Gość: Bonhart IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 22:24 Auc! Auuuuu! ojojojoj! ........... Brrrrrrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duch olabogi Re: Wisla - Monaco 2:5 IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 22:26 to tylko sparring, Wisla zgrywa druzyne... a poza tym to w zadziwiajacych rezultatach wciaz jednak przoduje Legia :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: Wisla - Monaco 2:5 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 22:31 Gość portalu: duch olabogi napisał(a): > to tylko sparring, Wisla zgrywa druzyne... > > a poza tym to w zadziwiajacych rezultatach wciaz jednak przoduje Legia :P ROTFL! To ciekawostke zes powiedzial. Ja bylbym innego zdania. A poza tym to chyba Wisla ma w niedalekij perspektywie mecze o LM? A forma raczej nietega.... Ale to sorry, to chyba nie moja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen głupoty gadasz... 15.07.03, 23:19 przed zimową serią pucharową wisełkę też bili... przed początkiem poprzedniego sezonu jeszcze bardziej... życzę jej, żeby ja bili okrutnie, jeśli potem zaowocuje to wspaniałymi wystepami pucharowymi i dubletem w kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Wisla - Monaco 2:5 16.07.03, 10:05 Eee tam, przed Lazio też przegrali 2:5, bodaj z Herenven, ważne żeby zaczeli wygrywać w eliminacjach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Virton Re: Wisla - Monaco 2:5 IP: *.radzionkow.net / 192.168.1.* 16.07.03, 10:16 Tylko debile i szczeniaki podniecają się wynikami drużyny w fazie przygotowawczej. Ponadto, z opisu spotkania wynika, że pomimo wysokiego zwycięstwa Francuzów, mecz nie był jednostronnym widowiskiem. P.S. Coraz mniej myślących internautów zagląda na to forum przez te wasze durne i smarkate animozje warszawsko - krakowskie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: Wisla - Monaco 2:5 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 17:51 Gość portalu: Virton napisał(a): > Tylko debile i szczeniaki podniecają się wynikami drużyny w fazie > przygotowawczej. Ponadto, z opisu spotkania wynika, że pomimo wysokiego > zwycięstwa Francuzów, mecz nie był jednostronnym widowiskiem. > > P.S. Coraz mniej myślących internautów zagląda na to forum przez te wasze durne > > i smarkate animozje warszawsko - krakowskie. Pozdr. Nie czuje zadnych animozji, ani nie uwazam sie za debila. Ale skoro ty mnie za takiego uwazasz to odpowiem ci debilnie (po twojemu)- spierdalaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Wisla - Monaco 2:5 IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.03, 20:50 Gość portalu: Bonhart napisał(a): > Gość portalu: Virton napisał(a): > > > Tylko debile i szczeniaki podniecają się wynikami drużyny w fazie > > przygotowawczej. Ponadto, z opisu spotkania wynika, że pomimo wysokiego > > zwycięstwa Francuzów, mecz nie był jednostronnym widowiskiem. > > > > P.S. Coraz mniej myślących internautów zagląda na to forum przez te wasze > durne > > > > i smarkate animozje warszawsko - krakowskie. Pozdr. > > Nie czuje zadnych animozji, ani nie uwazam sie za debila. > Ale skoro ty mnie za takiego uwazasz to odpowiem ci debilnie (po twojemu)- > spierdalaj! No i widzisz BURAKU nie da sie ukryc pochodzenia ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: Wisla - Monaco 2:5 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 20:53 > > No i widzisz BURAKU nie da sie ukryc pochodzenia ..... Ktos z toba rozmawial? Tez moze... idz pobiegac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Wisla - Monaco 2:5 IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 12:39 Byłbym bardzo mocno zaniepokojony gdyby Wisła zademonstrowała jakiś zjawiskowy futbol w tej fazie przygotowań. Jeszcze za wcześnie. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Cierpnie skóra 16.07.03, 13:20 Pewnie, że lepiej przegrywać sparingi i wygrywać mecze mistrzowskie niż odwrotnie, ale gra w spotkaniach towarzyskich też pokazuje na co stać daną drużynę. Mnie - w perspektywie gier o Ligę Mistrzów - cierpnie skóra na karku, gdy widzę skład defensywy Wisły. Kuzera i Nawotczyński to zawodnicy utalentowani, ale niedoświadczeni, Jop i Stolarczyk to zawodnicy doświadczeni, ale nieutalentowani, o Piekutowskim w ogóle ciężko coś dobrego powiedzieć, bo zaczyna karierę tuż przed 30-tką. Niestety, podobnie jak inne kluby w poprzednich latach, tak teraz Wisła przed eliminacjami Ligi Mistrzów osłabia się, zamiast się wzmacniać. Przykre to, ale nadal nie mamy w Polsce żadnej drużyny na Ligę Mistrzów. A pół roku tamu tak pięknie wszystko się zapowiadało... Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: Cierpnie skóra 16.07.03, 13:27 Stolarczyk jest naprawdę dobrym obrońcą, szczególnie, gdy trzeba "wyciąć" rywala na początku meczu. Jopowi zdarzają się za często głupie błędy, ale może i z niego będzie dobry obrońca. Jedyne co mnie niepokoi, to brak wzmocnień w obronie Wisły (choćby zmiennik dla często łapiącego kontuzje Głowackiego). Przecież wszyscy wiemy, że już w minionym sezonie Wisła zaszła by dalej w PUEFA, gdyby nie obrona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa a mi to zwisa :))))) IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 16.07.03, 13:58 wisełka może przerżnąć wszystkie sparingii, a potem i eliminacje lm i ligę i puchar polski i się rozlecieć :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: a mi to zwisa :))))) IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.03, 20:54 Gość portalu: Gucwa napisał(a): Tobie nawet WIAGRA nie pomoze !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazet Re: a mi to zwisa :))))) IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 20:58 wszystkie we Francji sparingi przegrane (chociaż z mocnymi drużynami)...co to może znaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś