Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LECH - LECHIA - jaki wynik?

IP: 62.21.1.* 06.06.01, 15:05
    Wszystkim wiadomo, że mecz Lecha z Lechią jest drugoligowym substytumem meczu z
    Legią. KOLEJORZ nawet kiedy grał cienko zawsze na Legię się mobilizował. Czy
    jutro będzie podobnie? Czy wysoko pokonamy Lechię Gdańsk? Ilu kibiców przyjdzie
    na Bułgarską?
    Ja stawiam 3:0 dla KOLEJORZA oraz jakieś 12 tys ludzi (niestety mecz jest
    rozgrywany w czwartek).
    Obserwuj wątek
      • Gość: Lechita Re: LECH - LECHIA - jaki wynik? IP: 209.47.242.* 06.06.01, 18:12
        Gość portalu: ede napisał(a):

> Wszystkim wiadomo, że mecz Lecha z Lechią jest drugoligowym substytumem meczu z
        >
        > Legią. KOLEJORZ nawet kiedy grał cienko zawsze na Legię się mobilizował. Czy
        > jutro będzie podobnie? Czy wysoko pokonamy Lechię Gdańsk? Ilu kibiców przyjdzie
        >
        > na Bułgarską?
        > Ja stawiam 3:0 dla KOLEJORZA oraz jakieś 12 tys ludzi (niestety mecz jest
        > rozgrywany w czwartek).

Stawiam na 4:0 dla Lecha. Widzow bedzie tak z 15 tys, a moze wiecej, mimo ze to
        czwartek. W koncu na takie mecze zawsze przychodzi wiecej ludzi a 12 tys to na
        Bulgarskiej norma.

• Gość: ede Re: LECH - LECHIA - jaki wynik? IP: *.icpnet.pl 06.06.01, 18:58
        Myślę, że jesteś optymistą z 4:0 i 15 tys. kibiców, ale dobrze by było żebyś
        się nie mylił.

Pozdrawiam
        • Gość: P.B Re: LECH - LECHIA - jaki wynik? IP: *.wskiz.poznan.pl 06.06.01, 19:57

> Myślę, że jesteś optymistą z 4:0 i 15 tys. kibiców, ale dobrze by było żebyś
          > się nie mylił.
          >
          > Pozdrawiam

>Myślę ,że będzie 2:0 dla Lecha i 12.000 kibiców. Jednak wyższy wynik i większa
          widownia bardziej mnie zadowoli
      • troy Re: LECH - LECHIA - jaki wynik? 06.06.01, 21:45
        heheh
        Lech ze spokojem wygra. Jak wiecie pewnie, Lechia nie ma kasy na dokonczenie 2
        ligi i zeby nie spasc do 4 ligi od razu nie chce oddac walkowerow. I tak tez
        Lech zaplacil za przyjazd Lechii do Poznania i te inne pierdoly, a w zamian
        mamy spokojnie 3:0 (tak sadze). Widzow... hmmm... tak z 12 kafli, nie wiecej
        chyba (choc bym chcial).
        • Gość: ede Re: LECH - LECHIA - jaki wynik? IP: *.icpnet.pl 06.06.01, 22:31
          Mam nadzieję, że więce ja zmobilizowałem moich znajomych. Niektórzy będą
          pierwszy raz na meczu!!!
          • Gość: Becik Re: LECH - LECHIA - jaki wynik? IP: 192.168.8.* / 195.205.46.* 07.06.01, 07:34
            Wszyscy są optymistami. To cieszy. Ale sami wiecie jak się gra z drewniakami, którzy nic więcej nie potrafią
            jak tylko murować swoją bramkę. Nie ma nic gorszego! Ale "w górę serca niech zwycięża LECH..."
            • Gość: bob Re: LECH - LECHIA - jaki wynik? IP: *.gazeta-handlowa.com.pl 07.06.01, 10:32
              1:0 dla KOLEJORZA,8.000 NA TRYBUNACH,WSPANIALA ZABAWA - IILIGA
              OBRONIONA!!!!!!!!!!
              • Gość: ede Re: LECH - LECHIA - jaki wynik? IP: *.icpnet.pl 07.06.01, 13:36
                Ja wciąż obstawiam 12 tys. i 3:0. Może jestem optymistom, ale oczywiście 1:0
                też dobry wynik, tyl;ko 8 tys to mało, nawet jak na czwartek.
                • Gość: ARTUR Re: LECH - LECHIA - jaki wynik? IP: 212.244.184.* 07.06.01, 14:13
                  Lechia wygra 3:0
                  • Gość: ede Re: LECH - LECHIA - jaki wynik? IP: *.icpnet.pl 07.06.01, 14:22
                    Lech wygra 3:0. Zrobiłeś błąd napisałeś Lech i dodałeś nie potrzebnie "ia".
                    Zresztą ok, zobaczymy na meczyku. Swoją drogą ciekawe czy tam będziesz?
                    • Gość: ARTUR Re: LECH - LECHIA - jaki wynik? IP: 212.244.184.* 07.06.01, 15:36
                      Niestety nie będę, nie mogłem się zwolnić z pracy w czwartek. A swoją drogą, to
                      chamstwo ze strony PZPN, aby ustalać termin takiego interesującego meczu
                      właśnie w środku tygodnia. W końcu piłka nożna jest dla nas kibiców, dla ludzi,
                      którzy gotowi są przejechać kilkaset kilometrów za swoją ukochaną drużyną, aby
                      ją dopingować. Co do wyniku w takich meczach nigdy nic nie wiadomo. Lechia na
                      jesieni też była na fali, a Lech wtedy dołował, a jednak do Gdańska przyjechał
                      zmobilizowany i wygrał. To było fartowne, szczęśliwe zwycięstwo, bo Lechia
                      przeważała i spartaczyła kilka świetnych, 100% sytuacji, ale wynik poszedł w
                      świat. Zobaczymy jutro. Mam nadzieję, że napiszecie coś interesujacego o tym
                      meczu (i obiektywnego), powiecie jak zagrali BIAŁO-ZIELONI, jaka była atmosfera
                      na stadionie. Pozdr
              • Gość: Lechita Re: LECH - LECHIA - jaki wynik? IP: *.icom.ca 07.06.01, 19:55
                Gość portalu: bob napisał(a):

> 1:0 dla KOLEJORZA,8.000 NA TRYBUNACH,WSPANIALA ZABAWA - IILIGA
                > OBRONIONA!!!!!!!!!!

8 tys to zajebiscie malo. Wlasnie sprawdzilem i kibicow na meczu jest 10 tys.
                Myslalem ze bedzie wiecej, ale w czwartek to i tak duzo. Gdyby to byla sobota
                kibicow by bylo 15 tys.
                • Gość: wykrys Re: LECH - LECHIA - jaki wynik? IP: 212.244.36.* 07.06.01, 20:11
                  no to szkoda ze lechia przegrywa. Pozdrowienia z Wrocławia dla wszystkich
                  kibicujących biało-zielonym. Wracajcie jak najszybciej chociaż do II ligi
      • Gość: Lechita Re: LECH - LECHIA - jaki wynik? IP: *.icom.ca 07.06.01, 20:56

> Wszystkim wiadomo, że mecz Lecha z Lechią jest drugoligowym substytumem meczu z
        >
        > Legią. KOLEJORZ nawet kiedy grał cienko zawsze na Legię się mobilizował. Czy
        > jutro będzie podobnie? Czy wysoko pokonamy Lechię Gdańsk? Ilu kibiców przyjdzie
        >
        > na Bułgarską?
        > Ja stawiam 3:0 dla KOLEJORZA oraz jakieś 12 tys ludzi (niestety mecz jest
        > rozgrywany w czwartek).

Wynik narazie brzmi 2:0 dla Kolejorza. Kibicow 12 tysiecy. Pieknie. Takiej
        frekwencji nie ma zadna polska druzyna!

• Gość: ede Re: LECH - LECHIA - jaki wynik? IP: *.icpnet.pl 08.06.01, 14:11
        Postawiłem na 3:0 oraz 12 tys. i mało się pomyliłem. Było 11 tys., super
        atmosfera i nareszcie wysoka wygrana KOLEJORZA na własnym boisku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka