Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Problemy techniczne

17.07.07, 14:12
    Szanowni gracze.
    Przepraszamy za problemy związane z grę w Wygraj Ligę. Pracujemy nad
    optymalizacją stron - sami przyznacie, że strasznie jest dużo nowych
    elementów w grze - żeby było lekko,łatwo i przyjemnie. Prosimy o
    wyrozumiałość.
    Obserwuj wątek
      • tomekkubiak Re: Problemy techniczne 17.07.07, 14:17
        Kiedy należy spodziewać się normalnej gry?
        • bdb22 Re: Problemy techniczne 17.07.07, 15:13
          Z czałym szacunkiem Panowie do waszej pracy- jest dużo błędów (rozumiem), ale
          tych błędów jest za dużo- TRZEBA BYŁO POCZEKAĆ Z URUCHOMIENIEM SERWISU!!- bo
          naprawde się już zniechęciłem... Nie zapisuje skladów, nie zmienia się budżet po
          zakupie zawodników - przed chwilą kuriozalna sytuacja - budżet 0 , zawodników 0
          , a z listy transferowej wynika, że są jednak u mnie w teamie....
      • rp Re: Problemy techniczne 17.07.07, 14:33
        CO ZA SYF!!!!

ile razy mam zakładać drużynę?? już 3 razy zakładałem i nie mogę jej zatwierdzić
        bo wypieprza się serwis!!!!!! SKANDAL SKANDAL SKANDAL SKANDAL
      • tobislu Re: Problemy techniczne 17.07.07, 15:18
        No gra mi sie wczoraj bardzo spodobala ale dzisjaj sie zniechecilem wyskakuje mi
        blad myslalem ze to jest powazna dobra gra i ze jak juz ruszyla to wszystko
        dziala a tu nie jak sie moglem zalogowac to wszystko szlo bardzo wolno a teraz
        nie moge juz wcale naprawcie to szybko bo duzo ludzi bedzie sie o to denerwowac
        • robinho232 Re: Problemy techniczne 17.07.07, 15:48
          Ja mam to samo od godziny 12 dzisiaj próbuje coś ustawiać ale cały czas mnie
          wywala...także czekam cierpliwie na poprawę tego stanu rzeczy i życzę
          powodzenia w ulepszeniu gry, bo jeszcze się nie zniechęciłem.
          • szymonn91 Re: Problemy techniczne 17.07.07, 15:59
            Mnie juz tez to wszystko wpienia...trzeba bylo poczekac z uruchomieniem
            serweru, az wszystko bedzie sprawne! A jak teraz poprawiacie to chociaz
            przydalaby sie informacja na stronie glownej "w dniu dzisiejszym strona
            nieczynna z powodu optymalizacji ustawien, przepraszamy, zapraszamy jutro"...A
            jak tego nie ma to wszyscy probuja cos zrobic, czekaja, nie udaje im sie, i
            teraz maja pretensje...wcale im sie nie dziwie! Popatrzcie sobie na gre ze
            strony www.premierleague.com ... szybko, lekko, latwo i przyjemnie...
            • szymonn91 Re: Problemy techniczne 17.07.07, 16:13
              a tak swoja droga to jakos nie zauwazylem tych "strasznie wielu nowych
              elementow w grze"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka