Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto wygra Ligę Mistrzów?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 17:31
    Wegług mnie Chelsea, chociaż na pewno będzie jej trudno bo strciła
    świetnego szkoleniowca, ale uważam, że mimo to i tak wygra :D Pozdro
    dla fanów i fanek Wisełki :* :) :D
    Obserwuj wątek
      • Gość: zymek Re: Kto wygra Ligę Mistrzów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 16:01
        ja jestem za marsylią
      • Gość: adrian8 Re: Kto wygra Ligę Mistrzów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 09:55
        do ja 1906:według mnie wygra inter bo jest najlepszy!!!!!!!!!
        • Gość: Romek Re: Kto wygra Ligę Mistrzów? IP: *.chello.pl 18.10.07, 23:44
          No właśnie, od razu mi się przypomina tekst z Magazynu Futbol -
          Tytani na start. "Z róznych stron słychac utyskiwania, ze piłkarska
          Liga Mistrzów staje sie coraz bardziej monotonna i przewidywalna". I
          mnie tez to wkurza, bo jak powiem Milan albo Barcelona to wlasnie
          ktos z nich wygra LM. Wkurzajace.
          • Gość: gif Re: Kto wygra Ligę Mistrzów? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.10.07, 23:48
            Skoro napisal to opiniotworczy miesiecznik, to musi cos w tym byc. Zgadzam sie,
            ze to straszna kicha sie zrobila w tej lidze majstrow...nie dosc ze nuda, to
            jeszcze ciagle ci sami faworyci..
            • Gość: Romek Re: Kto wygra Ligę Mistrzów? IP: *.chello.pl 19.10.07, 00:21
              Tak. No trochę napisali o tym, kilka stron, nie liczyłem. Niemniej
              kicha kichą pogania. Jakby Ligę Mistrzów wygrała Steua Bukareszt
              albo Slavia Praga to by w końcu było ciekawie.
            • Gość: gif Re: Kto wygra Ligę Mistrzów? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 19.10.07, 00:46
              Dopoki takie magazyny jak ten "futbol", beda pisac (niezaleznie w jakim tonie) o
              lidze mistrzow, dopoty nic sie nie zmieni...najpierw trzeba te rozgrywki obnizyc
              ranga medialna, a dopiero potem myslec nad przebudowa. bo tak to zlapia dwie
              sroki za ogon, i obie odleca w inna strone...
              • Gość: gerwazy Re: Kto wygra Ligę Mistrzów? IP: *.chello.pl 19.10.07, 15:50
                Szokujący masz pomysł. Dlaczego niby Magazyn Futbol czy inne gazety
                miałyby nie pisać o Lidze Mistrzow? Przeciez ludzie chca chleba i
                igrzysk a to igrzyska dla nich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka