Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Emilian Dolha nie może dać się sprowokować

IP: 82.160.150.* 31.08.07, 00:19
    Publiczność w Poznaniu nie akceptuje Dolhy? Nie byłem ostatnio na
    meczu ale to chyba jakiś dowcip Bajora?
    Obserwuj wątek
      • Gość: pacal Nie, to nie dowcip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 03:15
        Kotorowski to poznaniak i lechita związany z klubem na dobre i na złe, ambitny
        piłkarz, z którym kibice mogą się identyfikować.
        Dolha... Lech to tylko kolejny klub w jego karierze.

Część kibiców uważa że Dolha to bramkarz niewiele lepszy od Kotorowskiego i ich
        zdaniem różnica w umiejętnościach jest na tyle nikła, że nie usprawiedliwia
        zamiany "prawdziwego lechity" na "najemnika".

Ja wstrzymam się z wyrobieniem sobie opinii do końca rundy.

Niemniej przykre było gdy Kotorowski usiadł na ławce po meczu z Koroną, w którym
        był najlepszym zawodnikiem Lecha. Tak się nie robi.
        Szczególnie dziwnie wygląda ten krok patrząc przez pryzmat meczu z Zagłębiem
        Lubin, który Dolha zawalił i po którym na ławce nie usiadł...
        • Gość: wiślak Re: Nie, to nie dowcip IP: *.in.uj.edu.pl 31.08.07, 08:58
          no toś mnię ubawił setnie
          panie kolego
          dolha jest lepszy o klasę od Kotorowskiego. Obydwaj mają problemy na przedpolu,
          ale... na linii dOlha jest znakomity. dOlha gościu który ma pod sufitem niezbyt
          równo: podobnie opuszczał Rapid jak i Wisłę.
          W temacie "najemnik" i "prawidziwy" wiślak, lechita czy legionista się nie
          wypowiem... BO TO PUSTE SłOWA i tyle.
          to se ne vrati pane havranek
          • Gość: Proh Re: Nie, to nie dowcip IP: *.gprspla.plusgsm.pl 31.08.07, 09:25
            Ja uważam, że od kotora jest o niebo lepszy. Od kiedy gra Dolha nie ma takiego burdlu w obronie. Lech chwycił go na trzy sezony więc tak szybko Emilian nie odejdzie. Poza tym Wisła ośmiesza się (jak zwykle ) szykanując zawodnika za odejście do innego polskiego klubu. NIe on pierwszy który odejdzie i nie ostatni. Emma jest profesjonalistą i gra tam, gdzie mu za to płacą.
            P.S. Kotor w ostatnim sezonie zrobil gigantyczne postępy, ale klasowym zawodnikiem nigdy nie będzie. Lepiej brać przykład z ległej, która potafi zaryzykować z bramkarzami. Najpierw postawili na młodego Boruca, a potem na Fabiańskiego. Teraz znajdą nowego młodego zawodnika i znowu wychowają mistrza. A u nas odsyła się perełki jak Linka w daleki świat.
        • Gość: wz Re: Nie, to nie dowcip IP: 150.254.166.* 31.08.07, 10:04
          Kotor jest coraz lepszy ale jednak dużo mu do Dolhy brakuje. W końcu
          to Dolha nie Kotor został najlepszym bramkarzem Orange Ekstraklasy w
          zeszłym sezonie(chyba)
          Całą przerwę między rozgrywkami na forach Lecha trwały modlitwy o
          przyjście Rumuna. Teraz kiedy jest trzeba mu dać szanse.
          Faktycznie zawalił początek meczu z Lubinem ale potem wybronił
          Lechowi remis i w PS był w jedenastce kolejki.
          Pzdr.
        • Gość: :):) Re: Nie, to nie dowcip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 11:38
          ja jestem bardzo zadowolony że Dolha gra w naszej drużynie, teraz
          jest lechitą, a kim będzie jutro to jego sprawa, ważne że dzisiaj
          gra dla nas, KOLEJORZ:)
          • ilovefashiontv Re: Nie, to nie dowcip 31.08.07, 12:30
            Całe szczęście Dolha to silny chłop i nie da się sprowokować wiślakom :).
            • Gość: Eure Panie Nawrot, skończ waść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 15:07
              W którym miejscu kibice Lecha nie akceptują Dolhy? No w którym? Ilu ich jest?
              Chyba pan nie ma na myśli paru frustratów z forum Lecha (którego jest pan
              wiernym czytelnikiem), którzy g.... znają się na piłce, a poza tym mają spaczone
              głowy. Tacy ludzi tylko szkody mogą narobić Lechowi.
              Skończ więc pan utożsamiać całą rzeszę kibiców Lecha, dla których przyjście
              Rumuna to super transfer, z garstką zakompleksionych pseudofanatyków.
              To już nie pierwszy raz, gdy pan "popiera" chore teorie wymyślane przez tych
              ludzi. Wprowadza pan tylko niepotrzebny zamęt w szeregi LEcha!
              Żegnam.
        • Gość: Goonies :) Re: Nie, to nie dowcip IP: *.eastwest.com.pl 01.09.07, 10:33
          Taki z niego lechita jak z koziej dupy traba. O ile mnie pamiec nie myli to
          przeszedl do lecha z malomiasteczkowego groclinu. Jest duzo gorszym pilkarzem
          niz Dolha i udowodnil to nie jeden raz. Kilka dobrych meczy o niczym nie
          swiadczy tak jak jedna jaskolka wiosny nie czyni. Kotor wez juz bracie opusc
          Lecha i daj sobie spokoj z pilka bo jak sie patrzy na niektore wpuszczane przez
          Ciebie gole to az zal d... sciska.

A do Bajora wez chlopie nie rozsiewaj plotek i rosmieszaj ludu. Ludzie
          zaakceptowali Dolhe chodz spodziewalem sie, ze bedzie inaczej, daja tego wyraz
          na forach i w trakcie meczow na trybunach ale moze do Ciebie przyjacielu to nie
          dociera bo sluchasz mp3 w trakcie meczu.
      • Gość: Poznaniak Bzdura IP: *.icpnet.pl 31.08.07, 15:26
        Kto w Poznaniu nie akceptuje Dolhy? Byłem na wszystkich meczach
        łącznie z wyjazdowymi i nie spotkałem nikogo co by miał coś
        przeciwko Dolsze.Przeciwnie cieszy nas to,że olał Wisłę i przyszedł
        do nas.Nie piszcie takich bzdur.
      • Gość: Maciej - Poznaniak Emilian Dolha nie może dać się sprowokować IP: 217.153.71.* 31.08.07, 16:02
        Czy to już prowokacja Dolhy? Ja go jak najbardziej akceptuję i cieszę się, że jest w Lechu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka