Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Samobój Kusia

27.10.07, 20:26
    Mam nadzieje, że redakcja po obejrzeniu powtórek dostrzeże, że
    ostatnim, który dotknął piłki przy golu na 3-2 dla Górnika był
    Marcin Kuś. Ewidentna bramka samobójcza.
    Obserwuj wątek
      • m41 Re: Samobój Kusia 27.10.07, 20:27
        Teraz to samo potwierdzili komentatorzy Canal +.
        • stanley-4 Re: Samobój Kusia 27.10.07, 20:38
          Do bramki przyznał sie Moskal,ale w tym zamieszaniu pomimo że oglądałem kilka
          powtórek nie jestem w stanie ocenić od kogo ostatniego otarła sie piłka
          • m41 Re: Samobój Kusia 27.10.07, 20:55
            Telegazeta TVP też podała Kusia. Trudno sytuacja do oceny, ale chyba
            jednak samobój.
            • tomsar1 Re: Samobój Kusia 27.10.07, 21:27
              Bramka Smirnovsa (i nie siej propagandy)
              • m41 Re: Samobój Kusia 28.10.07, 00:05
                Widzę, że kolega ma Kusia w składzie ;)
                Niestety, ale propagandę zaczął siać też program "Liga +", bo także
                przyznał samobója Kusiowi.
                • tomsar1 Re: Samobój Kusia 28.10.07, 07:50
                  Na onecie jest ewidentnie Smirnovs. Nawiasem mówiąc pamiętasz bramkę
                  McManusa w lidze mistrzów gdzie jeszcze metr przed linią bramkową
                  całkowicie lot piłki przeciął Gourcuff pakując ją do własnej bramki
                  a gola i tak zaliczyli McManusowi, więc trzymajmy się jakichś zasad!
                • m41 Re: Samobój Kusia 28.10.07, 08:38
                  Nie do końca jest tak jak piszesz. Oczywiste jest, że przy wybijaniu
                  piłki z linii bramkowej nie ma mowy o samobóju i tutaj masz rację.
                  Popatrz jednak że Smirnovs prawdopodobnie piłki w ogóle nie dotknął,
                  odbiła sie ona od Kusia i pechowo wpadła do bramki Korony.
                  Ta sytuacja nijak ma się do meczu Celtic - Milan. Pozdrawiam
                  P.S. TVN24 także zaliczył samobója Kusiowi.
                  • j554 Re: Samobój Kusia 28.10.07, 08:54
                    Oficjalna strona Górnika Zabrze oraz 90 minut.pl też zaliczły
                    samobója Kusiowi.
                    • aosa66 Re: Samobój Kusia 28.10.07, 09:48
                      Fakt że mam Kusia w składzie nie ma wpływu na moje zdanie. Uważam, że tak
                      naprawdę liczy się tylko to co jest wpisane do oficjalnego protokółu
                      sędziowskiego. I powinniśmy sie tego trzymać.
                      • t-clapek Re: Samobój Kusia 28.10.07, 10:54
                        aosa66 napisał:

> Uważam, że tak
                        > naprawdę liczy się tylko to co jest wpisane do oficjalnego protokółu
                        > sędziowskiego. I powinniśmy sie tego trzymać.

W protokole sędziowskim nie ma strzelców bramek.
                        • aosa66 Re: Samobój Kusia 28.10.07, 11:09
                          No faktycznie źle się wyraziłem. Chodzi mi o oficjalną statystykę prowadzoną
                          przez organizatora rozgrywek.
                          • tomsar1 Re: Samobój Kusia 28.10.07, 11:17
                            aosa66 to według Ciebie np: bramkę strzeli Zieńczuk a organizator
                            powie że to był Kosowski to wszystko będzie w porządku?. Zastanów
                            się co mówisz nie może być wiążąca opinia jakiejś komentatorzyny
                            canal+. liczy się to co w protokole!
                            • kwieczor2 Re: Samobój Kusia 28.10.07, 11:27
                              Po strzale Robaka piłka odbiła się od obrońcy Górnika i wpadła do
                              bramki - nikt nie ma wątpliwości, że to bramka Robaka. W przypadku
                              drugiego gola dla Górnika przypisałbym go zawodnikowi tego zespołu i
                              analogicznie w meczu Lech - Cracovia, dla mnie gola dla gości zdobył
                              Nowak.
                            • keicam47 Re: Samobój Kusia 28.10.07, 11:28
                              Dziecko drogie...Właśnie... Zastanów się... To wg Ciebie liczy się
                              tylko to co na Onecie i w Twojej głowie...? Oficjalnie bramkę
                              przyznano Kusiowi,a Ty oczywiście swojemu młodszemu bratu możesz
                              wciskać kit że było inaczej,ale nie nam wszystkim... Są tu tez
                              dorośli... No nie?
                              • tomsar1 Re: Samobój Kusia 29.10.07, 07:55
                                keicam47 a widziałeś chociaż tą bramkę "dorosły człowieku", w twoją
                                dorosłość fizyczną wierzę ale w umysłową to już nie do końca. Tak
                                nawiasem mówiąc to nie tylko onet ale i ekstraklasa.net i wiele,
                                wiele innych więc zanim coś napiszesz to zastanów się dwa razy i
                                komentuj raczej M jak miłość bo na piłce to się nie znasz!
                                • keicam47 Re: Samobój Kusia 29.10.07, 08:05
                                  Tak nieznam się na piłce... Ciekawe stwierdzenie... A co do
                                  EKSTRAKLASY a więc spółki prowadzącej rozgrywki ligowe to od
                                  początku bramka była przyznana Kusiowi... Ale ok wybaczam Ci te małe
                                  kłamstewko... Przecież to Ty wszystko widziałeś i wiesz najlepiej...
                                  Powodzenia w grze... Mistrzu!
      • swidur6 Re: Samobój Kusia 28.10.07, 13:28
        Ja się nie będę wypowiadał czy były samobóje w Kielcach i Poznaniu bo nie
        widziałem tych bramek, ale najciekawsze jest to, ze na portalu gazety bramkę
        strzelił Smirnovs, a w grze zaliczono samobója Kusiowi. Pozdrawiam.
        PS nie mam Kusia w najwyżej sklasyfikowanym zespole

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka