Gość: Artur Hurrrrraaaa!!!! IP: 62.109.78.* 18.10.07, 16:58 Bravo Aga. Mamy "wszyscy" nadzieje, ze jeszcze swoja gra sprawisz nam wiele pozytywnch wrazen no i oczywiscie radosci. Trzymaj sie cieplo Aga i zycze Ci dalszych sukcesow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja1000 Radwańska gra z Hantuchovą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 16:59 Zgadzam sie calkowicie z "bulkazbananem". Nie wypada podkreslac czjas urode w jakby "obecnosci "drugiej osoby. Po drugie Agnieszka wcale nie jest brzydka a uwazam ze jeszcze wypeknieje z wiekiem, zobaczycie. Po trzecie wreszcie mamy Polke ktora w tenisie gra z najlepszymi tenisistkami swiata na rownym im poziomie, po wojnie nigdy takiej tenisistki nie bylo w naszym kraju. Ja osobiscie sie ciesze szczegolnie bo od czasu zakonczenia kariery przez Samprasa nie mialem komu kibicowac a teraz od roku mam i to na dodatek osobie z mojego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIJANY KSIĄŻĘ Dwie dobre rywalki po kolei odprawione. Brawo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 20:31 Nowość polega na tym, że dwie dobre zawodniczki zostały kolejno odprawione. I to naprawdę dobre - Peer i Hantuchova. I oby tak jak najczęściej bywało. Jak dotąd Agnieszka miewała pojedyncze zwycięstwa z dobrymi rywalkami, więc znów jest postęp. W Szwajcarii przygoda skończy się jednak na Henin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Radwańska gra z Hantuchovą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 20:49 Czy ktoś z was wie czy jutro zobaczymy mecz Agnieszki na żywo w eurosporcie? Bo jeśli nie, to (za przeproszeniem) pieprzyć ten snooker. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Radwańska gra z Hantuchovą IP: *.chello.pl 18.10.07, 21:12 tych snookerzystów to do kopalni zesłać a nie pokazywać w e- sporcie .a te ich kijki to na opał do kominka by się nadały , kulki niech sobie zabiorą na pamiątke Odpowiedz Link Zgłoś
grzechu20 Re: Radwańska gra z Hantuchovą 19.10.07, 01:51 Swietny mecz! Oglądałem i oderwać się nie mogłem. Miałem jakiś obiad sobie upichcić, to tylko w czasie reklam skoczyłem po jakieś nudle i wcinałem przed ekranem. Ależ nam gwiazda tenisa rośnie! Brawo Agnieszka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gary Snooker jest ok, a mecz był na Eurosporcie IP: *.crowley.pl 19.10.07, 09:21 Tzn. nie widziałem całego meczu, bo włączyłem tv przy stanie 3:2 w drugim secie, a następnie był mecz Schiavone-Schnyder, więc proszę nie zwalać winy na snooker. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAriusz Re: Snooker jest ok, a mecz był na Eurosporcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 13:55 mecz Radwańskiej nie był na żywo, pokazali później kawałek drugiego seta, uważam że to skandal że jakiś (...) snooker pokazują, a tenis olewają, dzisiaj zapowiada się to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosiek Re: Snooker jest ok, a mecz był na Eurosporcie IP: *.g-net.pl 19.10.07, 13:55 a czy dzisiejszy mecz z Henin bedzie na Eurosporcie? Gdziekolwiek da sie to obejrzec? Odpowiedz Link Zgłoś
a-1992 Radwańska gra z Hantuchovą 23.10.07, 18:40 Gdyby Hantuchova grała tak jak cały rok to Hantuchova wygrałaby Odpowiedz Link Zgłoś