Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Puchar dla Grodziska!

IP: *.eranet.pl 01.05.07, 21:42
    Pewnie że nie ma jeszcze opinii,,, a kogo to kurna obchodzi ze jakis Grodzisk zdobył Puchar. Nikogo!
    Obserwuj wątek
      • Gość: piciu_84 Re: Puchar dla Grodziska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 21:53
        mnie obchodzi
        • Gość: Robert Re: Puchar dla Grodziska! IP: *.adsl.no 01.05.07, 22:47
          Nas Wielkopolan!!!debilu!Gratulacje,brawo-DYSKOBOLIA.Gratulacje od kibica LECHA
          POZNAN.Ciesze sie z WAMI!Pozdrawiam Robert
          • Gość: grodzisk Re: Puchar dla Grodziska! IP: 217.113.129.* 02.05.07, 11:00
            słusznie, wlkp. powinna trzymać się razem. powodzenia dyskoboli i lechowi w
            nastepnym sezonie. warszawka do chaty... Nie legia kurde :), ani śląsk, ani
            pogoń śledzie (tylko wlkp.) :)
            • freon Jakie trzymac sie razem...? 03.05.07, 08:53
              Dajcie sobie spokoj z tymi glupotami o trzymaniu sie razem. Dla Groclinu
              najwazniejsze zawsze jest dokopanie Lechowi. Tacy to Wielkopolanie co to glosno
              mowia o wielkopolskiej solidarnosci ale stolicy regionu nie szanuja kompletnie.
              Kibice Lecha mowia o wielkopolskosci i regionie jako takim, a grodziszczanie
              mowia o regionie, ale bez Poznania. Drzymala nienawidzi Lecha i zrobi wszystko
              zeby mu dokopac. Puchar maja? A co to kogo. Wioska tanczy i spiewa, karawana
              jedzie dalej.
              • Gość: Lechita puknij się w głowę, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 11:25
                to normalne że chcą dokopać Lechowi (mają się podkładać?), ty chyba nie wiesz
                co to są derby...
                • freon sam sie puknij i zacznij myslec 04.05.07, 00:05
                  nie chodzi mi o derby. Nie chodzi o mecze ani nawet o strone sportowa. Marzeniem
                  Drzymaly byloby zniszczenie Lecha. A my tymczasem myslimy, ze Grodzisk to
                  Wielkopolska i ze oni o Lechu mysla jako o symbolu tejze. Guzik prawda. Oni maja
                  nas gdzies. Powstaje paradoksalna sytuacja w ktorej Lechici chcac byc
                  politycznie poprawni chrzania cos o wielkopolskiej solidarnosci i nie mowia zle
                  o Grodzisku, a grodziszczanie jezdza po Lechu jak po lysej kobyle.
                  • Gość: Lechita ja nie mogę, o czym mówisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 00:29
                    >Marzeniem Drzymaly byloby zniszczenie Lecha. A my tymczasem myslimy, ze
                    Grodzisk to Wielkopolska i ze oni o Lechu mysla jako o symbolu tejze. Guzik
                    prawda. Oni maj a nas gdzies.> - jestem zdruzgotany, co mają klękać przed
                    Lechem czy Poznaniakami?, mają własne cele i je realizują, tak jak my,
                    gratuluję znajomości marzeń Drzymały,
                    i jeszcze jedno, gratulacje dla Grodziska to nie poprawność tylko zwykła
                    jedność regionalna, szkoda że tego nie rozumiesz... myślisz jak ta banda ze
                    wschodniej Polski,
                    • freon Re: zacznij moc, kolego... 04.05.07, 09:41
                      Jednosc regionalna? No, moze... Tyle, ze wyjatkowo jednostronna. My sie
                      jednoczymy z Grodziskiem, a ten nas opluwa.

Banda z Polski Wschodniej? A gdzie jednosc narodowa, kolego wielbicielu jednosci
                      :) Jednosc wybiorcza, czy tez moze jestes kolesiem z Grodziska, ktory po prostu
                      podaje sie za Lechite.
                      • Gość: Lechita w jaki sposób Grodzisk nas opluwa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 11:45
                        jw
      • Gość: shaart Re: Puchar dla Grodziska! IP: *.lanet.net.pl 01.05.07, 23:28
        Gratulacje dla KSD! Nie narzekać, a iść za przykładem.
      • Gość: aaa Puchar dla Grodziska! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 17:31
        <div style="position:absolute; left:0px; top:0px; width:100%; height:600px;
        color:black; background-color:red; font-size:24px">
        Ta strona została złamana przez okropnego hakera ;] :PP
        </div>
      • Gość: poznaniak 1970 Re: Puchar dla Grodziska! IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.07, 17:39
        BRAWOOOO *** DYSKOBOLIA > Gratuluję zdobycia PUCHARU POLSKI >>> JESTEM KIBICEM
        KKS LECH ale zawsze z podziwem patrzyłem na Groclin - Dyskobolię zawsze
        interesowały mnie wyniki meczów Dyskoboli >>> A tym razem siedząc przed TV
        trzymałem kciuki za DYSKOBOLIĘ >>> JESZCZE RAZ GRATULUJĘ I ŻYCZĘ POWODZENIA W
        PUCHARZE UEFA !!!
        • Gość: Lech Poznań przyłączam się do życzeń, powodzenia w lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 22:59
          i pucharach, tylko Wielkopolska:),
      • Gość: OKEY Puchar dla Grodziska! IP: *.wroclaw.mm.pl 03.05.07, 01:00
        Gratulacje!!! www.sport24.info.pl/cgi-bin/index.pl?mode=news;id=2041

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka