Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kubica: Wiedziałem, że Massa mnie nie wyprzedzi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 18:56
    Brawo Kubica! :) Oby tak dalej :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: . Kubica: Wiedziałem, że Massa mnie nie wyprzedzi IP: 195.117.116.* 08.07.07, 19:17
        "Sukcesem Kubicy było jednak pokonanie w kwalifikacjach kolegi z zespołu Nicka Heidfelda, który - po problemach z bolidem - zajął dopiero dziewiąte miejsce."

zastanowcie sie zanim cos napiszecie
        • tetlian Re: Kubica: Wiedziałem, że Massa mnie nie wyprzed 08.07.07, 20:58
          Trzymam kciuki za następne wyścigi.
          • jwojnar Kubica był genijalny 09.07.07, 01:13
            Wytrzymać nacisk takiego kierowcy jak Massa, jadącego w dodatku dużo szybszym
            autem, to absolutnie mistrzowski wyczyn, który w ciągu ostatnich kilkunastu lat
            pamiętam tylko w wykonaniu Senny i Schumachera. To był bardzo symptomatyczny
            wyścig.
        • Gość: jano brawo dla autora tekstu ;) IP: *.nrth.cable.ntl.com 09.07.07, 00:04
          ciekawe...ze Jenson Button i Lewis Hamilton sa z Wielkiej Brytanii, natomiast
          David Coulthard z Szkocji (czyzby Szkocja nie nalezala juz do UK?! ) ;)))))
          troszke konsekwencji...
      • Gość: RobertK Kubica: Wiedziałem, że Massa mnie nie wyprzedzi IP: *.dolsat.pl 08.07.07, 19:19
        Ferrari za szybkie bo skoncczylo sie oszukiwanie przez maclarena :/

Teraz widac jak na dloni, ze tylko dzieki kradziezom zaczeli ten sezon tak dobrze.

Oszusci!
        • Gość: ---------- Kubica: Wiedziałem, że Massa mnie nie wyprzed IP: *.gdynia.mm.pl 09.07.07, 09:19
          RobertK napisał(a):

> Ferrari za szybkie bo skoncczylo sie oszukiwanie przez maclarena :/
          >
          > Teraz widac jak na dloni, ze tylko dzieki kradziezom zaczeli ten sezon tak
          dobr ze.

> Oszusci!

Nie pieprz!

Biedny KIBIC który ma .... problemy psychiczne
        • Gość: dobrze Re: Kubica: Wiedziałem, że Massa mnie nie wyprzed IP: *.chello.pl 09.07.07, 10:11
          Ferrari przyśpieszyło bo odbudowali tunel aerodynamiczny.
        • Gość: Geralt Re: Kubica: Wiedziałem, że Massa mnie nie wyprzed IP: 213.76.128.* 09.07.07, 11:45
          Mam podobne zdanie. McLaren podskoczyl do Ferrari dzieki szpiegostwu, dodatkowo
          tunel areodynamiczny Ferrari byl zepsuty. Teraz juz samotaze sie skonczyly a i
          tunel dziala, wiec znowu Ferrari delikatnie odskoczylo..
      • wieslaw1 Kubica: Wiedziałem, że Massa mnie nie wyprzedzi 08.07.07, 19:45
        Gratulacje dla Roberta.Ostatnie 10 okrążeń było pasjonujące i fajne zakończenie.
      • Gość: tttt Kierowca ma drugo rzędne znaczenie IP: *.compower.pl 08.07.07, 19:48
        Kierowca ma drugo rzędne znaczenie, liczy się tylko sprzęt :(
        • Gość: kimi Re: Kierowca ma drugo rzędne znaczenie IP: *.magma-net.pl 08.07.07, 20:04
          nieźle by było przynajmniej raz w roku sprawdzić wszystkich kierowców w takich
          samych bolidach np. ferrari
          brawo kimi - idzie na mistrza, pogodzi misia alonso z misiem hamiltonem,
          a kubica to niezły egocentryk, ale chyba taki musi być, jak chce wygrywać z
          innym egocentrykami - brawo by the way
          • Gość: X Re: Kierowca ma drugo rzędne znaczenie IP: *.chello.pl 08.07.07, 21:00
            Z czego wnioskujesz, że to egocentryk? Tj. może i jest egocentrykiem, a może nie jest - nie obchodzi mnie to. Ciekaw jestem tylko z czego wywnioskowałeś jaki Kubica ma charakter?
            • Gość: kimi Re: Kierowca ma drugo rzędne znaczenie IP: *.magma-net.pl 08.07.07, 21:36
              z wypowiedzi; na pewno jest pewny siebie i o to chodzi, ale czasamy jest to coś
              więcej niż pewność siebie
              a mnie obchodzi za kim kibucuję i co to za człowiek, czy ma charyzmę, czy jej
              nie ma, gdyby mnie to nie interesowało, grałbym sobie na plejce
              • Gość: shima Re: Kierowca ma drugo rzędne znaczenie IP: *.toya.net.pl 08.07.07, 22:24
                Po prostu wie ile umie.
        • Gość: Jonek Re: Kierowca ma drugo rzędne znaczenie IP: *.e-wro.net.pl 08.07.07, 22:17
          Czyli ty w bolidzie Kubicy potrafiłbyś pojechać dokładnie tak jak on skoro
          ważny jest tylko sprzęt.
          • rafikman Re: Kierowca ma drugo rzędne znaczenie 08.07.07, 22:41
            On nie ale każdy inny kierowca z tej stawki tak.
        • Gość: F-1 Kierowca ma drugo rzędne znaczenie IP: *.gdynia.mm.pl 09.07.07, 09:31
          tttt napisał(a):

> Kierowca ma drugo rzędne znaczenie, liczy się tylko sprzęt :(

Bzdura!

Ty byś nic nie zdziałal z najlepszym sprzętem.

O miejscu na wyscigu F-1 ZAWSZE decyduje technika kierowcy, sprzęt, testy w
          Wind Tunnel, i obsługa w pit stop, to jest sport w którym team musi
          współpracowac!

Raczej twoja opinia ma trzeciorzedne znaczenie!

• ocyglicka w koncowce zrobil wszystko by wycisnac z siebie... 08.07.07, 20:20
        i samochdu wszystko.
        och gdybys tak robil co grandprix
        niemniej jednak gratulacje i powodzenia
        na przyszlosc
        • Gość: cycero Brawo Robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 21:17
          Ciekawe co by było gdyby Robert miał lepsze auto?
          • Gość: lol Re: Brawo Robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 23:25
            To samo można powiedzieć o każdym innym kierowcy... Innych słabych teamów.
            Skończcie to jeb*ne narzekanie :/.

Poza tym Kubica miał niezłego farta, że Massa nie startował od początku z 4
            pozycji :P. Wtedy Kubica byłby 5ty. Massa miał pecha, że mu silnik zgasł :/.

Trochę też głupio, że nie pozwolili Massie z pit lane wyjechać, nie wnikam czemu
            :) (chodzi o to, że miał nierozgrzane opony :P).
      • Gość: komentator Kubica: Wiedziałem, że Massa mnie nie wyprzedzi IP: *.akademiki.uni.torun.pl 08.07.07, 21:50
        Artykół napisany przez ignoranta kompletnego w sprawach F1.jak mozna napisać,że
        wygrał Raikonen dzięki fantastycznym tankowaniom?!W ten sposób powiedzmy, że
        nawet zyskał po sekundzie na każdym tankowaniu w stosunku do kierowców
        mclarena.W takim razie jak wytłumaczyć przewagę zwycięzcy na koniec?Chodzi o
        to,że Kimi wygrał dzięki nieprawdopodobnej jeżdzie w momentach, w których miał
        mało paliwa w baku(tuż przed pitstopami) wykręcajc czasy nieosiągalne dziś dla
        konkurentów. W ten sposób odsadził stawkę
        • Gość: :) Kubica: Wiedziałem, że Massa mnie nie wyprzed IP: *.gdynia.mm.pl 09.07.07, 09:26
          komentator napisał(a):

> Artykół napisany przez ignoranta kompletnego w sprawach F1.jak mozna napisać,że
          > wygrał Raikonen dzięki fantastycznym tankowaniom?!W ten sposób powiedzmy, że
          > nawet zyskał po sekundzie na każdym tankowaniu w stosunku do kierowców
          > mclarena.W takim razie jak wytłumaczyć przewagę zwycięzcy na koniec?Chodzi o
          > to,że Kimi wygrał dzięki nieprawdopodobnej jeżdzie w momentach, w których miał
          > mało paliwa w baku(tuż przed pitstopami) wykręcajc czasy nieosiągalne dziś dla
          > konkurentów. W ten sposób odsadził stawkę

Posłuchaj co powiedział Raikkonen, zanim skomentujesz!

Kimi jezdzi bardzo dobrze, ale właśnie w tym wyscigu strategiczne pitstopy
          zadecydowały o zwycięstwie!

Kimi wygrał ponieważ kierownictwo Ferrari zmieiło strategię poprzednio
          zaplanowanych pitstopów , a walka o pierwsze miejsce rozegrała sie właśnie
          w pitstopach!

Tak że komentator okazał się nie tylko nie znającym regulacji i strategii
          F-1 ale zwykłym ignorantem!
      • Gość: lol Panie Kubica... Przestań Pan gadać :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 23:29
        Jest to trochę komizm trochę pycha. Żeby nie pech Massy (zgasł silnik), to
        byłbyś Pan 5ty. 4te miejsce ma Pan dzięki pechowi Massy tylko i wyłącznie. Massa
        zapitalał cały wyścig by zająć jak najlepsze miejsce (z 18 na 5te!!).

Wnioskuję, że na wyprzedzenie Kubicy brakło mu od 2 do 5 okrążeń :].

Heh, niemniej jednak farta w życiu też trzeba mieć, a obrona była jakby nie
        patrzeć bdb :).

Co do Hamiltona, to i tak dla mnie pozostaje wielkim kierowcą, cokolwiek
        pieniacze z Polski napiszą ;<.
        • Gość: fvk Re: Panie Kubica... Przestań Pan gadać :/ IP: *.chello.pl 09.07.07, 00:30
          Robert Kubica jak zwykle mówi tylko o tym co zrobił.
          Ty piszesz o tym, co powiedział Robert Kubica i o tym czego nie zrobił Felipe Massa - kliniczny przykład pieniactwa.
        • Gość: Geralt Re: Panie Kubica... Przestań Pan gadać :/ IP: 213.76.128.* 09.07.07, 11:48
          o co Ci chodzi. Kubica wyraznie powiedzial, ze wygrywa w F1 "B", pozniej dodal,
          ze jesli cos sie dzieje z tymi z czolowki to jest szansa zajac lepsze miejsce.
          Kubica wie co mowi...
      • Gość: sufin brawo Robert!!! IP: *.awf.poznan.pl 09.07.07, 08:26
        To było piękne!
        • Gość: lojer Re: brawo Robert!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:57
          Forza Ferrari! Dalej kopcie d... angielskim oszustom!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka