Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Boruc znów bohaterem Celticu

IP: *.238.c82.petrotel.pl 27.09.07, 12:32
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: daro Boruc znów bohaterem Celticu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 12:58
        Brawo Artur.
        Jesteś numerem 1.
        Niestety konkurencja tylko trenuje...
        • Gość: Martin Gratulacje dla Andrzeja IP: *.chello.pl 27.09.07, 13:10
          Bardzo mi sie podoba.
          Jako człowiek tez zachowuje se w porzadku.
          Czasami puszczaja nerwy ale to wlasnie normalny czlowiek.
          Znamy w historii roznych bramkarzy, niektorzy cisi jak skała,
          niektorzy patałachy, niektorzy głosni medialnie,
          niektórzy karierowicze i twarze reklam.
          Do tej pory Artur jest normalny, tak trzymac.
          • jck.x Re: Gratulacje dla Andrzeja 27.09.07, 14:31
            no tak ! tyle że, jeżeli bramkarz ma bronić Celtic przed przegraną w meczu z zespołem z DRUGIEJ LIGI SZKOCKIEJ, to pytanie jest, skąd oni biorą obrońców ????
      • Gość: widzew w warszawie Boruc IP: *.aster.pl 27.09.07, 14:27
        Artur Boruc - super zawodnik; nie znam Go, ale czytam wywiady -
        super facet.
        Arur Boruc - kibic legii warszawa; zazdrościć takiego kibica.

Artur Boruc jest z Siedlec.
      • maciek788 najlepsi bramkarze islandii i wysp owczych mogą 27.09.07, 14:47
        czuć zawiść do Boruca
        • Gość: jacek Re: najlepsi bramkarze islandii i wysp owczych mo IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.09.07, 15:32
          za to, nikt nie czuje zawiści do Twojego rozumku
      • leszek.hart Mówią, że to przez hamburgery 27.09.07, 16:06
        ale to złośliwi ludzie są ;) Go Artur!
      • katalonka92 Czyli wszystko wróciło do normy . 27.09.07, 17:10
        Brawo Artur!
        • Gość: ja Re: Czyli wszystko wróciło do normy . IP: *.ssnet.pl 27.09.07, 17:26
          nigdy nie lubiałem Boruca, ale przyznam, że jest w tej chwili najlepszym polskim bramkarzem i miło czytać artukuły w których tak dobrze ktoś się wypowiada o naszych rodakach :]
      • arim Brawo Boruc! 28.09.07, 09:43
        Strasznie miło czytać takie teksty. Ludzie tacy, jak Artur Boruc sprawiają, że
        przynajmniej przez chwilę jestem dumny z tego, że jestem Polakiem - że taki
        facet jest moim rodakiem. Szkoda, że tak mało jest takich ludzi.
        • Gość: doktor bozesz ty moj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 10:12
          gdyby jp 2 zyl, arczi bylby juz beatyfikowany :)
      • Gość: x Boruc znów bohaterem Celticu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 11:50
        Jeżeli nawet napastnik przeciwnej drużyny publicznie przyznaje, że Boruc jest cudowny, to coś musi być na rzeczy ;)
      • Gość: Darek Komentarz IP: *.cable.ubr04.dund.blueyonder.co.uk 28.09.07, 11:55
        Miałem okazję oglądać ten mecz z trybun i trzeba powiedzieć szczerze, że drużyna
        Celticu wygrała bardzo szczęśliwie ten mecz. Obrona grała katastrofalnie, Boruc
        miał 3 znakomite interwencje, niemniej jednak dołożył się również do utraty bramki.
        Celtic miał przebłyski znakomitej gry - stąd też te 2 bramki (powinna być 3 ale
        nie wykorzystali karnego). Dundee momentami zamykało Celtic na własnej połowi,
        ale brak skuteczności (może też szczęścia - 2 poprzeczki w ciągu 2 minut:) i
        Boruc w bramce spowodowały, że wygrał Celtic. Przy takiej grze jaką
        zaprezentowali piłkarze z Glasgow nie wróżę im nic dobrego w potyczce z Milanem.
        Z drugiej jednak strony nie może dziwić fakt, że trudno jest się zmobilizować na
        drużynę z 2 ligi.I chciałbym w środę usłyszeć,że nie tylko Boruc był bohaterem,
        ale cały zespół Celticu.
        • Gość: kibic Re: Komentarz IP: 83.141.127.* 28.09.07, 23:35
          a dlaczego Grzesio Rasiak nie grał?
      • Gość: PRETOR Boruc znów bohaterem Celticu IP: *.acn.waw.pl 30.09.07, 12:54
        Szacuneczek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka