Gość: Cecylia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 14:46 Czy lubicie/podoba sie Wam dziennikarz sportowy 1-nki Maciej Kurzajewski? Ja go uwarzam za najprzystojniejszego faceta z 1-ki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rudy Re: Maciej Kurzajewski IP: 212.244.27.* 14.12.01, 06:23 Droga Cecylio, może tak przeniosłabyś się na Gadu Gadu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cecylia Re: Maciej Kurzajewski IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 11:10 A co o czym chcesz porozmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Maciej Kurzajewski IP: 10.10.15.* 14.12.01, 15:15 Napewno jest najlepszym dziennikarzem sportowym "jedynki"!!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bigbrada Re: Maciej Kurzajewski 16.12.01, 11:15 Spytaj lepiej na forum dla gejów lub dla pań. Tu większość stanowią faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg26 Re: Maciej Kurzajewski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.01, 11:20 Dziennikarz sportowego nie ocenia sie za wygląd lecz za komentarz.Pan Kurzajewski jest dla mnie przesłodzonym fircykiem, któremu brakuje już synonimów aby określić jaki to Adam Małysz jest dobry (nie ujmując naszemu Adamowi).Gdzie mogł trafić z TVN? Tylko do TVP. Bo on pasuje do obrazu polskiej telewizji, która chciałaby zrobić jakieś dobre widowisko a wychodzą jej zawsze żałosne szopki. Ten człowiek jest mało profesionalny tak jak cała nasza telewizja publiczna.Po wczorajszym konkursie gdzie Młysza okradziono z punktów nawet nie otworzył ust żeby to podkreślić - dalej bezsensownie bredził słodząc i głupio się uśmiechał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: georghe Re: Maciej Kurzajewski IP: 195.205.114.* 20.12.01, 13:50 popieram grega !! strzał w dziesiątkę ! tak bardzo "podoba" mi sie kurzajewski i jego słodki komentarz, że skoki oglądam na eurosporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: Maciej Kurzajewski 20.12.01, 13:56 Greg, masz racje - to zenujace, wlazenie w d... Adamowi gdy wygrywa (zdenerwowal mnie np. gdy po druzynowce - pierwszej serii w ktorej Hautameki skoczyl tylko metr blizej - stweirdzil ze to znowu "teatr jednego aktora" myslalem ze chodzi mu o Finlandie, ale okazalo sie, ze nawet jak Adas wygra o 0.5m, to juz deklasuje rywali). Natomiast, gdy Malysz przegral to siedzi cicho, mimo ze akurat w tym konkursie przegral niezasluzenie. Troche wiecej elementarnego szacunku dla rywali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: Maciej Kurzajewski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.01, 11:53 A ja go uważam za żelusia z mierną wiedzą o sporcie . Pamiętam go jeszcze z Wizji Sport , kiedy to pozował na wielkiego znawcę NBA , a Vinca Cartera nazywał "Vini Kertis" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdg Re: Maciej Kurzajewski IP: *.acn.waw.pl 21.12.01, 11:45 Najlepsze było jak powiedział "W stuido mój guru sportowy Włodzimierz Szaranowicz". zgejowany facet jest Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: Maciej Kurzajewski 21.12.01, 12:14 On jest po prostu cudowny. Gdy na Niego patrzę robi mi się na przemian to ciepło, to gorąco. Jego twarz zdradza nieprzebrane pokłady męskiej potencji. W łóżku musi być prawdziwym ogierem. Po sposobie mówienia wnioskuję, że w łóżku wykazuje się pomysłowością. Wierzę że wyobraźnia seksualna to jego mocna strona. A jak ja bym chciał..... pozdrawiam gorąco wszystkich męskich fanów pana Maciusia Odpowiedz Link Zgłoś
drops1 Re: Maciej Kurzajewski 23.12.01, 18:35 znam gościa, gejem nie jest. Przesłodzona twarz - zalecenia odgórne, miły nastrój dla telewidza od A do Z. Ale droga Cecylia mogłaby chociaż uwaŻać, nie uwaRZać.... Odpowiedz Link Zgłoś