Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Transfery w NBA: Ray Allen w Bostonie

IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.07, 13:44
    A gdzie zagra Kobe?
    Obserwuj wątek
      • Gość: . Transfery w NBA: Ray Allen w Bostonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 13:57
        hej hej hej tu enbiej:

www.cyberdunk.com?ref=11286
        • Gość: marek odczep się z tym Cybergó... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 18:50
      • Gość: Endy Re: Transfery w NBA: Ray Allen w Bostonie IP: *.tvgawex.pl 29.06.07, 15:36
        A gdzie KG ?
      • afore1 Re: Transfery w NBA: Ray Allen w Bostonie 29.06.07, 19:27
        > A gdzie zagra Kobe?

W WKS Śląsk, za 189zł/miesiąc
      • Gość: ignas81 Re: Transfery w NBA: Ray Allen w Bostonie IP: *.range81-158.btcentralplus.com 30.06.07, 10:48
        Na plutonie
      • Gość: kolo Re: Transfery w NBA: Ray Allen w Bostonie IP: *.dyn.optonline.net 01.07.07, 02:30
        KREW MNIE ZALEWA JAK PATRZE NA TE POCZYNANIA KNICKS
        HITEM BYłO ODDANIE 2 LATA TEMU HARDAWAYA KTóREMU SIE KOńCZYł KONTRAKT ZA
        FRANCISA Z 4 LETNIM CYROGRAFEM :(
        • Gość: Bart NYK Re: Transfery w NBA: Ray Allen w Bostonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 08:57
          Dobrze zrobili.Francis to cień samego siebie wyszedł mu tylko jeden dobry mecz
          w zakończonym juz sezonie.Frye fakt jest obiecujący ale za miekki.Widziałem
          ponad 50 spotkań Knicks w poprzednim sezonie i uważam ,że ta wymiana jest jedną
          z lepszych, których dokanali.Dziennikarze w Stanach jak i w Polsce zawsze muszą
          wrzucić kamyczek do Garden ale co zrobić , coś muszą pisać.Mam nadzieje ,że już
          niedługo NYK pokaże na co ich stać.Pozdro wszystkich dla fanów NBA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka