Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zbigniew Grzybowski blisko Wisły

IP: 62.87.165.* 28.12.01, 20:35
    W piątek przebywał w Krakowie piłkarz Zagłębia Lubin Zbigniew Grzybowski, który
    rozmawiał z działaczami Wisły na temat warunków jego przejścia do drużyny
    mistrza Polski.Nie uzgodniono jeszcze wszystkich szczegółów kontraktu. Rozmowy
    z piłkarzem będą kontynuowane po niedzieli.
    Swoją drogą;jeśli Wisła kupi Grzybowskiego to już chyba nikt w lidze nie będzie
    miał szans na odebranie jej mistrzostwa.Nawet moja kochana Legia...
    Ale może w końcu polski klub zagra w Lidze Mistrzów.

Obserwuj wątek
      • Gość: dok Re: Zbigniew Grzybowski blisko Wisły IP: *.acn.waw.pl 28.12.01, 20:42
        moze jednak sie uda...runda krotka, a franek moze przygotuje wiselke tak jak
        przed rokiem legie i bedzie dobrze:-)) a swoja droga to wole moskalewicza niz
        grzybowskiego
        pozdrowki
        • Gość: Leon Re: Zbigniew Grzybowski blisko Wisły IP: *.proxy.aol.com 28.12.01, 22:21
          Swietnie, Wisla napewno bedzie miala najlepszy atak i srodkowa linie w Polsce,
          ale jeszcze trzeba bedzie lepsza obrone uzyskac zanim Wisla w Europie bedzie
          powaznie sie liczyla. Co do Grzybowskiego, to tak, ale ta cala sprawa z Olem
          troche niesmaczna i trudna do przelkniecia, pozatem, nie wiem jak dlugo
          Zurawski zostanie w Wisle jesli bedrze taka forme podtrzymywal to lepsza liga i
          wieksza kasa na niego czeka. Dionizy - Tez mam nadzeje ze Polski klub znajdzie
          sie w Europejskiej elicie, i jeslio to bedzie Legia, to zycze im all the best.

Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka