Gość: Picasso IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.01, 13:18 Kryszał zostaje w Eintrechcie, a Wichniarek w Arminii. Na Świecie nikt się nie liczy ze zdaniem Polaków. Nie chce mi się nawet tego komentować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WURST Re: Pieprzona II Bundesliga IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 15.06.01, 14:52 Tez mnie wkurza,ze nasi czolowi napastnicy graja w drugiej lidze.Problem lezy jednak w tym,ze oni sami tego chca.Placzacym Gorylem interesowala sie,miedzy innymi,Hansa Rostock.Wichniarka chcial Werder Brema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgret Re: Pieprzona II Bundesliga IP: *.tnt48.nyc3.da.uu.net 15.06.01, 15:36 BIJA NASZYCH?przeczytalem w doniesieniach, ze kluby 2 BL nie chca "za zadne pieniadze" puscic naszych asow do innego klubu, a teraz jeszcze widze lament rodzimych fanow nad dola nieboraczkow, jeszcze chwila a przeczytam o dyskryminacji. Ludzie, prawda jest inna, po prostu nikt za nich nie daje naprawde DUZEJ KASY. Gdy gosciu jest dobry, to bez wzgledu na upor prezesow zmienia kluby jak chce. Zarzad placze, a sprzedaje, bo kasa rzuca na kolana.Spojrzcie na Ronaldo czy Vieriego, ze o Figo nie wspomne. Jesli ludzie Engela zrobia jakis wynik Na MS(mysle o wyjsciu z grupy w przyzwoitym stylu Przynajmniej) to prezes z jakiegos zadupia w Bielefeld(nawet nie chce mi sie sprawdzac, jak sie to poprawnie pisze)nawet nie pisnie, gdy zobaczy na biurku czek na przyklad z Dortmundu z kilkoma zerami na koncu. ale za czapke gruszek to oni nie sprzedadza nawet trzeciego bramkarza, tylko powiedza im, zeby sie szli faczyc.Jak nie wiadomo o co chodzi, to na pewno chodzi o pieniadze, moi drodzy.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś