Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Z byka: Za emocje dziękuję

IP: 62.233.214.* 06.09.07, 01:04
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: nie wiem gdzie Re: Z byka: Za emocje dziękuję IP: *.171.148.129.crowley.pl 06.09.07, 01:46
        ale na serio dziekuje chlopaki za walke; fajnie bylo na to popatrzec... szkoda
        ze nie mam metra 85 ;) pozdr.
        • Gość: neseq (polska) Re: Z byka: Za emocje dziękuję IP: *.171.148.129.crowley.pl 06.09.07, 01:49
          p.s. andrzeje i adam to 80 % druzyny i co ....... potem.
          • Gość: nes Re: Z byka: Za emocje dziękuję IP: *.171.148.129.crowley.pl 06.09.07, 01:56
            kurcze jak ogladalem polskiego kosza to a az sie cale oko kreci...na serio
            mialem emocje...
      • Gość: nes Z byka: Za emocje dziękuję IP: *.171.148.129.crowley.pl 06.09.07, 02:08
        witam, panie adamie ale...
        kurcze nie jestesmy w stanie zapanowac nad tym co robi adas i andrzej. oni robia
        wszystko ale ja nie jestem w stanie opanowac tego wszystkiego. Prosze szukac ja
        mam 180 pozdrawiam.
        • Gość: mike Re: Z byka: Za emocje dziękuję IP: *.polkomtel.com.pl 06.09.07, 09:09
          żałuje że to już koniec... na taką walkę naprawdę miło było patrzeć.
          Super że mamy następne mistrzostwa u nas i myslę że mimo wszystko
          mamy perspektywiczną drużynę.
      • Gość: j Wklej to jeszcze z pięć razy debilu IP: *.szivarvanynet.hu 06.09.07, 07:52
        jw.
      • Gość: czytajacygazety Totalna kompromitacja!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 09:21
        Romański jak zwykle przesadza z optymizmem.Potrafi na kilkadziesiąt sekund przed
        końcem,gdy Polacy przegrywają 10 punktami powiedzieć,że mecz nie jest
        rozstrzygnięty.
        Polska reprezentacja to niestety dno.Jak można zachwycać się Koszarkiem,który
        naprawdę niewiele potrafi poza bezsensownym kozłowaniem piłki.Rozgrywający MUSI
        od czasu do czasu coś trafić,szczególnie chodzi o rzuty z dystansu.Skibniewski
        to dno całkowite.Naprawdę nie wiem co on robi na treningach.Witka I Szewczyk to
        przeciętne drewna,Kitzinger chce,ale jeszcze nie umie,Pietras do
        juniorów>dylewicz i Frasunkiewicz chwilami nieźle,ale to może być tylko dodatek
        do drużyny.Wójcik I Pluta na emeryturę.Ogólnie totalne dno.Jak się nie umie
        nawet trafiać osobistych,a skuteczność za 3 to jakieś15% to ja naprawdę nie wiem
        czym ci polscy zawodnicy zajmują się na treningach.Hyży to właściwie nie wiem co
        potrafi skoro mam skakać z radości bo trafił osobistego albo czasem uda mu się
        faul wymusić.Ogólnie całkowita kompromitacja.Nie ma znaczenia czy się przegra 10
        czy 40 punktami.Liczy się tylko zwycięzca.
        • Gość: mike Re: Totalna kompromitacja!!! IP: *.polkomtel.com.pl 06.09.07, 10:28
          To ty skompromitowałeś się tym postem... widać że nie czujesz o co
          chodzi w sporcie.

Pozdrawiam
          • Gość: strusiek Re: Totalna kompromitacja!!! IP: *.au.poznan.pl 06.09.07, 11:12
            Urwałeś się z choinki kolego. Od początku było wiadomo, że to nie jest wielka
            drużyna. Ci którzy mogli grać rolę gwiazd zdezerterowali. Jeszcze ta kontuzja
            Ignerskiego na koniec. Pojechali wiec w większości ludzie którzy w swoich
            zespołach polskiej słabej ligi mają miejsce tylko ze względu na ograniczenia w
            liczbie obcokrajowców na boisku. Prawdę powiedziawszy obawiałem się kompletnej
            degrengolady. Tymczasem, nasi pokazali charakter. Nie jakieś specjalne
            powalające umiejętności, ale charakter. I za to jestem im wdzięczny. Wymienianie
            czego to oni nie potrafią, świadczy, że tobie tego charakteru brakuje
            • Gość: czytajacygazety Re: Totalna kompromitacja!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 14:28
              Komentarze te świadczą tylko o polskiej mentalności.Domyślam się,że piszą je
              osoby około 20 lat.Ja tymczasem jestem już ładnych parę lat straszy,interesuję
              się koszykówką od wielu,wielu lat.Jestem z pokolenia zafascynowanego NBA z
              początku lat 90-tych,obejrzałem już tysiące meczów NBA,Pucharu
              Koracza,Saporty,Euroligi,Pucharu Uleb,ligi polskiej,hiszpańskiej,rozgraywek
              młodzieżowych i innych i naprawdę nie urwałem się z choinki tylko wiem o czym
              piszę.Zresztą sam grałem (niezawodowo) w koszykówkę przez wiele wiele lat tak że
              wiem co to jest wysiłek na boisku i obracałem się wśród osób,którzy w zimie
              wśród śniegu i mrozu potrafili wyjść na boisko i rzucać piłkę do kosza.Po prostu
              polska koszykówka sięgnęła dna.Nie jesteśmy San Marino czy Liechtensteinem żeby
              tak słabi gracze reprezentowali ten kraj.
      • Gość: Oblech łaska IP: *.tpnet.pl 06.09.07, 12:02
        Wyniku to już nie łaska podać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka