Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DO ADRIANA!!!!!!!!!!!

IP: *.adsl-now.co.uk 16.06.03, 13:38
    SLUCHAJ FACHOWCU, PRZYPUSZCZAM , ZE Z TORUNIA!JESLI MASZ PRETENSJE DO
    GOLLLOBA PO TURNIEJU W CARDIFF, TO ZNACZY, ZE NIE WIESZ O CO W TYM WSZYSTKIM
    CHODZI!!!!!!OBEJRZYJ POWTORKI I WTEDY WYGLASZAJ SWOJE DOGMATYCZNE OPINIE!!!
    CZY TY TEGO NIE WIDZISZ, ZE CALY POLSKI ZUZEL JEST W BEZNADZIEJNEJ KONDYCJI.
    GOLLOB, NAWET W NAJGORSZEJ FORMIE I TAK JEST NAJLEPSZY WSROD POLAKOW.LICZYSZ
    NA TO , ZE BAJERSKI COS OSIAGNIE, TO SIE MYLISZ- TO BYLY JEGO WYZYNY
    NIEWIADOMEGO POCHODZENIA. A JESLI CHODZ O PIOTRKA, NO COZ... PIOTR
    PROTASIEWICZ - PODPASKE PORA WYMIENIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: k13 Re: Nie - DO ADRIANA! IP: 217.97.134.* 16.06.03, 14:51
        Zaczales calkiem niezle ale finish wypowiedzi fatalny! Sam dales ciala - i nie
        bede pisal skad jestes bo nie o to chodzi.
        • sdb Re: Nie - DO ADRIANA! 16.06.03, 17:03
          fakt- zaczal OK ale potem zrobil dokladnie to samo za co adriana opieprzal-
          wjechal na bajera i pepego- nieladnie :(
          • Gość: SDB Re: Nie - DO ADRIANA! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 17:25
            Własnie,zachowal sie jak świntuch.
      • Gość: gość_portalu Re: DO ADRIANA!!!!!!!!!!! IP: *.awacom.net 16.06.03, 20:33
        Gość portalu: YOGI napisał(a):

> NA TO , ZE BAJERSKI COS OSIAGNIE, TO SIE MYLISZ- TO BYLY JEGO WYZYNY
        > NIEWIADOMEGO POCHODZENIA. A JESLI CHODZ O PIOTRKA, NO COZ... PIOTR
        > PROTASIEWICZ - PODPASKE PORA WYMIENIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Chłopcze podpaske to Ty możesz zmienić mamie... A co do Tomka Bajerskiego ...
        troszeczke chłopak ma szęścia na pierwszym łuku ale co zrobić-życie. No skoro
        napisałem o Piotrze i o Tomku Bajerskim pozostaje napisać coś na temat
        Tomka... może i był nie słusznie wykluczony... ale wydaje mi się, że może
        sędzia za bardzo nie lubi Tomka?? Cóż zobaczymy w Kopenhadze.

Pozdrawiam.
      • Gość: Adrian Re: DO ADRIANA!!!!!!!!!!! IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 16.06.03, 21:10
        Po pierwsze nie jestem z Torunia tylko z Bydgoszczy.Po drugie w tym roku Tomek
        Bajerski jest o wiele lepszy od Tomka Golloba Grand Prix.Po trzecie szanuje
        wszystkich zuzlowocow w Polsce.Ale od Golloba wymaga sie duzo wiecej.Czemu
        Gollob nie zaprotestowal?czemu Gollob nie poszedl do sędziego?wreszcie czemu
        Gollob od zeszlego roku obniza w GP loty?przeciez 7 miejsce dla niego to
        skandal.I wreszcie ostatnie-w tym roku Grand Prix mnie nie interesuje i od
        pierwszego turnieje tylko przegladam wyniki i az podskakuje z radosci kiedy
        Gollob jest ostatni.Jacek Gollob mial rację kiedys powiedzial-my Polacy
        powinnisy sie trzymac z dala od Grand Prix.Polskie klubu i Polscy kibice
        powinni zbojkotowac firmę BSI i nie brac turniejow w Grand Prix w Polsce.Moze
        wtedy wreszcie BSI i FIM zaczeli by nas rowno traktowac.I podtrzymuje moje
        zdanie-Gollob musi odejśc z GP!
        • Gość: iks Re: DO ADRIANA!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 04:57
          Przeczytalem wypociny YOGIego i doszlem do jednego wniosku: podpaske mozna
          wymienic na nowa - mozgu wymienic sie nie da. Zal mi ciebie czlowieku, bo ani
          wiedzy o zuzlu nie masz, ani tez odrobiny kultury. Nie dziwie sie tobie, ze
          slepo bronisz honoru golloba: obaj kaleczycie zuzel w tak samo marnym stylu.
          • Gość: gość_portalu Re: DO ADRIANA!!!!!!!!!!! IP: *.awacom.net 17.06.03, 19:39
            iks Dobrze mówisz:)
            • Gość: iks Re: DO ADRIANA!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 08:48
              Gość portalu: gość_portalu napisał(a):

> iks Dobrze mówisz:)

dzieki za komplement. z drugiej strony na tle niektorych cieniasow nie jest
              trudno dobrze wypasc. znacznie trudniej nie stracic panowania nad nerwami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka