Gość: Jędrzej IP: *.chello.pl 11.10.07, 17:43 Szkoda, ale rozumiem motywy zawodniczki. P. Doroto, proszę przyjąć serdeczne podziękowania od kibica za dotychczasowe dokonania i życzenia .... złotego medalu w Pekinie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robertska Puchar Świata bez Doroty Świeniewicz IP: *.toya.net.pl 11.10.07, 18:47 szkoda że nasi genialni działacze nie potrafią nawet zapewnić opiekunki do dziecka albo odpowiednio przygotowanego hotelu:( tak czy inaczej Pani Dorota będzie zawsze dla mnie tą najlepszą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cnotliwa mieszczka Zamiast zamieszania, lepszy byłby koniec kariery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 19:02 Za miesiąc będzie pewnie grała w Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasza oby jak uda sie awansować do pekinu jej nie weźmie IP: *.domainunused.net 11.10.07, 20:00 to jedyne w takiej chwili sprawiedliwe rozwiązanie, a nie inne walczą się starają, a ona odpuszcza, rozumie zdanie zawodniczki, ale wtedy powinna całkowicie odpuścić, pewnie za kilka miesięcy już się okaże, że nie ma problemu opieki nad dzieckiem, w końcu logicznie będzie starsze. Ale moim zdaniem nie dla gry na IO odmawiających gry w kadrze wcześniej choćby nie wiem w jakiej byli formie. I to samo pisałem o Barańskiej wcześniej i Glince i teraz Świeniewicz,. Nie dla tych zawodniczek igrzyska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: oby jak uda sie awansować do pekinu jej nie w IP: *.ols.vectranet.pl 11.10.07, 20:18 No to powiedz, jak widzisz awans na igrzyska bez Glinki "fachowcu"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Puchar Świata bez Doroty Świeniewicz IP: *.res.pl 11.10.07, 22:38 Szkoda szkoda szkoda.. :( Pani Dorota jest jedną z najlepszych polskich siatkarek w historii i wierzę ze mogłaby się osobiście przyczynić do zapisania w tej historii jeszcze wielu sukcesów naszej reprezentacji. Z bólem przyjmuję tę decyzję ale rozumiem ze życie to nie tylko praca. Pani Dorocie życzę żeby wszystko ułożyło się pomyślnie zarówno w życiu prywatnym jak i w dalszej karierze sportowej. Jest Pani wspaniałą kobietą Odpowiedz Link Zgłoś