m41 27.10.07, 20:26 Mam nadzieje, że redakcja po obejrzeniu powtórek dostrzeże, że ostatnim, który dotknął piłki przy golu na 3-2 dla Górnika był Marcin Kuś. Ewidentna bramka samobójcza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m41 Re: Samobój Kusia 27.10.07, 20:27 Teraz to samo potwierdzili komentatorzy Canal +. Odpowiedz Link Zgłoś
stanley-4 Re: Samobój Kusia 27.10.07, 20:38 Do bramki przyznał sie Moskal,ale w tym zamieszaniu pomimo że oglądałem kilka powtórek nie jestem w stanie ocenić od kogo ostatniego otarła sie piłka Odpowiedz Link Zgłoś
m41 Re: Samobój Kusia 27.10.07, 20:55 Telegazeta TVP też podała Kusia. Trudno sytuacja do oceny, ale chyba jednak samobój. Odpowiedz Link Zgłoś
tomsar1 Re: Samobój Kusia 27.10.07, 21:27 Bramka Smirnovsa (i nie siej propagandy) Odpowiedz Link Zgłoś
m41 Re: Samobój Kusia 28.10.07, 00:05 Widzę, że kolega ma Kusia w składzie ;) Niestety, ale propagandę zaczął siać też program "Liga +", bo także przyznał samobója Kusiowi. Odpowiedz Link Zgłoś
tomsar1 Re: Samobój Kusia 28.10.07, 07:50 Na onecie jest ewidentnie Smirnovs. Nawiasem mówiąc pamiętasz bramkę McManusa w lidze mistrzów gdzie jeszcze metr przed linią bramkową całkowicie lot piłki przeciął Gourcuff pakując ją do własnej bramki a gola i tak zaliczyli McManusowi, więc trzymajmy się jakichś zasad! Odpowiedz Link Zgłoś
m41 Re: Samobój Kusia 28.10.07, 08:38 Nie do końca jest tak jak piszesz. Oczywiste jest, że przy wybijaniu piłki z linii bramkowej nie ma mowy o samobóju i tutaj masz rację. Popatrz jednak że Smirnovs prawdopodobnie piłki w ogóle nie dotknął, odbiła sie ona od Kusia i pechowo wpadła do bramki Korony. Ta sytuacja nijak ma się do meczu Celtic - Milan. Pozdrawiam P.S. TVN24 także zaliczył samobója Kusiowi. Odpowiedz Link Zgłoś
j554 Re: Samobój Kusia 28.10.07, 08:54 Oficjalna strona Górnika Zabrze oraz 90 minut.pl też zaliczły samobója Kusiowi. Odpowiedz Link Zgłoś
aosa66 Re: Samobój Kusia 28.10.07, 09:48 Fakt że mam Kusia w składzie nie ma wpływu na moje zdanie. Uważam, że tak naprawdę liczy się tylko to co jest wpisane do oficjalnego protokółu sędziowskiego. I powinniśmy sie tego trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
t-clapek Re: Samobój Kusia 28.10.07, 10:54 aosa66 napisał: > Uważam, że tak > naprawdę liczy się tylko to co jest wpisane do oficjalnego protokółu > sędziowskiego. I powinniśmy sie tego trzymać. W protokole sędziowskim nie ma strzelców bramek. Odpowiedz Link Zgłoś
aosa66 Re: Samobój Kusia 28.10.07, 11:09 No faktycznie źle się wyraziłem. Chodzi mi o oficjalną statystykę prowadzoną przez organizatora rozgrywek. Odpowiedz Link Zgłoś
tomsar1 Re: Samobój Kusia 28.10.07, 11:17 aosa66 to według Ciebie np: bramkę strzeli Zieńczuk a organizator powie że to był Kosowski to wszystko będzie w porządku?. Zastanów się co mówisz nie może być wiążąca opinia jakiejś komentatorzyny canal+. liczy się to co w protokole! Odpowiedz Link Zgłoś
kwieczor2 Re: Samobój Kusia 28.10.07, 11:27 Po strzale Robaka piłka odbiła się od obrońcy Górnika i wpadła do bramki - nikt nie ma wątpliwości, że to bramka Robaka. W przypadku drugiego gola dla Górnika przypisałbym go zawodnikowi tego zespołu i analogicznie w meczu Lech - Cracovia, dla mnie gola dla gości zdobył Nowak. Odpowiedz Link Zgłoś
keicam47 Re: Samobój Kusia 28.10.07, 11:28 Dziecko drogie...Właśnie... Zastanów się... To wg Ciebie liczy się tylko to co na Onecie i w Twojej głowie...? Oficjalnie bramkę przyznano Kusiowi,a Ty oczywiście swojemu młodszemu bratu możesz wciskać kit że było inaczej,ale nie nam wszystkim... Są tu tez dorośli... No nie? Odpowiedz Link Zgłoś
tomsar1 Re: Samobój Kusia 29.10.07, 07:55 keicam47 a widziałeś chociaż tą bramkę "dorosły człowieku", w twoją dorosłość fizyczną wierzę ale w umysłową to już nie do końca. Tak nawiasem mówiąc to nie tylko onet ale i ekstraklasa.net i wiele, wiele innych więc zanim coś napiszesz to zastanów się dwa razy i komentuj raczej M jak miłość bo na piłce to się nie znasz! Odpowiedz Link Zgłoś
keicam47 Re: Samobój Kusia 29.10.07, 08:05 Tak nieznam się na piłce... Ciekawe stwierdzenie... A co do EKSTRAKLASY a więc spółki prowadzącej rozgrywki ligowe to od początku bramka była przyznana Kusiowi... Ale ok wybaczam Ci te małe kłamstewko... Przecież to Ty wszystko widziałeś i wiesz najlepiej... Powodzenia w grze... Mistrzu! Odpowiedz Link Zgłoś
swidur6 Re: Samobój Kusia 28.10.07, 13:28 Ja się nie będę wypowiadał czy były samobóje w Kielcach i Poznaniu bo nie widziałem tych bramek, ale najciekawsze jest to, ze na portalu gazety bramkę strzelił Smirnovs, a w grze zaliczono samobója Kusiowi. Pozdrawiam. PS nie mam Kusia w najwyżej sklasyfikowanym zespole Odpowiedz Link Zgłoś