Gość: seeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 18:10 można obejrzeć wyścig na jakimkolwiek kanale na cyfrze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elibre Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.leed.cable.ntl.com 21.10.07, 18:23 coś pięknego! Niech sobie HAMilton zostanie w drugiej dziesiątce. Ale akcja Ferrari ze startu cudowna! I jak to pięknie wykorzystał Fernando - miodzio. Poza tym to w interesie Kimiego, żeby Ham. był jak najniżej. Robert, błagam nie forsuj bejcy, bo padnie! Odpowiedz Link Zgłoś
mageillusionist Emocje są :) 21.10.07, 18:41 Liczę na Raikonena, powinien wygrać z oszustami z McLarena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Emocje są :) IP: *.leed.cable.ntl.com 21.10.07, 18:48 oj są! Masz rację, ale jak dla mnie ktokolwiek mógłby wygrać, byle nie pupilek FIA. Odpowiedz Link Zgłoś
mageillusionist Viva Ferrari! Raikkonen mistrzem :) 21.10.07, 19:36 Szkoda tylko 3 pitstopów Kubicy :P Nigdy nie zrozumiem tych ich tajnych technik obniżania pozycji Kubicy :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Viva Ferrari! Raikkonen mistrzem :) IP: *.leed.cable.ntl.com 21.10.07, 19:43 po prostu: czas na zmiany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.abhsia.telus.net 21.10.07, 18:27 zebyy tylko czarny nie zdobyl zadnego punktu fingers crossed Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.leed.cable.ntl.com 21.10.07, 18:45 Co może zrobić FIA w tym przypadku? Moje pomysły: 1.Zdyskwalifikują odpowiednią ilość kierowców pomiędzy Raikonenem i/lub Alonso a HAMiltonem. 2.Powtórzą wyścig. 3.Ot tak dadzą mu mistrza, bo go lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.leed.cable.ntl.com 21.10.07, 23:22 czyzbym miał rację? www.sport.pl/moto/1,78995,4599451.html Odpowiedz Link Zgłoś
viator Re: Grand Prix Brazylii na żywo 21.10.07, 18:32 mam nadzieję, ze hamilton jeszcze parę razy zwiedzi trawnik, a może nawet i bandę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Interlagos jak ulice Wroclawia... IP: *.netcologne.de 21.10.07, 18:50 ...Robert czuje sie jak w domu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalaaa Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.wroclaw.mm.pl 21.10.07, 19:02 dlaczego Gazeta daje relację na zywo z takim opoznieniem? hiszpanskie yahoo jest o 10 okrązeń do przodu...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalaaa Re: Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.wroclaw.mm.pl 21.10.07, 19:04 ok, już się wyrównało :) ale w każdym razie bardzo wolno dodaja nowe wpisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.leed.cable.ntl.com 21.10.07, 19:12 jak masz skype'a to Ci mogę słuchawki do TV przyłożyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalaaa Re: Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.wroclaw.mm.pl 21.10.07, 19:20 dzieki :D niestety nie mam teraz mozliwosci ogladania TV :( ale tak jest moze mniej stresujaco :D dawaj Fernandooooooooooooo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalaaa Re: Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.wroclaw.mm.pl 21.10.07, 19:22 dzieki :D kurde, 47 sekund ma Alonso do Raikonnena...moze sie cos z bolidem stanie...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
glupek_wioskowy Jakoś mnie jego dramat nie porusza :)) 21.10.07, 19:13 Może ma nauczkę, że w Formule trzeba swoje jednak odhakować i poprzynosić zimne pifko starszym kolegom :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtc Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 19:17 Zawsze mu Niemcy dobiora zle taktyke. Jak sie oplaca jechac na dwa stopy, to Kubica jedzie na trzy. Jak lepiej na jeden, to on na dwa. Po co kombinuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.abhsia.telus.net 21.10.07, 19:21 kubica niesamowity szkoda ze go wyruchali na 3 pit stopy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalaaa Re: Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.wroclaw.mm.pl 21.10.07, 19:25 ale kurde wlasnie dlaczego 3??? z tym tempem na dwoch pitstopach Robert bylby na podium... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.abhsia.telus.net 21.10.07, 19:38 ano spokojnie z ok 15 0 sec przewagi nad alonso, jeden z bardzo nielicznych co pojechal na 3 pity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim2 Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 19:23 też to zauważyłem ;/ może chcą potestować na nim taktyki :] lub piszą książkępod tytułem.: "wpływ złej taktyki na ostateczną pozycję kierowcy w f1". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalaaa Re: Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.wroclaw.mm.pl 21.10.07, 19:28 lol :D a McLaren jest w koncu tylko poprawny politycznie: jeszcze nigdy czarny nie wygrał GP :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Oliwa sprawiedliwa ;) IP: 212.122.214.* 21.10.07, 19:27 McLareny w tym sezonie powinny być zdyskwalifikowane we wszystkich kategoriach punktowych. Przynajmniej sprawiedliwość zwyciężyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerw Re: Oliwa sprawiedliwa ;) IP: *.anonymouse.org 21.10.07, 19:33 Przyjemny wieczor: - hamilton dostal za swoje - a za 30 min. dostana tez jednojajowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalaaa Re: Oliwa sprawiedliwa ;) IP: *.wroclaw.mm.pl 21.10.07, 19:37 bosz...zeby chociaz to :( "poszlismy na wybory wystrzelac k*****y" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Oliwa sprawiedliwa ;) IP: *.leed.cable.ntl.com 21.10.07, 19:47 eh, pięknie by było ale tego moheru jest pół Polski.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.s brawo Hamilton 21.10.07, 19:30 no i pokazal ze z niego dupa nie kierowca! nawet FIA mu nie mogla pomoc. z pewnego 1 miejsca na 2 wyscigo przed koncem potrafil wszystko przegrac przez glupie bledy, ktore nie przytrafilyby sie jezeli bylby rzeczywiscie tak dobrym kierowca, jak go chcieli wszyscy pokazac. HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: brawo Hamilton IP: *.leed.cable.ntl.com 21.10.07, 19:38 Oj a ja ciągle się boję, że coś nie tak będzie z wagą jakiegoś samochodu albo coś innego znajdą. Poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalaaa Grand Prix Brazylii na żywo IP: *.wroclaw.mm.pl 21.10.07, 19:32 ja p****e, i jeszcze Rosberg sie wcial :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda no i Robercik znow dal du... IP: *.netcologne.de 21.10.07, 19:35 ...co za pajac. jak nie rosberg to heidfeld. Robert lubi oddawac pewne dobre miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SUOMI Vivat Ryjkonen! IP: *.199.60.126.tesatnet.pl 21.10.07, 19:38 super! :D gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smitt Re: no i Robercik znow dal du... IP: *.77-83.cust.bluewin.ch 21.10.07, 19:42 ja sie raczej pytam co z pajac wybral Kubicy taktke!!!!! chlopak bylby 3 najgorzej 4 a tak...przeciz to jest niesamowite... jechal na 3 miejscu a oni bach masz 3 stopy...nie moge!!!! ale ciesze sie e mistrzem jst raikkonen!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa BMW to cioty, niech sie wezma za wyscigi koni IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.10.07, 21:00 Bylby na 100 % trzeci, ale dla BMW liczy sie tylko dobre miejsce Heidfelda. Strategie ustalili pewnie 2 miesiace temu i musieli sie jej trzymac, bo tam nikt nie umie na "zywo" w trakcie wyscigu logicznie pomyslec. BMW to zenada. Do trepa, ktory zalozyl temat: daj se siana hanys. Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Brawo Kimi!!!! 21.10.07, 19:37 jeeeeeeeeeeeeee moj idol wygral!!!!! uhu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Brawo Kimi!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 19:40 świetny wyścig Kubicy. Niestety taktyka BMW jak zwykle do dupy. No i niestety kiedy próbował po drugim idiotycznym pitstopie wyorzedzić właśnie Rosberga coś mu się stało z bolidem i niejechał już tak jak chciał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ScomberMix Grand Prix Brazylii i nasza Kubica IP: *.proxy.aol.com 21.10.07, 19:38 Temu folksdojczowi Rosbergowi dali lepsze auto, a nasza Kubica była najlepsza i nawet od murzyna też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tm1977 2 miejsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 19:48 Kto jest drugi, jeżeli maja tyle samo punktów i tyle samych wygranych wyścigów? Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht na pocieszenie 21.10.07, 20:05 dla mclarena, bo tej aferze i po tym co sie dzialo w ich stajni stracili u mnie wszystko www.youtube.com/watch?v=X1hDGvGbOzk&feature=PlayList&p=F39707F17A157EBD&index=0&playnext=1 --- Pan Prezydent grupa luksusowy_yacht luksusowy_yacht Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajstajn BMW znow dalo dupy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.10.07, 20:52 Kubica mogl byc dzis znow na podium, ale BMW musialo trzymac sie strategi na 3 stopy. W dodatku 1 stop byl dluzszy niz u Heidfelda. Jak zwykle zniszczyli chlopakowi wyscig. BMW to cwoki i tyle. Szkoda ze Kubica bedzie dla nich jezdzil w nastepnym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: BMW znow dalo dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 21:32 Nie wiem czy widziałeś... ale na miękkich oponach bolid kubicy jechał bardzo kiepsko, Rosberg miał szybszy bolid niż Kubica, dużo szybszy. Heidfeld jechał na 2 pitstopy i przyjechał za Kubicą. Odpowiedz Link Zgłoś