Gość: kane IP: 80.48.253.* 29.06.03, 23:29 Mam nadzieję, że NBA będzie w Polsacie w przyszłym sezonie. W Polsacie, a nie w Polsacie Sport :-\ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kck Re: Polsat zainteresowany pokazywaniem NBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 23:37 Czekamy! Zatrudnić showmenów jako komentatorów, jak Noculak i Michałowicz i będzie spoko. Mecze nie muszą być pokazywane tak późno, bo drużyny ze wschodu grają już o 23 czasu polskiego, a czasem mecze rozgrywane są około 21 czasu polskiego. Do tego jeszcze fajny magazyn, retransmisje dla niewytrwałych ;) i będzie naprawdę super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3333 Re: Polsat zainteresowany pokazywaniem NBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.03, 09:39 wszystko i tak bedzie na polsat sport:( moze zlaski swojej dodzaw niedziele o 12 wnocy jakis skrot to samo mam na dsv mecz tra ok 25 min wiecej jest reklam niz meczu przynajmniej jest o dobrej porze a w polsacie laske robia ze kolo polnocy beda pokazywac tak jak siate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skona Re: Polsat zainteresowany pokazywaniem NBA IP: *.acn.pl 30.06.03, 00:04 trzymam kciuki za POLSAT ze cos zrobi zeby zaspokoic glodnych fanow najlepszej lig swiata NBA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Polsat zainteresowany pokazywaniem NBA IP: *.pl / 10.10.1.* 30.06.03, 07:21 Poczekamy, zobaczymy ale fajnie by było popatrzeć na coś innego niż polska liga koszykówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hoe Re: Polsat zainteresowany pokazywaniem NBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.03, 01:32 pewnie jak kupia to do swojego platnego polsatu sport dadza:-( jak dadza do otwoartego to objecuje ze przez pierwszy sezon na reklamy w przerwie nie bede przelaczal (co najwyzej wyjde po browca:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Polsat zainteresowany pokazywaniem NBA IP: *.promax.media.pl 30.06.03, 01:53 Nie ma sie qwa z czego cieszyc bo jak bedzie to na 100 % w Polsacie Sport. Wiec i tak kicha zebym mial 3 anteny na balkonie jak jais debil! A o magazynach to mozesz pomazyc, zreszta prosze spojrzec na inne dyscypliny sportu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: Polsat zainteresowany pokazywaniem NBA IP: 217.153.119.* 30.06.03, 08:30 Mam nadzieję, ze jak juz kupia to wykorzytsja tak efektywnie jak Euroligę ( której pokazuja chyba wszystkie spotkania) i będzie mozna zobaczyc chociaz, ze 3 mecze tygodniowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwisarz NBA NBA NBA NBA NBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.resetnet.pl 30.06.03, 08:37 "Polska nie jest takim samym rynkiem dla NBA jak Niemcy czy Włochy..." Panie Marianie Kmita Pan sie nie zna na sporcie w Polsce. U nas zainteresowanie koszykówką a zwłaszcza NBA jest jeszcze wieksze niz we Włoszech np. Wielu z łezką w oku wspomina nieprzespane noce i super komentarz W.Szaranowicza. Otwórzcie wreszcie oczy!!! Koszykówka dla polaków to nie jest sport egzotyczny, ludzie znaja sie na tym moze nawet lepiej niz na wspomnianej Lidze M. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: NBA NBA NBA NBA NBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mofnet.gov.pl 30.06.03, 08:51 Zgadzam się pamientam czasy jak Michael i Scottie zapalili w moim pokoleniu uwielbienie koszykówki, graliśmy po 8 godz dziennie, potem nocne finały Mickael kontra Carles B, a ramo egzamin. To były czasy -komentarz Szaranowicza genialny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibel Re: Polsat zainteresowany pokazywaniem NBA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.06.03, 09:09 jak zwykle ... gówno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacio Re: Polsat zainteresowany pokazywaniem NBA IP: *.labs.wmid.amu.edu.pl 30.06.03, 12:30 No wreszcie! Oby tylko w Polsacie (nie Polsacie Sport) bylo cos wiecej niz godzinny skrot dwa razy w tygodniu. Dobre byloby i to, ale ogladanie calego meczu to emocje nieporownywalnie wieksze (moim zdaniem). Coz, jest przynajmniej jakas nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jag Re: Polsat zainteresowany pokazywaniem NBA IP: *.inds.pl / 192.168.0.* 30.06.03, 14:36 Od dwóch lat czekam na to ażeby jakaś polska telewizja wreszcie zaczeła pokazywać nba.Jestem wielkim fanem amerykańskiej koszykówki i jestem pewien że jeżeli polsat wylozy pieniądze na transmisje z meczów nba to one się zwrocą w przeciagu kilku miesiecy.A tak na marginesie to wcale nie jestem pewien czy we włoszech czy w niemczech koszykówka nba bedzie sie cieszyc wiekszym zainteresowaniem niz u nas.POLSCY KIBICE NAJLEPSI NA ŚWIECIE I TO JEST FAKT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3sd Re: Polsat zainteresowany pokazywaniem NBA IP: *.rzeszow.mm.pl 01.07.03, 12:33 brawo Polsat zdecydujcie się jeszcze na pokazywanie obok euroligi pucharu ULEB gdzie grać będą dwie poolskie ekipy. Do tego niech publiczna zdecyduje się na zaoferowanie swoim wiernym widzą pucharu FIBA (z Anwilem), i rozgrywek PLK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3sd Re: Polsat zainteresowany pokazywaniem NBA IP: *.rzeszow.mm.pl 01.07.03, 12:36 brawo Polsat zdecydujcie się jeszcze na pokazywanie obok euroligi pucharu ULEB gdzie grać będą dwie poolskie ekipy. Do tego niech publiczna zdecyduje się na zaoferowanie swoim wiernym widzom pucharu FIBA (z Anwilem), i rozgrywek PLK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbert tylko nie Polsaaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.03, 07:25 miałem nadzieję ( i nadal zresztą mam ), że prawa wykupi TVP albo TVN, bo gdyby zrobił to Polsat, to widza swojej ogólnodostępnej telewizji uraczyłby pewnie jednym meczem na tydzień, zaś naj ciekawsze by się działo w Polsacie Sport, a ja nie jestem (nie)szczęśliwym posiadaczem dekodera Polsatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Polsat zainteresowany pokazywaniem NBA IP: *.gov.pl 04.07.03, 11:44 Powiem szczerze: gdyby Polsat pokazywał NBA, szczególnie w większej ilości, to kupiłbym sobie nawet ten ich badziewiasty dekoder, bo teraz nie mam nawet już tej namiastki z DSF, która w czasie playoffs zniknęła mi z kablówki! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szakal Re: Polsat zainteresowany pokazywaniem NBA IP: *.sedziszow-malopolski.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 12:01 jak polsat weźmie NBA to ja odrzau kupuje tą platforme !!! juz i nawet dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Dlaczego ciągle nie oglądamy NBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 15:48 Prawda jest taka,że taka np. NHL jest tania, a w radach nadzorczych stacji telewizyjnych zasiadają kibice piłki nożnej, w sprawach koszykówki laicy i dyletanci. Koszykówka to sport, który można uprawiać w najgorszym przypadku sam na sam z osiedlowym koszem. W latach, kiedy NBA transmitowano w ogólnopolskiej TV na placach do koszykówki roiło się od młodzieży. Prosperowały gazety dot. NBA,np. Probasket czy MagicBasketball.Dziś dzięki zagorzałemu wykupowaniu transmisji drogiej piłki nożnej, a łataniu powstałych dziur tanizną i byle czym, jak np. relacjami ze sparingów tenisa ziemnego, kibice koszykówki zanikają. Bo nie mogą rozwijać zainteresowań. A polska liga koszykówski to do NBA przepaść oceanu. Odpowiedz Link Zgłoś