Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Świt Mistrzem Polski 2003/2004!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 09:33
    za interia.pl...DOBRE!!!

I liga dla Świtu w obecnej sytuacji jest chyba karą. Bo
    przecież klub, który nie ma stadionu spelniającego
    warunki nawet III-ligowe (ponoć nowodworzanie chcą grać
    na Legii), klub, który przegrywa w Pucharze z IV ligową
    Ceramiką Paradyż - w I lidze nie zdobędzie nawet
    punktu. Pod koniec okresu transferów klasowych
    zawodników się nie kupi - większość dobrych już
    podpisała kontrakty, nie mówiąc już o ich ewentualnym
    zgraniu. Chyba, że piłkarze z Jaworzna, którzy chcą
    grać w I lidze hurtem przeniosą się do Nowego Dworu.
    Pensje przecież dostaną takie same. Zresztą Świt może
    zdobyć mistrzostwo Polski i to z kompletem punktów -
    nawet wtedy gdy przegra wszystkie mecze po 0:10.
    Wystarczy, aby po zakończeniu sezonu działacze poszli
    do PZPN i stwierdzili, że ich zawodnicy sprzedali
    wszystkie 26 meczów. Kopacze zostaną zdyskwalifikowani,
    ale klub będzie miał 78 punktów (26 walkowerów) co do
    mistrzostwa wystarczy.
    Obserwuj wątek
      • Gość: vik Re: Świt Mistrzem Polski 2003/2004!!!! IP: *.chello.pl 01.08.03, 12:35
        Gość portalu: Kermit napisał(a):

> za interia.pl...DOBRE!!!
        >
        > I liga dla Świtu w obecnej sytuacji jest chyba karą. Bo
        > przecież klub, który nie ma stadionu spelniającego
        > warunki nawet III-ligowe (ponoć nowodworzanie chcą grać
        > na Legii), klub, który przegrywa w Pucharze z IV ligową
        > Ceramiką Paradyż - w I lidze nie zdobędzie nawet
        > punktu. Pod koniec okresu transferów klasowych
        > zawodników się nie kupi - większość dobrych już
        > podpisała kontrakty, nie mówiąc już o ich ewentualnym
        > zgraniu. Chyba, że piłkarze z Jaworzna, którzy chcą
        > grać w I lidze hurtem przeniosą się do Nowego Dworu.
        > Pensje przecież dostaną takie same. Zresztą Świt może
        > zdobyć mistrzostwo Polski i to z kompletem punktów -
        > nawet wtedy gdy przegra wszystkie mecze po 0:10.
        > Wystarczy, aby po zakończeniu sezonu działacze poszli
        > do PZPN i stwierdzili, że ich zawodnicy sprzedali
        > wszystkie 26 meczów. Kopacze zostaną zdyskwalifikowani,
        > ale klub będzie miał 78 punktów (26 walkowerów) co do
        > mistrzostwa wystarczy.

Rzeczywiście, naśmiewanie się z klubu, dzięki któremu tego bagna w naszej
        piłce jest trochę mniej jest bardzo śmieszne...
        Jak to jest, narzekamy na afery w sporcie, politycr, ale jak ktos coś ujawni
        to go wyzywamy, naśmiewamy się i obrzucamy błotem?
        To wcale nie jest DOBRE głupia żabo, to jest żałosne!
        • Gość: Kermit Re: Świt Mistrzem Polski 2003/2004!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 12:57
          Gość portalu: vik napisał(a):

> Rzeczywiście, naśmiewanie się z klubu, dzięki któremu
          tego bagna w naszej
          > piłce jest trochę mniej jest bardzo śmieszne...

mniej bagna przez swit? a jakiego klubu zawodnicy mecz
          sprzedali? świtu. wiec świt też powinien być ukarany.

a szczakowianki nie lubię. nie podoba mi sie wredny ryj
          prezesa.
          • Gość: vik Re: Świt Mistrzem Polski 2003/2004!!!! IP: *.chello.pl 01.08.03, 14:21

> Gość portalu: vik napisał(a):
            >
            >
            > > Rzeczywiście, naśmiewanie się z klubu, dzięki któremu
            > tego bagna w naszej
            > > piłce jest trochę mniej jest bardzo śmieszne...
            >
            >
            > mniej bagna przez swit? a jakiego klubu zawodnicy mecz
            > sprzedali? świtu. wiec świt też powinien być ukarany.
            >
            Mecz sprzedali zawodnicy Świtu i ponieśli tego konsekwencje. Sprawę ujawnił
            prezes Świtu, popierany przez wiceprezesa, kierownika i trenerów. Czy gdybyś
            był szefem firmy, to chciałbyś odpowiadać swoim majątkiem i majątkiem swojej
            firmy za poczynania swoich pracowników?

> a szczakowianki nie lubię. nie podoba mi sie wredny ryj
            > prezesa.

Tu się zgadzam.

Powtarzam jeszcze raz - to co zacytowałeś nie było DOBRE, lecz żałosne.
            I wciąż uważam, że jesteś głupią żabą.
            Pozdr.
            • Gość: Kermit Re: Świt Mistrzem Polski 2003/2004!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 14:25

> Powtarzam jeszcze raz - to co zacytowałeś nie było
              DOBRE, lecz żałosne.
              > I wciąż uważam, że jesteś głupią żabą.
              > Pozdr.

A Ty to jestes GUPI!

I ułożyłem na Ciebie wierszyk:

VIK, Vik to źaby sik!
              • Gość: vik Re: Świt Mistrzem Polski 2003/2004!!!! IP: *.chello.pl 01.08.03, 14:48

>
                > > Powtarzam jeszcze raz - to co zacytowałeś nie było
                > DOBRE, lecz żałosne.
                > > I wciąż uważam, że jesteś głupią żabą.
                > > Pozdr.
                >
                > A Ty to jestes GUPI!
                >
                Czyli ja jestem GUPI (cokolwiek to znaczy), a ty głupi? OK!

> I ułożyłem na Ciebie wierszyk:
                >
                > VIK, Vik to źaby sik!

Miało chyba być "żaby" sik. Alt+z, a nie alt+x, głupia żabo!

Lepiej być już "żabim sikiem",
                Niż jak but głupim Kermitem!

Pozdr. dla świnki Pigi, głupia żabo!
                • Gość: Kermit Re: Świt Mistrzem Polski 2003/2004!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 14:56

> Miało chyba być "żaby" sik. Alt+z, a nie alt+x, głupia
                  żabo!

Na MACu jest na odwrót cieciu mały.

> Lepiej być już "żabim sikiem",
                  > Niż jak but głupim Kermitem!
                  >
                  > Pozdr. dla świnki Pigi, głupia żabo!

Troche sie nie rymuje ale nieGUPIE!!!

Pozdro!
                  • Gość: vik Re: Świt Mistrzem Polski 2003/2004!!!! IP: *.chello.pl 01.08.03, 15:19

>
                    >
                    > > Miało chyba być "żaby" sik. Alt+z, a nie alt+x, głupia
                    > żabo!
                    >
                    >
                    > Na MACu jest na odwrót cieciu mały.

Skoro wiesz to czemu wcisnąć nie umiesz, ćwoku!

>
                    > > Lepiej być już "żabim sikiem",
                    > > Niż jak but głupim Kermitem!
                    > >
                    > > Pozdr. dla świnki Pigi, głupia żabo!
                    >
                    > Troche sie nie rymuje ale nieGUPIE!!!

Rymuje się, rymuje, ćwoku! Wypożycz sobie jakiś podręcznik z poetyki i
                    poczytaj trochę o rymach.
                    >
                    > Pozdro!

Już nie będę ci odpowiadał więcej, bo żeśmy troche od tematu odeszli i zaraz
                    ktoś się nas czepnie.
                    Pozdr. głupia żabo!
                    • Gość: Kermit Re: Świt Mistrzem Polski 2003/2004!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 15:20

> Pozdr. głupia żabo!

Dupek! Idź sie pobaw ze swoim wackiem a nie slinisz sie
                      na forum.
                      • Gość: vik Re: Świt Mistrzem Polski 2003/2004!!!! IP: *.chello.pl 01.08.03, 15:51

>
                        >
                        > > Pozdr. głupia żabo!
                        >
                        > Dupek! Idź sie pobaw ze swoim wackiem a nie slinisz sie
                        > na forum.

W momencie, gdy skończyły ci się argumenty i zacząłeś bluzgać, przestałeś być
                        zabawny, ćwoku. Wcześniej mogłem chociaż się trochę z ciebie pośmiać, jak z
                        błazna albo klowna w cyrku, ale w końcu wyszła na wierzch twoja wrodzona
                        natura. Nie umiałeś nawet do końca odegrać swojej roli pajaca, głupia żabo!
                        Trzeba wiedzieć kiedy skończyć, dałem ci okazję, a ty ją popisowo spierd...
                        Nie pozdrawiam, bo nie ma kogo!
                        • Gość: Kermit Re: Świt Mistrzem Polski 2003/2004!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.03, 07:42

>
                          > W momencie, gdy skończyły ci się argumenty i zacząłeś
                          bluzgać, przestałeś być
                          > zabawny, ćwoku.

No gdzie nabluzgałem na ciebie. Nazwałem ciebie dupkiem
                          ale na prawde chyba nie powinienes sie obrazac. A zabawa
                          z wackiem moze byc substytutem twojego nizdrowego
                          zainteresowania internetem i forum.

> Wcześniej mogłem chociaż się trochę z ciebie pośmiać,
                          jak z
                          > błazna albo klowna w cyrku, ale w końcu wyszła na
                          wierzch twoja wrodzona
                          > natura.

Ciesz sie, ze miales chwile radosci w tym swoim nedznym
                          zywocie forumowego robaka.

> Nie umiałeś nawet do końca odegrać swojej roli pajaca,
                          głupia żabo!

A zaplacieles? Takie czasy dupku. Nie ma nic za darmo.

> Trzeba wiedzieć kiedy skończyć, dałem ci okazję, a ty
                          ją popisowo spierd...

No zupelnie jakbys siebie opisywal. A dawac to mozesz
                          swoim kolegom na dworcu.

> Nie pozdrawiam, bo nie ma kogo!

Pewnie nawet jak w lustro spojrzysz to widzisz wielkie nic.

Trzymaj sie ramy to sie nie posramy.
                          • Gość: vik Re: Świt Mistrzem Polski 2003/2004!!!! IP: *.chello.pl 05.08.03, 13:08
                            Lubię takie posty jak twoje - długie i bez sensu...
                            Jeśli po czterech dniach myślenia stać cie tylko na taka odpowiedź, to znaczy,
                            że jesteś głupszy niz myślałem, pajacu! A wiedz, że nigdy nie miałem o tobie
                            dobrego zdania...
                            Twoja rada co do "dawania kolegom z podwórka" jest zupełnie nie na miejscu.
                            Rozumiem, że jest to twój ulubiony sposób spędzania wolnego czasu, ale nie
                            należy innych oceniać podług siebie. Wstań z kolan, to się przekonasz...
                            Jeśli już tak bardzo podnieca cię obrażanie innych, to weź do ręki słownik
                            synonimów i wstukaj coś ciekawego. Głupotę można ci wybaczyć - jest
                            uwarunkowana genetycznie lub środowiskowo, więc to nie twoja wina, że jesteś
                            jaki jesteś. Ale ta twoja pospolitość jest zdecydowanie w złym guście...
                            Pisz więc głupia żabo, pisz, bo co innego ci w twoim marnym życiu pozostało!
                            • Gość: Kermit Re: Świt Mistrzem Polski 2003/2004!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.03, 13:13

> Lubię takie posty jak twoje - długie i bez sensu...
                              > Jeśli po czterech dniach myślenia stać cie tylko na
                              taka odpowiedź, to znaczy,
                              > że jesteś głupszy niz myślałem, pajacu! A wiedz, że
                              nigdy nie miałem o tobie
                              > dobrego zdania...
                              > Twoja rada co do "dawania kolegom z podwórka" jest
                              zupełnie nie na miejscu.
                              > Rozumiem, że jest to twój ulubiony sposób spędzania
                              wolnego czasu, ale nie
                              > należy innych oceniać podług siebie. Wstań z kolan, to
                              się przekonasz...
                              > Jeśli już tak bardzo podnieca cię obrażanie innych, to
                              weź do ręki słownik
                              > synonimów i wstukaj coś ciekawego. Głupotę można ci
                              wybaczyć - jest
                              > uwarunkowana genetycznie lub środowiskowo, więc to nie
                              twoja wina, że jesteś
                              > jaki jesteś. Ale ta twoja pospolitość jest zdecydowanie
                              w złym guście...
                              > Pisz więc głupia żabo, pisz, bo co innego ci w twoim
                              marnym życiu pozostało!

Cóż za elokwencja i patetyzm wypowiedzi ciecia. Ha, ha
                              jednak nie wytrzymał i musiał dalej brnac w durny temat.

I wyobraź sobie, że internet nie jest moim życiem i
                              jedynym hobby jak u ciebie smrodku, więc nie musze na
                              takie jałowe wypociny odpowiadac od razu.
                              • Gość: vik Re: Świt Mistrzem Polski 2003/2004!!!! IP: *.chello.pl 05.08.03, 14:26
                                A więc wstałeś z kolan?
                                Pisałem juz ćwoku, że miałeś okazje skońcyć, ale ciągniesz to dalej, więc
                                czemu masz pretensje do mnie?
                                Proponuję, żebys zajrzał do słownika i sprawdził co znaczy patetyzm. Używanie
                                słów, których sie nie rozumie, nie świadczy bynajmniej o oczytaniu. Wątpię,
                                żeby jednak słownik ci pomógł. Z twoich postów wynika jasno, że należysz do
                                licznego w naszym kraju grona tzw. funkcjonalnych analfabetów. Nigdy jeszcze
                                żadnego nie spotkałem, i prawdę mówiąc, nie spodziewałem się, że ktoś taki
                                pojawi się na forum...
                                Co do mojej elokwencji, to powiem ci, że twoja opinia na ten temat, nie ma
                                żadnego znaczenia. Tak jak twoje opinie na każdy temat. Wiedz jednak, że
                                naprawdę jestem elokwentny, i wolę popisywać się elokwencją niż, tak jak ty,
                                chamstwem i głupotą. Nigdy nie twierdziłem też, że internet to całe twoje
                                życie. Są przeciez jeszcze twoi koledzy z podwórka i wasze perwersyjne gierki,
                                które i mnie zaproponowałeś. Musiało ci byc naprawdę dobrze, skoro tak długo
                                nie pojawiałeś się na forum...
                                Ech, pajacu... Fajnie podskakujesz, tylko muzykę sobie źle dobrałeś, głupia
                                żabo!
                                • Gość: Kermit Re: Świt Mistrzem Polski 2003/2004!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.03, 15:04
                                  I nadal ciągniesz ćwoku temat. Sam go podciągasz i
                                  drążysz własnie PATETYCZNIE wzniosły pseudomoralizatorze.
                                  Udajesz madrego....a zwyczajnie swoje chamstwo ubierasz
                                  tylko w ładne słówka - wiec niczym sie ode mnie ani
                                  innych nie różnisz.
                                  Sposób w jaki próbujesz mnie zdystansować na oczach
                                  innych swiadczy tylko o chęci zwykłego upodlenia kogoś. w
                                  tym przypadku nawinałem Ci się ja i możesz dac upust
                                  swoim chorym żądzom. Nieprawdaż?

Narazie, bo zbiera mi sie na wymioty na sam widok słowa "vik"

P.S. na marginesie dodam, że w okolicach mojego osiedla
                                  jest taka spekluna o tej nazwie...

• Gość: vik Re: Świt Mistrzem Polski 2003/2004!!!! IP: *.chello.pl 05.08.03, 17:52

> I nadal ciągniesz ćwoku temat. Sam go podciągasz i
                                    > drążysz własnie PATETYCZNIE wzniosły pseudomoralizatorze.

Ciągle bez sensu, pajacu... Pomijam już fakt, że to ty wyciągnąłeś po czterech
                                    dniach ten wątek z niebytu...

> Udajesz madrego....a zwyczajnie swoje chamstwo ubierasz
                                    > tylko w ładne słówka - wiec niczym sie ode mnie ani
                                    > innych nie różnisz.

Hmmm... Teraz twierdzisz, że ja i ty jesteśmy chamami. Co do ciebie się
                                    zgadzam...

> Sposób w jaki próbujesz mnie zdystansować na oczach
                                    > innych swiadczy tylko o chęci zwykłego upodlenia kogoś.

Zdystansować kogoś to ty możesz na rowerku wokół osiedla, gdzie mieszkasz.
                                    Nawet na oczach innych...
                                    Nie mam zamiaru cię ośmieszać ani upadlać - sam to robisz o wiele lepiej. To
                                    ty zacząłeś sypać bluzgami, na dodatek twierdząc, że nic takiego nie robisz.
                                    Często zdarza ci się coś pisać/mowić nie zdając sobie z tego sprawy?

w
                                    > tym przypadku nawinałem Ci się ja i możesz dac upust
                                    > swoim chorym żądzom. Nieprawdaż?

Nie, nieprawdaż. To pierwszy taki przypadek. Bo też i pierwszy raz mam do
                                    czynienia z takim głąbem jak ty, który zamiast przestać się ośmieszać, uparcie
                                    wysyła coraz bardziej bezsensowne posty.
                                    >
                                    > Narazie, bo zbiera mi sie na wymioty na sam widok słowa "vik"
                                    >
                                    > P.S. na marginesie dodam, że w okolicach mojego osiedla
                                    > jest taka spekluna o tej nazwie...
                                    >
                                    Jeżeli wchodzisz na forum sport to powinieneś mieć, choć elementarną wiedzę o
                                    sporcie. Wpisz w wyszukiwarkę "Bjarte Engen Vik" to może się czegoś dowiesz...

P.S. Pisze się "speluna", a nie "spekluna". A "na razie" pisze się oddzielnie.
                                    I jeszcze raz cie proszę, nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz.
                                    To, że inni wysławiają się lepiej od ciebie nie świadczy o ich wspaniałej
                                    elokwencji, ale o twoim umysłowym ograniczeniu...
                                    Przynosisz wstyd wszystkim żabom świata...
                                    • Gość: Geesoos Re: Eeee Viku z plastiku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 23:23
                                      Co żes się ficie do kolesia przypierdolił? Popatrz na swoje zasrane wątki i
                                      posty. Niewiele wnoszą. Kermit ma taki a nie inny styl i tyle. Jak Ci to
                                      przeszkadza to się bujaj stad na forum kobieta.
                                    • Gość: Geesoos Re: Świt Mistrzem Polski 2003/2004!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 23:27

> Zdystansować kogoś to ty możesz na rowerku wokół osiedla, gdzie mieszkasz.
                                      > Nawet na oczach innych...
                                      > Nie mam zamiaru cię ośmieszać ani upadlać - sam to robisz o wiele lepiej. To
                                      > ty zacząłeś sypać bluzgami, na dodatek twierdząc, że nic takiego nie robisz.
                                      > Często zdarza ci się coś pisać/mowić nie zdając sobie z tego sprawy?

Tak na marginesie przemądrzały fiucie.
                                      zdystansować to także:

1. cz. ndk Ia - zdystansować się dk Ia ‘podchodzić do kogoś lub czegoś z
                                      rezerwą, z dystansem; odcinać się od czegoś’
                                      2. przen. być lepszym także w swoim mniemaniu od kogoś w danej dziedzinie,
                                      wyprzedzać kogoś w czymś, robić od niego większe postępy, szybciej rozwijać się
                                      zawodowo.

Więc co tu pierdolisz o rowerku?

• Gość: zobacz.glt.pl Re: Świt - czekam na kabaret ... to IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 15:24
        to bedzie chyba piękne ;) :)
        może będą tam non stop bramki kolejki :)

www.zobacz.glt.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka