Gość: Z pijanego gangu IP: 62.233.214.* 06.09.07, 01:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie wiem gdzie Re: Z byka: Za emocje dziękuję IP: *.171.148.129.crowley.pl 06.09.07, 01:46 ale na serio dziekuje chlopaki za walke; fajnie bylo na to popatrzec... szkoda ze nie mam metra 85 ;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neseq (polska) Re: Z byka: Za emocje dziękuję IP: *.171.148.129.crowley.pl 06.09.07, 01:49 p.s. andrzeje i adam to 80 % druzyny i co ....... potem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nes Re: Z byka: Za emocje dziękuję IP: *.171.148.129.crowley.pl 06.09.07, 01:56 kurcze jak ogladalem polskiego kosza to a az sie cale oko kreci...na serio mialem emocje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nes Z byka: Za emocje dziękuję IP: *.171.148.129.crowley.pl 06.09.07, 02:08 witam, panie adamie ale... kurcze nie jestesmy w stanie zapanowac nad tym co robi adas i andrzej. oni robia wszystko ale ja nie jestem w stanie opanowac tego wszystkiego. Prosze szukac ja mam 180 pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Z byka: Za emocje dziękuję IP: *.polkomtel.com.pl 06.09.07, 09:09 żałuje że to już koniec... na taką walkę naprawdę miło było patrzeć. Super że mamy następne mistrzostwa u nas i myslę że mimo wszystko mamy perspektywiczną drużynę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Wklej to jeszcze z pięć razy debilu IP: *.szivarvanynet.hu 06.09.07, 07:52 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytajacygazety Totalna kompromitacja!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 09:21 Romański jak zwykle przesadza z optymizmem.Potrafi na kilkadziesiąt sekund przed końcem,gdy Polacy przegrywają 10 punktami powiedzieć,że mecz nie jest rozstrzygnięty. Polska reprezentacja to niestety dno.Jak można zachwycać się Koszarkiem,który naprawdę niewiele potrafi poza bezsensownym kozłowaniem piłki.Rozgrywający MUSI od czasu do czasu coś trafić,szczególnie chodzi o rzuty z dystansu.Skibniewski to dno całkowite.Naprawdę nie wiem co on robi na treningach.Witka I Szewczyk to przeciętne drewna,Kitzinger chce,ale jeszcze nie umie,Pietras do juniorów>dylewicz i Frasunkiewicz chwilami nieźle,ale to może być tylko dodatek do drużyny.Wójcik I Pluta na emeryturę.Ogólnie totalne dno.Jak się nie umie nawet trafiać osobistych,a skuteczność za 3 to jakieś15% to ja naprawdę nie wiem czym ci polscy zawodnicy zajmują się na treningach.Hyży to właściwie nie wiem co potrafi skoro mam skakać z radości bo trafił osobistego albo czasem uda mu się faul wymusić.Ogólnie całkowita kompromitacja.Nie ma znaczenia czy się przegra 10 czy 40 punktami.Liczy się tylko zwycięzca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Totalna kompromitacja!!! IP: *.polkomtel.com.pl 06.09.07, 10:28 To ty skompromitowałeś się tym postem... widać że nie czujesz o co chodzi w sporcie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strusiek Re: Totalna kompromitacja!!! IP: *.au.poznan.pl 06.09.07, 11:12 Urwałeś się z choinki kolego. Od początku było wiadomo, że to nie jest wielka drużyna. Ci którzy mogli grać rolę gwiazd zdezerterowali. Jeszcze ta kontuzja Ignerskiego na koniec. Pojechali wiec w większości ludzie którzy w swoich zespołach polskiej słabej ligi mają miejsce tylko ze względu na ograniczenia w liczbie obcokrajowców na boisku. Prawdę powiedziawszy obawiałem się kompletnej degrengolady. Tymczasem, nasi pokazali charakter. Nie jakieś specjalne powalające umiejętności, ale charakter. I za to jestem im wdzięczny. Wymienianie czego to oni nie potrafią, świadczy, że tobie tego charakteru brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytajacygazety Re: Totalna kompromitacja!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 14:28 Komentarze te świadczą tylko o polskiej mentalności.Domyślam się,że piszą je osoby około 20 lat.Ja tymczasem jestem już ładnych parę lat straszy,interesuję się koszykówką od wielu,wielu lat.Jestem z pokolenia zafascynowanego NBA z początku lat 90-tych,obejrzałem już tysiące meczów NBA,Pucharu Koracza,Saporty,Euroligi,Pucharu Uleb,ligi polskiej,hiszpańskiej,rozgraywek młodzieżowych i innych i naprawdę nie urwałem się z choinki tylko wiem o czym piszę.Zresztą sam grałem (niezawodowo) w koszykówkę przez wiele wiele lat tak że wiem co to jest wysiłek na boisku i obracałem się wśród osób,którzy w zimie wśród śniegu i mrozu potrafili wyjść na boisko i rzucać piłkę do kosza.Po prostu polska koszykówka sięgnęła dna.Nie jesteśmy San Marino czy Liechtensteinem żeby tak słabi gracze reprezentowali ten kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oblech łaska IP: *.tpnet.pl 06.09.07, 12:02 Wyniku to już nie łaska podać? Odpowiedz Link Zgłoś