Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Grand Prix Brazylii na żywo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 18:10
    można obejrzeć wyścig na jakimkolwiek kanale na cyfrze?
    Obserwuj wątek
      • Gość: elibre Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.leed.cable.ntl.com 21.10.07, 18:23
        coś pięknego! Niech sobie HAMilton zostanie w drugiej dziesiątce.
        Ale akcja Ferrari ze startu cudowna! I jak to pięknie wykorzystał
        Fernando - miodzio. Poza tym to w interesie Kimiego, żeby Ham. był
        jak najniżej.
        Robert, błagam nie forsuj bejcy, bo padnie!
        • mageillusionist Emocje są :) 21.10.07, 18:41
          Liczę na Raikonena, powinien wygrać z oszustami z McLarena.
          • Gość: elibre Re: Emocje są :) IP: *.leed.cable.ntl.com 21.10.07, 18:48
            oj są!

Masz rację, ale jak dla mnie ktokolwiek mógłby wygrać, byle nie
            pupilek FIA.
            • mageillusionist Viva Ferrari! Raikkonen mistrzem :) 21.10.07, 19:36
              Szkoda tylko 3 pitstopów Kubicy :P
              Nigdy nie zrozumiem tych ich tajnych technik obniżania pozycji Kubicy :>
              • Gość: elibre Re: Viva Ferrari! Raikkonen mistrzem :) IP: *.leed.cable.ntl.com 21.10.07, 19:43
                po prostu: czas na zmiany!
      • Gość: mar Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.abhsia.telus.net 21.10.07, 18:27
        zebyy tylko czarny nie zdobyl zadnego punktu fingers crossed
        • Gość: elibre Re: Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.leed.cable.ntl.com 21.10.07, 18:45
          Co może zrobić FIA w tym przypadku?

Moje pomysły:

1.Zdyskwalifikują odpowiednią ilość kierowców pomiędzy Raikonenem
          i/lub Alonso a HAMiltonem.

2.Powtórzą wyścig.

3.Ot tak dadzą mu mistrza, bo go lubią.
          • Gość: elibre Re: Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.leed.cable.ntl.com 21.10.07, 23:22
            czyzbym miał rację?

www.sport.pl/moto/1,78995,4599451.html
      • viator Re: Grand Prix Brazylii na żywo 21.10.07, 18:32
        mam nadzieję, ze hamilton jeszcze parę razy zwiedzi trawnik, a może
        nawet i bandę.
      • estees Grand Prix Brazylii na żywo 21.10.07, 18:38
        jada , jada wozy kolorowe...
      • Gość: Maruda Interlagos jak ulice Wroclawia... IP: *.netcologne.de 21.10.07, 18:50
        ...Robert czuje sie jak w domu....
      • Gość: lalaaa Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.wroclaw.mm.pl 21.10.07, 19:02
        dlaczego Gazeta daje relację na zywo z takim opoznieniem?
        hiszpanskie yahoo jest o 10 okrązeń do przodu...:(
        • Gość: lalaaa Re: Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.wroclaw.mm.pl 21.10.07, 19:04
          ok, już się wyrównało :) ale w każdym razie bardzo wolno dodaja nowe
          wpisy
          • Gość: elibre Re: Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.leed.cable.ntl.com 21.10.07, 19:12
            jak masz skype'a to Ci mogę słuchawki do TV przyłożyć :)
            • Gość: lalaaa Re: Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.wroclaw.mm.pl 21.10.07, 19:20
              dzieki :D
              niestety nie mam teraz mozliwosci ogladania TV :( ale tak jest moze
              mniej stresujaco :D
              dawaj Fernandooooooooooooo!!!
            • Gość: lalaaa Re: Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.wroclaw.mm.pl 21.10.07, 19:22
              dzieki :D
              kurde, 47 sekund ma Alonso do Raikonnena...moze sie cos z bolidem
              stanie...? ;)
      • glupek_wioskowy Jakoś mnie jego dramat nie porusza :)) 21.10.07, 19:13
        Może ma nauczkę, że w Formule trzeba swoje jednak odhakować i
        poprzynosić zimne pifko starszym kolegom :))
      • Gość: xtc Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 19:17
        Zawsze mu Niemcy dobiora zle taktyke. Jak sie oplaca jechac na dwa stopy, to Kubica jedzie na trzy. Jak lepiej na jeden, to on na dwa. Po co kombinuja.
      • Gość: mar Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.abhsia.telus.net 21.10.07, 19:21
        kubica niesamowity szkoda ze go wyruchali na 3 pit stopy
        • Gość: lalaaa Re: Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.wroclaw.mm.pl 21.10.07, 19:25
          ale kurde wlasnie dlaczego 3??? z tym tempem na dwoch pitstopach
          Robert bylby na podium...
        • Gość: mar Re: Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.abhsia.telus.net 21.10.07, 19:38
          ano spokojnie z ok 15 0 sec przewagi nad alonso, jeden z bardzo
          nielicznych co pojechal na 3 pity
      • Gość: anonim2 Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 19:23
        też to zauważyłem ;/ może chcą potestować na nim taktyki :] lub piszą książkępod
        tytułem.: "wpływ złej taktyki na ostateczną pozycję kierowcy w f1".
        • Gość: lalaaa Re: Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.wroclaw.mm.pl 21.10.07, 19:28
          lol :D
          a McLaren jest w koncu tylko poprawny politycznie: jeszcze nigdy
          czarny nie wygrał GP :P
      • Gość: hmm Oliwa sprawiedliwa ;) IP: 212.122.214.* 21.10.07, 19:27
        McLareny w tym sezonie powinny być zdyskwalifikowane we wszystkich kategoriach
        punktowych. Przynajmniej sprawiedliwość zwyciężyła.
        • Gość: nerw Re: Oliwa sprawiedliwa ;) IP: *.anonymouse.org 21.10.07, 19:33
          Przyjemny wieczor:
          - hamilton dostal za swoje
          - a za 30 min. dostana tez jednojajowi
          • Gość: lalaaa Re: Oliwa sprawiedliwa ;) IP: *.wroclaw.mm.pl 21.10.07, 19:37
            bosz...zeby chociaz to :(
            "poszlismy na wybory wystrzelac k*****y" :D
            • Gość: elibre Re: Oliwa sprawiedliwa ;) IP: *.leed.cable.ntl.com 21.10.07, 19:47
              eh, pięknie by było ale tego moheru jest pół Polski.. :(
      • kriss.s brawo Hamilton 21.10.07, 19:30
        no i pokazal ze z niego dupa nie kierowca!
        nawet FIA mu nie mogla pomoc. z pewnego 1 miejsca na 2 wyscigo przed koncem potrafil wszystko przegrac przez glupie bledy, ktore nie przytrafilyby sie jezeli bylby rzeczywiscie tak dobrym kierowca, jak go chcieli wszyscy pokazac.
        HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!
        • Gość: elibre Re: brawo Hamilton IP: *.leed.cable.ntl.com 21.10.07, 19:38
          Oj a ja ciągle się boję, że coś nie tak będzie z wagą jakiegoś
          samochodu albo coś innego znajdą. Poważnie.
      • Gość: lalaaa Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.wroclaw.mm.pl 21.10.07, 19:32
        ja p****e, i jeszcze Rosberg sie wcial :(
      • Gość: Maruda no i Robercik znow dal du... IP: *.netcologne.de 21.10.07, 19:35
        ...co za pajac. jak nie rosberg to heidfeld. Robert lubi oddawac pewne dobre
        miejsca.
        • Gość: SUOMI Vivat Ryjkonen! IP: *.199.60.126.tesatnet.pl 21.10.07, 19:38
          super! :D gratulacje
        • Gość: smitt Re: no i Robercik znow dal du... IP: *.77-83.cust.bluewin.ch 21.10.07, 19:42
          ja sie raczej pytam co z pajac wybral Kubicy taktke!!!!! chlopak bylby 3 najgorzej 4 a tak...przeciz to jest niesamowite... jechal na 3 miejscu a oni bach masz 3 stopy...nie moge!!!! ale ciesze sie e mistrzem jst raikkonen!!!!!!!!!
          • Gość: alfa BMW to cioty, niech sie wezma za wyscigi koni IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.10.07, 21:00
            Bylby na 100 % trzeci, ale dla BMW liczy sie tylko dobre miejsce Heidfelda.
            Strategie ustalili pewnie 2 miesiace temu i musieli sie jej trzymac, bo tam nikt
            nie umie na "zywo" w trakcie wyscigu logicznie pomyslec. BMW to zenada.

Do trepa, ktory zalozyl temat: daj se siana hanys.
      • luksusowy_yacht Brawo Kimi!!!! 21.10.07, 19:37
        jeeeeeeeeeeeeee moj idol wygral!!!!! uhu!!!!
        • Gość: hmmm Re: Brawo Kimi!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 19:40
          świetny wyścig Kubicy. Niestety taktyka BMW jak zwykle do dupy. No i niestety kiedy próbował po drugim idiotycznym pitstopie wyorzedzić właśnie Rosberga coś mu się stało z bolidem i niejechał już tak jak chciał
      • Gość: ScomberMix Grand Prix Brazylii i nasza Kubica IP: *.proxy.aol.com 21.10.07, 19:38
        Temu folksdojczowi Rosbergowi dali lepsze auto, a nasza Kubica była
        najlepsza i nawet od murzyna też!
      • Gość: tm1977 2 miejsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 19:48
        Kto jest drugi, jeżeli maja tyle samo punktów i tyle samych
        wygranych wyścigów?
      • luksusowy_yacht na pocieszenie 21.10.07, 20:05
        dla mclarena, bo tej aferze i po tym co sie dzialo w ich stajni
        stracili u mnie wszystko
        www.youtube.com/watch?v=X1hDGvGbOzk&feature=PlayList&p=F39707F17A157EBD&index=0&playnext=1

---
        Pan Prezydent
        grupa luksusowy_yacht
        luksusowy_yacht
      • Gość: Ajstajn BMW znow dalo dupy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.10.07, 20:52
        Kubica mogl byc dzis znow na podium, ale BMW musialo trzymac sie strategi na 3
        stopy. W dodatku 1 stop byl dluzszy niz u Heidfelda. Jak zwykle zniszczyli
        chlopakowi wyscig. BMW to cwoki i tyle. Szkoda ze Kubica bedzie dla nich jezdzil
        w nastepnym sezonie.
        • Gość: abc Re: BMW znow dalo dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 21:32
          Nie wiem czy widziałeś... ale na miękkich oponach bolid kubicy jechał bardzo kiepsko, Rosberg miał szybszy bolid niż Kubica, dużo szybszy.

Heidfeld jechał na 2 pitstopy i przyjechał za Kubicą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka