Gość: WÓJCIK IP: 213.76.92.* 11.04.01, 21:58 Byłem na meczu Pogoni z Śląskiem i była to tak zwana parodia koszykówki. W innych meczach zaskiwały mnie wyniki. Anwil przegrał, wygrał Hoop itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OMC Re: Play Off Basket Ligi IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.01, 22:32 Dzwi Cie ze Hoop wygral, mnie dziwi to ze Ciebie dziwi ze Hoop wygral. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefju Re: do OMC IP: *.p.lodz.pl 12.04.01, 00:34 A mnie dziwi ze cie dziwi ze wojcika dziwi ze Hoop wygrał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: do OMC IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 14:28 Hoop Blachy jest the best! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tod Re: Play Off Basket Ligi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.01, 08:32 Racja. Wroclawianie przeszli samych siebie. Niezle sie na meczu, zwlaszcza w trzeciej kwarcie, usmialem... Mimo ze jestem Wroclawianienem, to musze napisac, ze gdyby nie sedziowie, moglo byc kiepsko... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: Hoop Fart Pruszków IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.01, 09:33 Na razie Hoopowi się fartnęło. Ale myślę, że wróci do swojej normalnej dyspozycji, w związku z czym Malfarb przejdzie dalej. W pierwszym meczu wystarczyłoby, żeby Sidor (1-9 z gry) trafił choć dwa rzuty więcej - i żadnej niespodzianki by nie było. Poza tym, jeśli ktoś wygrywa zaledwie 2-3 punktami, przy tak słabej skuteczności przeciwnika - to nie wróży mu to dobrze w meczach, gdy przeciwnik będzie miał przynajmniej w granicach 50%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Re: Hoop Fart Pruszków IP: *.ue.eti.pg.gda.pl 12.04.01, 13:28 Wynik jest wynikiem. Nikt nie bedzie pamietał iloma punktami, wygral Hoop. Wazne, że wygrał na wyjeździe (tak samo jak Brok). A stan rywalizacji jest 1:0 dla gości. Oby tak dalej. :-))) Brok na Mistrza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
p86 Re: ))-------------------------------- 12.04.01, 14:24 dziwi minie to, że wy się dziwicie !!! zeptre i brok w finale i 4 od zera dla AZS LUBLIN !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OMC Re: ))-------------------------------- IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.01, 00:59 AZS Lublin wygra ale w AMP-ach :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: Hoop Fart Pruszków IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.01, 13:13 No i miałem rację. Wystarczyło, że Malfarb zagrał na swoim poziomie - i Hoop przegrał. Pomyliłem się tylko co do Sidora. Grał jeszcze gorzej niż w I meczu (ale na szczęście krótko). Za to całą robotę odwalił Zemlić. Jestem z Warszawy, ale wkurzam się na to, że nie ma u nas mocnej drużyny z jajami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANOLO Re: Hoop Fart Pruszków IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 23.04.01, 00:43 Ciekawe co teraz stary napiszezz po tym jak Hoop rozjechał Stalówkę ??? MANOLO The best fan of HOOP PEKAES PRUSZKÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANOLO Re: Hoop Fart Pruszków IP: *.krakow.ppp.tpnet.pl 23.04.01, 00:46 LB ty to jakiś popierdolony jesteś. Zobaczysz co teraz HOOP zrobi z Anwilem, widziałeś jak grali dzisiaj z Brokiem ??? Z taką grą to do Pruszkowa nie mają po co przyjeżdżać. Gdyby Brok grał w pełnym składzie to HOOP zagrałby z Piwoszami :) MANOLO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: Hoop Pruszków IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.01, 10:11 No może i jestem trochę popierdolony :-) ale nie o tym tu dyskutujmy. Widziałem urywki z meczów Hoopu i musze przyznać, że grali z jajami. Widać, że była atmosfera w zespole. Super. Jak za starych dawnych dobrych czasów (z Masseyem itp). Oby ją utzymali jak najdłużej i walczyli do upadłego. To chyba w pewnej mierze zasługa trenera, który wziął ich za pysk, wyjebał co większe gwiazdy i postawił na zawodników z charakterem (Suski). Nie jestem "antyfanem" Hoopu (raczej zawiedzionym dawnym fanem Mazowszanki), ale wkurzało mnie to, że goście brali kasę, a nie przykładali się do gry. No i ten management Wierzbowskiego...(poza Dryja - brak centra i w ogóle wysokich zawodników). Co do meczów z Anwilem, to myślę, że dzięki zawierusze w tym zespole (mecz z Brokiem - żenada), Hoop ma duże szanse na ich przejście (pod warunkiem gry z zaangażowaniem). No ale na Zeptera to nie wystarczy... PS. Sytuacja i układ sił w polskiej lidze zmienia się z dnia na dzień. I to jest przyczyną wszelkich niespodzianek. Nie sądze, żeby ktoś przed play-offami stawiał na Hoop w meczach z Malfarbem. I nikt mnie nie przekona, że przed tymi meczami był przekonany o wygranej Hoop. Na ra, LB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunio Re: Play Off Basket Ligi IP: *.miastko.sdi.tpnet.pl 13.04.01, 16:24 brok po raz kolejny dał dupy a hoop pruszków to najbardziej przereklamowana drużyna ligi żałuję że nie spadnie do 2giej ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OMC Re: Play Off Basket Ligi IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.01, 22:44 No i co cwaniaki kto jest w pol-finale HOOP !!!!! he he he TOMEK SUSKI to polski MJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś