Gość: my_joy Kubica świadkiem w procesie beatyfikacji Jana P.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 15:12 ...rany julek, co za bzdury. Nadziwić się nie mogę tym, że w XXI wieku któs jeszcze może wspaść na takie idiotyczne pomysły :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: Kubica świadkiem w procesie beatyfikacji Jana IP: *.jasien.net 28.06.07, 15:14 tylko pytanie kto na ten pomys wpadł, bo ja mam wrażenie ze wyborcza, niestety kiedyś moja jedyna gazeta codzienna teraz coraz bardziej łapię się za głowę pomieszanie "pani domu" z "naszym dziennikiem" Odpowiedz Link Zgłoś
qpa-qpa Re: Kubica świadkiem w procesie beatyfikacji Jana 28.06.07, 15:28 To dlaczego nasz Wielki i Jedyny Santo Subito nie pomogl Kubicy skrecic tylko pozwolil, zeby walnal w mur ? Liczyl na oplate za pogrzeb ? Czy Santo Subito stal tez za wypadkiem w ktorym pijany kierowca najechal na dzieci, ktore ocalaly ? Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 To już totalna przesada i ukomercynienie Kościoła 28.06.07, 15:29 Normalnie pomysłodawcy się ośmieszają... czy o to chodzi???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak-ateista powiedz to klechom...:) przeciez oni tym sterują IP: 213.172.177.* 28.06.07, 15:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek JP2 built my hotrod IP: *.era.pl 28.06.07, 15:29 JP2 built my hotrod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faktycznie Re: Gazeta.pl na poziomie Faktu.... IP: *.cst.tpsa.pl 28.06.07, 15:34 to nie gazeta.pl przecież zgłosiła ten pomysł. a FAKT działa na swoim własnym "poziomie" nieporównywalnym do niczego innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacze bajdy Re: A "palestrina" zawsze na tym samym poziomie... IP: *.natpool7.outside.ucf.edu 28.06.07, 17:09 Szanowny(a) "faktycznie"... nie musisz nic tlumaczyc "palestrinie" - to osobnik zafiksowany na punkcie PO oraz Gazety Wyborczej. Ot, taki propagandzista rodem z PiSuaru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Żal mi katolików, bo przyznają się do głupoty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 15:32 Demokryt mawiał, że nazywanie czegoś przypadkiem jest równoznaczne przyznaniu się do nieznajomości przyczyn. Oczywiście niejeden fizyk współczesny zakwestionowałby tą tezę, a Demokryt, pod wpływem obecnego stanu badań, pewnie by się z nim zgodził. A czym jest rzekomy cud ? Nie jest przecież ani przypadkiem, ani zjawiskiem wytłumaczalnym ficzynie. Katolik nie potrafi zdefiniować cudu, podobnie zresztą jak własnego boga. Świadomie więc rezygnuje z poznania świata, przyznaje się do bezsilności. Nie chce zrozumieć, że prawda jest tylko ideą. Mieni się człowiekiem wierzącym, a w istocie odrzuca ciężar wiary i przyjmuje na słowo rzekomą wiedzę objawioną. Katolik to człek bezsilny intelektualnie, kapitulant. Pozostaje tylko pytanie: co by było, gdyby na kasku Kubicy pisało: Myszka Miki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak-ateista przeciez na kasku były tez inne napisy:) IP: 213.172.177.* 28.06.07, 15:35 Petronas i Intel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK Kubica świadkiem w procesie beatyfikacji Jana P.. IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.07, 15:34 Proponuje KUBICA NA OŁTARZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dixmendelson Tropienie świętości to groteska. 28.06.07, 15:34 Tropienie świętości to groteska. Ciekawe jakby taki temat był odebrany np. we Francji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc21 Kubica świadkiem w procesie beatyfikacji Jana P.. IP: 82.160.10.* 28.06.07, 15:38 Widzialam ten masakryczny wypadek w tv i naprawde wygladal strasznie. Wystraszylam sie nie na zarty ze, kierowca mogl go nie przezyc,ale na szczescie przezyl- to byl cud! I jeszcze ten specyficzny napis na kasku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateusz na ten cud ciezko pracowaly zespoly IP: *.adsl.alicedsl.de 28.06.07, 15:42 inzynierow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak-ateista no co Ty? inzynierowie nic nie mają do rzeczy;) IP: 213.172.177.* 28.06.07, 15:46 wg. nawiedzonych katoli Kubica moglby jechac te 230 km/h nawet deskorolką, byle na kasku był wlasciwy napis;) i tak by przezył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Może dać takie kaski naszym żołnierzom w Iraku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 15:49 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość właśnie IP: *.tsi.tychy.pl 28.06.07, 17:06 Dobrym pomysłem byłoby nazwanie wszystkich ulic imieniem JP2 - nie będzie wypadków. A, i jeszcze wyprodukować papierosy o nazwie "JP2" - nie zachoruje się po nich na raka. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Ale fajnie IP: *.e-wro.net.pl 28.06.07, 15:41 Ucieszyła mnie ta wiadomość. Kiedy Kubica wyszedł z tego wypadku pomyślałem, że to kwestia dobrej konstrukcji jego bolidu i że jak pewnie nigdy nie będę miał takiego bezpiecznego samochodu. A tu sie okazuje, że wystarczy mieć na kasku namalowane "imię" papieża i można szaleć. No to jutro kupię czapkę, napisze flamastrem "Jan Paweł II" i 200 km/h po ulicach i jestem bezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Kogos centralnie powalilo? 28.06.07, 15:46 przezylem dzieki technice nauce a nie jakims glupowatym modlom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Sedes papieża świadkiem beatyfikacji ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 15:46 Ten to kilka razy w tygodniu oglądał cudowną przemianę pokarmu... Ok, przepraszam, niesmaczne. Ale nie mogłem się powstrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
sterridder Re: Sedes papieża świadkiem beatyfikacji ? 28.06.07, 20:57 Gość portalu: turtl napisał(a): > Ten to kilka razy w tygodniu oglądał cudowną przemianę pokarmu... > > Ok, przepraszam, niesmaczne. Ale nie mogłem się powstrzymać. śmieszne :) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold w grand prix australii jechał w innym kasku 28.06.07, 15:56 i nie miał wypadku :D może powienien zawsze w nim jeździć?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc z caribbean Re: kto tu jest glupi?, Watykan? IP: *.socal.res.rr.com 28.06.07, 16:03 , gazeta?, albo Watykan wraca do szamanstwa, kompletnie sie osmiesza, a biedny duch JPII patrzy z politowaniem, o co tu chodzi, prowokacja?potwierdzenie ze ktos nie ma piatej klepki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka wimbledon IP: *.dvfa.de 28.06.07, 16:01 agnieszka radwanska rozpoczela wlasnie swoj mecz w drugiej rundzie wimbledonu i wygrala pierwszego gema! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: wimbledon IP: *.e-wro.net.pl 28.06.07, 16:20 A ma kask z napisem "Jan Paweł II"? jeśli tak to nic jej nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chinaski Już pierwszego seta! :) IP: *.chello.pl 28.06.07, 16:25 Masz rację. To istotniejsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Kubica świadkiem w procesie beatyfikacji Jana P.. IP: *.dvfa.de 28.06.07, 16:03 2:1 dla radwanskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art To jest stary kask Roberta Kubicy!!!!! IP: *.isuzu.pl 28.06.07, 16:05 Na nowym nie ma tego napisy!!! Dzienikarze do roboty...rzetelnej!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Re: To jest stary kask Roberta Kubicy!!!!! IP: *.chello.pl 28.06.07, 17:47 "Dziennikarze" się wzieli do roboty i napis dolepili sami w Photoshopie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIERONEK Re: Kubica świadkiem w procesie beatyfikacji Jana IP: *.chello.pl 28.06.07, 16:08 CIEMNOGRÓD do potęgi. Jezu, ci ludzie wyrzekli się prawa posiadania mózgu w imię jakiś pierdół (wg mnie). Łatwo wami rządzić, łatwo manipulować.. Kasę też niezłą dajecie. Dziękuję Wam moi drodzy. Cała moja rodzina Wam dziękuję. He he he.. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Kubica świadkiem w procesie beatyfikacji Jana P.. 28.06.07, 16:18 Kubica, nie daj się wciągnąć tym czarnym krukom w te głupoty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chinaski Zatem zdjęcie JPII na każdy bolid! IP: *.chello.pl 28.06.07, 16:23 Rozwiąże to kwestię bezpieczeństwa na torach F1. Postuluję też wyryć wizerunek Karola na wozach bojowych naszych dzielnych żołnierzy. Wydatki na dodatkowe opancerzenie okaże się zbędne. Odpowiedz Link Zgłoś
niemachissto Re: Zatem zdjęcie JPII na każdy bolid! 28.06.07, 16:28 hahah, w ten sposób mozna uczynić cudotwórcą każdego i wszystko :D Postuluję, żeby postawić pomnik policjantkom z gorącego Axe Hot Patrol, żeby na torach wyścigowych oblewały na błogosławieństwo axe :D ---------- www.axehotpatrol.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gierek Re: Zatem zdjęcie JPII na każdy bolid! IP: 85.222.36.* 28.06.07, 21:24 czy to dobry pomysl z JPII na bolidach nie wiem, ale moze nie pomnik ale dluga na cale lazienki warszawskie galeria laseczek z AXE HOT PATROL-u bylo by wskazane:) Odpowiedz Link Zgłoś
kazzwro Re: Kubica świadkiem w procesie beatyfikacji Jana 28.06.07, 16:27 Ten kraj jest bardziej powalony niz mi sie zdawalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinn Iwrycka beszczelnoc IP: *.dialup.mindspring.com 28.06.07, 16:33 Odwieczni wrogowie Katolików po wsadzeniu syna Szatana JP2 na katolicki tron, jednogłośnie okrzykują go swoim mesjaszem i duchowym władcą świata. Tymczasem ten ancymonek, pod ścioaną likwidacji rzeźników Katolików - Zelotów, określanych w historii jako wściekłych Zelotów potomków Hama (który pisany jest przez:Cham), wypiął dupę na Katolików. uzurpatorsko (w imieniu Katolików) przepraszając żydostwo za włożony wysiłek przy zarzynaniu ofiar. Iwrytomania osągnęła szowizmstyczny stan. JP2 ze swoją dziwiszową kliką likwidował i fałszował zapiski o swoich bandytach. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony A Roman Giertych? 28.06.07, 16:34 Proponuję, żeby jednym ze świadków został raczej Roman Giertych. W jego wypadku również dokonał się swego rodzaju cud: debil został ministrem oświaty. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
borowik1 Re: Kubica świadkiem w procesie beatyfikacji Jana 28.06.07, 16:37 boszszzzzz, średniowiecze! Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej [...] 28.06.07, 16:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: święty Kubica świadkiem w procesie beatyfikacji Jana P.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 16:38 Czy myśmy już całkiem sfiksowali? Odpowiedz Link Zgłoś