Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wynik lepszy niż gra

IP: *.pl 28.03.01, 23:16
    Cieszę się bardzo ze zwycięstwa biało-czerwonych w meczu z Armenią ale jestem
    niezadowolony ze stylu w jakim zostało ono odniesione. Strzelenie czterech
    bramek i zachowanie czystego konta jeśli chodzi o stracone to bez wątpienia
    dobry wynik lecz osiągnięty po wyjątkowo słabej grze. Wiem, ze piłkarze byli
    zmęczeni meczem z Norwegią, jednak nie powinni tak oddawać inicjatywy Ormianom,
    szczególnie w drugiej połowie. Jeden błąd mógł oznaczać utratę bramki i
    spowodować duże zdenerwowanie naszej drużyny, a co za tym idzie, niósł ryzyko
    niewygrania tego meczu. W Oslo też drugie 45 minut nie zaczęło się dobrze i
    gdyby nie dużo szczęścia, mielibyśmy o 2 a może i 3 punkty mniej.
    Mam nadzieję, iż w Cardiff Polacy będą dyktować twarde warunki przez całe
    spotkanie i osiągą korzystny rezultat - najlepiej zwycięstwo.
    POLSKAAAAAAA BIAŁO-CZEEEEEERWONIIIII!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Leoncio Re: Wynik lepszy niż gra IP: 217.8.170.111, 217.8.168.* 28.03.01, 23:36
        Stary-
        Co Ty opowiadzasz! Skąd u Ciebie tyle malkontenctwa? Na jakim meczu Ty byłes? (moze w ogóle nie
        widziałes meczu na żywo?). Przecież praktycznie przez całe spotkanie Polacy 'kontrolowali' przebieg
        gry. Może rzeczywicie mieli słabszy okres w pierwszej częsci drugiej połowy, ale no nie można całego
        spotkania 'przesiedzieć' na połowie rywala - nieważne, czy to jest Francja, czy Armenia. Poza tym
        Ormianie wcale nie są takimi słabeuszami - technicznie są nawet lepiej wyszkoleni od Polaków.
        Reasumując: zwycięstwo Polski ani przez moment nie było zagrożone, a co ważniejsze - było ono w
        pełni zasłużone i zostało osiągnięte po naprawdę przekonującej grze. Powiem więcej: Polacy są w
        takim 'gazie', że obecnie jest niewiele drużyn na wiecie, które mogłyby nam dorównać.
        • Gość: Kaczor Re: Wynik lepszy niż gra IP: 10.10.0.66, 62.32.205.* 29.03.01, 10:15
          A ja bylem na meczu na Legii i widzialem mniej - wiecej to samo, co moj
          poprzednik. Polacy nie zagrali wcale rewelacyjnie. Ormianie gubili sie w
          obronie, a my nie potrafilismy tego do konca wykorzystac. Za to nasza obrona
          byla niezla, bardzo elegancko rozbijala ataki Ormian, choc nie miala za duzo
          roboty.

Nasza kadra musi sie jeszcze sporo nauczyc, ale i tak sa wielcy w porownaniu z
          ubieglymi latami. Chlopaki graja do przodu, nie boja sie wyprowadzac akcji
          ofensywnych, strzelaja gole, a przynajmniej probuja (co tez jest wazne, bo 9
          razy im sie nie uda, a za 10
      • Gość: blizniak Re: Wynik lepszy niż gra IP: 209.183.153.* 29.03.01, 17:54
        Byly tez mecze w ktorych nasi zagrali "ladnie dla oka" ale bez skutku.
        Jezeli potrafimy wygrywac 4:0 po slabym meczu, bieda dla druzyn co zastana
        nas w nieco lepszej formie.

pozdrowienia z kanady dla wszyskich kiboli w polsce
        Polska Gora!!!!
        • Gość: Kirk Re: Wynik lepszy niż gra IP: *.tele2.pl 29.03.01, 18:03
          Ladnie dla oka to bedziemy grac na mistrzostwach kiedy
          w kolejce po naszych ustawia sie menadzerowie Barcy,
          Realu, Valencii, Juventusu itd. Na razie mozemy grac
          nudno i silowo jak Niemcy, symulowac jak Wlosi, byle
          wejsc do turnieju, nie chacialbym natomiast abysmy
          wzorowali sie na Anglikach lub Nowegach...
          aha i blagam zrobcie cos z tym Iwanem zeby nie miotal
          sie po boisku....
      • Gość: campo Re: Wynik lepszy niż gra IP: 212.244.177.* 29.03.01, 18:08
        Iwan...... może się zgubi na lotnisku w Tokio :))))))
        • Gość: anita Re: Wynik lepszy niż gra IP: *.cu.com.pl 30.03.01, 14:42
          sluchajcie, strasznie narzekacie, mam wrazenie, ze gdyby polacy teraz wygrali
          MS to i tak ktos powie, ze zrobili to w strasznym stylu, graja brzydka pilke,
          ktos sie miota po boisku bez sensu, a tak poza tym to zmarnowali kilka
          stuprocentowych sytuacji i strzelili tylko 3 bramki zamiast 7
          to chyba jest w mentalnosci polakow, nie?
          a ja sie ciesze, ze wygrywaja i nie bede sie ich czepiac
          a w gruncie rzeczy wiem, ze wy tez sie cieszycie i strawicie w tej kadrze nawet
          iwana, zdebla i kryszala, byle tylko repreza grala nadal tak jak gra :)
          • Gość: zbyszko Re: Wynik lepszy niż gra IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.01, 14:48
            racja anito!

nareszcie mogę się z tobą zgodzić
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka