Gość: Areq IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.01, 17:02 Nie mam nic do dodania - nienawidzę ich od 1981 roku to już dwadzieścia lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PPPtyś Re: Kto nienawidzi Legii i dlaczego wszyscy IP: 157.25.145.* 06.05.01, 17:38 Legia jest najgorszą kurwą, a jej kibice to debile, co nieraz widziałem na trybunach. W dodatku już trochę dawno nic w lidze nie zdziałali. Kocham Wisełkę Kraków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Kto nienawidzi Legii i dlaczego wszyscy IP: *.icom.ca 06.05.01, 18:58 Gość portalu: Areq napisał(a): > Nie mam nic do dodania - nienawidzę ich od 1981 roku to już dwadzieścia lat Nienawidze legii bo to najgorsze kurwy. Nie potrafia sie nawet przyznac ze przez 50 lat kradli pilkarzy innym klubom, za darmo brali zdolnych mlodych zawodnikow niby do wojska. Ale oni nie szli do wojska tylko do zasranej legii. Ale oni i tak nic nie zdzialali w lidze. Mieli taki wybor ale misztrow wygrali 6 heh. To swiadczy o tam jakie to nieudaczniki. Ulubiony, ba, UKOCHANY klub partii, wojska, zomo. A od 10 lat najwieksze cwaniaczki w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Polecam Lekarza IP: *.ppp.polbox.pl 06.05.01, 20:33 Przyznaje znaleźliście ciekawy sposób leczenia kompleksów. Życzę powodzenia ale wydaje mi się iż, jest to nie do uleczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rung Re: Polecam Lekarza IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 06.05.01, 21:30 Jestem chyba jakiś pojebany. Mieszkam we Wrocławiu, tu się urodziłem i wychowałem, a nie mam nic do Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiges Re: Polecam Lekarza IP: 195.205.101.* 07.05.01, 10:19 to jest nas dwoch .. a ja jestem jeszcze bardziej pojebany bo lubie ogladac dobre mecze nie wazne jakich druzyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rung Re: Polecam Lekarza IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 07.05.01, 10:40 Uuuuuuuaaaaaah! To ciężki przypadek. Mój tato to ma. Gość portalu: Tiges napisał(a): > to jest nas dwoch .. a ja jestem jeszcze bardziej pojebany bo lubie ogladac > dobre mecze nie wazne jakich druzyn Odpowiedz Link Zgłoś