sosiak 12.08.03, 15:06 Zaprzszamy wszystkich którzy wysępują przeciwko "klonowcom" , do naszej ligi mogą dołączać tylko MONOGAMOWI PREZESI . ZJEDNOCZMY SIE. Zgłoszenia prosze przesyłać na maila miwer@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sosiak Re: LUDZIE!!!!!!!! KOALICJA ANTY KLONOWA 12.08.03, 15:13 Oczywiście MONOGAMICZNI PREZESI Odpowiedz Link Zgłoś
arccady Re: LUDZIE!!!!!!!! KOALICJA ANTY KLONOWA 12.08.03, 15:41 a moze by tak partie założyć i do wyborów sejmowych wystartować ??? śmieszy mnie wasza determinacja Odpowiedz Link Zgłoś
miwer Re: LUDZIE!!!!!!!! KOALICJA ANTY KLONOWA 12.08.03, 15:47 Tu chodzi nie o jakieś anty hasła - tu chodzi stary o uczciwą walkę. Mnie nie interesują nagrody tylko dobra zabawa - wy ją psujecie? Jak tego nie rozumiesz to bardzo mi przykro. A determinacja w tym przypadku to zaleta nie wada. Odpowiedz Link Zgłoś
arccady Re: LUDZIE!!!!!!!! KOALICJA ANTY KLONOWA 12.08.03, 15:52 nie psuje jej bo nie jestem klonem. Mam jedną drużynę. Smieszą mnie tylko te martyrologiczne haselka, zachowane w stylu jednego z posłów pewnej partii Odpowiedz Link Zgłoś
miwer Re: LUDZIE!!!!!!!! KOALICJA ANTY KLONOWA 12.08.03, 15:57 znasz takie powiedzenie - dajamy ludziom się wyszaleć :) Odpowiedz Link Zgłoś
arccady Re: LUDZIE!!!!!!!! KOALICJA ANTY KLONOWA 12.08.03, 16:00 znam te powiedzenie, masz racje :))), pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zksilver Re: LUDZIE!!!!!!!! KOALICJA ANTY KLONOWA 12.08.03, 23:02 sosiak napisał: > Zaprzszamy wszystkich którzy wysępują przeciwko "klonowcom" , do naszej ligi > mogą dołączać tylko MONOGAMOWI PREZESI . ZJEDNOCZMY SIE. > > Zgłoszenia prosze przesyłać na maila miwer@gazeta.pl nue jestem klonem ale pocaluj mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
miwer Re: LUDZIE!!!!!!!! KOALICJA ANTY KLONOWA 13.08.03, 08:53 chyba twoją matkę Odpowiedz Link Zgłoś
sosiak Re: LUDZIE!!!!!!!! KOALICJA ANTY KLONOWA 13.08.03, 08:53 chyba twoja MATKE Odpowiedz Link Zgłoś