Gość: ja 1906 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 17:31 Wegług mnie Chelsea, chociaż na pewno będzie jej trudno bo strciła świetnego szkoleniowca, ale uważam, że mimo to i tak wygra :D Pozdro dla fanów i fanek Wisełki :* :) :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zymek Re: Kto wygra Ligę Mistrzów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 16:01 ja jestem za marsylią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian8 Re: Kto wygra Ligę Mistrzów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 09:55 do ja 1906:według mnie wygra inter bo jest najlepszy!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Kto wygra Ligę Mistrzów? IP: *.chello.pl 18.10.07, 23:44 No właśnie, od razu mi się przypomina tekst z Magazynu Futbol - Tytani na start. "Z róznych stron słychac utyskiwania, ze piłkarska Liga Mistrzów staje sie coraz bardziej monotonna i przewidywalna". I mnie tez to wkurza, bo jak powiem Milan albo Barcelona to wlasnie ktos z nich wygra LM. Wkurzajace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gif Re: Kto wygra Ligę Mistrzów? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.10.07, 23:48 Skoro napisal to opiniotworczy miesiecznik, to musi cos w tym byc. Zgadzam sie, ze to straszna kicha sie zrobila w tej lidze majstrow...nie dosc ze nuda, to jeszcze ciagle ci sami faworyci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Kto wygra Ligę Mistrzów? IP: *.chello.pl 19.10.07, 00:21 Tak. No trochę napisali o tym, kilka stron, nie liczyłem. Niemniej kicha kichą pogania. Jakby Ligę Mistrzów wygrała Steua Bukareszt albo Slavia Praga to by w końcu było ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gif Re: Kto wygra Ligę Mistrzów? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.10.07, 00:46 Dopoki takie magazyny jak ten "futbol", beda pisac (niezaleznie w jakim tonie) o lidze mistrzow, dopoty nic sie nie zmieni...najpierw trzeba te rozgrywki obnizyc ranga medialna, a dopiero potem myslec nad przebudowa. bo tak to zlapia dwie sroki za ogon, i obie odleca w inna strone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerwazy Re: Kto wygra Ligę Mistrzów? IP: *.chello.pl 19.10.07, 15:50 Szokujący masz pomysł. Dlaczego niby Magazyn Futbol czy inne gazety miałyby nie pisać o Lidze Mistrzow? Przeciez ludzie chca chleba i igrzysk a to igrzyska dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś