Gość: Barca IP: 217.75.228.* 21.07.03, 11:28 Prosze odczepic sie od mojego ulubionego zawodnika z tour de france. Bo jak nie... Ja rozumiem ze z NRD to Panowie tylko Honeckera...i trabanta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: Bereś, Skoczylas: Samo zdrowie IP: 80.51.235.* 21.07.03, 11:31 Może jestem głupi, ale nie zrozumiałem w końcu, czy śmiejecie się z Ulricha, czy nie... Bo o tej amfetaminie tak napisaliście jak by to było normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buszmen Re: Bereś, Skoczylas: Samo zdrowie IP: *.torun.mm.pl 21.07.03, 12:12 ullrich to jeden wielki koksiarz. W tym roku też jeździ na prochach. Może to wykryją , może nie. Ja jednak zycze zawodnikowi rodem ze Szwabii , jak najgorzej:) Nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gary Re: Bereś, Skoczylas: Samo zdrowie IP: 11.11.11.* 21.07.03, 13:40 Ludzie - prawda jest zapewne taka, że większość kolarzy bierze. Kwestia strategii brania i co się bierze (wykrywalność, czas utrzymywania się w organiźmie i.t.d.). A tak a propos testów antydopingowych, to uważam, że oprócz testów losowych powinno się poddawać testom wszystkich bez wyjątku medalistów we wszelkich dyscyplinach. Ale tego federacje sportowe pewnie się panicznie boją. Bo przecież najważniejsze jest śrubowanie wyników i rekordów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArGut Enerdowo - Samo zdrowie ... IP: *.lexmedia.com.pl 21.07.03, 14:18 Trabanty już nie wrócą, ale niemieckie sportsmenki, których ręce będą wyglądać jak uda STANDARDOWEGO mężczyzny kto wie :) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: il postino Re: Bereś, Skoczylas: Samo zdrowie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.03, 00:04 Panowie Beres i Skoczylas, Mniej wodki, wiecej profesjonalizmu. Ten felieton jest ponizej wszelkiej krytyki. Ani smieszny, ani straszny, a juz na pewno nie profesjonalny, jesli idzie o kolarstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Panowie na piwo IP: 213.227.80.* 23.07.03, 09:28 Idzcie lepiej na piwo a nie piszcie felietonow o kolarstwie. Nie lubicie Urlicha wasza sprawa, ale trochę obiektywizmu. Prawda jest taka zby ukończyć TdF kazdy kolarz musi brać. Amstrąg również Odpowiedz Link Zgłoś
antyrys Re: Bereś, Skoczylas: Samo zdrowie 23.07.03, 10:45 Panowie B. i S. już od dłuższego czasu nie błyszczą formą. O ile kiedykolwiek prezentowali jakiś poziom. Niemal co tydzień "popełniają" jakiś gniot. Bez względu na to jakiej dyscypliny sportu on dotyka. Najwyraźniej o tej dzidzinie życia obaj mają blade pojęcie. Istnieje też domniemanie, iż ta spółka korzysta nie z tych używek, które pomogłyby Im w osiągnięciu lepszych wyników. A teraz apel. Panowie, nim zasiądziecie do pisania kolejnych odkrywczych felietonów, odstawcie to, czym raczycie się na codzień. Jeżeli to nie pomoże, przeżućcie się na specyfik, którym "dopala" się J. Urlich. I nie On jeden. Wszak to, Waszym zdaniem, pomaga osiągnąć wielokrotny szczyt formy. Może wtedy i Wy wysmarzycie dzieło, które zwali z krzeseł Waszych czytelników:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Bereś, Skoczylas: Samo zdrowie IP: *.acn.pl 23.07.03, 11:16 Panowie B. i S. mają prawo nasmiewac się jak chcą i z kogo chcą, ale ten felieton jest niesmaczny. To tak jak ja bym napisał, dowcipny felieton o tym ,że teksty Panów B. i S. to plagiat. Z felietonu można też wnioskować, że Ullrich "koksuje" bo jest z NRD. Często się smiałem z waszych felietonów, ale...cholera chyba stracilem poczucie humoru... Pozdrawiam P.S Panowie B.i S. a może by tak na wakacje? Słonce,ptaszki, spokuj...Przyda się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Bereś, Skoczylas: Samo zdrowie IP: *.pl 24.07.03, 10:32 Czytałem wile waszych felietonów ale po tym co przeczytalem dziś poprostu na miejscu waszego szefa wpierd... bym was z pracy albo wyslal na długi urlop i to bezplatny.Jesteś beznadziejni. Nie szkoda wam czasu na pisanie takich bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich1 Re: Bereś, Skoczylas: Samo zdrowie IP: *.ists.pl / 192.168.0.* 25.07.03, 23:06 No i co, fajnie wam było jak urlich zachował się fair? Może jakieś przeprosiny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Bereś, Skoczylas: Samo zdrowie IP: *.31.171.66.subscriber.vzavenue.net 27.07.03, 05:45 Felieton jest ponizej. Totalne dno, gniot. Niby ma byc zabawny, ale ja tam nie wiem, jakos mnie nie smieszy. Panowie! Wroccie do pisania o pilkarzach - temat latwiejszy, mozna sie nawet bardziej wyzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ill Re: Bereś, Skoczylas: Samo zdrowie IP: *.arcor-ip.net 28.07.03, 19:09 Oni tak zawsze jak ktos cos wygrywa lub jest dobry?Czy tylko ludzi z NRD nie lubia? Odpowiedz Link Zgłoś