Gość: ja IP: 217.197.79.* 12.07.07, 21:59 Matusiak to chyba nie w lecie przeszedl do Palermo co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: - Jakiś pijak to pisał chyba... Jak się nazywa... IP: *.acn.waw.pl 12.07.07, 22:14 ...Przemek z Porto ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaron82 Re: Jakiś pijak to pisał chyba... Jak się nazywa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 22:22 Kaźmierczak... W drugim artykule kwota za Janczyka to 4mln, Błaszczykowski 3,7mln, Fabiański 3,5mln. A tutaj zupełnie co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Jakiś pijak to pisał chyba... Jak się nazywa. 13.07.07, 06:52 Natransferowaliśmy się w tym roku wyjątkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grey123 Re: Jakiś pijak to pisał chyba... Jak się nazywa. IP: *.skynet.net.pl 13.07.07, 10:46 Lecz się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jes, jes Transferowe lato wszech czasów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 22:25 "Najsmutniejsze jednak, że dzięki hordzie ogłupiałych kiboli Legia zarobionych pieniędzy (za Fabiańskiego i Janczyka dostała więcej niż wynosił jej zeszłosezonowy budżet) nie będzie mogła wydać na wzmocnienia przed następną edycją europejskich pucharów." Zauważyłem pomyłkę - powinno być "najśmieszniejsze" zamiast "najsmutniejsze", proszę poprawić, w imieniu polskich (nie mylić z warsiawskimi) kibiców, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurek Re: Transferowe lato wszech czasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 22:27 jeszcze gdyby boruc do Barcy poszedł ehhh piękne lato tyle rekordów na raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_iki z sokola tychy do feyenordu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 22:38 to byl dopiero skok, ale chyba juz niewielu o tym pamieta.. powodzenia jurek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Transferowe lato wszech czasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 22:55 Panie Stec, Panskie teksty lubie czytac, ale nie poraz pierwszy przekonuje mnie Pan, ze do fachowosci to jednak Panu daleko, a juz na pewno do fachowosci matematycznej. Prawo wielkich liczb (swoja droga powazne watpliwosci by miec nalezy czy wolno je tu stosowac) wbrew pozorom w zadnej mierze nie dowodzi, ze prawdopodobienstwo przerwania serii rosnie wraz z jej dlugoscia. Ono dotyczy tylko sredniego zachowania, a nie dlugosci serii. Te zagadnienia tlumacza najbardziej podstawowe podreczniki. Gdyby Pan byl moim studentem ulalbym Pana bez wahania. Wstyd. Po co sie powolywac na dziedziny, o ktorych ma Pan tylko pojecie niezwykle powierzchowne? Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.R. Stec jak Kadlubek IP: *.cable.mindspring.com 13.07.07, 01:20 Tez mnie to prawo wielkich liczb ubawilo. Pan Stec jest po prostu jak Wincenty Kadlubek - nie musi byc prawdziwie (czy w jego przypadku fachowo), musi byc ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Stec cieszysz się, że naszą ligę opuścili ci piłka 13.07.07, 00:02 rze??? Jak można ukradli nam tylu dobrych zawodników. A potem panie redaktorze będziesz łudził że żal Ci odejścia takiego Żurawskiego. ale w czasie gdy ci zawodnicy są sprzedawani to się cieszysz. I co nasza piłka ma z tego? Matusiak nie gra w Palermo. brawo a też mu doradzałeś wyjazd i to co chwila co dnia był artykuł o tym gdzie ukradną nam Matusiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Golański w stiale też się cieszę . 13.07.07, 00:07 żałosne. pilkarski.blox.pl/2006/11/Na-dobry-poczatek.html pilkarski.blox.pl/2007/01/Co-zarzucam-GW-w-pisaniu-o-transferach-Polakow-za.html pilkarski.blox.pl/2007/02/Dlaczego-jestem-przeciwny-wyjazdom-graczy-z-ligi.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Ryszard Ochódzki : Stec to śmieciarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 00:35 beztalencie lansujące się na niewiadomo kogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bkle Re: Transferowe lato wszech czasów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 00:50 Janczyk to burak, typowy burak warszawski. Nosił ten łeb tak wysoko, a w porównaniu do Argentynczyków ch... potrafi. I jeszcze pogwiazdorował na koniec, żeby czerwoną kartkę dostyać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tony Re: Transferowe lato wszech czasów IP: *.dyn.optonline.net 13.07.07, 03:10 Co tu duzo gadac. Dudek jest juz emerytem i ten transfer jest zaplata za jego kariere. Juz z niego nie bedzie reprezentanta ale to przecierz bylo wiadomo po Mundialu kiedy to "geniusz" Janas pozbyl sie go przed czasem. Niech zbiera kase i nie ludzi siebie i nas o zadnych powrotach. Jaszynem to on spewnosca nie jest. Tony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzefry dzofrej Re: bke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 04:54 nastepny muł janczyk nie jest z warszawy matole tylko z nowego sącza bronię go bo go dobrze znam razem się wychowaliśmy znam jego rodziców niegdy ale to nigdy nie pozwolili mu się wywyższać ani on nawet tego nie próbował burak sam jesteś burak to w dodatku sadzeniak a nie sory to kartofel jest sadzeniak masz racje dzekson2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bkle Re: bke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 10:40 widzialem jak się zachowywał - dostał czerwoną kartkę - machał, klaskał jakby właśnie dostał złoty medal, a nie kartkę na zakończenie epizodu p.t. MŚ juniorów z reprezentacją, której był gwiazdą - kto wie czy nie dlatego, że był jedynym napastnikiem, bo jak widać było taktyka globisza była archaiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opo Transferowe lato wszech czasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 04:13 Śmieszny jest ten Jańczyc, Janczyn, Janczyk!? Już nawet zapomniełem jak się nazywa, czego i Państwu życzę :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Re: do opo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 04:49 chłopie on ma dopiero 19 lat daj mu pograć ze 2-3 lata za granicą i copiero możesz go oceniać czego dokonał jak na razie w kadrze do 20 lat jest wybijającym się zawodnikiem choć gra w lidze polskiej a ty od razu że jest śmieszny w 4 meczach na mistrzostwach stuknoł 3 bramki widocznie nie jest taki słaby a co więcej jak piszesz śmieszny jeżeli są tacy co chcą za niego wyłożyć 4.2 mln euro zresztą myślę że jesteś lamus i nie znasz się na piłce i przemawia przez ciebie zazdrość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesław Re: Wiesław Cichocki: Stec to pseudoerudyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 06:37 i grafoman. Nie mogę czytać tego beztalencia dziennikarskiegoo, zbiera mi się na wymioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rthompson i znowu najdroższy polski piłkarz z polskiej ligi IP: *.aster.pl 13.07.07, 06:57 potem juz nigdy nie osiagają takiej ceny transferowej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tendel Transferowe lato wszech czasów IP: *.broker.com.pl 13.07.07, 06:59 Kazimierczak w Porto - cos sie wam fachowcom nazwisko pomylilo. Ten o ktorym piszecie nazywa sie KaŹmierczak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les Re: pół roku IP: *.aster.pl 13.07.07, 08:58 a w ogóle mało masz do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 555 Re: dureń Stec chyba zmienił tytuł po interwencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 09:21 na tymm forum. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus.zibi Transferowe lato wszech czasów 13.07.07, 10:54 u nas ta hit, tymczasem na zachodzie to normalka. to normalna kolej rzeczy. powinnismy przyzwyczajac sie do tego. najlepiej jednak gdyby nasza mlodziez wyjezdzala do normalnych klubow w europie. u nas co najwyzej trafi w brudne lapska PZPNu i reszty bandytow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Transferowe lato wszech czasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 11:08 hue hue autor artykułu pisze o mizernej frekwencji na stadionach rosyjskich?? Mam wrażenie że nigdy nie był w Rosji na żadnym stadionie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belkot Przypadek Osobny IP: 193.109.123.* 13.07.07, 12:58 Red. Stec to przypadek osobny Odpowiedz Link Zgłoś
stix Pana Steca cieszy osłabianie polskiej ligi. 16.07.07, 09:23 Prokurator powinien zająć się tą sprawą. Odpowiedz Link Zgłoś