Gość: josh IP: *.generacja.pl 22.05.07, 19:37 Albo ja nie umiem liczyć ale 15 + 21 + 7 + 15 nie równa się 57 tylko 58... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: włocławianka Brązowy medal PLK dla Śląska IP: *.satfilm.net.pl 22.05.07, 19:47 Zgadza się . 15+21+7+15=58 Ktoś tam chyba liczyć nie umie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wroten Re: Brązowy medal PLK dla Śląska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.07, 21:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wroten Re: Brązowy medal PLK dla Śląska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.07, 21:27 Głupi jesteście wt a nie gazeta, chodzi o to ze Pluta rzucił za 3 pkt, ale na początku zaliczono mu ten rzut za 2pkt, dopiero później na podstawie powtórek zweryfikowano. Nie zdążyli po prostu w statystykach zmienić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Brązowy medal PLK dla Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 19:53 no w koncu to gazeta wyborcza wiec czego sie spodziewaliscie po nich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcio Brązowy medal PLK dla Śląska IP: *.radiozet.pl 22.05.07, 19:54 panie redaktorze ale moze by tak nad artykulem jednak zdjecie radosci Slaska a nie TUrowa? Gratulacje dl aSlaska. CPWCS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajet i łyso wam teraz? IP: *.chello.pl 22.05.07, 20:09 każdemu, kto podniecał się grą Prokomu i Anwilu i wróżył Śląskowi oraz Turowowi pogrom, mówię: A NIE MÓWIŁEM? hehe. Anwil rozbił się o prawdziwą obronę i bardzo możliwe, że gwiazdy z Sopotu spotka to samo, mimo że na razie szczęśliwie dla siebie prowadzą 2-0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CivitVratis BRAWO !! IP: *.chello.pl 22.05.07, 20:24 Gratulacje dla Koszykarzy Śląska, Czekamy na złoto cieszymy się z brązu !! :)) musze przyznac że też mi łyso... myslałem ze nie dadzą rady ANWILOWI a tu prosze !! jeszcze raz BRAWO !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: i łyso wam teraz? IP: *.e-wro.net.pl 22.05.07, 20:24 Brawo Śląsk!! Turów do boju!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiecaj Re: Brązowy medal PLK dla Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 20:39 Gratulacje dla Śląska. Bardzo dobry mecz w ich wykonaniu. Szkoda tylko, że Anwil pokpił sprawę i nie przygotował się należycie do meczu. Jeszcze raz gratulacje z Włocławka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Brązowy medal PLK dla Śląska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.07, 22:41 Gość portalu: kiecaj napisał(a): > Gratulacje dla Śląska. Bardzo dobry mecz w ich wykonaniu. Szkoda tylko, że Anwi > l > pokpił sprawę i nie przygotował się należycie do meczu. Jeszcze raz gratulacje > z > Włocławka :) Bardzo cieszę się ze zwycięstwa Śląska, gratulacje dla trenerów i zawodników :). A co do meczu z Anwilem - spotykamy się za rok piętro wyżej, nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj mick Śląsk - Sprite!, anwil - pragnienie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 20:49 hehe :) hej Śląsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wroten WKS WKS WKS !!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.07, 21:24 Cała polska w cieniu Śląska. !!!CPWCŚ!!! W tym sezonie śląsk był najlepszy, a to ze nie jest mistrzem to tylko przypadek + pech związany z kontuzją Stevica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BasKeT_FaN Re: WKS WKS WKS !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 13:49 Nooo, tu to już wyraźnie przesadziłeś. Troszkę więcej obiektywizmu i trzeźwej oceny sytuacji, bo w półfinale Turów nie pozostawił cenia złudzenia co do tego która z tych drużyn była w tym sezonie lepsza. A może po prostu oglądałeś jakieś inne mecze (archiwalne) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felipe Brązowy medal PLK dla Śląska IP: *.acn.waw.pl 22.05.07, 21:40 mistrz mistrz wks!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartman7 Fruwając pod koszem: Gdy kibicować nie ma komu 22.05.07, 22:47 Shaq śpiewa "Living on a prayer" Bon Jovi : usasports.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
r.p.mcmurphy po drugim meczu i wygranej Slaska wybiorcza 22.05.07, 22:59 udawala ze nic sie nie wydarzylo i nawet nie zamiescila artykulu o tym na glownej stronie, a jeszcze kilka dni wczesniej podniecaliscie sie jak to Anwil byl "o klase lepszy od Slaska" dzisiaj juz sie nie dalo zignorowac faktu? Slask wraca do gry i miejmy nadzieje do sponsorow i duzych pieniedzy. Juz zbyt dlugo trwa szarganie okretu flagowego polskiej koszykowki! WKS!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba zdjęcia z trzeciego meczu!! IP: *.wroclaw.mm.pl 22.05.07, 23:12 Zdjęcia z trzeciego meczu: www.sebafoto.com/439/asco-slask-wroclaw-anwil-wloclawek-o-3-miejsce-mecz-3/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Brązowy medal PLK dla Śląska IP: *.magma-net.pl 23.05.07, 01:45 B R A W O !!! Przyznam, że nie sądziłem po pierwszym meczu o brąz, że "nasze chłopaki" zdobędą ten medal. Jednak przekonałem się, że trzeba wierzyć do końca ;) Jak dla mnie ten brąz jest radością, naszą Wrocławska radością ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pąki To mnie Śląsk zadziwił, a Anwil rozczarował... IP: *.hb6.pl 23.05.07, 08:41 W sumie może dlatego, że to mecz o "pietruszkę". Anwilowi się już nie chciało. W PLK walczy się tylko o Mistrza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frank.zappa Re: To mnie Śląsk zadziwił, a Anwil rozczarował.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 08:49 Gratulacje dla Śląska z Włocławka, w pełni zasłużyli na brąz... Jednak Urlep wie jak z niczego zrobić coś... Trochę mam niesmak po tej kontrowersyjnej decyzji sędziów dot. rzutu Andrzeja, koszykówka to gra błędów koszykarzy i sędziów i taka sytuacja nie powinna mieć miejsca, no chyba że w następnym sezonie plk ureguluje to konkretnymi przepisami. Jeszcze raz gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz racje Re: To mnie Śląsk zadziwił, a Anwil rozczarował.. IP: *.uwoj.wroc.pl 23.05.07, 08:54 co się stało z Anwilem? Dla mnie te brąz to tez niespodzianka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajet wyglądali, jakby im się chciało - IP: 195.205.254.* 23.05.07, 13:35 te ciągłe walki w parterze, faule, bloki, robinsonady, techniczny dla Otasevica - Anwil nie sprawiał wrażenia, jakby walczył na mniej niż 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BasKeT_FaN Re: To mnie Śląsk zadziwił, a Anwil rozczarował.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 13:53 Gość portalu: Pąki napisał(a): > W sumie może dlatego, że to mecz o "pietruszkę". > Anwilowi się już nie chciało. > W PLK walczy się tylko o Mistrza! Każda wymówka jest dobra? 3 miejsce zawsze lepsze niż 4 ! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eXe Re: Brązowy medal PLK dla Śląska IP: *.oi.pg.gda.pl 23.05.07, 10:15 "wroclawianie pokonali Wloclawek (...) i wygral rywalizacje" srednio to po polsku wg. mnie ;D Odpowiedz Link Zgłoś