Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Brązowy medal PLK dla Śląska

IP: *.generacja.pl 22.05.07, 19:37
    Albo ja nie umiem liczyć ale 15 + 21 + 7 + 15 nie równa się 57 tylko 58...
    Obserwuj wątek
      • Gość: włocławianka Brązowy medal PLK dla Śląska IP: *.satfilm.net.pl 22.05.07, 19:47
        Zgadza się . 15+21+7+15=58 Ktoś tam chyba liczyć nie umie ...
        • Gość: Wroten Re: Brązowy medal PLK dla Śląska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.07, 21:25
        • Gość: Wroten Re: Brązowy medal PLK dla Śląska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.07, 21:27
          Głupi jesteście wt a nie gazeta, chodzi o to ze Pluta rzucił za 3 pkt, ale na
          początku zaliczono mu ten rzut za 2pkt, dopiero później na podstawie powtórek
          zweryfikowano. Nie zdążyli po prostu w statystykach zmienić!
      • Gość: toja Re: Brązowy medal PLK dla Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 19:53
        no w koncu to gazeta wyborcza wiec czego sie spodziewaliscie po nich?
      • Gość: tomcio Brązowy medal PLK dla Śląska IP: *.radiozet.pl 22.05.07, 19:54
        panie redaktorze ale moze by tak nad artykulem jednak zdjecie radosci Slaska a
        nie TUrowa?
        Gratulacje dl aSlaska. CPWCS!!!!
      • Gość: kajet i łyso wam teraz? IP: *.chello.pl 22.05.07, 20:09
        każdemu, kto podniecał się grą Prokomu i Anwilu i wróżył Śląskowi oraz Turowowi
        pogrom, mówię: A NIE MÓWIŁEM? hehe. Anwil rozbił się o prawdziwą obronę i bardzo
        możliwe, że gwiazdy z Sopotu spotka to samo, mimo że na razie szczęśliwie dla
        siebie prowadzą 2-0.
        • Gość: CivitVratis BRAWO !! IP: *.chello.pl 22.05.07, 20:24
          Gratulacje dla Koszykarzy Śląska, Czekamy na złoto cieszymy się z brązu !! :))
          musze przyznac że też mi łyso... myslałem ze nie dadzą rady ANWILOWI a tu
          prosze !! jeszcze raz BRAWO !!
        • Gość: fatality Re: i łyso wam teraz? IP: *.e-wro.net.pl 22.05.07, 20:24
          Brawo Śląsk!! Turów do boju!!
      • Gość: kiecaj Re: Brązowy medal PLK dla Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 20:39
        Gratulacje dla Śląska. Bardzo dobry mecz w ich wykonaniu. Szkoda tylko, że Anwil
        pokpił sprawę i nie przygotował się należycie do meczu. Jeszcze raz gratulacje z
        Włocławka :)
        • Gość: asdf Re: Brązowy medal PLK dla Śląska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.07, 22:41
          Gość portalu: kiecaj napisał(a):

> Gratulacje dla Śląska. Bardzo dobry mecz w ich wykonaniu. Szkoda tylko, że Anwi
          > l
          > pokpił sprawę i nie przygotował się należycie do meczu. Jeszcze raz gratulacje
          > z
          > Włocławka :)

Bardzo cieszę się ze zwycięstwa Śląska, gratulacje dla trenerów i zawodników :).
          A co do meczu z Anwilem - spotykamy się za rok piętro wyżej, nie? ;)
      • Gość: dj mick Śląsk - Sprite!, anwil - pragnienie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 20:49
        hehe :) hej Śląsk!
      • Gość: Wroten WKS WKS WKS !!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.07, 21:24
        Cała polska w cieniu Śląska.
        !!!CPWCŚ!!!

W tym sezonie śląsk był najlepszy, a to ze nie jest mistrzem to tylko przypadek
        + pech związany z kontuzją Stevica.
        • Gość: BasKeT_FaN Re: WKS WKS WKS !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 13:49
          Nooo, tu to już wyraźnie przesadziłeś. Troszkę więcej obiektywizmu i trzeźwej
          oceny sytuacji, bo w półfinale Turów nie pozostawił cenia złudzenia co do tego
          która z tych drużyn była w tym sezonie lepsza. A może po prostu oglądałeś
          jakieś inne mecze (archiwalne) ???
      • Gość: felipe Brązowy medal PLK dla Śląska IP: *.acn.waw.pl 22.05.07, 21:40
        mistrz mistrz wks!!!
      • bartman7 Fruwając pod koszem: Gdy kibicować nie ma komu 22.05.07, 22:47
        Shaq śpiewa "Living on a prayer" Bon Jovi : usasports.blox.pl
      • r.p.mcmurphy po drugim meczu i wygranej Slaska wybiorcza 22.05.07, 22:59
        udawala ze nic sie nie wydarzylo i nawet nie zamiescila artykulu o tym na
        glownej stronie, a jeszcze kilka dni wczesniej podniecaliscie sie jak to Anwil
        byl "o klase lepszy od Slaska"
        dzisiaj juz sie nie dalo zignorowac faktu?

Slask wraca do gry i miejmy nadzieje do sponsorow i duzych pieniedzy. Juz zbyt
        dlugo trwa szarganie okretu flagowego polskiej koszykowki!
        WKS!!
      • Gość: seba zdjęcia z trzeciego meczu!! IP: *.wroclaw.mm.pl 22.05.07, 23:12
        Zdjęcia z trzeciego meczu:
        www.sebafoto.com/439/asco-slask-wroclaw-anwil-wloclawek-o-3-miejsce-mecz-3/
      • Gość: greg Re: Brązowy medal PLK dla Śląska IP: *.magma-net.pl 23.05.07, 01:45
        B R A W O !!!

Przyznam, że nie sądziłem po pierwszym meczu o brąz, że "nasze chłopaki" zdobędą ten medal.
        Jednak przekonałem się, że trzeba wierzyć do końca ;)

Jak dla mnie ten brąz jest radością, naszą Wrocławska radością ;)
      • Gość: Pąki To mnie Śląsk zadziwił, a Anwil rozczarował... IP: *.hb6.pl 23.05.07, 08:41
        W sumie może dlatego, że to mecz o "pietruszkę".
        Anwilowi się już nie chciało.
        W PLK walczy się tylko o Mistrza!
        • Gość: frank.zappa Re: To mnie Śląsk zadziwił, a Anwil rozczarował.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 08:49
          Gratulacje dla Śląska z Włocławka, w pełni zasłużyli na brąz... Jednak Urlep wie
          jak z niczego zrobić coś...
          Trochę mam niesmak po tej kontrowersyjnej decyzji sędziów dot. rzutu Andrzeja,
          koszykówka to gra błędów koszykarzy i sędziów i taka sytuacja nie powinna mieć
          miejsca, no chyba że w następnym sezonie plk ureguluje to konkretnymi przepisami.
          Jeszcze raz gratuluje
          • Gość: masz racje Re: To mnie Śląsk zadziwił, a Anwil rozczarował.. IP: *.uwoj.wroc.pl 23.05.07, 08:54
            co się stało z Anwilem?
            Dla mnie te brąz to tez niespodzianka;)
        • Gość: kajet wyglądali, jakby im się chciało - IP: 195.205.254.* 23.05.07, 13:35
          te ciągłe walki w parterze, faule, bloki, robinsonady, techniczny dla
          Otasevica - Anwil nie sprawiał wrażenia, jakby walczył na mniej niż 100%.
        • Gość: BasKeT_FaN Re: To mnie Śląsk zadziwił, a Anwil rozczarował.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 13:53
          Gość portalu: Pąki napisał(a):
          > W sumie może dlatego, że to mecz o "pietruszkę".
          > Anwilowi się już nie chciało.
          > W PLK walczy się tylko o Mistrza!

Każda wymówka jest dobra? 3 miejsce zawsze lepsze niż 4 ! :P
      • Gość: eXe Re: Brązowy medal PLK dla Śląska IP: *.oi.pg.gda.pl 23.05.07, 10:15
        "wroclawianie pokonali Wloclawek (...) i wygral rywalizacje" srednio to po
        polsku wg. mnie ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka