Gość: Strus1 Re: <<<<<Legia vs Wisła na Forum!!!!>>>>>> IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.11.01, 17:37 LEGIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: LEGIA !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 17:41 na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyszto Wisła IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 19:52 Wisła. Na zawsze. ten, kto wymyślił ten "pojedynek" to legionista? Tak "genialny" pomysł na to wskazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandit Wisła IP: 10.0.6.* 29.11.01, 21:14 Oczywiście, bezproblemowo - WISEŁKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko ! ! ! ! ! ! ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 22:28 głupi kaowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kez Legia IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.11.01, 22:35 Gość portalu: zbyszko napisał(a): > głupi kaowiec co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: Legia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 15:26 legia! ps niech wam będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kez Re: Legia IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.11.01, 18:11 Panie franciszku czyżby nie utożsamiał się Pan ze swym klubem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byku Re: <<<<<Legia vs Wisła na Forum!!!!>>>>>> IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 16:49 Tylko LEGIA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandman Re: <<<<<Legia vs Wisła na Forum!!!!>>>>>> IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 18:36 Ile lat musiał myśleć jeden kibic Legii, żeby coś tak głupiego wynaleść? Przecież o tym kto jest lepszy decydują wyniki klubu, a nie fanatyzm paru głupich kibiców co 50 razy wypiszą inny nick i są zadowoleni z siebie. Takie głosowanie nie jest miarodajne, i tyle! Wisła jest mistrzem Polski, a Legia może tylko pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLASK Re: <<<<<Legia vs Wisła na Forum!!!!>>>>>> IP: *.qc.sympatico.ca 30.11.01, 18:56 WY JESTESCIE WSZYSCY POJEBANI. MISTRZEM JEST SLASK.FRANEK SMUDA-DUPA RUDA.DRAGOMIR OKUKA-DOBRZE ROBI DRUTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: px34 <Istota tej zabawy: dla uważających ją za prostą> IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.11.01, 19:03 Hej, hej he, przecież nikt ci nie boni też zminieć kilkaset razy nick, a poza tym wyraźnie boli cie to, że tak faktyczie niewielu kibiców Wisły tu się wpisało...w przeciwieństwie do kibiców Legii. A poza tym gadanie "Wisła jest mistrzem kraju, więc i tak jest najlepsza" jest dla mnie trochę naiwne, bo czy my tutaj gramy o mistrza kraju, to po prostu niewinna zabawa. wpisujesz parę literek i masz frajdę, że możesz trochę porywalizować z kibicami przeciwnej drużyny w sposób kulturalny. Bez mordobicia. Poza tym mówisz "że to chyba jakiś idiota - kibic Legii wymyślił tą zabawę", bo co Krakowianie to wszyscy są inteligentami?!? Nie ma tu absolutnie żadnego znaczenia kto wymyślił tą zabawę. W zasadzie chodziło, żeby ona była prosta, bez naukowych wywodów... Jak chcesz się bawić to ok, jak już powiedziałem chodzi tu tylko kto bedzie miał więcej, bo czy o to nie chodzi też w sporcie - wygrywają najlepsi, "mający najwięcej". Tutaj nieważne w jaki sposób to osiągnie, "cel uświęca środki", więc wszystkie chwyty są dozwolone, a wygrywa ten kto do 31 grudnia zgromadzi więcej głosów. Pozdr: dla wszystkich kibiców Wisły i Legii (bo ktoś to mówił, że strasznie nienawidzę Wisły) Odpowiedz Link Zgłoś
luxc Re: <Istota tej zabawy: dla uważających ją za prostą> 30.11.01, 20:31 Podoba mi się pomysł - mała ilość bluzgów - dużo ludzi się bawi. Mój głos: LEGIA 2/3 WISŁA 1/3. Pozdrawiam jednych i drugich :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: Chcemy kosmodrom! 2006 !!!!! 30.11.01, 21:13 Powyższy temat ma tak się do rzeczywistości jak to głosowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: px34 Re: więc to jest kosmodrom IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.11.01, 22:17 No więc pokaż mi kto tu bluzga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysy Re: <<<<<Legia vs Wisła na Forum!!!!>>>>>> IP: *.MAN.atcom.net.pl 01.12.01, 07:18 Legia Wisła? Jaka Wisła to jest taki klub? A może chodzi o rzekę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petro Petra Płock IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 18:43 Jush za niedługo (przyszły rok) Petra skopie wszystkim d... (przynajmniej chciałbym żeby tak było;] ) A Wiśle skopie jush w marcu (w Pucharze Polski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adri@n Re: <<<<<Legia vs Wisła na Forum!!!!>>>>>> IP: *.lukow.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 18:56 Wisła w Krakowie to jak Polonia w Warszawie. Co to za klub co nie ma kibiców? Ile was przycodzi na mecze? Legia to potęga!!!!!!!!!!! Legia jest mistrzem Polski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS-kibic Wisla IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 20:53 Pytanie tylko czy taka zabawa ma sens jak jeden kibic Legii wysyła tu parę głosów (za Legię) na dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetor Re: Wisla IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 05.12.01, 11:27 pierdolnięty wieśniaku z lubina wypierdalaj z tego forum i nie przynoś wstydu prawdziwym kibicom legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kez Re: Wisla IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.12.01, 12:48 Który, bo ja nie jestem z lubina... Odpowiedz Link Zgłoś