Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Drugi triumf Henin w J&S Cup

IP: 198.155.189.* 07.05.07, 12:35
    Prawdziwy finał J&S 2007 miał miejsce w sobotę i rozegrał się pomiędzy Henin
    i Janković. Alona raczej nie mogła mieć złudzeń co do wygranej w finale
    szczególnie, że wydaje się, że Henin wraca do szczytowej formy. Niemniej to
    był świetny turniej w wykonaniu Bondarenko (pokonała Agę ;-)).
    Obserwuj wątek
      • ferris.b Re: Drugi triumf Henin w J&S Cup 07.05.07, 12:58
        Zgadza sie. 2,5 godziny w upale z napierajaca jak czolg jankovic. sensacja byla blisko.
        • Gość: Opt Re: Drugi triumf Henin w J&S Cup IP: 198.155.189.* 07.05.07, 13:17
          Ale gdy w pierwszym secie po 15-20 minutach było 4-0 dla Henin to nie zanosiło
          się na to że to długo potrwa;-)
          Wydawało się już, że Janković znalazła sposób na wygranie ale trochę zabrakło
          jej konsekwencji w grze pod koniec. Ale mecz świetny, dawno nie widziałem tak
          mało niewymuszonych błędów czego niestety nie można było powiedzieć o drugim
          półfinale, ktory Swieta przegrała głównie sama ze sobą. Ponad metrowe auty...
          tak grając z nikim nie można wygrać. Nie umniejsza to jednak w żadnym stopniu
          zasług Alony, która potrafiła tą niedyspozycję wykorzystać.
      • juriusz_huszkedres A gdzież jest Pijany Książę??? 07.05.07, 14:40
        • Gość: PIJANY KSIĄŻĘ Re: A gdzież jest Pijany Książę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 15:23
          Jest. Umówmy się, że pierwszego seta nie było, ale drugi całkiem niezły. Gdyby
          Alona skorzystała z szansy i przełamała Henin, to trochę dłużej i ciekawiej by
          było. Ale końcowy wynik inny być nie mógł, za wysoko dla Ukrainki. Bondarenko
          może być i tak zadowolona, ja zresztą też jestem, bo przyjemnie było patrzeć (a
          co?). Kuznetsova jednakowoż stawiła by poważniejszy opór w finale, jak sądzę.
      • Gość: Roch Niekompetencja dziennikarska!!!! Jak można nie nap IP: *.generacja.pl 07.05.07, 14:48
        jak można nie napisać najważniejszego. Czy ktoś wie jaką książkę skończyła
        czytać wcześniej Bondarenko? Kto stoi za tym faktem? Myślę, że zarzuty trzeba
        postawić:
        1. Autorowi książki - dlaczego nie dopisał kilku rozdziałów
        2. Rządowi Polskiemu i ABW - że nie doprowadzili do przeprowadzenia turnieju w
        niedzielę
        3. Lewackim mediom które przepowiedziały deszcz w niedzielę.

Ktoś musi za to beknąć!
        • Gość: kx Re: Niekompetencja dziennikarska!!!! Jak można ni IP: *.spray.net.pl 07.05.07, 20:07
          To sobie beknij. Dla mnie ten turniej bez Williams i Dementiewej byłby kiepski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka