Gość: radek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 18:56 Brawo Kubica! :) Oby tak dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Kubica: Wiedziałem, że Massa mnie nie wyprzedzi IP: 195.117.116.* 08.07.07, 19:17 "Sukcesem Kubicy było jednak pokonanie w kwalifikacjach kolegi z zespołu Nicka Heidfelda, który - po problemach z bolidem - zajął dopiero dziewiąte miejsce." zastanowcie sie zanim cos napiszecie Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Kubica: Wiedziałem, że Massa mnie nie wyprzed 08.07.07, 20:58 Trzymam kciuki za następne wyścigi. Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Kubica był genijalny 09.07.07, 01:13 Wytrzymać nacisk takiego kierowcy jak Massa, jadącego w dodatku dużo szybszym autem, to absolutnie mistrzowski wyczyn, który w ciągu ostatnich kilkunastu lat pamiętam tylko w wykonaniu Senny i Schumachera. To był bardzo symptomatyczny wyścig. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano brawo dla autora tekstu ;) IP: *.nrth.cable.ntl.com 09.07.07, 00:04 ciekawe...ze Jenson Button i Lewis Hamilton sa z Wielkiej Brytanii, natomiast David Coulthard z Szkocji (czyzby Szkocja nie nalezala juz do UK?! ) ;))))) troszke konsekwencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RobertK Kubica: Wiedziałem, że Massa mnie nie wyprzedzi IP: *.dolsat.pl 08.07.07, 19:19 Ferrari za szybkie bo skoncczylo sie oszukiwanie przez maclarena :/ Teraz widac jak na dloni, ze tylko dzieki kradziezom zaczeli ten sezon tak dobrze. Oszusci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ---------- Kubica: Wiedziałem, że Massa mnie nie wyprzed IP: *.gdynia.mm.pl 09.07.07, 09:19 RobertK napisał(a): > Ferrari za szybkie bo skoncczylo sie oszukiwanie przez maclarena :/ > > Teraz widac jak na dloni, ze tylko dzieki kradziezom zaczeli ten sezon tak dobr ze. > Oszusci! Nie pieprz! Biedny KIBIC który ma .... problemy psychiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrze Re: Kubica: Wiedziałem, że Massa mnie nie wyprzed IP: *.chello.pl 09.07.07, 10:11 Ferrari przyśpieszyło bo odbudowali tunel aerodynamiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: Kubica: Wiedziałem, że Massa mnie nie wyprzed IP: 213.76.128.* 09.07.07, 11:45 Mam podobne zdanie. McLaren podskoczyl do Ferrari dzieki szpiegostwu, dodatkowo tunel areodynamiczny Ferrari byl zepsuty. Teraz juz samotaze sie skonczyly a i tunel dziala, wiec znowu Ferrari delikatnie odskoczylo.. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Kubica: Wiedziałem, że Massa mnie nie wyprzedzi 08.07.07, 19:45 Gratulacje dla Roberta.Ostatnie 10 okrążeń było pasjonujące i fajne zakończenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tttt Kierowca ma drugo rzędne znaczenie IP: *.compower.pl 08.07.07, 19:48 Kierowca ma drugo rzędne znaczenie, liczy się tylko sprzęt :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimi Re: Kierowca ma drugo rzędne znaczenie IP: *.magma-net.pl 08.07.07, 20:04 nieźle by było przynajmniej raz w roku sprawdzić wszystkich kierowców w takich samych bolidach np. ferrari brawo kimi - idzie na mistrza, pogodzi misia alonso z misiem hamiltonem, a kubica to niezły egocentryk, ale chyba taki musi być, jak chce wygrywać z innym egocentrykami - brawo by the way Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Kierowca ma drugo rzędne znaczenie IP: *.chello.pl 08.07.07, 21:00 Z czego wnioskujesz, że to egocentryk? Tj. może i jest egocentrykiem, a może nie jest - nie obchodzi mnie to. Ciekaw jestem tylko z czego wywnioskowałeś jaki Kubica ma charakter? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimi Re: Kierowca ma drugo rzędne znaczenie IP: *.magma-net.pl 08.07.07, 21:36 z wypowiedzi; na pewno jest pewny siebie i o to chodzi, ale czasamy jest to coś więcej niż pewność siebie a mnie obchodzi za kim kibucuję i co to za człowiek, czy ma charyzmę, czy jej nie ma, gdyby mnie to nie interesowało, grałbym sobie na plejce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shima Re: Kierowca ma drugo rzędne znaczenie IP: *.toya.net.pl 08.07.07, 22:24 Po prostu wie ile umie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Kierowca ma drugo rzędne znaczenie IP: *.e-wro.net.pl 08.07.07, 22:17 Czyli ty w bolidzie Kubicy potrafiłbyś pojechać dokładnie tak jak on skoro ważny jest tylko sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś
rafikman Re: Kierowca ma drugo rzędne znaczenie 08.07.07, 22:41 On nie ale każdy inny kierowca z tej stawki tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F-1 Kierowca ma drugo rzędne znaczenie IP: *.gdynia.mm.pl 09.07.07, 09:31 tttt napisał(a): > Kierowca ma drugo rzędne znaczenie, liczy się tylko sprzęt :( Bzdura! Ty byś nic nie zdziałal z najlepszym sprzętem. O miejscu na wyscigu F-1 ZAWSZE decyduje technika kierowcy, sprzęt, testy w Wind Tunnel, i obsługa w pit stop, to jest sport w którym team musi współpracowac! Raczej twoja opinia ma trzeciorzedne znaczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
ocyglicka w koncowce zrobil wszystko by wycisnac z siebie... 08.07.07, 20:20 i samochdu wszystko. och gdybys tak robil co grandprix niemniej jednak gratulacje i powodzenia na przyszlosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycero Brawo Robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 21:17 Ciekawe co by było gdyby Robert miał lepsze auto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Brawo Robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 23:25 To samo można powiedzieć o każdym innym kierowcy... Innych słabych teamów. Skończcie to jeb*ne narzekanie :/. Poza tym Kubica miał niezłego farta, że Massa nie startował od początku z 4 pozycji :P. Wtedy Kubica byłby 5ty. Massa miał pecha, że mu silnik zgasł :/. Trochę też głupio, że nie pozwolili Massie z pit lane wyjechać, nie wnikam czemu :) (chodzi o to, że miał nierozgrzane opony :P). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komentator Kubica: Wiedziałem, że Massa mnie nie wyprzedzi IP: *.akademiki.uni.torun.pl 08.07.07, 21:50 Artykół napisany przez ignoranta kompletnego w sprawach F1.jak mozna napisać,że wygrał Raikonen dzięki fantastycznym tankowaniom?!W ten sposób powiedzmy, że nawet zyskał po sekundzie na każdym tankowaniu w stosunku do kierowców mclarena.W takim razie jak wytłumaczyć przewagę zwycięzcy na koniec?Chodzi o to,że Kimi wygrał dzięki nieprawdopodobnej jeżdzie w momentach, w których miał mało paliwa w baku(tuż przed pitstopami) wykręcajc czasy nieosiągalne dziś dla konkurentów. W ten sposób odsadził stawkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Kubica: Wiedziałem, że Massa mnie nie wyprzed IP: *.gdynia.mm.pl 09.07.07, 09:26 komentator napisał(a): > Artykół napisany przez ignoranta kompletnego w sprawach F1.jak mozna napisać,że > wygrał Raikonen dzięki fantastycznym tankowaniom?!W ten sposób powiedzmy, że > nawet zyskał po sekundzie na każdym tankowaniu w stosunku do kierowców > mclarena.W takim razie jak wytłumaczyć przewagę zwycięzcy na koniec?Chodzi o > to,że Kimi wygrał dzięki nieprawdopodobnej jeżdzie w momentach, w których miał > mało paliwa w baku(tuż przed pitstopami) wykręcajc czasy nieosiągalne dziś dla > konkurentów. W ten sposób odsadził stawkę Posłuchaj co powiedział Raikkonen, zanim skomentujesz! Kimi jezdzi bardzo dobrze, ale właśnie w tym wyscigu strategiczne pitstopy zadecydowały o zwycięstwie! Kimi wygrał ponieważ kierownictwo Ferrari zmieiło strategię poprzednio zaplanowanych pitstopów , a walka o pierwsze miejsce rozegrała sie właśnie w pitstopach! Tak że komentator okazał się nie tylko nie znającym regulacji i strategii F-1 ale zwykłym ignorantem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Panie Kubica... Przestań Pan gadać :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 23:29 Jest to trochę komizm trochę pycha. Żeby nie pech Massy (zgasł silnik), to byłbyś Pan 5ty. 4te miejsce ma Pan dzięki pechowi Massy tylko i wyłącznie. Massa zapitalał cały wyścig by zająć jak najlepsze miejsce (z 18 na 5te!!). Wnioskuję, że na wyprzedzenie Kubicy brakło mu od 2 do 5 okrążeń :]. Heh, niemniej jednak farta w życiu też trzeba mieć, a obrona była jakby nie patrzeć bdb :). Co do Hamiltona, to i tak dla mnie pozostaje wielkim kierowcą, cokolwiek pieniacze z Polski napiszą ;<. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fvk Re: Panie Kubica... Przestań Pan gadać :/ IP: *.chello.pl 09.07.07, 00:30 Robert Kubica jak zwykle mówi tylko o tym co zrobił. Ty piszesz o tym, co powiedział Robert Kubica i o tym czego nie zrobił Felipe Massa - kliniczny przykład pieniactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: Panie Kubica... Przestań Pan gadać :/ IP: 213.76.128.* 09.07.07, 11:48 o co Ci chodzi. Kubica wyraznie powiedzial, ze wygrywa w F1 "B", pozniej dodal, ze jesli cos sie dzieje z tymi z czolowki to jest szansa zajac lepsze miejsce. Kubica wie co mowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lojer Re: brawo Robert!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:57 Forza Ferrari! Dalej kopcie d... angielskim oszustom! Odpowiedz Link Zgłoś