Gość: gość I kto teraz podskoczy Listkiewiczowi? ;-PPPP IP: *.acn.waw.pl 18.04.07, 12:56 Odpowiedz Link Zgłoś
maly_ksiaze Re: I kto teraz podskoczy Listkiewiczowi? ;-PPPP 18.04.07, 13:00 ale czad!!!:)Teraz wybor maskotki:)Szkoda, ze nie moze byc wilk i zajac:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byda Re: I kto teraz podskoczy Listkiewiczowi? ;-PPPP IP: *.76.classcom.pl 18.04.07, 13:35 No nie moge....to są jakieś chyba ......no nie.....aaa no nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złoty Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: *.199.57.184.tesatnet.pl 18.04.07, 12:57 ołłłjeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aramisek Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! 18.04.07, 12:58 SUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRR Tylko zebysmy nie dali plamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyar Super !!!! :-) IP: *.net.autocom.pl 18.04.07, 12:57 Baaaaaardzo, ale to baaaaaardzo się cieszę ! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amazing Woman Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.07, 12:58 Jest to rewelacyjna wiadomosc i ogromna szansa dla Polski. Nie byłam pesymista w tej kwestii, ale myslalam, ze Euro przypadnie wlochom, a tu taka mila wiadomosc. Ogromnie sie ciesze. MUsze uczcic to jakims browarkiem, albo kilkoma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lazin Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: *.ibo.org.uk 18.04.07, 12:59 ahhhh thats why you're late oto odpowiedz mojej kolezanki z pracy na linka: news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/europe/6562527.stm bylem przed poludniem na oglaszaniu wynikow w centrum cardiff grupka naszych w koszulkach z polskimi flagamim, spiewy dzis na miescie chyba bedzie feta bo naszych sporo tu pozdro z cardiff Odpowiedz Link Zgłoś
zlotabeczka Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! 18.04.07, 13:15 Hej! na pewno bedzie trudno w ciagu tych 5 lat (ja tez widze te klotnie, opoznienia) ale !!!ale!!!!! cieszmy sie!!!!!!!!!!te stadiony, te autostrady, te mecze!!taka reklama!!!-BEDZIE DOBRZE!! Dzieki UKRAINO!!! To dzieki wam, jestesmy z Wami:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczek Transmisja z wyborów - zobaczcie! IP: *.acn.waw.pl 18.04.07, 13:00 tutaj zonaczycie transmisję z wyboró euro 2012 www.dobraopcja.pl/euro2012pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruth Najbardziej cieszą sie anglicy :D IP: *.102.192.213.cable.satra.pl 18.04.07, 13:03 pewnie maczali w tym palce :D. polacy zaczna wreszcie(w ciągu tego czasu) wracac do polski :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TynkaŁódź Dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 18.04.07, 13:01 to brzmi jak najpiękniejszy sen w życiu:)!!!!!!!!!!!!!Gratulacje i dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieeee Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:03 ['] ['] ['] ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio_Ramos Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: 193.111.22.* 18.04.07, 13:04 normalnie zaj*biiiiiiscie! juz zbieram na bilety:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ☻ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,................ IP: *.prest.pl 18.04.07, 13:05 hehehehehe...... polacy do budowy nowych stadioników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mapi7 Re: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,.......... IP: *.mnc.pl 18.04.07, 13:23 Może to i wyróżnienie?! Oby organizacja tych mistrzostw nie odbyła się zbyt wielkim kosztem finansów publicznych typu:zabieramy szkołom, szpitalom,emerytom,domom dziecka,opiece społecznej itp. Odpowiedz Link Zgłoś
panajotow Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! 18.04.07, 13:06 Nie cieszę się, Euro ominie Łódź. Miasto jednych z bardziej zasłużonych drużyn w kraju - Widzewa i ŁKS-u, a zawita np do Gdanska czy Wroclawia. Dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Jak Surkis powie, że światem rządzą masoni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:11 ...to ja zacznę latać po ulicach z kielnią i wykonywać tajemne znaki. Ja mu już we wszystko uwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: *.phoenix-trading.co.uk 18.04.07, 13:12 heheh - sory za dodawanie lyzki dziegciu do tej beczki miodku - pamietacie mam nadzieje ze Polska bedzie musiala walczyc o uwage z Olimpiada w Londynie? Bedzie sie na pewno dzialo :) moze Kaczorki juz zaczna lustracje sedziow na okolicznosc wspolpracy z SB i dziadkow w Wehrmahcie. Bo jeszcze im czasu zabraknie i jakis podwojny agent dostanie medal??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:13 Panowie Boniek Zbigniew i Tomaszewski Jan - spadajcie na księżyc, chyba, że odpowiada wam rola dyżurnych błaznów ds piłki nożnej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHORZÓW 2012 ! NIE ! NIE ! NIE ! - Euro poza śląskiem IP: *.comarch.com 18.04.07, 13:17 Niech gdańsk buduje stadion za swoją kase ! A Śląsk domaga się EURO w Chorzowie ... Czekamy aż nasi kibice pojadą do warszawy pokazać co o tym myślą ! Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Najwyższy czas odłączyć Śląsk od Polski! 18.04.07, 13:19 Nie będą wtedy musieli polaczki narzekać, że mamy górników itp. a my z Czechami szybciej dorobimy się własnych ME niż z gorolami z Wawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Jakoś Pepiki na razie euro nie miały. IP: 193.109.212.* 18.04.07, 13:24 A przy najbliższej okazji od razu poddadzą się Niemcom, którzy zorganizują holokaust i znowu będą musieli oddać część kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Re: Jakoś Pepiki na razie euro nie miały. 18.04.07, 13:25 Razem ze Śląskiem mieliby już dawno - ale najpierw musiałaby się skończy okupacja polska Śląska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jakoś Pepiki na razie euro nie miały. IP: 193.109.212.* 18.04.07, 13:26 Okupowali Słowację i jakoś im to Euro nie dało. A gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Re: Jakoś Pepiki na razie euro nie miały. 18.04.07, 13:29 Pieprzysz 3 po 3 - nie okupowali, sami chcieli się odłączyć od Słowacji - ale widzę pamięć krótka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: Jakoś Pepiki na razie euro nie miały. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:37 No nie do końca. Większość społeczeństwa nie chciała, Havel i Dubcek też nie chcieli, w przeciwieństwie do większości prominentnych polityków. I samym Słowakom nie paliło się do pełnej samodzielności. Pytanie - skąd pewność, że Czesi chcieliby Śląsk ? Przecież Słowacja rozwija się lepiej i jest im znacznie bliższa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jakoś Pepiki na razie euro nie miały. IP: 193.109.212.* 18.04.07, 13:40 Zdaje się, że Vaclav Havel był rozdzieleniu przeciwny a odłączyć chciał się Vladimír Meciar, który uważał że jest to zyczajna Czeska okupacja od czasu "wojny o myślnik". Wszystko to jednak nie zmienia faktu, że to nie Czesi dostali Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Re: Jakoś Pepiki na razie euro nie miały. 18.04.07, 13:42 Ze Śląskiem Czesi spokojnie by dostali :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: Jakoś Pepiki na razie euro nie miały. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:53 A ileż to stadionów jest na Śląsku ? Jeden ? Przestarzały ? Węgry i Chorwacja mają znacznie większe możliwości niż "Czechy ze Śląskiem", a jakoś przegrali. Przestań bujać w obłokach, ile ty masz lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Re: Jakoś Pepiki na razie euro nie miały. 18.04.07, 13:43 Poza tym Śląskowi historycznie bliżej do Czech niż do Polski... ale to już inna bajka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jakoś Pepiki na razie euro nie miały. IP: 193.109.212.* 18.04.07, 13:48 990 - 1348 - Śląsk Piastowski 1348 -1526 - Śląsk Czeski - Ostatnim władcą czech władającym śląskiem był Ludwik Jagiellończyk a Śląsk znajdował się w Archidiecezji Gnieźnieńskiej, co dawało polskim władcom duzy na niego wpływ. A co do Euro to gdyby babcia miała wąsy... Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Re: Jakoś Pepiki na razie euro nie miały. 18.04.07, 13:52 Sam sobie odpowiedziałeś - tylko 350 lat był Śląsk polski! Najczęściej należał do upraszczając Czech - dlatego Ślązakom bliżej do Czech niż do Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: Jakoś Pepiki na razie euro nie miały. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:56 Ślązacy tylko w części składają się z wielowiekowych śląskich rodzin. A w drugiej części z dawnych kresowiaków. Może więc bliżej Ślązakom do Ukrainy ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Goroli stąd wykopiemy, do ich lepianek na wschód! 18.04.07, 13:59 Zrobimy czystki, zabijemy goroli! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: Goroli stąd wykopiemy, do ich lepianek na wsc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 14:02 Och, dziecko. A ty jakie masz korzenie ? Germańskie ? Bo jeśli słowiańskie, to twoi przodkowie z nad Dniepru, jak i nasi.. Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Re: Goroli stąd wykopiemy, do ich lepianek na wsc 18.04.07, 14:03 To pierwsze a co! Nikt w mojej rodzinie nie pochodzi o dzikusów ze wschodu :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Pewnie też Ślązacy od małp nie pochodzą? IP: 193.109.212.* 18.04.07, 14:07 Myślałem, że dyskutujemy a ja mam do czynienia z czeskim kretynem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: Goroli stąd wykopiemy, do ich lepianek na wsc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 14:09 Jesteś dumnym potomkiem dzikusów z północy. Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Daj spokój. Nie widzisz, że to czeski kretyn? IP: 193.109.212.* 18.04.07, 14:13 Jeśli o chce wzniecać powstanie i zaprezentować słynną czeską waleczność to już drżę o losy nie tylko Polski ale i Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: Daj spokój. Nie widzisz, że to czeski kretyn? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 14:16 Ej, nie jeździj po Czechach. To naprawdę waleczny naród. W 1938 też byli gotowi do walki, ale w przeciwieństwie do nas Zachód nie dał im nadziei na pomoc. Akurat jak chodzi o dzieje walk polsko-czeskich to wynik jest wyrównany.. Lepiej już radziliśmy sobie z ruskimi i Niemcami. A ten dzieciak twierdzi, że nie ma słowiańskich korzeni, więc żaden Czech z niego najwyraźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Daj spokój. Nie widzisz, że to czeski kretyn? IP: 193.109.212.* 18.04.07, 14:32 Przyznam, że nie przepadam za Czechami. W przeszłości raczej łączyła nas wspólnota interesów i wielu Jagiellonów było na tronie czeskim. A największy czeski wódz w historii - Żiżka - zdobywał szlify w Bitwie pod Grunwaldem. Dlatego ciężko się słucha takich kretynów jak Hetman. A tak swoją drogą to czesi zaatakowani tylko z jednej strony za broń nie chwycili. Mimo wszystko walecznością sie nie wykazali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: Daj spokój. Nie widzisz, że to czeski kretyn? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 14:36 Wojsko było gotowe walczyć. Prezydent skapitulował. Nie mieli żadnych szans. Trudno powiedzieć dziś jak zachowałaby się Polska, gdyby nie miała żadnych gwarancji z Wysp i Francji, a przeciwnie - podobnie jak Czechy znajdowałaby się pod ciągłym naciskiem, by ustąpić Niemcom we wszystkim. Polsko-czeska historia ma lepsze i gorsze momenty. Najgorszym było chyba właśnie dwudziestolecie, gdy żadna ze stron nie umiała wytrwale dążyć do porozumienia. I tak, w sporze o skrawki ziemi, zniweczyliśmy szansę na sojusz, który mógł zatrzymać Niemców. Wykazaliśmy się równą głupotą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Daj spokój. Nie widzisz, że to czeski kretyn? IP: 193.109.212.* 18.04.07, 14:39 A to fakt. Sojusz polsko - czeski mógł powstrzymać Hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: Daj spokój. Nie widzisz, że to czeski kretyn? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 14:41 No. Myślę, że nawet powstrzymałby go przed atakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: Daj spokój. Nie widzisz, że to czeski kretyn? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 14:39 Upraszczając: W 1938 Czesi mieli do wyboru: popełnić samobójstwo, lub dać się uwięzić. Co ty byś zrobił ? Ja bym wolał niewolę, która przecież nie może trwać wiecznie. A Polacy ? Polacy przecież wierzyli, że w koalicji z Francją i Wielką Brytanią pokonają Niemców. Stali przed zupełnie innym wyborem. Obalajmy mity, których źródłem jest zawiść :) Odpowiedz Link Zgłoś
axayacatl Lekce (české) historie. 19.04.07, 18:51 9.stol. - 1000? Slezsko velkomoravské, české (Mojmírovci, Přemyslovci), 1000? - 1348 Slezsko polské (Piastovci), 1348 - 1740 Slezsko české (Lucemburkové, Jagelonci a Habsburkové), 1740 - 2007 menšina Slezska (Habs.-Lotrinkové, republika), 1740 - 1945 většina Slezska (Hohenzollernové, Německo) + 1945 - 2007 (Polsko) P.S. Posledním českým králem, který vládl Slezsku (jenom malé části) byl Karel III. Habsbursko-Lotrinský 1916-1918. Jako rakouský císař měl titul Karel I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: Lekce (české) historie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 02:19 U nas się podaje: 9.stol. - 990 Slezsko velkomoravské, české (Mojmírovci, Přemyslovci) Podboju Śląska miał dokonać Mieszko I, a w roku 1000 rządził już Bolesław Chrobry. Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a jeszcze jedno, bo skleroza... 18.04.07, 13:43 ... wyboru dokonało społeczeństwo a nie jakiś jeden Vaclavek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: jeszcze jedno, bo skleroza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:58 Mogę się mylić, ale zdawało mi się, że wyboru dokonali politycy. Tzn. że nie było referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: Jakoś Pepiki na razie euro nie miały. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:31 Ciekawa to okupacja, kiedy większość mieszkańców to okupanci... Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Re: Jakoś Pepiki na razie euro nie miały. 18.04.07, 13:32 TO twoja teoria - gorolu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: Jakoś Pepiki na razie euro nie miały. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:34 To nie moja teoria. Wystarczy spojrzeć na wyniki narodowego spisu. Ślązaków było ok. 170 tysięcy, jak dobrze pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Re: Jakoś Pepiki na razie euro nie miały. 18.04.07, 13:46 Tylko tych, którzy nie bali się przeciwstawić szantażowi goroli i których wpis nie został zmieniony nielegalnie po spisie przez goroli spisujących - każdy tu na Śląsku o tym wie, że tak było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: Jakoś Pepiki na razie euro nie miały. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:50 ;) okejj.... cóż, widać cały Śląsk jest ciemiężony przez polskich polonizatorów... Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Re: Jakoś Pepiki na razie euro nie miały. 18.04.07, 13:52 i najwyższy czas chwycić za broń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: Jakoś Pepiki na razie euro nie miały. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:54 Tak. I cały Śląsk ruszy za tobą do walki o wolność. Wyłączając tych, którzy nie chcą być w Czechach. Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Re: Jakoś Pepiki na razie euro nie miały. 18.04.07, 13:48 Poza tym, jest tu jeszcze kolejne tyle Niemców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Lobbuj za Euro 2016 Czechy - Śląsk. IP: 193.109.212.* 18.04.07, 13:51 Zobaczymy co z tego będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a Re: Lobbuj za Euro 2016 Czechy - Śląsk. 18.04.07, 13:54 Najpierw musimy wywalczyć wolność - potem o inne przywileje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Chwyć za broń. Pamiętaj tylko że przy... IP: 193.109.212.* 18.04.07, 13:59 ...ciemiężącej Cię Polsce własnie Euro dostałeś. A przy cudownych Czechach może je dostaniesz. Poza tym zawsze mozna stworzyc precedens. Jeśli Belgia I Holandia mogły jako pierwsze zorganizwoac Euro wspólnie tworząc precedens to Czechy i Śląsk mogą stworzyć kolejny. Odpowiedz Link Zgłoś
hetman_a [...] 18.04.07, 14:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uran Re: ! NIE ! NIE ! NIE ! - Euro poza śląskiem IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.07, 13:27 jak trwoga to do śląska ,jak budować to śląskowi wara od inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Ludzie, miejcie trochę godności... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:33 Ja jestem z Krakowa. Też Euro nie dostaliśmy, ale cieszę się z innymi, zamiast żalić w niebogłosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyLeszcz Re: Ludzie, miejcie trochę godności... IP: *.comarch.com 18.04.07, 13:56 To zamiast się cieszyc ze szczescia warszawki, mogli byście po lobbować za krakowem i chorzowem zamiast gdańska i wrocławia lub warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:18 to jeden z najszczęśliwszych dni w polskiej historii sportu!!!!!!!!!!!!!!!! VIVAT POLONIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Kochać malkontentów. Przynajmniej jest się z kogo IP: 193.109.212.* 18.04.07, 13:20 później śmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
szcz9 Re: Dziękujemy Ukrainie za Euro 2012! 18.04.07, 13:21 Bez współpracy z Ukraińcami i ich starań w UEFA nie byłoby w Polsce Euro 2012. Wielkie dzięki, Ukraino! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Jest magicznie! IP: *.zicom.pl 18.04.07, 13:22 Byłem optymistą, była we mnie nadzieja, ale teraz jestem i zaskoczony i uradowany, że to właśnie u nas będą te mistrzostwa i na pewno coś W KOŃCU RUSZY!!! i w futbolu i w narodzie... i na drogach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Jeeeeeeeeeeeessssssttttttttt IP: *.acn.waw.pl 18.04.07, 13:25 Oj będzie się działo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk Re: Jeeeeeeeeeeeessssssttttttttt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:30 tylko niech nie zmarnują tych pieniędzy, trzymam kciuki za odbudowę stadionów, bardzo sie cieszę, że wygraliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KingOTB Brawo Listkiewicz!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.225.* 18.04.07, 13:37 teraz na kolanach Listkiewicz przepraszać! I błagać by nie odchodził! kto inny to pociągnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokon Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 13:38 Bez euforii - praca praca teraz czeka Odpowiedz Link Zgłoś
paul1979 suuuuper jestem zachwycony:) 18.04.07, 13:39 jestem zachwycony.na 100 sobie poradzimy. juz sie ciesze na ta wyjatkowa impreze sportowa u nas w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawiak huuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa !!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.07, 13:40 Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ide to oblac...... Uuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hurrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: YES ! YES ! YES! Euro w Polsce !!! IP: *.europe.hp.net 18.04.07, 13:41 Im szybciej ucichnie euforia i im szybciej zabierzemy sie do pracy aby przygotowac Euro 2012 na przyzwoitym poziomie tym bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś