kowall 08.08.07, 10:41 Szanowni Gracze Jak zauważyliście, ligi prywatne nabierają właściwego kształtu. Jest już klasyfikacja, poprawiamy wszystkie dodatkowe mechanizmy. Prosimy jeszcze o cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klepcio Re: Ligi prywatne - komunikat 08.08.07, 12:17 Nabieraja właściwego kształtu?? HAHAHAHA DUPA! Miałem w lidze ponad 90 drużyn!!!! I nagle zostały one usunięte! Miało się cos poprawić, ale nic sie nie zmienia. A wy jeszcze piszecie ze nabierają kształtu... smiech na sali!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariod75 Re: Ligi prywatne - komunikat 08.08.07, 12:29 no ciekawe ciekawe, zostały w lidze tylko drużyny administratora, reszty nie ma, dopisanie tez nic nie daje...punktów równiez nie ma...kompletne dno. Odpowiedz Link Zgłoś
adam74p Re: Ligi prywatne - komunikat 08.08.07, 12:42 Nabrało kształtu i to jeszcze jak. Została tylko drużyna administratora, oczywiście bez punktów. Ponownie trzeba było wpisac kod ligi Odpowiedz Link Zgłoś
bobut Re: Ligi prywatne - komunikat 08.08.07, 12:51 Kowall mam pytanie, czy tą edycje piłkarzyków robią amatorzy że aż tyle błędów jest. W poprzednich edycjach aż tylu błędów nie było i z lig prywatnych nie ubywało graczy, nie tylko jednej osobie ale i większej liczbie osób. Więc mam pytanie, kiedy zostaną przywróceni gracze do lig prywatnych którzy się wcześniej zapisali, bo chyba nie sądzisz że co kilka kolejek gracze ci będą znikac i znowu pojawiać co pewien czas bo ta edycja piłkarzyków zrobiła sie już śmieszna. I miabym prosbe, jak juz rózne osoby się Ciebie pytaja to staraj się odpowiadać. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
jujoslaw Re: Ligi prywatne - komunikat 08.08.07, 13:27 Mialem w lidze bardzo wielu graczy "NASZALIGA", nie wiem dlaczego ale mi ich usunieto dlaczego ?? Mam nadzieje ze wroca Ci gracze !! Cos tu jest nie tak ;/ Pozdrawiam ============================= www.wl-punkty.go.pl Odpowiedz Link Zgłoś
simpson85 Re: Ligi prywatne - komunikat 08.08.07, 13:29 Ja jestem baaardzo cierpliwy. Aż sam się sobie dziwię. Ale mam pytanie: czy gracze lig prywatnych mają jeszcze raz wstukac kody swoich lig i się zapisać czy czekamy aż "system" nas przywróci na właściwe miejsce?? Odpowiedz Link Zgłoś
amann Re: Ligi prywatne - komunikat 08.08.07, 16:49 czego nabieraja?????????dalej wielkie gowno jest~!! nie ma druzyn w lidze jest tylko moja jako zalozyciela ligi , punktow tez nie ma , to sa kpiny... Odpowiedz Link Zgłoś
potasz1 Re: Ligi prywatne - komunikat 08.08.07, 23:02 kowall napisał: > Szanowni Gracze > Jak zauważyliście, ligi prywatne nabierają właściwego kształtu. Jest > już klasyfikacja, poprawiamy wszystkie dodatkowe mechanizmy. Prosimy > jeszcze o cierpliwość. Przeciez to jest kpina panie Kowall!!! Na jakiej podstawie pan uwaza ze ligi prywatne nabierają właściwego kształtu?! Obecnie w liga prywatna zawieraja tylko jedna druzyne administratora!!! Zenada jak dlugo pan bedzie z nas kpil i klamal w zywe oczy?! Zgarnia pan od nas pieniadze a daje wielkie gowno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marc_x czy ty sie z nas nabijasz???????? 09.08.07, 06:34 zawsze taki dowcipny jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
elanowiec201 Re: Ligi prywatne - komunikat 09.08.07, 11:49 Ha Ha Ha I co wy wyrabiacie gazecie co Zawsze gdy klikam na zakładkę t. ligi i klikam na jedną z lig do której dolaczyłem nie ma mnie w jej spisie co jest k***** macie to naprawić bo zgodze sie z innymi płacimy i co dostajemy? Wielkie GÓWNO Odpowiedz Link Zgłoś
afc Re: Ligi prywatne - komunikat 09.08.07, 13:43 Panie do cholery! Wchodze w "moje ligi" i jestem zapisany do 6 ale kiedy już do nich wchodzę to mnie nie ma... CZY BĘDĘ PRZYWRÓCONY DO LIGI? W przypadku kiedy zrezygnuję z ligi i ponownie wszedłbym do niej nie będę miał uwzględnionych punktów, dlatego Panie Kowall czekam i nie chce się zawieść!!! Odpowiedz Link Zgłoś