscy kibole, zgody, ustawki, młyn, petardy, nawalanie się kamieniami, na to
            > wszystko siły policyjne . Te mistrzostwa dla wielu kibiców z Europy będą szokie
            > m :>

Czy kibol, to mieszkaniec kibucu? Uś czy oni z Israela na pewno przyjadą, a jeśli to z Mojsieksiadem
        • Gość: skladak Re: Jestem zachwycony :) IP: 89.100.250.* 18.04.07, 13:07
          pieknie....ale cudowna wiadomosc z rana........siedze w irlandii.....ale wracam
          do POLSKI na 2012!PIEKNIE!
        • lk-b-02 eh 18.04.07, 13:14
          a gdzie jest frustrat TOMASZEWSKI?
          i rudo-mściwy BONIEK!

PRZECIEŻ ONI OBAJ BYLU PRZECIW?!
        • badjuk Re: Jestem zachwycony :) 18.04.07, 14:14
          Leeeeeć Adaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeć !!!!!!

Euro 2012 jest nasze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Rémi Re: Jestem zachwycony :) IP: 171.18.2.* 18.04.07, 14:31
          Super, félicitations de la France, BRAVO LA POLOGNE !!!
        • Gość: Fikret Re: Jestem zachwycony :) IP: *.icpnet.pl 18.04.07, 15:04
          Znów zwyciężyła Rzeczpospolita Obojga Narodów!!!
        • Gość: Ala z Niemiec Re: Jestem zachwycony :) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.04.07, 15:27
          Szczerze mowiac, mnie pilka nozna guzik interesuje, ale to i nawet mnie ruszylo.

SUUUUUPER!
      • Gość: cuteass28 Kurde ale fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:17
        .
        • Gość: henio Re: Kurde ale fajnie IP: 213.25.153.* 18.04.07, 13:57
          Miodzio nie :D
      • winku Podziękowania dla Ukrainy że pozwoliła dołaczyć 18.04.07, 12:17
        Wspaniała wiadomość. Pdziekowania dla Ukrainy że wciagneła nas do swojego projektu!
        • Gość: KYIV, UKRAINA Re: Podziękowania dla Ukrainy że pozwoliła dołacz IP: *.pool.ukrtel.net 18.04.07, 12:45
          To buly vashi groshi ta nasha energija!! Jezscze nie zninieli! DYAKUJEMO Polska
          i zapraszamy
          • Gość: Gość Re: Podziękowania dla Ukrainy że pozwoliła dołacz IP: 193.109.212.* 18.04.07, 13:07
            Dziękujemy Ukraino a teraz...bierzemy się do roboty.
      • Gość: qqryq Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: *.zab.nat.hnet.pl 18.04.07, 12:17
        Ale za co Bońkowi????
        Sory ale przy Platinim jest żenującym krętaczem.
        I mam nadzieje, że nie będzie grzebał przy organizacji ME.
        • Gość: gosc Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: 165.72.200.* 18.04.07, 12:42
          Boniek jest przyjacielem Platiniego, i szanowana osobistascia pilkarska w calej
          Europie. moim zdaniem pesrednio na pewno mogl mic wplyw na decyzje.
      • Gość: r3x Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: *.chello.pl 18.04.07, 12:17
        viva Polonia!!!:)
      • Gość: lekkozaskoczony Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: *.199.54.29.tesatnet.pl 18.04.07, 12:18
        ... to ja się dołączam !!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))
        • Gość: yas Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:29
          lekkozaskoczony???? ,ja jestem całkiem ciężko zaskoczony i uradowany , ale
          żeby pozrzędzić - finał w Kijowie :((
      • Gość: charlie Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: 213.17.170.* 18.04.07, 12:18
        SUPER :-))
        Gratuluję Organizatorom.
        • Gość: gosc Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: 165.72.200.* 18.04.07, 12:37
          z gratulacjami dla organizatorow zaczekaj do zakonczenia mistrzostw europy
          2012 :)
      • sadura1 Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! 18.04.07, 12:18
        To chyba najbardziej niesamowita wiadomość w moim życiu!!!!!!!!
        Przyznaję, że nie wierzyłem ani trochę... Ale teraz naprawdę się cieszę!!!
        BARDZO!!!!
        Zeby tylko nie było wstydu................;)
        • fuszi Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! 18.04.07, 12:21
          Nie, nie, na pewno nie będzie!
      • adr Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! 18.04.07, 12:18
        NARESZCIE WIELKA IMPREZA W POLSCE!!!

A RZĄD W KOŃCU NIECH SIĘ OSTRO BIERZE DO ROBOTY ZAMIAST ZAJMOWAĆ SIĘ
        PIREDOŁAMI!!!
      • Gość: ikar Vivat Polska! Vivat Kaczory! IP: *.bph.pl 18.04.07, 12:19
        wspaniały sukces
        • Gość: int Re: Vivat Polska! Vivat Kaczory! IP: *.rwe.com 18.04.07, 12:22
          Vivat Polska ale nie Kaczory...
          • Gość: neeo Co szlaczek trafia że znowu wygrali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:42
            i jeszcze wygrają nastepne wybory, niebój....hehehehe, nie pozdrawiam
            • Gość: gro Re: Co szlaczek trafia że znowu wygrali? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.04.07, 12:49
              szlaczek to możesz narysować, a szlag to trafi na pewno nie jednego jak rozpęta
              sie wojna pt "dzieki komu euro" zamiast zorganizowac impreze na jak najwyzszym
              poziomie.

Ergo już dzis wyciagaj kasę i inwestuj w odpowiedni biznes, a zwróci ci się w
              ciagu dwóch, trzech tygodni za pięć lat
              • Gość: Gość Portalu :) Re: Że co wygrał Listek i PZPN? :-) IP: *.chello.pl 18.04.07, 14:27
                O kaczkach to za 2,5 roku nie będzie słychać a Listek sie utrzymał :-)
      • fuszi Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! 18.04.07, 12:19
        Nie do wiary!!! Brawo, brawo, barawo, nic mądrzejszego mi do głowy nie
        przychodzi!!
      • Gość: wwwit Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: *.telsat.wroc.pl 18.04.07, 12:20
        Kurde jest super. Przebywam aktualnie we Włoszch i powiem tak: Zobaczyć miny
        Włochów po ogłoszniu decyzji - bezcenne:):)
        • Gość: ralph24 Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: *.aster.pl 18.04.07, 12:26
          A ja przeczuwalem ze EURO 2012 bedzie w Polsce! Wspaniale! Czekam na Stadion
          Narodowy w Warszawie. BRAWO POLSKA!! BRAWO UKRAINA!!!:D:DDD
      • Gość: Londek 2012 Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:21
        .
        .
        .
        To zaczynaja sie schody!
        Kto to wszystko bedzie budowac?
        Przeciez polscy robotnicy beda zajeci budowa obiektow w Londynie.
        W 2012 wlasnie...

A tam sie JUZ dzieje.
        .
        .
        .
        • Gość: dudus Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: *.dyn.iinet.net.au 18.04.07, 12:26
          wiecie co? bardzo sie ciesze. naprawde. Obawiam sie tylko czy nie bedzie
          jakiwegos wstydu tak okolo rok przedz data mistrzostw bo na przyklad beda
          dopiero fundamenty. naprwawde sie obawiam. mieszkalem w warszawie 25 lat i wiem
          ze ZADNA inwestycja nigdy nie jest oddawana na czas.
        • Gość: korek Re: ukraińcy przyjadą budować IP: *.aster.pl 18.04.07, 12:29
          i ruskie!!!!!!!!!
          a do do nich kazachy i wietnam
        • Gość: music0 Piosenka i maskotka mistrzostw europy - propozycja IP: 195.136.30.* 18.04.07, 12:30
          Autor hitu mundialowego : Michał Wiśniewski
          Maskotka : Podobizna Giertycha w stroju zakonnicy

Podawajcie swoje w końcu śmiech to zdrowie

• Gość: ikar Maskotka - Kaczuszka Piosenka - Hey sokoły IP: *.bph.pl 18.04.07, 14:43
            albo maskotka Kaczuszka - Husarz, piosenka - Kaczuszko, Kaczuszko wiesz maki są
            jak róże
      • Gość: okha Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: *.magma-net.pl 18.04.07, 12:22
        Super, ale...

monokukurydzaslonecznika.blogspot.com/
      • Gość: Wow!!! Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:22
        R E W E A C J A !!!
      • proocent Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! 18.04.07, 12:22
        niesamowicie szczęśliwy dzień dziś nastał! będzie pięknie.
      • vortigern Te 40 mld euro... (Euro 2012 - sucks) 18.04.07, 12:22
        I tak byśmy mieli i tak. To dotacje UE na rozwój infrastruktury w naszym kraju.
        Mamy je do wydanie do 2012 roku. Prawda jest taka, że wątpie by nasz kraj stac
        było na finansowanie wielkich stadionów, skoro mamy dużo znacznie bardziej
        poważnych potrzeb na które te własnie pieniądze były przeznaczone.

Jeszcze raz powtarzam dla czytajacych inaczej: Z okazji Euro 2012 NIKT NAM NIC
        NIE DAJE!!!

Dla porównania Portugalia która też musiała budować od zera stadiony wydała na
        nie 4 mld euro, podczas gdy bezpośrednie wpływy z imprezy równały się 800 mln
        euro.

Nie wierze też w to że po euro zacznie do nas zjeżdżać tłum turystów. Nie
        jesteśmy portugalią... Poza tym Ci którzy zobaczą biedę na Ukrainie w życiu nie
        będą chcieli do Polski przyjechać, bo niestety na Zachodzie wrzucają nas do
        jednego wora...
        • Gość: hgw Re: Te 40 mld euro... (Euro 2012 - sucks) IP: *.icpnet.pl 18.04.07, 13:23
          100% poparcia. Euro2012 NIE!
      • Gość: tomek Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.07, 12:23
        (Za)gramy u siebie,
        Polacy (za)gramy u siebie !!!!!

• asanti Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! 18.04.07, 12:23
        Ciesze sie bardzo :)
        Zapytalam sie mojego kolegi czy sie cieszy
        Odpisal mi:
        "Jak dziecko:) bardziej niż moja babcia z wyboru karola wojtyly na papieza:)"
      • Gość: Daniel Bedzie jedna wielka klapa IP: *.unige.ch 18.04.07, 12:24
        Tak jak do tej pory opinie o Polsce byly bardziej "zaslyszane", tak teraz
        wszyscy naocznie sie przekonaja, ze sa prawdziwe. A zaplaci za to... Pan
        zaplaci, Pani zaplaci, i ten Pan pod oknem tez zaplaci. I ci Panowie co nie chca
        zadnego futbolu - tez zaplaca, bo nikt sie ich nie bedzie pytal o zdanie na co
        wydac ich podatki.
        • Gość: obserwator Emigranci jak zwykle niezawodni w opluwaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:57
          własnej ojczyzny. To, że Tobie w Polsce się nie udało i musisz zmywać gary na
          zachodzie to nie znaczy, że w Polsce nikomu nic się nie udało
          • patriot1 Re: Emigranci jak zwykle niezawodni w opluwaniu 18.04.07, 15:43
            nasz kraj opluwa chyba michnik i kwasniewski,przynajmniej tutaj w stanach.nowy
            jork i inne amerykanskie skupiska polonii zawsze sa za polska,nasza ojczyzna i
            tymi rzadami,ktore dobro tej ojczyzny stawiaja na 1 miejscu.cieszymy sie
            niezmiernie z sukcesu polski i ukrainy.pozdr z NY
            • Gość: obserwator Re: Emigranci jak zwykle niezawodni w opluwaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 17:30
              No trochę mnie poniosło i przepraszam tych wszystkich emigrantów, którzy ciepło
              myślą o Polsce. Na swoje usprawiedliwienie powim, że często widać w dyskusjach
              internetowych, że jak ktoś pisze z zagranicznych adresów to atakuje Polske.
            • Gość: patriota Re: Emigranci jak zwykle niezawodni w opluwaniu IP: *.chello.pl 19.04.07, 00:23
              debil hamburgerami napchany
      • Gość: rob ciekawe.. IP: *.cable.ubr09.live.blueyonder.co.uk 18.04.07, 12:25
        gdzie ci ludzie beda ogladac te mecze, jak tam dojada, gdzie beda spac..itd
        a ile geszeftow nasi decydenci od pilkinoznej narobia.. :O) wszyscy czekamy na
        cyrk !!!
        ..z niecierpliwoscia
        pozdro
        :O)
      • Gość: pawel-l Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: 85.19.142.* 18.04.07, 12:25
        Zmarnowane miliardy euro. Koszt stadionu w Gdansku to ok. 700 mln. zl. Nigdy w
        zyciu sie nie zwroci.
        Zamiast sensownych inwestycji, pol Polski bedzie budowalo obiekty na 1 impreze.

Ludzie nie maja domow, wody, kanalizacji, pracy, ale bedzie stadion !.

Zrobimy na pokaz kilka obiektow, a biedni niech sobie jedza kartofle.
        • Gość: neeo Jacy biedni? , poprostu nieroby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 12:38
          Gość portalu: pawel-l napisał(a):

> Zmarnowane miliardy euro. Koszt stadionu w Gdansku to ok. 700 mln. zl. Nigdy
          > zyciu sie nie zwroci.
          > Zamiast sensownych inwestycji, pol Polski bedzie budowalo obiekty na 1
          impreze.
          >
          > Ludzie nie maja domow, wody, kanalizacji, pracy, ale bedzie stadion !.
          >
          > Zrobimy na pokaz kilka obiektow, a biedni niech sobie jedza kartofle.
          ty durny malkontencie
        • malina_ja Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! 18.04.07, 15:55
          Starożytni wołali: chleba i igrzysk!!!! Nareszcie te igrzyska będą U
          NAS :D:D:D:D

Jestem pewna, że ci, którzy twierdzą, że ich pieniądze pójdą w błoto, z równym
          zapałem narzekają na kiepskie drogi w tym kraju, więc pragnę zwrócić uwagę, że
          nawet jeśli w bezpośrednich kosztach z mistrzostw nie zwrócą się pieniądze
          przeznaczone na budowę stadionów, dróg itd., to zawsze można to "przeliczyć" na
          mniejszą liczbę wypadków drogowych, na bezpieczniejsze stadiony... Kto chce,
          niech liczy, ja się oddaję błogiemu uczuciu euforii:)))))))))
      • Gość: Warka z Tych Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: 195.117.234.* 18.04.07, 12:26
        Jestem szcęśliwy, jestem wniebowzięty. Dziękuję koalicji rządowej że nam to
        załatwiła. Mam nadzieję że sytuacja na Ukrainie się unormuje a nasi dotrwają do
        końca a nawet jedną kadencje dłużej! Czy są jeszce wolne miejsca w jakimś
        Komitecie Organizacyjnym, bo tak bym chciał popracować. Niech żyje i dorasta
        piłka kopana.
        • Gość: tiaaa Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.04.07, 13:13
          kolego, daruj sobie politykę. W czterech literach mam kto jest politykiem i czy
          z kims chce gadac oficjalnie, czy pod stołem. Tutaj sie to przełozyło na wiele
          osób z Lechem Wałesą, Kaczyńskim czy Kwasniewskim wlacznie. NIE MA tutaj
          wyraźnego udziału tej czy innej osoby, a może akurat ukraina komus posmarowała?
          nie wiemy, cieszmy się że wygraliśmy przedbitwę (własciwa czeka nas w trakcie
          organizacji i wystepów gospodarzy po tej stronie Bugu)
          • jasiek.pl Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! 18.04.07, 14:29
            Gość portalu: tiaaa napisał(a):
            > kolego, daruj sobie politykę. W czterech literach mam kto jest politykiem i
            czy z kims chce gadac oficjalnie, czy pod stołem.

Kolego komuś muszę podziękować,księdzu z parafii nie, bo on lubi żużel więc
            tutaj nie mieszał. Pozostaje Listkiewicz który powinien doprowadzić do
            wywalenia obecnego Ministra Sportu, zastąpić Wójcikiem spec. od piłki kopanej,
            zwolnić jutro z aresztu sedziów i tym podobnych, sprawy w PZPN umorzyć, bo my
            Naród chcemy się cieszyć i radować!
      • Gość: mm Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: *.lublin.enterpol.pl 18.04.07, 12:26
        BRAWO!!!!!!!!! pierwszy raz jestem tak DUMNY Z POLSKI!!!!!!!!!!!!!!
        • ab554 Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! 18.04.07, 12:44
          Wspaniala wiadomosc dla naszych narodow!!!Nowe miejsca pracy!Mlodzi-
          wracajcie!!!Ukraina chyba juz nie wprowadzi nam zakazu sprzedazy miesa...Ta
          impreza po prostuzblizy nasze narody!I to tez ogromny plus!!!Jezu jak sie ciesze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka