Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pierwsza za darmo????!!!!!!! :-D

30.07.07, 21:34
    Jak to jest z tym założeniem pierwszej drużyny za darmo?Nie chodzi o tego
    marnego sms-a,ale o zasadę.Napisane jak wół,że pierwszą drużyne załóż za
    darmo, a tu pyk i wyślij sms-ka.W skali kraju,biorądz pod uwagę ilość graczy
    to niezły urobek.A wystarczyło by napisać,że wysłanie jest wymagane do
    zatwierdzenia drużyny i kropka.Poza tym widzę,że uczestnicy daremnie oczekują
    na odpowiedzi,brak kodów do zatwierdzenia.Czy tak postępuje poważny dziennik?
    Obserwuj wątek
      • mongolaj Re: Pierwsza za darmo????!!!!!!! :-D 31.07.07, 11:44
        jakbys zalozyl team przed poczatkiem kolejki 1 to bys nic nie placil.
        teraz jak zakladasz to kaze ci placic bo nowa druzyna w srodku kolejki nie ma
        zzawdonikow, ty ich kupujesz a potem zatwierdzasz. wiec w porownaniu do tego co
        miales na poczatku czyli 0 zawdonikow i 26 mln to teraz maszx 18 . zatwierdzasz
        i kaza ci placic. mam nadzieje ze zrozumiales o co mi chodzi i czemu musiszs
        placic ;p
        • pn24 Re: Pierwsza za darmo????!!!!!!! :-D 31.07.07, 15:00
          Uczestnik może przystąpić do Konkursu zarówno przed rozpoczęciem pierwszej
          kolejki rundy jesiennej sezonu 2007/2008, jak również w każdym czasie w
          trakcie rundy jesiennej rozgrywek ligowych Orange Ekstraklasy oraz dwóch
          kolejek rundy wiosennej, o których mowa w paragrafie II pkt. 3.

9. Gracz posiadając jedno konto w Portalu www.gazeta.pl może zgłosić do
          udziału w Konkursie pięć Klubów, przy czym pierwszą drużynę może założyć za
          darmo. Jeśli chce założyć kolejne musi do każdej uzyskać kod SMS. Aby
          otrzymać kod SMS, trzeba wysłać na numer 71007 SMS o treści WL.DRUZYNA. Koszt
          SMS to 1,22 z VAT. Otrzymany kod należy wpisać w odpowiednie miejsce, które
          wskaże system po zalogowaniu.

znajdź mi to w regulaminie
          • gientarka trzeba płacić 31.07.07, 15:05
            Regulamin
            Rozdział IV ust. 5
            "W przypadku dokonania przez uczestnika zmian w składzie Drużyny, poproszony on
            zostanie o podanie kodu SMS do zmian w składzie, w celu ich zatwierdzenia. Aby
            otrzymać kod SMS, trzeba wysłać na numer 71007 SMS o treści WL.ZMIANY. Koszt SMS
            to 1,22 z VAT. Otrzymany kod należy wpisać w odpowiednie miejsce, które wskaże
            system po dokonaniu zmian w składzie."
            • helynkorz Re: trzeba płacić 31.07.07, 15:21
              Założenie drużyny, to nie to samo, co zmiana w składzie. Pierwsza drużyna miała
              być za darmo, a założyć ją można ponoć także w trakcie rozgrywek. Tak więc
              opłata za założenie pierwszej drużyny obojętnie w jakim momencie jest niezgodna
              z regulaminem.
            • nomader Re: trzeba płacić 31.07.07, 15:55
              przyklad chybiony. mowa tu o zmianach w skladzie a jak mozna zrobic zmiany w druzynie ktora nie istnieje. chodzi o jej zalozenie i o to dlaczego teraz jest platne skoro miala byc jedna bezplatna na jednym loginie
              • m4ciek właśnie że bardzo trafny przykład! 31.07.07, 16:19
                założenie 1 drużyny to jej stworzenie + zatwierdzenie zmian! skoro przed 1
                kolejką dało się to zrobić bez opłat, to po 1 kolejce założenie 1 drużyny
                również w pełni powinno być darmowe!
                • kowall Re: właśnie że bardzo trafny przykład! 31.07.07, 16:43
                  Pierwsza jest za darmo, proszę sprawdzić
                  • paranormal Re: właśnie że bardzo trafny przykład! 31.07.07, 17:17
                    taaak można założyć sobie za darmo drużynę, tylko nie można jej za darmo zgłosić
                    do gry

to prawie jak w tym skeczu
                    pl.youtube.com/watch?v=34Sgqx4Dd_U
                    • wlbrt Re: właśnie że bardzo trafny przykład! 31.07.07, 17:27
                      Aleś dowalił z tym skeczem :D
                  • pn24 Pierwsza jest za darmo, proszę sprawdzić 31.07.07, 17:57
                    czy on kpi? czy o droge pyta?
                    on nawet nie wie co się dzieje...
                    • piko58 Re: Pierwsza jest za darmo, proszę sprawdzić 31.07.07, 19:04
                      kowall Ty znowu kpisz z nas, i dalej nie rozumiesz że to dzięki NAM masz niezły
                      chlebek z masłem, czy to kiedyś zrozumiesz? czy dalej wszystkich uważasz za debili??
                      • kowall Re: Pierwsza jest za darmo, proszę sprawdzić 31.07.07, 20:25
                        rozumiem, właśnie nad tym pracujemy, proszę o cierpliwość
                • nomader Re: właśnie że bardzo trafny przykład! 01.08.07, 00:21
                  ja sie zgadzam z Toba w zupelnosci:) moja wczesniejsza wypowiedz byla do "gientarki", ktory podal przyklad z regulaminu
                • nomader Re: właśnie że bardzo trafny przykład! 01.08.07, 00:22
                  ja sie zgadzam z Toba w zupelnosci:) moja wczesniejsza wypowiedz byla do "gientarki", ktory podal przyklad z
                  regulaminu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka