Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wisla - Monaco 2:5

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 22:24
    Auc! Auuuuu! ojojojoj!
    ...........
    Brrrrrrrrrr...
    Obserwuj wątek
      • Gość: duch olabogi Re: Wisla - Monaco 2:5 IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 22:26
        to tylko sparring, Wisla zgrywa druzyne...

a poza tym to w zadziwiajacych rezultatach wciaz jednak przoduje Legia :P
        • Gość: Bonhart Re: Wisla - Monaco 2:5 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 22:31
          Gość portalu: duch olabogi napisał(a):

> to tylko sparring, Wisla zgrywa druzyne...
          >
          > a poza tym to w zadziwiajacych rezultatach wciaz jednak przoduje Legia :P

ROTFL! To ciekawostke zes powiedzial. Ja bylbym innego zdania.
          A poza tym to chyba Wisla ma w niedalekij perspektywie mecze o LM?
          A forma raczej nietega.... Ale to sorry, to chyba nie moja sprawa.
          • peteen głupoty gadasz... 15.07.03, 23:19
            przed zimową serią pucharową wisełkę też bili...
            przed początkiem poprzedniego sezonu jeszcze bardziej...
            życzę jej, żeby ja bili okrutnie, jeśli potem zaowocuje to wspaniałymi
            wystepami pucharowymi i dubletem w kraju...
      • fle_xx Re: Wisla - Monaco 2:5 16.07.03, 10:05
        Eee tam, przed Lazio też przegrali 2:5, bodaj z Herenven, ważne żeby zaczeli
        wygrywać w eliminacjach
        • Gość: Virton Re: Wisla - Monaco 2:5 IP: *.radzionkow.net / 192.168.1.* 16.07.03, 10:16
          Tylko debile i szczeniaki podniecają się wynikami drużyny w fazie
          przygotowawczej. Ponadto, z opisu spotkania wynika, że pomimo wysokiego
          zwycięstwa Francuzów, mecz nie był jednostronnym widowiskiem.

P.S. Coraz mniej myślących internautów zagląda na to forum przez te wasze durne
          i smarkate animozje warszawsko - krakowskie. Pozdr.
          • Gość: Bonhart Re: Wisla - Monaco 2:5 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 17:51
            Gość portalu: Virton napisał(a):

> Tylko debile i szczeniaki podniecają się wynikami drużyny w fazie
            > przygotowawczej. Ponadto, z opisu spotkania wynika, że pomimo wysokiego
            > zwycięstwa Francuzów, mecz nie był jednostronnym widowiskiem.
            >
            > P.S. Coraz mniej myślących internautów zagląda na to forum przez te wasze
            durne
            >
            > i smarkate animozje warszawsko - krakowskie. Pozdr.

Nie czuje zadnych animozji, ani nie uwazam sie za debila.
            Ale skoro ty mnie za takiego uwazasz to odpowiem ci debilnie (po twojemu)-
            spierdalaj!
            • Gość: Cyfra Re: Wisla - Monaco 2:5 IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.03, 20:50
              Gość portalu: Bonhart napisał(a):

> Gość portalu: Virton napisał(a):
              >
              > > Tylko debile i szczeniaki podniecają się wynikami drużyny w fazie
              > > przygotowawczej. Ponadto, z opisu spotkania wynika, że pomimo wysokiego
              > > zwycięstwa Francuzów, mecz nie był jednostronnym widowiskiem.
              > >
              > > P.S. Coraz mniej myślących internautów zagląda na to forum przez te wasze
              > durne
              > >
              > > i smarkate animozje warszawsko - krakowskie. Pozdr.
              >
              > Nie czuje zadnych animozji, ani nie uwazam sie za debila.
              > Ale skoro ty mnie za takiego uwazasz to odpowiem ci debilnie (po twojemu)-
              > spierdalaj!

No i widzisz BURAKU nie da sie ukryc pochodzenia .....
              • Gość: Bonhart Re: Wisla - Monaco 2:5 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 20:53

>
                > No i widzisz BURAKU nie da sie ukryc pochodzenia .....

Ktos z toba rozmawial? Tez moze... idz pobiegac.
      • Gość: yeti Re: Wisla - Monaco 2:5 IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 12:39
        Byłbym bardzo mocno zaniepokojony gdyby Wisła zademonstrowała jakiś zjawiskowy
        futbol w tej fazie przygotowań. Jeszcze za wcześnie. pzdr.
        • kaukonsky Cierpnie skóra 16.07.03, 13:20
          Pewnie, że lepiej przegrywać sparingi i wygrywać mecze mistrzowskie niż
          odwrotnie, ale gra w spotkaniach towarzyskich też pokazuje na co stać daną
          drużynę.
          Mnie - w perspektywie gier o Ligę Mistrzów - cierpnie skóra na karku, gdy widzę
          skład defensywy Wisły. Kuzera i Nawotczyński to zawodnicy utalentowani, ale
          niedoświadczeni, Jop i Stolarczyk to zawodnicy doświadczeni, ale
          nieutalentowani, o Piekutowskim w ogóle ciężko coś dobrego powiedzieć, bo
          zaczyna karierę tuż przed 30-tką.
          Niestety, podobnie jak inne kluby w poprzednich latach, tak teraz Wisła przed
          eliminacjami Ligi Mistrzów osłabia się, zamiast się wzmacniać. Przykre to, ale
          nadal nie mamy w Polsce żadnej drużyny na Ligę Mistrzów. A pół roku tamu tak
          pięknie wszystko się zapowiadało...
          • wichura Re: Cierpnie skóra 16.07.03, 13:27
            Stolarczyk jest naprawdę dobrym obrońcą, szczególnie, gdy trzeba "wyciąć"
            rywala na początku meczu. Jopowi zdarzają się za często głupie błędy, ale może
            i z niego będzie dobry obrońca. Jedyne co mnie niepokoi, to brak wzmocnień w
            obronie Wisły (choćby zmiennik dla często łapiącego kontuzje Głowackiego).
            Przecież wszyscy wiemy, że już w minionym sezonie Wisła zaszła by dalej w
            PUEFA, gdyby nie obrona.
            • Gość: Gucwa a mi to zwisa :))))) IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 16.07.03, 13:58
              wisełka może przerżnąć wszystkie sparingii, a potem i eliminacje lm i ligę i
              puchar polski i się rozlecieć :)))))
              • Gość: Cyfra Re: a mi to zwisa :))))) IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.03, 20:54
                Gość portalu: Gucwa napisał(a):

Tobie nawet WIAGRA nie pomoze !!!!!
                • Gość: kazet Re: a mi to zwisa :))))) IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 20:58
                  wszystkie we Francji sparingi przegrane (chociaż z mocnymi drużynami)...co to
                  może znaczyć?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka