Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

daras,daras trzymaj sie,daras .daras......

IP: 213.77.112.* 22.12.01, 14:26
    po e-opLatku. jak wychodziLem to juz przekraczales magiczna granice BOLSA! :))
    PEWNIE DZIS NIE WEJDZIESZ NA FORUM BO SPISZ I G£ÓKA BOLI! :)))))
    WESO£YCH SWIAT CI ZYCZE!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: MaciejK Re: daras,daras trzymaj sie,daras .daras...... IP: *.radiomerkury.pl 22.12.01, 14:36
        No niezły ten opłatek mieliście, a ja kiblowalem w pracy, co za zycie...
        Pozdrawiam wszystkich e-lechitów i Wesołych Gwiazdorów!
      • Gość: Radost Re: daras,daras trzymaj sie,daras .daras...... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 16:22
        Gość portalu: pluto napisał(a):

> po e-opLatku. jak wychodziLem to juz przekraczales magiczna granice BOLSA! :))
        > PEWNIE DZIS NIE WEJDZIESZ NA FORUM BO SPISZ I G£ÓKA BOLI! :)))))
        > WESO£YCH SWIAT CI ZYCZE!!!

Darek po prostu sobie zasnal;)))))) ale ogolnie bylo fajnie:) pozdrawiam tych z
        ktorymi "gasilem swiatla" :))
        • Gość: Sergio Re: daras,daras trzymaj sie,daras .daras...... IP: *.echostar.pl 22.12.01, 23:08
          Do której siedzieliście?
          A my po kolei się odprowadzaliśmy. Najpierw pluta na nocny autobus na
          Hetmańską, potem Lokiego na tramwaj na Kaponierę, a potem poszedłem do domu.
          Taka mała rundka :)
          Daras, pozdrawiam cię, jak się czujesz?
        • Gość: Daras Re: daras,daras trzymaj sie,daras .daras...... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 12:11
          to ja tam usnolem nic mi na ten temat nie wiadomo a z kim opuszczalem
          lokal;)))))))))))))))))))
      • Gość: Daras Re: daras,daras trzymaj sie,daras .daras...... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 12:09
        Chlopaki zyje ale za wiele to nie pamietam. ostatnia zecza ktora pamietam to
        jest jak pilem magiczny napoj z Radostem i potem juz nic. Cos mi sie wydaje ze
        z kims wracalem do domu chyab samochodem ale nie pamiteam kto to byl musle ze
        byl to guerra ale nia jestem pewien. Najciekawsza rzecza jest to ze sie
        ocknolem dopiero przy stoku narciarskim na Malcie i nie moge do tego dojsc jak
        sie tam znalazlem to jest bardzo wielka niewiadoma. Takze prosil bym osobe z
        ktora wracalem (guerra?) oby mogla mi powidziec gdzie wysiadlem to moze jakos
        dojde do tego jakim cudem znalazlem sie na Malcie. Nastepnie po moim iwlkim
        zdziweniu ze zlalazlem sie na Malcie wsiadlem w jakis autobus nocny ktory
        wywioz mnie w okolice polibudy (tak mi sie wydaje ze byla to polibuda) poczym z
        tego owego miejsca (moze to byla polibuda) udalem sie do domu. w drodze do domu
        w stanie wskazujacym na spozycie duzej ilosci e-oplatka nogi odmawialy
        posluszenstwa takze tuz przed samym blokiem przewrocilem sie, to jest upadek
        ktory pamietam nie wiem czy byly jeszcze jakies to jest mi nie wiadome.
        w taki to oto sposob dotarlem do domu. sa to wiadomosci ktore jedynie pamietam
        i w postaci bardzo poszlakowej.
        Do:
        Radosta chyba Ci troche wodki wypilem takze na nastepnym e-spotkaniu czuje sie
        zobowiazany.
        Guerry? czy to z Toba mialem okazje wracac
        dla wszystkich e-Lechitow
        Zdrowych Wesolych Swiat oraz Szczesliwego Nowego Roku (juz z lechem w I lidze)
        skalda Daras.
        Ps chlejcie tyle na sylwestra co ja na e-opaltku a bedzie to udany rok.
        • Gość: guerra Re: daras,daras trzymaj sie,daras .daras...... IP: *.asternet.pl 23.12.01, 15:48
          o w mordę stary
          ja |Cię pod dom taksówką odwiozlem.....
          • Gość: Daras Re: daras,daras trzymaj sie,daras .daras...... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 16:30
            Dzieki Stary przeswit miale ze z Toba wracalem ale chyba musialem kierunki na
            osiedlu pomylic i poszedlem na Malte moze mnie taka ochota wziela tego to juz
            nikt nie wie. pozostanie to wielka niewiadoma;)))))))))))))))))
            • Gość: guerra Re: daras,daras trzymaj sie,daras .daras...... IP: *.icpnet.pl 26.12.01, 12:41
              Następnym razem kompas dostaniesz:)))
              • Gość: Daras Re: daras,daras trzymaj sie,daras .daras...... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.12.01, 13:12
                Przydal by sie kompas i IPS tez bys sie przydal by wszczyscy wiedzieli czy
                szczesliwie docieram do do domu czy podazam gdzies w nieznanym kierunku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka