Gość: adi_anwil IP: *.sgh.waw.pl 24.06.03, 16:24 widze ze Prokom nie uczy sie na bledach i znowu zatrudnil Kijewskiego....razem z nizszym budzetem znaczy to tyle ze w przyszlym sezonie final Anwil-Slask :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzycho Re: Kijewski dla Gazety: Chciałem zostać IP: przestrzenna:* / 172.20.6.* 25.06.03, 01:34 SUPER !!! Tak Dalej działacze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DARRO LUUUUDZIEEEEEE!!!! IP: 195.117.1.* 25.06.03, 09:41 ZOBACZCIE CO WYNIKA Z TEGO WYWIADU!GIENIU TRZĄSŁ DUPSKIEM ŻEBY TYLKO Z NIM PRZEDŁUŻYLI KONTRAKT(ZA TAKĄ KASE TO MU SIE NIE DZIWIE)ALE KONCEPCJI ŻADNEJ NIE MA BO ON DECYZJI NIE PODEJMUJE (NAWET PROWADZĄC DRUŻYNĘ NA BOISKU)PŁAKAŁ PRAWIE JAK GO WYWALILI Z WŁOCŁAWKA(CZYŻBY NIE CHCIAŁ DAWAĆ D... POLATOWSKIEMU?)ALE TO JEST W CZEPKU RODZONY GOŚĆ POTRAFI WŁAZIĆ DZIAŁACZOM W TYŁECZEK BEZ MYDEŁKA, A JAK COŚ NIE TAK TO ZWALA WINĘ NA ZAWODNIKÓW- TEŻ BYŁEM JEGO OFIARĄ W ANWILU,WEJDŻ NA 7-8 MINUT I POKAŻ CO UMIESZ JAK NIE TO JESTES OFIARĄ, TERAZ TO PRZECHODZI JANKES- UGOTOWAĆ TAK MOŻNA KAŻDEGO GIEROJA,GIENIU,DAJE CI CZAS DO LISTOPADA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi_anwil Re: LUUUUDZIEEEEEE!!!! IP: *.sgh.waw.pl 25.06.03, 10:36 niezle koles :)) Gość portalu: DARRO napisał(a): > ZOBACZCIE CO WYNIKA Z TEGO WYWIADU!GIENIU TRZĄSŁ DUPSKIEM ŻEBY > TYLKO Z NIM PRZEDŁUŻYLI KONTRAKT(ZA TAKĄ KASE TO MU SIE NIE > DZIWIE)ALE KONCEPCJI ŻADNEJ NIE MA BO ON DECYZJI NIE PODEJMUJE > (NAWET PROWADZĄC DRUŻYNĘ NA BOISKU)PŁAKAŁ PRAWIE JAK GO WYWALILI > Z WŁOCŁAWKA(CZYŻBY NIE CHCIAŁ DAWAĆ D... POLATOWSKIEMU?)ALE TO > JEST W CZEPKU RODZONY GOŚĆ POTRAFI WŁAZIĆ DZIAŁACZOM W TYŁECZEK > BEZ MYDEŁKA, A JAK COŚ NIE TAK TO ZWALA WINĘ NA ZAWODNIKÓW- TEŻ > BYŁEM JEGO OFIARĄ W ANWILU,WEJDŻ NA 7-8 MINUT I POKAŻ CO UMIESZ > JAK NIE TO JESTES OFIARĄ, TERAZ TO PRZECHODZI JANKES- UGOTOWAĆ > TAK MOŻNA KAŻDEGO GIEROJA,GIENIU,DAJE CI CZAS DO LISTOPADA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AQUA 7 Re: Kijewski dla Gazety: Chciałem zostać IP: *.magma-net.pl 25.06.03, 12:42 BARDZO DOBRZE ZE KIJEK ZOSTAL W WALCE O TYTUL BEDZIE SIE LICZYL TYLKO SLASK I ANWIL PAN KIJEK JEST BARDZO KIEPSKI JAK MOZNA PRZEGRAC MISTRZOSTWO Z TAKIM PROKOMEM JAK W SEZONIE 2002 2003 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margoro Pusty wywiad. IP: *.amg.gda.pl 25.06.03, 16:24 Pusty wywiad, nie wnosi żadnej nowej informacji tylko szum. Panowie dziennikarze cienizna, mam nadzieje, że Kijek zgodzi się na czat i tam będzie bardziej rozmowny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś tam Re: Pusty wywiad. IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 22:56 Gość portalu: margoro napisał(a): > Pusty wywiad, nie wnosi żadnej nowej informacji tylko szum. > Panowie dziennikarze cienizna, mam nadzieje, że Kijek zgodzi się > na czat i tam będzie bardziej rozmowny. margoro, zgadzam się,że wywiad był "pusty", ale z powodu odpowiedzi kijka!Panowie dziennikarze- a właściwie panie Kubicki- brawo za trafne pytania- szkoda tylko,że miał pan doczynienia z "pustym" człowiekiem, który nie potrafił na żadne zadane pytanie odpowiedzieć wymigająco sprytnie z użyciem inteligencji! której sz.p. trener chyba nie ma!Dam sobie rękę uciąć, iż podczas czatu nie wyciągnie nikt nic więcej niż w powyższym wywiadzie, no chyba,że do cztu dojdzie po zatwierdzeniu budżetu i wyborze zapewne dobrych zawodników, którzy niestety nie stworzą, jak zwykle zgranej drużyny pod wodzą obecnego trenera...Koszykówka to gra zespołowa!!!Ale "pusty człowiek" nie jest tego w stanie zrozumieć!Po sezonie będą wszyscy i wszystko winne poza bezkarnym trenerem....Mistrzostwo Polski 03/04 wygra "Drużyna ???" prowadzona przez fenomena trenerskiego na rynku polskim- A. Urlepa!To są fakty i nie będę wróżbitą przepowiadając złotego medalistę przyszłych rozgrywek PLK! Gratuluję wyboru, wierności i odwagi w wyborze szkoleniowca władzą klubu Prokom Trefl Sopot! Odpowiedz Link Zgłoś