Gość: pluto IP: 213.77.112.* 22.12.01, 14:26 po e-opLatku. jak wychodziLem to juz przekraczales magiczna granice BOLSA! :)) PEWNIE DZIS NIE WEJDZIESZ NA FORUM BO SPISZ I G£ÓKA BOLI! :))))) WESO£YCH SWIAT CI ZYCZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MaciejK Re: daras,daras trzymaj sie,daras .daras...... IP: *.radiomerkury.pl 22.12.01, 14:36 No niezły ten opłatek mieliście, a ja kiblowalem w pracy, co za zycie... Pozdrawiam wszystkich e-lechitów i Wesołych Gwiazdorów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: daras,daras trzymaj sie,daras .daras...... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 16:22 Gość portalu: pluto napisał(a): > po e-opLatku. jak wychodziLem to juz przekraczales magiczna granice BOLSA! :)) > PEWNIE DZIS NIE WEJDZIESZ NA FORUM BO SPISZ I G£ÓKA BOLI! :))))) > WESO£YCH SWIAT CI ZYCZE!!! Darek po prostu sobie zasnal;)))))) ale ogolnie bylo fajnie:) pozdrawiam tych z ktorymi "gasilem swiatla" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: daras,daras trzymaj sie,daras .daras...... IP: *.echostar.pl 22.12.01, 23:08 Do której siedzieliście? A my po kolei się odprowadzaliśmy. Najpierw pluta na nocny autobus na Hetmańską, potem Lokiego na tramwaj na Kaponierę, a potem poszedłem do domu. Taka mała rundka :) Daras, pozdrawiam cię, jak się czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daras Re: daras,daras trzymaj sie,daras .daras...... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 12:11 to ja tam usnolem nic mi na ten temat nie wiadomo a z kim opuszczalem lokal;))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daras Re: daras,daras trzymaj sie,daras .daras...... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 12:09 Chlopaki zyje ale za wiele to nie pamietam. ostatnia zecza ktora pamietam to jest jak pilem magiczny napoj z Radostem i potem juz nic. Cos mi sie wydaje ze z kims wracalem do domu chyab samochodem ale nie pamiteam kto to byl musle ze byl to guerra ale nia jestem pewien. Najciekawsza rzecza jest to ze sie ocknolem dopiero przy stoku narciarskim na Malcie i nie moge do tego dojsc jak sie tam znalazlem to jest bardzo wielka niewiadoma. Takze prosil bym osobe z ktora wracalem (guerra?) oby mogla mi powidziec gdzie wysiadlem to moze jakos dojde do tego jakim cudem znalazlem sie na Malcie. Nastepnie po moim iwlkim zdziweniu ze zlalazlem sie na Malcie wsiadlem w jakis autobus nocny ktory wywioz mnie w okolice polibudy (tak mi sie wydaje ze byla to polibuda) poczym z tego owego miejsca (moze to byla polibuda) udalem sie do domu. w drodze do domu w stanie wskazujacym na spozycie duzej ilosci e-oplatka nogi odmawialy posluszenstwa takze tuz przed samym blokiem przewrocilem sie, to jest upadek ktory pamietam nie wiem czy byly jeszcze jakies to jest mi nie wiadome. w taki to oto sposob dotarlem do domu. sa to wiadomosci ktore jedynie pamietam i w postaci bardzo poszlakowej. Do: Radosta chyba Ci troche wodki wypilem takze na nastepnym e-spotkaniu czuje sie zobowiazany. Guerry? czy to z Toba mialem okazje wracac dla wszystkich e-Lechitow Zdrowych Wesolych Swiat oraz Szczesliwego Nowego Roku (juz z lechem w I lidze) skalda Daras. Ps chlejcie tyle na sylwestra co ja na e-opaltku a bedzie to udany rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: daras,daras trzymaj sie,daras .daras...... IP: *.asternet.pl 23.12.01, 15:48 o w mordę stary ja |Cię pod dom taksówką odwiozlem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daras Re: daras,daras trzymaj sie,daras .daras...... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 16:30 Dzieki Stary przeswit miale ze z Toba wracalem ale chyba musialem kierunki na osiedlu pomylic i poszedlem na Malte moze mnie taka ochota wziela tego to juz nikt nie wie. pozostanie to wielka niewiadoma;))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: daras,daras trzymaj sie,daras .daras...... IP: *.icpnet.pl 26.12.01, 12:41 Następnym razem kompas dostaniesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daras Re: daras,daras trzymaj sie,daras .daras...... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.12.01, 13:12 Przydal by sie kompas i IPS tez bys sie przydal by wszczyscy wiedzieli czy szczesliwie docieram do do domu czy podazam gdzies w nieznanym kierunku Odpowiedz Link Zgłoś