alfalfa 03.09.07, 22:34 co to miało k..a być???? pl.youtube.com/watch?v=SJQRq8H_bEY Musicie się jak debile zachowywać i wstyd przynosić Poznaniowi i Lechowi? A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wolf2007 Re: na wiśle 04.09.07, 11:30 no tak pojechaly prostaki ze wsi domiasta i dalyly popis.oto ci dobrzy kibice lecha hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Re: na wiśle 04.09.07, 11:43 Znaczy Poznań wieś, Kraków miasto. W innych wątkach oskarżasz antyL o brak kultury i obrażanie adwersarzy, tymczasem sam robisz mniej więcej to samo. Oczywiście mógłbym przypominać Miśka z Krakowa, mógłbym przypominać, jak wpuściliśmy kibiców Legii na finał PP w 2004 r., w zamian za co nasi piłkarze dostali po zębach na Łazienkowskiej, ale to nic nie wnosi. Debile, którzy wrzucali race do piknikowego sektora przynieśli nam wstyd - tyle. Poznań nie staje się przez to automatycznie wsią. Takich młotków jest sporo niestety jeszcze w każdym mieście. Podejrzewam, że w innych miastach więcej niż w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: na wiśle 04.09.07, 11:48 uderz w stol a nozyce sie odezwa.jakos na posty antyL w ktorych bylo masa wulgaryzmow a nawet grozby oraz publiczne lzenie nie reagowales.a teraz piszesz ze ja niby robie to samo?bo co bo akurat w JEDNEM poscie skrytykowalem tych niby kibicow?mowiac ze niby robie to samo po prostu publicznie klamiesz.a jak chcesz byc tym jedynymn sprawiedliwym to najpierw gan takich jak antyL ktory robi wam najgorsza reklame.ale oczywiscie takich nie ruszasz udajesz ze nie widzisz co on tu robi bo to "kibic" waszego klubu.ot i cala twoja uczciwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Re: na wiśle 04.09.07, 11:58 no tak pojechaly prostaki ze wsi domiasta i dalyly popis.oto ci dobrzy kibice lecha hahaha To Twoja wypowiedź. W wątku obok piszesz , że kibice Lecha w Krakowie zachowali się jak chamy ze wsi, z czym się akurat zgadzam. Naprawdę nie widzisz różnicy między tymi dwiema wypowiedziami? A napinaczy typu antyL ignoruję, a na pewno nie identyfikuję się z nimi. Na szczęście wczoraj zaczęła się szkoła i dzieci przestaną się nudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: na wiśle 04.09.07, 16:53 ciesze sie ze ignorujesz tego typu ewenementy jak antyL jednak nie powinienes zwrac mi uwagi skoro jemu tego nie zrobiles.pozatym sam napisales ze zgadzasz sie z moja wypowiedza na temat zachowania kiboli lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyL do wolfa zakompleksionego tchorzliwego robaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 12:35 ech frustraciku paranoiku, ujawnij sie skad jestes gnoju. Z bydlem nie rozmawiam innym jezykiem jak jezykiem godnym tylko bydla. wchodzi to to na forum nie swojego miasta, jest jak wesz a nie ma odwago sie ujawnic. Skoro Poznan jest wsia, kibice prostakami to po ch..a tu pisujesz parowo zawszawiona, kmiotku z psiej wolki? Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: do wolfa zakompleksionego tchorzliwego robaka 04.09.07, 16:54 no tak dlatego jak z bydlem ciagle sie zadajesz to potem nie potrafisz sie kulturalnie zachowywac.dobrze ze sam sie przyznales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyL Re: do wolfa zakompleksionego tchorzliwego robaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 16:52 piszac bydlo mialem na mysli taka padline jak Ty i Tobiepodobne czerowono biale baranstwo Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: do wolfa zakompleksionego tchorzliwego robaka 05.09.07, 20:04 nono juz dosyc tego podrywania.wiem co sie marzy ale o mojej dupie mozesz zapomniec.juz to w jednym poscie ci napisalem poszukaj innego chlopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyL Re: do wolfa zakompleksionego tchorzliwego robaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 14:12 twoja dupe roz..y juz psy frajerze z Kalisza, ja nawet do twego sparszywialego ryja tchorzy bym ci nie podal, na to musisz zasluzyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: do wolfa zakompleksionego tchorzliwego robaka 08.09.07, 01:46 hehe tak jak kiedys mowilem nie gadam z luzmi ktorzy prezentuja poziom tak niski jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyL Re: do wolfa zakompleksionego tchorzliwego robaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 10:55 a jednak parowo a jednak:) z tym ze moja wyzszosc polega na tym ze ja rozmawiam a Ty wiesniaku gadasz:) a na dodatek kaleczysz jezyk nasz ojczysty:) Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: do wolfa zakompleksionego tchorzliwego robaka 09.09.07, 01:41 heheh twoja "wyzszosc" polega na tym ze ja jestem kulturalny a ty nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyL Re: do wolfa zakompleksionego tchorzliwego robaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 19:41 ktos kto jest kulturallny robaku , bedac gosciem na tym forum nie wmawia gospodarzom, czyli poznaniakom nieustannie jaka ta maja beznadziejna druzyne , nie ubliza im od prostakow, pyr, itd. Pamietaj chamie ze Ty tu jestes gosciem a kultura zobowiazuje goscia do tego by gospodarzom nie robil przykrosci a Ty chamie starasz sie to robic nieustannie. czy jak idziesz w gosci do kogos ( niezaproszony na dodatek ) to zwracasz uwage gospodarzom ze maja zly gust i brzydkie meble lub niezbyt ladne dzieci?! I Ty chamie uwazasz sie za czlowieka kulturalnego i oczekujesz kulturalnej polemiki. Uczepiles sie jak wesz naszego klubu i tego forum , nikt Cie tu nie prosil, nikt tez zauwaz nie popiera tutaj Twoich "zlotych mysli " jestes wrzodem na dupie wszystkich poznaniakow i forumowiczow wiec nie oczekuj chamie kultury. na dodatek madralo zakompleksiony caly czas wytykasz nam ze mamy beznadziejna druzyne ze nasze miasto jest prowincja w porownaniu do np.Krakowa a sam chamie nie potrafisz sie przedstawic i ujawnic skad szczurze portowy pochodzisz. Nikt Cie tu nie zapraszal wrecz przeciwnie jestes persona non grata jesli w ogole wiesz co to znaczy babolu. A teraz okresle Cie po poznansku zwyklym penerem:) poznaniacy beda wiedziec o co chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
brewery Re: do wolfa zakompleksionego tchorzliwego robaka 11.09.07, 00:34 Nic dodac nic ujac :-) Brawo AntyL ! Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Re: do wolfa zakompleksionego tchorzliwego robaka 11.09.07, 12:04 Taka prawda, niestety. Wydawało mi się z początku, że z Wolfem można podyskutować. Jednakże chyba należy go zlewać. Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: do wolfa zakompleksionego tchorzliwego robaka 11.09.07, 23:35 tak dla was dyskusja "rzeczowa" polega na tym ze z wami trzeba sie zgadzac a jak nie to mozna takiemu naublizac nawyzywac i straszyc nie wiadomo czym.takich ludzi popieracie.cale szczescie ze to jest tu ladnie wszystko "na pismie" niedlugo z tego bedzie swietny artykul o zaklamaniu kiboli lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brewery Re: do wolfa zakompleksionego tchorzliwego robaka IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 12.09.07, 01:21 Jezeli to jest tez do mnie, to prosze bys nie nazywal mnie "zaklamanym kibolem" bo po pierwsze nie czuje sie zaklamany; jezeli sie z kims zgadzam to poprostu przyznaje mu racje , a po drugie nie jestem "kibolem" (bo to sie zle kojarzy) , ale kibicem i to nie tylko Lecha , ale takze poznanskiej Warty czy zuzlowcow z PSZ... Poprarlem AntyL bo spodobalo mi sie porownanie z gosciem wchodzacym bez zaproszenia do czyjegos domu i krytykujacego wszystko co sie w nim znajduje, a jesli chodzi o jezyk jakmim sie posluguje AntyL to juz nie moja sprawa, ja cie nigdy nie obrazilem , wiec ty nie obrazaj mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcyh do brewery!!!nie polemizuj juz z tym szitem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 09:56 szkoda ze to gowno o sobie nie potrafi napisac artykulu:), redaktorek analfabeta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brewery Re: do brewery!!!nie polemizuj juz z tym szitem IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 13.09.07, 01:46 Nie ma nawet juz o czym z nim polemizowac... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: do brewery!!!nie polemizuj juz z tym szitem 15.09.07, 00:56 nie ze mna tylko z toba.to ty publicznie popierasz ludzi ktorzy uzywaja wulgaryzmy i lamia prawo.sam o sobie swiadectwo dales. Odpowiedz Link Zgłoś
brewery Re: do brewery!!!nie polemizuj juz z tym szitem 15.09.07, 05:31 dokladnie napisalem w czym go poparlem , a bylo to jedno zdanie (i nie zawieralo wulgaryzmow)... Czytaj uwazniej prosze posty .. Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: do brewery!!!nie polemizuj juz z tym szitem 15.09.07, 20:24 oooooo tam nie bylo wulgaryzmow? to chya ty nie przeczytales tego posta wogole skoro uwazasz ze to co napisal tam jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: do brewery!!!nie polemizuj juz z tym szitem 15.09.07, 00:56 no tak jak mowilem.szkoda gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: do wolfa zakompleksionego tchorzliwego robaka 15.09.07, 00:55 jestes kibolem bo publicznie popierasz ludzi typu antyL ktorzy lamia nie tylko obyczaje ale i prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
brewery Re: do wolfa zakompleksionego tchorzliwego robaka 15.09.07, 05:34 smieszny jestes wilczku (mam nadzieje ze slowo "wilczek" nie miesci sie w twoim spisie wulgaryzmow bo bede kolejnym na tym forum co lamie prawo , a nie chce byc kibolem-kryminalista...) Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: do wolfa zakompleksionego tchorzliwego robaka 15.09.07, 20:23 nie zmieniaj tematu on publicznie wielokrotnie zlamal je a ty udzieliles mu poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breewer Re: do wolfa zakompleksionego tchorzliwego robaka IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 16.09.07, 16:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brewery Re: do wolfa zakompleksionego tchorzliwego robaka IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 16.09.07, 17:02 dobra, wrzoduj sie dalej... ja koncze ten watek bo to forum o poznanskim sporcie a nie dzial kryminalny. nara Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: do wolfa zakompleksionego tchorzliwego robaka 11.09.07, 23:34 rzeczywscie brawo.nic dodac nic ujac.popierasz faceta ktory ubliza innym klubom otwarcie lamie prawo(przez grozby) i to jest ok bo to kibic twojego klubu.naprawde zalosne to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcyh Re: do wolfa zakompleksionego tchorzliwego robaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 09:58 ja ci sie nie podoba to co Cie tu juz trzyma przykurczu?! spie..j do swej nory:) Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: do wolfa zakompleksionego tchorzliwego robaka 11.09.07, 23:33 przede wszystkim niektorzy osmieszaja sie sila wpychajac dosc przecietny klub na mistrza.jak ktos mowi prawde to jest ublizanie?a tak wogole co do ublizania to lepiej bys sie nie wypowiadal bo slow jakie ty uzyles w stosunku do kibicow wisly do mnie byly tak wulgarne ze nei masz prawa do tego.rzeczywiscie jak mi ktos naubliza od najgorszych a ja mu powiem (raz) ze jest pyra to jest to straszne hehehe a reszta twojej wypowiedzi dokladnie o tym swiadczy z kim sie ma do czynienia.ciagle jednak zapominasz ze nie jestes anonimowy a mowienie do kogos per cham i te inne twoje sformulowania (zwlaszcza twoje grozby)nie sa "zbytnio" zgodne z prawem wiec juz skoncz lepiej bo ktoregos dnia moge sie wkurzyc i ty bedziesz mial klopoty.to tyle co ci mam do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: do wolfa zakompleksionego tchorzliwego robaka 11.09.07, 23:41 a cpo do tego "penera" to jak juz mowilem nie bede sie znizal do tego poziomu jaki prezentujesz.tylko ublianie i ublizanie a potem jeszcze na czlowieka gadasz.ciekaw jestem jak policja cie znajdzie czy im tez takie debilizmy bedziesz gadal.ale w kazdym razie wiedz ze juz postanowilem ze tgo tak nie zostawie o bedziesz mial nauczke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyL Re: do wolfa zakompleksionego tchorzliwego robaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 10:00 o nauczce to chetnie z toba porozmawiam ( nie pogadam jak Ty bambrze ) i chetnie sie spotkam z Toba:).Swoja droga straaaaaaasznie sie wystraszylem hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: do wolfa zakompleksionego tchorzliwego robaka 15.09.07, 00:57 a bardzo nieslusznie sie cieszysz.juz niedlugo sam sie przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyL Re: do wolfa zakompleksionego tchorzliwego robaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 10:19 wow to mnie teraz wystraszyles i jednoczesnie zaimponowales:) hahahaha. Moze wreszcie wynurzysz sie ze swej smierdzacej nory:). Jestes grozny jak prawdziwy WILK hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: do wolfa zakompleksionego tchorzliwego robaka 15.09.07, 20:22 smiej sie smiej ale w IV RP nie ma miejsca na lamanie prawa o. Odpowiedz Link Zgłoś